0

Meniu

Failo Clipboards Portable Document Failų Atveju, Mainų ir Rašiklis Dėžutėje

Parduotuvė: Švietimo Ir Biuro Reikmenys
Failo Clipboards Portable Document Failų Atveju, Mainų ir Rašiklis Dėžutėje

Failo Clipboards Portable Document Failų Atveju, Mainų ir Rašiklis Dėžutėje

( 0 Atsiliepimai )
€9.73 - €13.90
Prekės kodas: r1019

Produkto informacija

Savybės:

OOTDTY

3-IN-1 FAILAS ATVEJU.Šį multi-funkcinis failas yra skirtas laiškas dydžio talpyklą, raštinės reikmenų dėžutės ir dokumentų saugojimo atveju.Kompaktiškas ir nešiojamas, lengvai prieinama, dokumentą, failą, popieriaus, namų darbus.Puikus slaugytojų, gydytojų, biuro tarnautojai, studentai, gamyklos darbuotojams, verslo moterims, ir vyrams.

TURININGAS DIZAINAS.Tvirta sagtis užraktas, užkirsti kelią savo knygą nuo slydimo.Non-slip mažas popieriaus spaustukas mainų srityje gali įrašo failus tvirtai.Kabinti skylė yra patogus jums išsaugoti failą bylą, kabinetas, lentynos, šaldytuvo, ar durys ir kt.

DIDELĖS TALPOS.Šio dokumento saugojimo lange galite lengvai turėti iki 100 lapų laišką, failo dydis knygos, kvitų, failus, dokumentus, testas knygoje, muzika lapų, receptai, verslo sutartis ir pan.

ILGAAMŽĖ MEDŽIAGA.Patvaraus plastiko failų atveju, dulkėms, atsparus vandeniui, lengvas ir anti-pertrauka.Sukurta paskutinis.Visus savo popierius gerai organizuota, be prarasti!

PLAČIAI NAUDOTI.Plačiai naudojamas biure, mokykloje, ligoninėje, sandėlis, garažas, parduotuvė, virtuvė, bakalėjos prekių, mažmeninės prekybos parduotuvėse, parduotuvių, restoranai ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Juoda; Žalia; Rožių Raudonis; Oranžinė

Dydis: Apytiksl. 36.5x25.3x3cm/14.37x9.96x1.18in

Svoris: Apytiksl. 280g

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas 3-IN-1 Failas Atveju Iškarpinę

Pastaba:

1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū

  • Prekės Pavadinimas - OOTDTY
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1/1.5 colių Skaidrus, Lipdukai 100-500Pcs Turas Aišku, Vinly Klijų atsparumas Vandeniui Įklija, Scrapbooking Dovanų Dėžutės Sandarinimo Etikečių

€1.17 - €1.68
( produkto aprašymas: dydis:vienas skersmuo apie 1iinch(2,5 cm) / 1.5 colių(3.8 cm) medžiaga: lipdukų knyga. kiekis:1 pakuotė=100vnt/300pcs mažas lipdukas arba 500pcs suktinukai (100vnt ir 300pcs yra ne vienas roll, 500pcs yra vienas roll.) pakuotė: plastiko maišelis. prašome atkreipti dėmesį: 1.nereikia )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

15Mm Ratas Hole Punch Popieriaus Punch Rankiniai Raundo Vieną Hole Punch ID Korteles, PVC Kortelės Ženklelis Nuotraukos Patvarus Juoda

€16.46 - €22.54
( hole punch ir grąžtas yra pagaminti iš kieto metalo, medžiagos, ilgaamžiškumas.su tradiciniais rankena tiekėjas dizainas yra lengva valdyti. lengvai telpa į kišenes ir kuprines.kompaktiškas pakankamai imtis kartu į darbą, mokyklą ar bet kur, kur jums reikia. lengva naudoti su šviesos slėgis.atsidaro lengvai leisti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kelionės Dėklas Paletės, Akvarelės Atveju Menininkas Studentų Tapybos Padėklų Tvirtinimo Plokštė Balta Kaligrafija Pigmento, Nešiojamų

€6.34 - €13.78
( aprašymas šis produktas yra saugojimo dėžutė, patvarus ir gali jums tarnauti ilgą laiką.prabangus apdailos, šerpetų ant paviršiaus, puikios tekstūros.galima pateikti labai padėtų jūsų akvarelė.ir gali būti pakartotinai naudojamas. savybės , nereikia įrankių, lengvai nuplaukite jį išjungti greitai po )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Goniometer Kampas Liniuotė Skaidri Matavimo Priemonė, Matlankis Multi-valdovas

€3.01 - €5.00
( aprašymas: matavimo įrankį: goniometro yra puikus kineziterapijos ir ergoterapijos specialistams ar studentams. aukšto tikslumo: kampas valdovas funkcijų didelio tikslumo, kuris yra profesionalus ir gali pagerinti darbo efektyvumą. lankstus: skaidrus valdovas yra lanksti, kuris yra patogus jums daviklis gerą tikslumą. aukščiausios )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Jaučiausi Failą Maišelį Manė, Aplankas A4 Formato Failą Maišelį, Biuro Reikmenys Failų Saugojimo Krepšys Klasifikacija

€12.10
( jaučiausi failą maišelį manė, aplankas a4 formato failą maišelį, biuro reikmenys failų saugojimo krepšys klasifikacija manė, aplankas a4 formato failą maišelį, raštinės failą krepšys spalva:šviesiai pilka spalva+tamsiai mėlyna medžiaga:veltinis dydis:34cm x 25cm x 1,5 cm pakuotės turinys: 2 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

46Pieces Lange Gėlių Lipdukai Augalų literatūros Mokyklos Albumą Modelis Reikmenys Raštinės reikmenys Dekoratyvinis Scrapbooking 64*44MM

€1.26 - €1.94
( medžiaga:popierius kiekis:1 pakuotė=46pcs dydis:64*44mm pareigos: gražus ir spalvingas gėlių lipdukai leidžia jums pamatyti įvairių gėlių ir padaryti, kad jūsų gyvenimas pilnas įdomiau.gražus lipdukai padaryti jūsų gyvenimą daug gražus, tinka nešiojamieji kompiuteriai, kompiuteriai, kalendoriai ir kt. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kreida Teptukai Vašku Dažymo Šepečių Rinkinys, 5,Kreidos Dažų, Visi Tapybos Ir Vaškavimo

€20.01 - €27.79
( kreida teptukai vašku dažymo šepečių rinkinys, 5,kreidos dažų, visi tapybos ir vaškavimo kreida teptukų rinkinys: šepečiai yra 3 apvalios mažos kreidos šepečiai ir 2 didelės kreidelės už piešimo kreida.geras pagalbininkas jūsų gyvenime. aukštos kokybės natūralių šerių: didelės apimties kreida brush šeriai, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

50pcs Animacinių filmų Anatomijos Analize, Grafiti, Lipdukai, Nešiojamas Telefono dėklas Gitara Lagaminą Bagažo Šaldytuvas Vandeniui Lipdukai

€1.59 - €2.59
( apie laivybos a. mes paprastai laivas per tris darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą.mes paprastai laivas, kurį kinija paštu, oro paštu.jei norite, kad kiti express, kaip: yanwen ,eub, dhl, ems ir tt, prašome susisiekti su mumis prieš biding. yanwen pristatymo laikas yra maždaug 35-60 dienų ;eub yra apie 15-35 dienas ;dhl )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Laiškas Popieriniai Raštinės reikmenys Popierius Derliaus Dizaino Dvipusis už Laiško Rašymas

€2.33 - €4.66
( savybės: ootdty 1.premuim kokybės.laiškas knyga yra pagamintas iš aukštos kokybės kraft popieriaus.dėl idealiai tinka spausdinti ar rašyti savo rankdarbius. 2.dvipusės naudoti.dažymas ant nugaros ir priekyje, ir daug daugiau pergamento ieško nematydamas per.gerai, spausdinti ar rašyti ant abiejų lapo pusių. 3.a5 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Komiksai Mergaitė Berniukas Animaciją Anime Piešimo Kopijuoti Knygas, Komiksus Pamoka Knygos Rankų Parengtos Knygos

€4.11 - €6.85
( elemento tipas: rankomis dažyti pamoka knyga dydis: 285*215mm dėl: meno studentas medžiaga: popierius komplektą sudaro:1pc rankomis dažyti pamoka knyga 1. prašome atkreipti dėmesį, kad foto nerodo tikrąjį dydį, prašome kreiptis į aprašymas dydžio detales. 2. prašome leidžiama 1-3mm )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Fizinio Optika Eksperimento Nustatyti, Trikampė Prizmė Lazerio Lempa Išgaubto-Įgaubtas Lęšis Grupės Mokslinė Įranga

€22.42 - €33.96
( fizinio optika eksperimento nustatyti, trikampė prizmė lazerio lempa išgaubto-įgaubtas lęšis grupės mokslinė įranga paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. puikus rinkinys už laboratorijų ir fizikos mokymas jūs galite naudoti šį rinkinį, optiniai įrenginiai, optiniai eksperimentai optinis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

6Sheets Sandėliukas Etiketė Atspausdinta Namų Tara Stiklainiai Buteliai Žymes Vandeniui Skaidri Lipnios Virtuvės Maisto Etiketės, Lipdukai

€1.60 - €4.01
( apie laivybos a. mes paprastai laivas per tris darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą.mes paprastai laivas, kurį kinija paštu, oro paštu.jei norite, kad kiti express, kaip: yanwen ,eub, dhl, ems ir tt, prašome susisiekti su mumis prieš biding. yanwen pristatymo laikas yra maždaug 35-60 dienų ;eub yra apie 15-35 dienas ;dhl )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

6 Gabalus Prancūzijos Kreivė Ir Šabloną Valdovas Nustatyti Brėžinio Šabloną Įrankis Apskritimas Šablonai Asmens Piešimo Ir Braižybos

€13.10
( 6 gabalus prancūzijos kreivė ir šabloną valdovas nustatyti brėžinio šabloną įrankis apskritimas šablonai asmens piešimo ir braižybos paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% originalus ir geros kokybės, su nemokamu po pardavimo garantija. šablono ir prancūzijos kreivė nustatyti: kokybės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

A4 Formato Failą Kišenėje Failą Maišelį Failų Paketas, Informacijos Paketas, Sandėliavimo Užtrauktukas Darbo Studijų Skaidrus Office Maišą, Dokumentų Dėklas

€2.57 - €5.70
( failo maišelį failą vokas a4 formato failą kišenėje informacijos paketas, laikymo krepšys, dokumentai, dėklas su užtrauktuku darbo studijų skaidrus biuras savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. aprašymas: medžiaga: nailonas ju spalva: juoda, balta, pilka, rožinė, mėlyna dydis: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Galicici Originalus Sidabro Perm Rezultatą Serijos Lipduką "PASIDARYK pats" Scrapbooking Dienoraštis Deco Planavimo Kawaii Raštinės reikmenys Apdailos Lipdukai

€1.40 - €2.01
( gerbiami klientai,,atkreipti dėmesį į šį skelbimą, prašome: 1.laivybos metodai:dėl tarptautinės prekybos, tai geriau rinktis registruotu oro paštu,rukis.lt standartinis pristatymas arba kitų greitai logistikos metodus. 2.po pardavimo, paslaugų:jei turite kokių nors problemų su gauto produkto,prašome ne tiesiogiai palikti neigiamą )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

18 Knygų/Set Anglų Paveikslėlį Knyga Mikė Ragana, Anglų Kalba, Istorija, Knygos Vaikų Ankstyvojo Ugdymo Vaikų Skaitymo Knygelė 3-6 Metų

€48.65 - €97.30
( 18 knygų/set anglų paveikslėlį knyga mikė ragana, anglų kalba, istorija, knygos vaikų ankstyvojo ugdymo vaikų skaitymo knygelė 3-6 metų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Custom ekologiškos Kukurūzų Krakmolo, Zip-lock Atsistoti Maisto Pakuočių % Kompostuoti Biologiškai Plastiko, Sojos Pupelių Maišelis Maišelis

€1.52
( ryžių maišas energijos juosta plastikinė pakuotė doypack biologiškai zip-lock maišą produkto pavadinimas plastikinės pakuotės stilius plokščiadugnę tipas vakuuminis maišas arba plastikinės maisto pakuotės top antspaudas šilumos antspaudas ar užtrauktukas išorinės )