0

Meniu

Virtuvė 4-Segmento Peilis Drožtukas Namų Daugiafunkcinis Rankiniai 4 Tikslas Juoda Galandimo Akmuo

Parduotuvė: Namai Ir Sodas
Virtuvė 4-Segmento Peilis Drožtukas Namų Daugiafunkcinis Rankiniai 4 Tikslas Juoda Galandimo Akmuo

Virtuvė 4-Segmento Peilis Drožtukas Namų Daugiafunkcinis Rankiniai 4 Tikslas Juoda Galandimo Akmuo

( 0 Atsiliepimai )
€0.33 - €0.69
Kategorijos: Namai Ir Sodas
Prekės kodas: r1155

Produkto informacija

Tai chef peiliai drožtukas yra pagaminta, su aukštos kokybės medžiagų, jis lengvai telpa jūsų delne ir bus ne slydimo naudojimo metu.Tai nuostabi priemonė gali pagaląsti įvairius peilius be kovos.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Peilis drožtukas

Gaminio medžiaga: PP, nerūdijančio plieno

Gaminio dydis: 21.3*5.5 cm/8.39*2.17 cm

Produkto svoris: 146g

Pakuotė: dėžutė spalva

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Paketas, Sąrašas:

Peiliai drožtukas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukštos kokybės Medžiaga: Šis peiliai drožtukas gali padėti jums išlaikyti ryškumą jūsų peiliai ilgą laiką.Tai nėra lengva, nedeformuokite, tvirtos ir ilgaamžės, ir yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.PP apvalkalas yra aukštos kietumas ir dėvėti, atsparus, užtikrinti saugumą ir efektyvumą galandimo.

2.Patogi Rankena: Mėgaukitės saugi ir patogi rankena, o galandimo savo peilius su mūsų lengva naudoti peiliai drožtukas.Ergonomiška rankena tinka jūsų palmių puikiai, užtikrinant stabilumą, valdymo, saugos ir naudojimo metu.

3.Pagrindas stabilus: peiliai drožtukas turi stabilų pagrindą, kad nėra lengva judėti ar prasisukti, kai naudojamas netoli darbalaukio, užtikrinti saugumą ir efektyvumą.Anti-slydimo dizainas dugnas taip pat apsaugo nuo nepageidaujamų nelaimingų atsitikimų.

4.Mutis-naudojimas: Įvairių Mėgautis Lengvas Galandimo.Šio daugiafunkcinio peiliai drožtukas atitinka jūsų skirtingiems poreikiams, virtuvė.Pagaląsti įvairių rūšių peilius, žirkles, ir gali atidarytuvai su lengvumu, siekiant skustuvas-pažymėjo kraštų kiekvieną kartą.

5.Lengva Naudoti: Kad jūsų peiliai, skutimosi-pažymėjo per kelias sekundes su mūsų peilis drožtukas.Tiesiog pasirinkite tinkamą galandimo anga, įdėkite įrankis, ir traukite ją atgal kelis kartus.Tai vargo nemokamai būdas užtikrinti veiksmingą galandimo, ir tai neįtikėtinai lengva valdyti.

  • Medžiaga - Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Elektros Uodų Žudikas 2-in-1 Skristi Tauškutis Gaudyklė, Elektros Uodų Tauškutis USB Įkrovimo Uodų Raketę Skristi Zapper Namų

€3.34 - €6.67
( elektros uodų žudikas 2-in-1 skristi tauškutis gaudyklė, elektros uodų tauškutis usb įkrovimo uodų raketę skristi zapper namų aprašymas: produkto kategorija: elektros uodų tauškutis spalva: [planetą] veidrodėliai elektra uodų tauškutis, [arbūzas] veidrodėliai elektra uodų tauškutis šviesos šaltinio )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

50Pcs, Lankas, Kaspinas, Pakuotėje Juostelės Dovana Vyniojimo Apdaila "PASIDARYK pats" Kaspinas, Rankų darbo Namų Šalies Prekių

€3.40 - €4.86
( mūsų parduotuvėje paramos dropshipping tvarka. su dropshipping užsakymai bus tvarkomi pirma, paprastai per 1-2 darbo dienas. savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. dydis:2,5 x 45cm medžiaga: poliesteris kiekis:50pcs spalva:pilka,šampanas,ruda pakuotė: 50 x pakuotės juostelės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ledų Pelėsių Home-made "PASIDARYK pats" Naminis Desertas Šaldiklio Vaisių Sulčių Vasarą Turi-Privilegijuotųjų Ledo Pop Kubo Maker Pelėsių Su Lazdomis Virtuvė

€7.00 - €10.94
( ledų pelėsių home-made pasidaryk pats naminis desertas šaldiklio vaisių sulčių vasarą turi-privilegijuotųjų ledo pop kubo maker pelėsių su lazdomis virtuvė aprašymas: medžiagos: abs, pp retro: modernus paprastumas dydis: 12*12 * 12cm svoris: 150g techniniai duomenys: 1. jei )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nulinis Kampas sėdynės vairuotojo vejapjovės automobilių benzinas galia vejapjovės didelėms teismas žalia vejapjovės

€6 932.07
( sveiki, draugai, jei jums reikia išsamesnių suprasti produktą, ir turėti idėją, pateikti užsakymą, susisiekite su klientų aptarnavimo pirmas.sveiki atvykę į atvykimo draugai, jei jums reikia dar suprasti produkto, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, internete krovinių vežimui, kaina yra tik nuoroda, faktinė krovinių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Paukštis Lizdą Dekoro Velykų Dirbtinių Paukščių Lizdų Paukščių Ornamentas Modelis Lizdo Paukščių Kiaušinių Nustatyti Paukščių Kiaušinių Namų Puošybai

€3.56 - €9.15
( aprašymas šios rūšies dirbtinių paukščių lizdą, paukščių ir paukščių kiaušinių yra labai gražus.ji taip pat gali būti naudojamas, kaip namų dekoracija.- jis netgi gali būti naudojamas apdailos juostą, fizinės dekoravimas, puošyba, gėlių papuošalai, fotografija, rekvizitas, ir pasidaryk pats kraštovaizdžio! savybės velykų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kabo Dekoro Putojantis Saldainiai Cukranendrių Pakabučiai Švenčių Kalėdų Eglutės papuošalus su Virvelę Realus Ryškiai Spalvingas Atostogų

€4.40 - €8.63
( kabo dekoro putojantis saldainiai cukranendrių pakabučiai švenčių kalėdų eglutės papuošalus su virvelę realus ryškiai spalvingas atostogų aprašymas: pagaminti iš storos, aukštos kokybės, sudužtų-atsparios medžiagos, ilgaamžiškumą ir saugumą. pasižymi aukštos kokybės apdaila, graži ir elegantiška )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kalėdų automatas Kūrybos Kalėdų Kiaušinių lėlės Letena Mašina, Dovanų Dėžutėje Siurprizas Vaikams Berniukai & Mergaites 4-6 Metų Amžiaus

€4.77 - €7.33
( kulka taškų: 1.vaikams abs: pagaminti iš abs medžiagos saugios vaikams ir bekvapį, tai mini automatas yra pastatytas paskutinis ilgai su lengvai valyti funkcijų.vaikams saugu naudoti 2.kūrybinis dizainas: pakelti savo žaislų kolekcija su staigmena dizaino-tai mini automatas.kiekviena diena atneša jaudulio, kaip galite gauti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

5vnt M6~G3/8 Sriegis-2.4-11.1 mm, PP Pagoda Alkūnė Jungtys Akvariumo Bakas Oro Siurblio Žarna Sąnarių Drėkinimo Vandens Vamzdžių jungiamosios Detalės

€1.65 - €2.17
( produkto pavadinimas:akvariumo žuvų bakas pagoda alkūnė jungtis gaminio medžiaga: maisto kokybės medžiagos pp savybės: avirulent insipidity aukštai temperatūrai atsparus tinka tiesioginio sujungimo žarnos, patogu ir greita. produkto specifikacijos: (kai duomenys yra nurodomas mažiausias )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nuolatinis Santa Claus Plastikinės Lėlės, Kalėdų Dekoracijos, Kūrybiniai Žaislai, Nauji Metai, Namų Puošybai

€11.37 - €17.50
( produkto aprašymas: pavadinimas: nuolatinis kalėdų senelio lėlės medžiaga: audinys pastaba: nėra slapukus virėja santa dėklas prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.šie papildomi mokesčiai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kalėdinė Dekoracija Pliušinis Santa Hat Šalis Suknelė Iki Naujųjų Metų Scenos Rekvizitai Bobble Bžūp Kalėdų Šeimos Susibūrimo Galvos Apdangalai

€1.45 - €1.95
( savybės: ootdty mūsų unisex kalėdų skrybėlę yra puikus aksesuaras, kad jūs šiltas ir stilingas šį atostogų sezoną.pagamintas iš labai geros kokybės poliesteris, ji užtikrina patogų tinka visoms amžiaus grupėms. su jo gražus dizainas featuring kalėdų medžio modelius, mūsų aukščio kalėdų skrybėlę )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

20Pcs/Maišas Linksmų Kalėdų, Kalėdų Senelis, senis besmegenis Popierinės Servetėlės Kalėdų Dekupažas Popierinės Servetėlės, skirtos Kalėdos Šalies Stalo Dekoras

€1.06
( savybės: 100% žaliavinės medienos plaušiena, biologiškai ir ekologiškai draugiška. 100% brand new ir aukštos kokybės. puikus stalo dekoras pasirinkimas, šeimos vakarienę ar vestuves. techniniai duomenys: medžiaga: popierius 100% žaliavinės medienos plaušiena (biologiškai ir ekologiškai draugiška) spalva: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

QX2E Spalvingas Blizgučiai vėjo malūnas Vėjo Vertino Namų Sode Kieme Apdailos Vaikų Žaislas

€0.39 - €0.60
( savybės: ootdty du malūnai, vienas, vienas didelis ir vienas mažas,blizgančiais bus putojantis saulės pastatytas būti tvirtas ir gebėti tvarkyti vėjai be vargo, o dar galėtų lengvai nugriauti ir nustatyti galima lengvai sukonstruoti keletą minučių, kaip savo rankas medžiagos ir formos yra saugus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

11mm Augalų Statymų Šiltnamio Plėvelės Eilės Padengti Užskaitos Tunelio Hoopas Įrašus Šalčio Dropship

€2.11 - €2.97
( visiškai naujas ir aukštos kokybės ootdty savybės: produktas pagamintas iš aukštos kokybės ir patvarumo plastiko pp.jis turi tvirta plastiko konstrukcija ir ilgą tarnavimo laiką. šie laikikliai yra naudojamas pridėti tarps, šešėliai, šiltnamio plėvelės, arba užskaitos vamzdžių. bus pridėti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ins Aukso Kosmoso Planetos Laimingas Gimtadienio Tortas Topper Sidabro Aukštos kokybės Akrilo Vaikai Šalis Tortas Topper Baby Shower Desertas Apdaila

€2.40
( roduct aprašymas aukštos kokybės akrilo, - sutirštės medžiaga naujų spalvų gimtadienio tortas topper jauskitės laisvai susisiekti su pardavėju, su bet kokius klausimus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Fontano Purkštukas Vadovai,Žalvario Skiltyje Multi Kryptimi Jet Tvenkinys, Fontanas, Vandens Purškimo Purkštuvo Galvutės Sodas(3/4 colio)

€8.13 - €11.78
( antgalis yra pagamintas iš kokybiško žalvario medžiaga, atsparus korozijai ir ilgaamžiai, ilgai paslaugų tarnavimo laikas, gražus žalvario, aukso spalvos, aukštos kokybės ieškote. fontano purkštukas yra akytas sklaidos.centras ir vandens storymėje antgalis purškimo susiformavo trys sluoksniai išvežimo spinduliuotės parabolinis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nauja LED Lempa, Pearl Karūna Tortas Topper Dekoro Princesė Šalies Viršuje Topper Laimingas Gimtadienio Tortas Dekoravimo Priemonės Dovana Vestuvių Reikmenys

€4.13 - €10.34
( nauja led lempa, pearl karūna tortas topper dekoro princesė šalies viršuje topper laimingas gimtadienio tortas dekoravimo priemonės dovana vestuvių reikmenys pakuotė: 1pcs/pakete dydis: 12.5*9cm medžiaga: metalas tipas: žėrintis pyragas apdaila taikoma: tortas, desertas prašome atsižvelgti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Dirbtinės Rožės Corsage Vestuvių Boutonnieres Baltos, Rausvos Rožės Šilko, Apyrankių, Žiedų Jaunikis Vyras Kostiumas Smeigtukai Santuokos Priedai

€2.58 - €4.11
( yo cho dirbtinės rožės corsage vestuvių boutonnieres baltos, rausvos rožės šilko, apyrankių, žiedų jaunikis vyras kostiumas smeigtukai santuokos priedai produktų specifikacija 100% brand new ir aukštos kokybės mažas gražus riešo gėlių ir boutonniere gyvinti vestuvių vyrų atvartas boutonniere pin kostiumas ponia riešo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sunkioji Plokštė Miestelyje Silikono Apvalūs Padėkliukai Rinkinys 4 BPA Free Maisto Klasės Stalo Svoris Plokštės Miestelyje Kavos Puodelio

€6.83 - €13.65
( aprašymas: apsaugoti jūsų stalo iš išsiliejimo ir įbrėžimų su šių įdomus ir patvarus gėrimų padėkliukai.jos funkcija pažangi anti-slydimo dizainas, kuris apsaugo juos nuo stumdomas nuo stalo.jie taip pat yra saugus ir bekvapis, pagamintas iš silikono medžiagos, kuri nepakenks jūsų sveikatai.šie padėkliukai yra puikus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Karšto štampavimo juostos, Aukso ir sidabro spalvos "PASIDARYK pats" Scrapbooking Lipnia Juosta Raštinės reikmenys Kalėdų Dienoraštis Dekoratyvinės Juostos

€0.62 - €1.26
( 100% brand new ir aukštos kokybės.produkto:karšto štampavimo juostos dydis :15mm*5m spalva:auksas,sidabras, naudojimas: planuotojas, užrašų knygelė ir dienoraštis apdaila, pasidaryk pats nuotraukų albumą,dovana vyniojimo savybės: lengvai neplyštų, gali būti parašyta, permatomas, rankų darbo yra labai stiprus.gali būti pakartotinai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2 VNT. Kavos Aparatas Milteliai Dubenį Valymo Šepetys Kieto Medžio Rankena Valymo Šepetys Kavos Aparato Valymo Šepetys

€8.10 - €14.74
( 2 vnt. kavos aparatas milteliai dubenį valymo šepetys kieto medžio rankena valymo šepetys kavos aparato valymo šepetys puikus medžiaga: patogu, apvalios buko rankena, ilgalaikis šeriai patogu laikyti ir patvarus; sunku nailono teptukas, stiprus ir nėra lengva nukristi, lengva valyti. tinka: valymo šepetys dizainas specialiai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Helovinas Vainikai Sunkiai Netekties Valandai Durų Helovinas Durų Vainikas Su Kaukolės Vidaus Apdaila, Ornamentas Baisu Vainikas Helovinas

€11.27 - €32.21
( pridėti baisu žavesio jūsų duris, tai helovinas su mūsų oro sąlygoms atsparios kaukolė vainikas.saugus pasirinkimas naudoti vidaus arba lauko dekoro, šis vainikas funkcijų creepy-crawly moliūgų akcentas ir gali būti kabinami virš židinys.pasirinkti iš įvairių stilių, kad atitiktų jūsų namo helovinas tema! specifikacija: pavadinimas: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kalėdų Vainikas Laiptų Dekoras Kalėdų Papuošalai, Namų Durų, Langų Vainikas Kabo Laiptų Sienos Girliandą Naujųjų Metų Dekoracija 2023

€16.05 - €32.10
( kalėdų vainikas laiptų dekoras kalėdų papuošalai, namų durų, langų vainikas kabo laiptų sienos girliandą naujųjų metų dekoracija 2023 aprašymas: produkto pavadinimas: kalėdų pakabukas medžiaga: plastikas, medžiaga stilius: šviesa, be šviesos kiekis: 1 tipas: priedai veltiniams, )