0

Meniu

Universalus Tiksli Mechaninė Metronome už Muzikantas Gitara, Bosinė gitara, Fortepijonas, Būgnas, Smuikas Kelio ir Ritmas Priemonės

Parduotuvė: Muzikos Instrumentai
Universalus Tiksli Mechaninė Metronome už Muzikantas Gitara, Bosinė gitara, Fortepijonas, Būgnas, Smuikas Kelio ir Ritmas Priemonės

Universalus Tiksli Mechaninė Metronome už Muzikantas Gitara, Bosinė gitara, Fortepijonas, Būgnas, Smuikas Kelio ir Ritmas Priemonės

( 0 Atsiliepimai )
€9.49 - €13.56
Kategorijos: Muzikos Instrumentai
Prekės kodas: r1156

Produkto informacija

Savybės:

OOTDTY

Žymiausiam savo ritmą su bokšto mechaninė metronomą.Pasiekti tikslus laikas ir pirštų miklumo muzikantų visų lygių.

Ieškoti universalumas bokštas mechaninė metronomą.Su reguliuojamu greičiu ir įvairių pasirinkimų, ji numato, kad skirtingų muzikos stilių.

Nesvarbu, ar esate pradedantysis ar patyręs muzikantas, bokštas mechaninė metronome yra vertinga priemonė, padedanti praktikos ir mokymosi.

Iš muzikos klasėse bokštas mechaninė metronome yra būtina kompanionas.Puikiai tinka individualiai, grupėje praktika, ir gyvų pasirodymų.

Pagerinti savo muzikos gamybos patikimą paramą bokštas mechaninė metronomą.Puikus asmeninės praktikos, sudėties ir filmuoti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva

15 Spalvų yra taip, kaip Parodyta Paveikslėlyje.

Pakuotės Svoris: apytiksl.550g

Dydis: apytiksl.20x11.7x10.5cm/7.87x4.60x4.13in

(Daugiau Dydžio, Išsamiai, Prašome Žr. Nuotrauką.)

Komplektą Sudaro:

1Pc Mechaninė Metronome

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

  • Prekės Pavadinimas - OOTDTY
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1X Gitara Dirželis Su 3 Pasiimti Turėtojai & Akustinės Gitaros (Kava) Ir 6 Gabaliukai, Pievagrybiai Galvos Gitara Dirželis Mygtukai

€7.89 - €10.96
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.geriausi linkėjimai! set2: 6 x dirželis spynos + 1 x gitara dirželis švelni )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Atnaujinti Wilkinson Balta Humbucker Pikapas WHH(N+B) WVSM Gitara Pikapas Nustatyti, Gitaros Priedai

€61.72 - €123.44
( patarimai pirkėjams 1.skirtumai: gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi tikrasis išvaizda gaunate ir whatyou pamačiau savo nuotraukas,nes apšvietimas, fonas,monitorius ir kt.tikimės, kad jūs canunderstand mes darome viską, kad parodyti kiekvieną informacija. 2.problemos:jei yra tam tikrų problemų,prašome susisiekti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Saksofonas Įrašą Metalo Ligatura Vieną Varžtą Sax Užtrauktuku Įrašą Kandiklį Ligatūra

€2.00 - €3.28
( 604 visiškai naujas ir aukštos kokybės ootdty savybės: tai ligatura yra standartas, pakeitimo tinka labiausiai alto saksofonas kandikliai. suteikia puikią garso nuostabus lankstumas. du reguliuojami varžtai reguliuoti, kad tilptų į skersmuo priemonė. techniniai duomenys: medžiaga: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4X Balta Gitara Dalių, 6 Stygų Klasikinę Gitarą Kaulų Tilto Balnas Ir Riešutų Rinkinį

€7.55 - €9.81
( rinkinys, tilto balnas ir riešutų šios dalys yra pagaminti iš kaulo, kuris yra daug sunkiau ir duos geresnį toną, nei pigiau, plastikinės dalys labai pakeitimo tilto balnas ir riešutų už klasikinė gitara gitara kaulų riešutų dydis: 52mm x 6mm x 9/8.5 mm gitara kaulų balno dydis: 80mm x 3mm x 9/8mm kiekis: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Smuikas Peties Poilsio Palaikymo Specialistas 1/4 1/2 Visu Dydžiu Reguliuojamas Klevo Medienos Smuikas Peties Poilsio Smuikas Dalys, Priedai

€7.11 - €13.95
( ilgą laiką mėgstamų studentai ir specialistai, šios smuikas peties poilsio teikianti įmonė dar patogus rėmas, su tankiais kamšalu komfortą ir stabilumą jame yra supaprastinta pabaigos valstybė mechanizmai, kurie leidžia labai gerai patikslinimai tai yra stiprios, tvirtos ir pilnai reguliuojama jis bus geras pagalbininkas jūsų veiklos su )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mini Chromatines Imtuvas Pedalo Efektas LED Ekranas True Bypass už Bosinė Gitara

€17.10 - €27.58
( savybės: chromatines imtuvas pedalo elektrinių, akustinių gitarų ir boso. tiesa apeiti schema leidžia signalas vyksta tiesiai iš ginčų. ryškus led ekranas, skaityti paieška informaciją lengvai. mini dydžio ir metalo atveju, labai patvarus ir lengva saugoti. techniniai duomenys: medžiaga: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ritinio string vadovai su styginių laikiklį su priedu vadovas lizdas

€1.32 - €2.40
( aprašymas: 【gitara roller string medžio】padėti gitara sumažinti spaudimą stygos, sumažinti dėvėti stygos, ir prailgina gitaros stygos. 【medžiagos】roller string vadovai yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo, medžiagos, stiprios ir dėvėti, atsparus, patvarus. 【funkcija】string laikiklis vadovus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1 Pikapas Selektoriaus Jungiklis LP Elektrinė Gitara 50x35mm

€2.43 - €4.33
( aprašymas : uždaryti 3 būdas elektrinė gitara pikapas selektorių tonas jungiklį perjungti su vario rankenėlės aukštos kokybės ir visiškai naujas , bandymai yra gerai paprasta įrengti ir patogu naudotis puikiai tinka les paul lp / elektrine gitara epiphone medžiagos : metalas + varis spalva )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10X Studentų Plastiko 8 Skyles Sopranas Diktofonas Fleita Smėlio spalvos Mėlyna + Valymo Stick

€22.78 - €29.98
( 10x studentų plastiko 8 skyles sopranas diktofonas fleita smėlio spalvos mėlyna + valymo stick produkto pavadinimas: plastikiniai diktofonas;tipas: 8 skylės medžiaga: plastikinės;dydis: 32.5 x 3cm / 12.8 colių x 1,2 colio (l x max.d) burnos anga plotis: 2cm / 0.8 colių;spalva: smėlio, mėlyna svoris: 1060g šis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

5 Skylių Tomas Būgno Hoopas 5 Rankena Tešlą Lankai Muzikos Aksesuaras Mušamųjų Instrumentų

€2.13 - €3.38
( aprašymas: 【funkcija】:šis muzikos instrumentai lankas užtikrins nuoseklų formos, įtampą, ir aiškesnį garsą į jūsų spąstai. 【pakeitimo】:mušamieji žiedai yra puikus aksesuaras saulašarė rinkiniai mušamųjų instrumentų. 【lengva įdiegti 】:5 skylių būgno lankai yra lengva įdiegti ir pašalinti, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nepalas Stiliaus Religinių Dubenį Trinkelėmis Buda Garso Dubenį Pagalvėlė Budistų Dubenį Priedų

€5.86 - €11.47
( aprašymas pagamintas iš aukštos klasės medžiagų, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.gera medžiagų ir baudos kūrinys suteiks jums puikią patirtį.visiškai suprantama ir labai prasmingas.jūs galite suteikti jai kaip dovana šeimos ir draugų, kurie, ir jie bus labai laimingi. savybės labai praktiškas dubenį )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nailono Stygų Ukulėle Paprastas Modelis Ukulėle 4 Stygos Mažas Gitara Dropship

€47.57
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės šis produktas yra pagamintas iš natūralaus medžio, netoksiški, apdaila ir vaiko saugos medžiagos.paviršių puošia modelį, kurio subtilus ir gražus išvaizdą. stygos pagamintas iš nailono medžiagos, yra lankstus, minkštas ir sklandžiai, su mažos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

8Pcs Metalo Tūris Tonas Dome Tonas Gitara Greičio Valdymo Rankenėlės Su Varžtais

€9.26 - €10.64
( 8pcs metalo tūris tonas dome tonas gitara greičio valdymo rankenėlės su varžtais nauja ir aukštos kokybės jei jūsų rankenėlės yra nešvarus, nutriušęs ir senas, ar tiesiog nori apsirengti savo gitara.tai bus puikiai. tinka labiausiai gitara, bosinė spalva:aukso medžiaga:geležis dydis:18 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Premium Bronzos Liaudies Gitaros Stygos Patobulintas Garso Patobulintas Ilgaamžiškumas Akustinė Gitara Styginių Šešiabriauniai Plieno Core 6pcs/set

€2.51 - €6.29
( produkto pavadinimas: žalvario šešiakampiai plieno core string medžiaga: bronza+nerūdijančio plieno produkto kategorija: styginiai taikoma scena: muzikos instrumentai komplektą sudaro: 6pcs/set gitaros stygos pastaba: 1.prašome leisti 0.1-0.3 cm(0.04-0.12) su skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū. 2.prašome )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2vnt Ištraukiama Būgno Šepečiai IRIN AN-23 Profesinės Būgno Teptuku Didelis Anglies Plieno Šepetys Vadovai Spalvotų Nailono Lengva Valyti

€9.99 - €19.98
( savybės: * an-22: drum šepetys, pagamintas iš ekologiškos plastikinės minkštos ir kietos gana išraiškingas, sandariai ryšuliais burną erdvė tinkama bauda gamybos geriau, patogi rankena buvo atlikti matinio paviršiaus plius sklandžiai uodega neslidus suapvalintas patogiau. an-23: irin an-23 profesinės būgno teptuku )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mušamųjų Instrumentų Shaker Juosta Akompanimentas M

€8.78 - €14.64
( aprašymas: visiškai naujas ir aukštos kokybės lengvai vaikams ir studentams naudotis karoliukai gali būti pasukti aplink tekstūra plieno ar šis prietaisas gali būti suktas arba sukrėtė įvairaus skamba suteikia ritmingai grandymo barškėjimo garsas, panašus į garsą barškuolė naudojami akompanimentas muzika arba muzika, medžiagos: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Rūpintis Jazzmaster Kūno Hibridinė Elektrinė Gitara Įstaigų žalia Super Chamele Rankų Meistras

€123.14 - €136.82
( rūpintis jazzmaster kūno hibridinė elektrinė gitara įstaigų žalia super chamele rankų meistras džiazo meistras hibridinė elektrinė gitara įstaigos super chameleonas 21 medium jumbo frets retro string-mesti-kūno telcaster hard-tail tiltas 2aleder standartinis 25-1/2 skalės ilgis kitą 2-3/16 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

8" Muzikos Tamburinas Tamborine Būgno Turas Mušamieji Dovana KTV Šalis

€2.98 - €11.90
( visiškai naujas ir aukštos kokybės medžiaga: avikailio drumhead, medinis žiedas ir nerūdijančio plieno servetėlės drumhead skersmuo: 8 ( apie 20 cm ) aukštis: apie 1,8 ( apie 4,5 cm ) su apvalia skyle 2,5 cm skersmens ir 6 porų plieno servetėlės pakuotės turinys: 1 x tamburinas tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.pastaba: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Gitara Šilko Karūna Krašto Failo+2 Apsaugų Plienas+Mediena, Muzikos instrumentų Priedai, Medienos Rankena (1Mm, 2Mm, 3Mm, 4Mm)

€14.50 - €21.64
( gitara šilko karūna krašto failo+2 apsaugų plienas+mediena, muzikos instrumentų priedai, medienos rankena (1mm, 2mm, 3mm, 4mm) 1. keturi gabaritai lizdas yra pateikta 1mm,2mm,3mm,4mm.su 1mm lizdas veikia už papildomą siauras frets, mėgsta havajiškų; su 2mm lizdas veikia visų įprastų gitara, bosinė gitara, bandža, mandolina, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2VNT Gitara Sieninis laikiklis Pakaba Metalo Gitara Sieninio laikiklio Laikiklį Stovėti Bosine elektrine Gitara, Horizontalus Ekranas Kablys Stovo Gitara

€9.37 - €18.37
( aprašymas ši gitara sienos pakaba daugumai dydžių akustinių elektros klasikinio bosinė gitara, havajų pirtis ir.jungą ši gitara kablys yra skirtas pasukti šiek tiek, kad tilptų ne simetriškai headstocks. savybės tvirtinimo prie sienos gitara pakaba kablys, laikiklis, gitara, bosinė gitara, havajų|patogus įdiegti.sienos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4Pcs Gitara Tiuningas Vinys Electric Bass Tuner Peg Gitara Atvirų Pavarų Paieška Vinys Mašina Vadovai Fender Jazz Bass Gitara Juoda

€9.34 - €19.87
( modelio numeris: gitara tiuningas vinys tipas: peg paieška funkcija 1: gitara tiuningas vinys 2 funkcija: elektros bass tuner peg 3 funkcija: gitara atvirų pavarų paieška vinys mašina vadovai aprašymas jūs bass žaisti meilužis?šis punktas yra bosas paieška peg už dešinės rankos, pagaminti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Žalvario, Aukso Akustinė Gitara Tilto Balnas 72*3*6.9/7.8 mm

€2.99 - €4.33
( žalvario, aukso akustinė gitara tilto balnas 72*3*6.9/7.8 mm, žalvario fortepijonas pagalvė yra daug geriau, nei abs plastiko fortepijonas pagalvę, galite gauti aiškiau, turtingesnė ir daugiau stabilus, tvirtas; gali pagerinti bendrą klasės gitara, patobulinti gitaros garso kokybė turi tam tikrą vaidmenį, dėl gitara pakeitimo; tinkamas )