0

Meniu

2024 M. Kalėdų Stalo Kalendorius Mini Animacinių Filmų Mielas Modelius Stalo Kalendoriaus Kūrybos Darbastalio Apdaila Dienos Planavimo Mažas Mėnesio

Parduotuvė: Švietimo Ir Biuro Reikmenys
2024 M. Kalėdų Stalo Kalendorius Mini Animacinių Filmų Mielas Modelius Stalo Kalendoriaus Kūrybos Darbastalio Apdaila Dienos Planavimo Mažas Mėnesio

2024 M. Kalėdų Stalo Kalendorius Mini Animacinių Filmų Mielas Modelius Stalo Kalendoriaus Kūrybos Darbastalio Apdaila Dienos Planavimo Mažas Mėnesio

( 0 Atsiliepimai )
€0.43 - €0.72
Prekės kodas: r1436

Produkto informacija

Naujos ir aukštos kokybės!

Aprašymas:

1. Naudojimo paprastumas: 2024 Kalėdų specialios formos stalinis kalendorius yra gražiai suprojektuota ir lengva naudoti.Jums tik reikia pasukt datą ir naują skonį ir netikėtumų, kiekvieną dieną.

2. Ribota Kolekcija: specialios formos stalinis kalendorius turi unikalų dizainą ir yra prieinama tik kiekis kiekvienais metais.Tai ne tik savotiškas kasdienio būtinumo, bet taip pat pirmasis pasirinkimas kolektoriai.

3. Prabangus dovanos: gražiai supakuoti, ne tik tinka namuose, biure, bet ir puiki dovana Kalėdų 2024. Ji gali būti pateikta su draugais, šeimos nariais ar kolegomis.

4. Aukštos kokybės: 2024 Kalėdų specialios formos stalinis kalendorius yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, ryškios spalvos, nėra lengva išnyks ir patvarus.

Ypatybė:

Palaikyti tvarką ir įkvėpė su mūsų žavinga Mini Animacinių filmų Stalinis Kalendorius, skirtas 2024. Puikiai tinka namuose, mokykloje ar biuro dekoras, šis nuolatinis apversti kalendoriaus funkcijas animacinių filmų dizaino, kad bus gyvinti savo gyvenimą.

Pagamintas iš aukštos kokybės kartono, mūsų nešiojamų kalendorius yra patvarus ir pastatytas paskutinis.Dvigubas žiedas privalomas viršuje leidžia lengvai prakeiktas į kitą puslapį be ašarojimas.Su spalvinga numerius ir baltas fonas, kalendorius yra lengva skaityti ir prideda smagumo jūsų dienos planavimas.

Skirtas asmenims, kurie vertė, tiek stilius ir funkcionalumas, mūsų Mini Animacinių filmų Stalinis Kalendorius yra idealiai tinka studentams, specialistams, ir tiems, kurie nori palaikyti tvarką.Nesvarbu, ar esate žongliravimas terminai, susitikimus, ar svarbias datas, šis kalendorius padės jums sekti visi.

Nesvarbu, ar tai ant jūsų stalo, darbe, savo studijų srities namuose, ar net kaip dovana mylimam žmogui, mūsų Mini Animacinių filmų Stalinis Kalendorius yra universalus aksesuaras, kuris prideda touch kūrybiškumą kokią erdvę.Naudoti ją planuoti savo dienos užduotis, nustatyti tikslai, ženklas ypatingomis progomis, ir likti ant savo tvarkaraštį.

Pakelti savo laiko valdymo įgūdžius ir su mūsų Mini Animacinių filmų Stalinis Kalendorius.Su vietos atgal kiekvieną puslapį detaliojo planavimo, jūs galite lengvai brūkštelėti svarbios pastabos, priminimai, bei susitikimus.Tai patogus įrankis padės jums palaikyti tvarką ir padaryti labiausiai iš kiekvieną dieną.

Medžiaga: Popierius

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: Nuoroda nuotrauką

Komplektą sudaro: 1PC

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3mm.

2. Kaip skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, dėkojame už jūsų supratimą, faktinis produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - Popierius
  • Modelio Numeris - Popierius
  • Dydis - 6.5x3.5x7cm

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

15Mm Ratas Hole Punch Popieriaus Punch Rankiniai Raundo Vieną Hole Punch ID Korteles, PVC Kortelės Ženklelis Nuotraukos Patvarus Juoda

€16.46 - €22.54
( hole punch ir grąžtas yra pagaminti iš kieto metalo, medžiagos, ilgaamžiškumas.su tradiciniais rankena tiekėjas dizainas yra lengva valdyti. lengvai telpa į kišenes ir kuprines.kompaktiškas pakankamai imtis kartu į darbą, mokyklą ar bet kur, kur jums reikia. lengva naudoti su šviesos slėgis.atsidaro lengvai leisti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Jaučiausi Failą Maišelį Manė, Aplankas A4 Formato Failą Maišelį, Biuro Reikmenys Failų Saugojimo Krepšys Klasifikacija

€12.10
( jaučiausi failą maišelį manė, aplankas a4 formato failą maišelį, biuro reikmenys failų saugojimo krepšys klasifikacija manė, aplankas a4 formato failą maišelį, raštinės failą krepšys spalva:šviesiai pilka spalva+tamsiai mėlyna medžiaga:veltinis dydis:34cm x 25cm x 1,5 cm pakuotės turinys: 2 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Tėvų, Vaikų, Vaikams, Jaunimo, Paauglių, Suaugusiųjų Fantastika, Fantasy Animacinis Komiksų Manga Japonijos Libros Atsitiktiniai 1 Knyga

€31.80 - €33.83
( paketas apima: 1 knyga ( atsitiktine tvarka ) šis punktas yra viena knyga, vienas knygos laivo atsitiktiniai. kalba: japonų tinka amžiaus 8 ir daugiau kai knygas išparduoti, mes susisieksime su jumis. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

60 Gabalas 4.3 Colių Pakeitimo Klijai Lentos Katchy Balta Patalpų Klijai Lentos Papildymo Lipni Kortelės Suderinamos Katchy Fenun

€10.99 - €16.65
( 60 gabalas 4.3 colių pakeitimo klijai lentos katchy balta patalpų klijai lentos papildymo lipni kortelės suderinamos katchy fenun [universalus dydis] su 4.3 colių skersmens, tinka daugumai pakeitimo klijai lentos, kurių skersmuo daugiau nei 4.3 colio, pavyzdžiui, suderinama su katchy, už fenun ir kitų modelių. [ilgalaikį )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

43PCS Medienos Raides, Nebaigtų Medienos Raidžių Dekoratyvinis Nuolatinis Raidžių Skiltelės Pasirašyti plokščių Apdaila Amatų Namai

€28.11 - €35.14
( 43pcs medienos raides, nebaigtų medienos raidžių dekoratyvinis nuolatinis raidžių skiltelės pasirašyti plokščių apdaila amatų namai [mediena laiškai dekoro]: jūs gausite 1 vnt medinių abėcėlės raidė apdailos paketas; abėcėlės raidės yra daug rašybos, ko jums reikia, pvz., linksmų švenčių, pavadinimas artimuosius.26 raidžių, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Drobės Akrilo Dažų Rinkinys 12 Spalvų Akrilo Tapybos Reikmenys Pradedantiesiems Jokio Blukimo Akrilo Dažais Vaikams, Suaugusiems Menininkai

€6.83 - €17.06
( savybės: 1. yra 12 ryškių spalvų.kiekvienas vamzdis pripildomas 5ml (0.2 mm) pigmentas, kuris yra turtingas pigmentai, profesionalus menininkas kokybę, leidžia jums sukurti profesinės darbų-nuo peizažų iki portretų. 2. mišinys, sluoksnio ir mišinys tolygiai gaminti begalinis masyvas atspalvių už bet kokį projektą.patvarus, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Animacinių filmų Linksmų Kalėdų Atlygį Nulio Kortelės Plėvele Dengtos Lipdukai Nulio Išjungti Etiketės Kalėdos Lipdukai "Pasidaryk pats", Vaikų Išpirkimo

€1.85
( aprašymas: 1. eskizavimo interaktyvus nulio korteles, turi unikalią kilimo pareigos: šios kortelės yra unikalus dizainas ir atskleidžia ypatingą staigmeną informaciją po to, kai buvo suimti, todėl dovanos suteikta daugiau įdomus. 2. tema dizainas triušis ir šuo: išskirtinį modelį, triušis ir šuo, labai myli vaikus, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

27 Pack A6 Kišenėje Rišiklio Rinkiniai A6 Rišiklio Užtrauktukas Kišenės Sąskaita Biudžeto Lapus Pinigų Paketas, Etiketes, Lipdukus Neon Puslapis

€5.32 - €11.83
( pakuotė: ateina su 12 vienetų a6 dydis 6 skylę rišikliai kišenės, 12 vienetų, biudžeto lapai, 2 pinigų paketas, etiketės, 1 komplekto spalva neon puslapyje žymekliai, praktiškas ir stilingas pinigų apgaubti sistemos organizatorius, asmeninį savo biudžeto poreikius.premium rišiklio kišenės: laikyti pinigai ir bilietai organizuotas, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Talpyklą Įrašus Montuojamiems Metalo Klipas Spyruokliniai Failo Aplanką, Spaustuvai Office Medienos Plaušų Plokštės Įrašus Raštinės Mokykla

€5.85 - €11.70
( aprašymas puikiai tinka biuro, namų ar mokyklos naudoti.taip pat galite naudoti ir clipboards į savo gabalus, mokyklos projektus, kad būtų rodomas arba saugojimo. savybės premium kokybė - į mainų sritį įrašas yra pagamintas ir sustorėti metalo, kuris yra tvirtas, anti - rust, stabilus naudojimas.|idealus dydis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

6Sheets Sandėliukas Etiketė Atspausdinta Namų Tara Stiklainiai Buteliai Žymes Vandeniui Skaidri Lipnios Virtuvės Maisto Etiketės, Lipdukai

€1.60 - €4.01
( apie laivybos a. mes paprastai laivas per tris darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą.mes paprastai laivas, kurį kinija paštu, oro paštu.jei norite, kad kiti express, kaip: yanwen ,eub, dhl, ems ir tt, prašome susisiekti su mumis prieš biding. yanwen pristatymo laikas yra maždaug 35-60 dienų ;eub yra apie 15-35 dienas ;dhl )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šuo Pooping Kalendorius 2024 Šunys Pooping Gražių Vietų 2024 Kalendorius Juokingas Šunų Kalendorių Kamštukas Dovanos Pooping Šuo Sieninis Kalendorius

€6.84 - €10.51
( suplanuoti savo šuns pamišęs grafiką su šiuo 2024 m. sieninis kalendorius.kasdien tinklai pažymėti svarbius įvykius ir datas, atspausdintas ant aukštos kokybės medžiagų.šis įdomus kalendorius yra puikus bet kokį kambarį ar biurą.daro didelį kalėdų dovana kiekvienam šuns savininkui. pavadinimas: gyvūnų stiliaus sieninis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Siūti Metalo Tiekėjas Siūti Patvarus Sunkiųjų Ranka Rankena Standartinė Kabės Tiekėjas Siūti Mokyklos Bendrovės Biuras

€6.09 - €12.20
( aprašymas tai yra tiekėjas kuokštelinių.ji kabės 2-20 lakštai tinka ir 26/6 sąsagėlės 24/6.pagamintas iš medžiagos, jis yra tvirtas ir patvarus.ranka-rankena konstrukcija užtikrina kabių lengvas.jokių trukdžių technologija pašalina dirgina kuokštelinių džemai, biuro, moksleiviai, mokytojai, sandėlio naudoti ir pan. savybės - )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10 Vnt. Juodo Aliuminio Lydinio Kreida Valdytojas Laikiklis (Juodas)

€14.94 - €22.97
( lengva naudoti kreida turėtojas lengva stumti viršaus mygtuką, norėdami pakeisti kreida stick. telpa standartinio dydžio kreida apsaugo kreida lūžimo, saugo rankas švarus 9mm skersmens medžiaga: aliuminio lydinys spalva: juoda skersmuo: apie 9 mm pakuotės turinys: 10vnt )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3/10vnt Bauda Ranka-dažytos Plonas Kablys Linijos Pen Nailono Plaukų Šepetys Tapybos Pen Piešimo Meno Pen #0 #00 #000 Teptuku Meno Reikmenys

€0.59 - €0.91
( savybės: aukštos kokybės šepečiai menininkų, meno ir amatų. tinka akvarelė, akrilas, aliejus, tapyba. šepečiu plaukus likti minkštas ir lankstus po valymo. šepečiai turėti savo formą, ir išlaikyti savo pavasario po valymo. valyti savo šepečiai, tiesiog paleisti juos po šiltu vandeniu išplauti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

A4 Formato Failą Kišenėje Failą Maišelį Failų Paketas, Informacijos Paketas, Sandėliavimo Užtrauktukas Darbo Studijų Skaidrus Office Maišą, Dokumentų Dėklas

€2.57 - €5.70
( failo maišelį failą vokas a4 formato failą kišenėje informacijos paketas, laikymo krepšys, dokumentai, dėklas su užtrauktuku darbo studijų skaidrus biuras savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. aprašymas: medžiaga: nailonas ju spalva: juoda, balta, pilka, rožinė, mėlyna dydis: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1 Gabalas, Klevų Sirupas, Įranga, Reikmenys Klevų Sirupas Bakstelėję Šviečia Tiksliai Matuoti Cukraus Kiekį Ir Kokybę

€6.92 - €14.41
( mūsų klevų sirupas hydrometer yra specialiai sukurta priemonė tankis savo klevų sirupas tiksliai, užtikrinti nuoseklų kokybės ir skonio kiekvieną kartą. aiški ir lengvai skaitoma ženklai, tai hydrometer leidžia be vargo atlikti klevų sirupas hydrometer bandymo namie, be jokių sudėtingų įrenginių ar setup reikia. pagaminti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Plovimo Buteliai 4Pcs 500Ml Saugos Plastiko Tuščias Pildymo Užsukamu Žemyn Vandens Pilstymo Skysčio Labs Laistymo Įrankiai

€5.35 - €11.39
( aprašymas jei jūs ieškote kai kurių butelių plovimo, tada tu turi nepraleisti mūsų plauti buteliukus.pagamintas iš pe medžiagos, jie yra ir patvarus.puikus dydis, ne per sunkūs, tačiau pakankamai didelis, kad jūs neturite papildyti nuolat. savybės - spalva: kaip parodyta paveikslėlyje. - medžiaga: pe. - )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aštuoniakampis Centras Punch Locator Montuotojas Dantis Punch Metalo Gręžimo Ženklas Kūgio Punch Aukšto Kietumo Skylių Padėties Nustatymo Punch

€4.00 - €4.71
( aštuoniakampis padėties nustatymo punch, centras punch, punch montuotojas medžiaga: chromo alūnas legiruotojo plieno (paviršių, padengtą ryškus chromo) dydis: 5.5mmx12mm x118mm svoris: 100g pakuotė: plastiko dėžutė naudojimas: ženklas, pozicionavimas, gręžimo, ir tt. pakuotės apima: 1pc )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Žmogaus Inkstų Anatomijos Modelis Ligos Tyrimas, Gyvenimo Dydžio Inkstų Anatomijos Modelis Rodo, Kasos ir dvylikapirštės žarnos

€114.60 - €146.92
( savybės: ootdty šio žmogaus inkstų anatomijos modelis atskleidžia pagrindinius anatomijos detales inkstų, pilvo aorta, kasos, dvylikapirštės žarnos. tai inkstų anatomijos modelis yra gyvenimo dydis, puikiai tinka inkstų ligų mokslinių tyrimų ir klinikinių parametrų.profesionalus anatomijos mokymo pateikimas )