0

Meniu

Patalpų internete celebrity stiklo kamuolys skaidrus burbulas kėdė Šiaurės kabantys krepšelį balkonas, lauko sūpynės

Parduotuvė: Baldai
Patalpų internete celebrity stiklo kamuolys skaidrus burbulas kėdė Šiaurės kabantys krepšelį balkonas, lauko sūpynės

Patalpų internete celebrity stiklo kamuolys skaidrus burbulas kėdė Šiaurės kabantys krepšelį balkonas, lauko sūpynės

( 0 Atsiliepimai )
€384.13
Kategorijos: Baldai
Prekės kodas: r151383

Produkto informacija

Paramos modelių įtraukti platinimo pagalvėlės ir kilimai.

Kabančios grandinės modelis ateina su pristatymu pagalvėlės, aksesuarai ir apšvietimo reikmenys

Kabančios kėdės siunčia metrų pažymėti pagal numatytuosius nustatymus, ir yra vežami žemyn (bendrijos sunkvežimių negali atvykti ir pasiimti prekes durys, bendrija).Produktai nėra įtraukti laiptais ir ne, įskaitant įrengimo ir keliose vietose negali būti transportuojami greitai ir reikia pasiimti prekes, greitas pristatymas tašką.

Kabančios grandinės modelis turi būti sumontuotas ant kieto cemento stogo ir kabo kėdė negali būti pakabinti ant lubų sluoksnis.Grandinės mes suteikti kaip dovana, yra 2 metrų ilgio.Jei jums reikia išplėsti tai, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Išplėstinio dalis turi būti sumokėta ne savo sąskaita.

Į Gerbiami Klientai,

1. Mes prilimpa prie principas "kokybiškas pirma, klientas svarbiausia".Jei turite bet kokių produktų, jūs galite siųsti man produktų nuotraukas ar nuorodas.Aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada pateikti nuorodą galite užsisakyti.

2. Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome būti tikri, kad perkate!Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis dėl Rukis.lt ir mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų!

3.Pastabos:transportavimo išlaidos neturi būti taikomi importo muitai ir kitos išlaidos, o Pirkėjas apmoka visas papildomas (jei yra) išlaidų rusijos klientams, prašome palikti savo mokesčio mokėtojo kodas, jei pasirinksite Cainiao Sunkiųjų Sklypas Linija Brazilijos klientams, jei jums pasirinkti bet express, prašome palikti savo mokesčių skaičių taip, kad mes galime užtikrinti, kad mūsų pristatymo yra normalu.

4. Klientų pasitenkinimas yra mūsų didžiausia siekimas.Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir jums bus taip pat gauti 5 taškų atsiliepimų.

E-mail:[email protected]

WhatsAPP/Wechat:+86 16670162853

  • Prekės ženklas - Kita/kita
  • Stiliaus nustatymo - Art stilius tipas
  • Baldai Struktūra - Plonas korpuso statyba
  • Stilius - Šiaurės Europa
  • Kilmės - Žemyninė Kinija, Guangdong Provincija
  • Pakuotės tūris - 107*107*65CM
  • Tai pritaikoma? - no
  • Modelis - GO421
  • Papildomos funkcijos - pakabinti

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Balta naujas deign marmuro didelis lentos Kompiuterio stalas paprasta šiuolaikinės bosas stalas Prezidento stalo

€330.16 - €351.24
( #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root . magic-1{plotis:750px}#detail_decorate_root .magic-2{overflow:hidden;width:750px;height:750px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

170*56*25cm 2022 Nauja sofa-lova viengulė lova namų paprasta prigulti, lova, biuro suaugusiųjų plauko stovykla lova daugiafunkcinis sėdima kėdė

€71.95 - €74.94
( 170*56*25cm 2022 nauja sofa-lova viengulė lova namų paprasta prigulti, lova, biuro suaugusiųjų plauko stovykla lova daugiafunkcinis sėdima kėdė )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4pcs/daug HY62WT081ED70C SOP28 [SMD]

€3.20 - €3.56
( 4pcs/daug hy62wt081ed70c sop28 [smd] )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sofa Modernaus Baro Kėdės Šiaurės Kambarį Šiuolaikinės Lauko Prabangos, Baro Kėdės, Virtuvės Konferencija Aukštos Barkrukken Baldai SR50BC

€289.64
( kokios priminimas: dėl kėdės būna dėžės du, net sunumeruoti kėdės yra puikus.bet neporiniais kėdės bus viena kėdė atskirai supakuoti, kurie yra brangesni ir nėra ekonomiškai efektyvus pristatymas.jeigu jums reikia įsigyti keista kiekis kėdės, prašome kreiptis į pardavėją, kad už laivybos kaina.dėkojame už jūsų supratimą! )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Neslystantis Baldai, Pagalvėlės, Baldų Griebtuvai Varantys Ratukas Puodeliai Lovos, Kėdės, stikliniai Kamščiai Plastikinis Ratukas, Puodeliai, kiliminė danga

€4.25 - €7.73
( aprašymas jūs pavargote nuo savo baldų juda, kai jūs atsisėsti arba atsistoti.mūsų ratukas taurės rankena, kad jūsų grindų ir turėti savo baldai vietoje!ne daugiau stumdomas aplink su šių, specialiai suprojektuoti baldai kamščiai!gali apsaugoti visų grindų tipų, n o daugiau įbrėžimų, išpjovomis, ar ženklai ant jūsų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

8pcs 30/40/50/60mm Skersmens Aliuminio Diskas M6 M8 M10 Sriegiu Apvalios Formos Stiklinis staliukas Ratas, Diskiniai Viršuje Adapteris

€18.19 - €22.74
( aprašymas: [medžiaga], pagaminti iš aliuminio, medžiaga, sidabro spalvos, atsparus korozijai ir rūdžių, smulkiai meistriškai su užapvalintais kampais, stabilus ir subtilus. [funkcija] gražus, paprastas montavimas ir patogus naudojimas.aliuminio lydinio rato diskas yra mažas dydis ir yra lengvai galite nešiotis ir laikyti, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2023 Žaidimų Kėdė, Atlošas ir Sėdynė Reguliuojamo Aukščio Pasukama Recliner Lenktynių Biuro Kėdė

€134.61 - €269.22
( [ergonomiškas paramos atlošas] ergonomiškas kūno hugging aukštas atgal numatyta, juosmens atrama, ir, žinoma, taip savo stuburo gamtos kreivė.jis yra aukštas ir pakankamai remti visą savo stuburo.atgal galima reguliuoti nuo 90° iki 120°.ergonomiškos rankų atramos leidžia jums įdėti rankas ant porankiu atsipalaiduoti. [comfort )