0

Meniu

18/24 Spalvų Guašas Dažų Rinkinys su Paletė 30ml Akvarelė Menininkų, Studentų Prekių netoksiškas

Parduotuvė: Švietimo Ir Biuro Reikmenys
18/24 Spalvų Guašas Dažų Rinkinys su Paletė 30ml Akvarelė Menininkų, Studentų Prekių netoksiškas

18/24 Spalvų Guašas Dažų Rinkinys su Paletė 30ml Akvarelė Menininkų, Studentų Prekių netoksiškas

( 0 Atsiliepimai )
€6.28 - €9.66
Prekės kodas: r1871

Produkto informacija

Savybės:

Ekologinio Draugiškas ir netoksiški, Pagaminti iš ekologiškos medžiagos, guašas dažų rinkinys yra daug pigmento, kreminės, netoksiškas ir skalbti suaugusiems, paaugliams ir vaikams.

18/24 Ryškių Spalvų - priemoka, guašas dažų rinkinys su 18/24 unikalus akį traukiantis ryškių spalvų guašas jums pasiūlyti ryškias spalvas ir geriau pasirinkimai pareikšti savo kūrinį į gyvenimą, idealiai tinka profesionalūs menininkai, jauni trokštantis menininkas, tapybos mėgėjams ir vaikams.

Unikalus Želė Taurės Dizaino - Atnaujintas unikalus želė taurės dizainas, puikios sandarinimo dangtelis liks mūsų guašas dažų sukibimo ir kreminės geriau menininko tapybos, nešiojamų želė taurės dydis, puikiai tinka lauko tapyba.

Nešiojamų Atveju su Paletėje - Ateina su paprasta gama, su guašas dažų laikymo dėklas su girds bus kaip paletę ir nešiojamas krepšys patogus dažymo patalpoje ar lauke.

Daugiafunkcinis Guašas Dažai - guašas dažų rinkinys bus puikus drobė, tapyba ir akvarelė, popierius, idealus gimtadienius, Kalėdų, jubiliejai, šventės, dovana profesionalūs menininkai, savo vaikams, draugams, moksleiviams, studentams ir visiems, kurie mėgsta tapybos ir meno.

Guašas Dažų Nustatyti tik tuo atveju, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas, Pigmentas

18 Spalvų Dydis: apytiksl.25.2x11.8x3.5cm/9.92x4.65x1.38in

24 Spalvų Dydis: apytiksl.25.6x18.3x3.5cm/10.08x7.Per 20x1 metus.38in

Neprivalomas Spalva: 18/24 Spalvų

Kiekis: 1?

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą Sudaro:

1 Dėžutė x Guašas Dažai

  • Prekės Pavadinimas - ZHUTING
  • Modelio Numeris - M17F5AC1103291-D
  • Amžius - >3 METŲ
  • Pakuotė - Nustatyti
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Tipas - Vandens Spalvų Dažai

Žymos: guašas dažų rinkinys

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

50Pcs Pakavimo Maišeliai Juda Maišeliai Pagalvėlė Maišeliai Maišeliai Pagalvėlė Rankovėmis Patiekalų Akinius, Puodeliai, Plokštės Trapių Daiktų

€5.27 - €11.22
( aprašymas 50pcs pakavimo maišeliai juda maišeliai pagalvėlė maišeliai maišeliai pagalvėlė rankovėmis patiekalų akinius, puodeliai, plokštės trapių daiktų funkcija - spalva: balta、 - medžiaga: putų、 - dydis: 25x30cm、 - šios pagalvėlės yra daugkartinio naudojimo daug kartų、 paketą, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Laiko Gabalas Kalendoriaus Laiko Gabalas 2024 LED Kalendorius Romantiška Atmosfera Darbalaukio Dekoracija Kalėdų Padėkos Jubiliejų

€21.06 - €58.49
( pateiktas su puikiu popieriaus ir multi-colored dekoratyvinis popierius, šis kalendorius ateina su įtaigus žibintai viduje sukurti awe-inspirującą poveikį.jis yra padengtas akrilo apsauginį kiautą ir gali būti naudojamas stebėjimo jubiliejai, renginiai, ir daugiau. specifikacija: gaminio medžiaga: popierius + akrilas + )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Akvareliniai Dažai Visos Plastiko Tuščias Akvarelė Pusę Keptuvės "PASIDARYK pats" Akvarelė Naftos Akrilo Tapybos Kelionės Paletė Meno Brėžinys

€6.27 - €12.54
( aprašymas akvarelė visos tuščios akvarelė keptuvės tapyba savybės tinka laikyti perpakavimas dažų ir namų akvarelės.tuščias pigmento dėžė|su ilgalaikio patvarumo.ir nuplaukite.guašas lauke|50 vienetų tinkamo dydžio, turintys įvairiausių spalvų jūsų dažai.mažų dažų plokštė|nešiojamieji dydį, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2024 Šuo Pooping Kalendorius Hangable Mėnesio Kasmet Sieninis Kalendorius Metus Kalendorių Iš Jan 2024 Gruodis 2024 Namų Puošybai

€6.82 - €10.48
( palaikyti tvarką su mūsų juokingas šuo 2024 m. sieninis kalendorius!tai puikūs kalendorius priemonių 25x19cm ir suteikia daug rašyti erdvės planavimui ir peržiūrėti savo mėnesio tvarkaraštį.ji taip pat suteikia sklandų rašymo patirtį, siekiant padėti jums sekti visus svarbius dalykus ir datos.niekada nepamirškite, svarbus įvykis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2/3/5 12Pcs Piešimo Pieštukas Metallic Eskizavimo Pieštuko Įrankį, Tapybos Suaugusiems Paauglių

€4.97 - €8.28
( aprašymas: aprašymas: menininkas kokybės spalvoti pieštukai 12 spalvų skaičius yra šviesus, daug pigmento ir sklandžiai mediniai tvarkymo,fluorescencinių spalvų piešimo, specialūs minkštinimo gydymas, lengvai pjaustomas ir laikykite rašiklį.spalvotų pieštukų ir suaugusiems, ir vaikučiams, savo kūrybiškumą su įvairiausių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Spalvingais Lipdukais Memo Pad Etiketės Pastaba Žymos Notepad Mokyklos Raštinė Raštinės Prekių Klasifikavimo Lipni Pastaba

€1.40 - €2.00
( aprašymas: 1. pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus, lengvas, netoksiškas, ne kvapas, lipnios, super mielas pastaba lipdukai. 2. jie gali būti naudojama papuošti savo ranką-sąskaitą knyga, kaip žymą, pažymi, lipdukas, skirtas jūsų notebook ir pan. 3. naudokite šį cute aplinkosaugos ¾enklelis, kaip žymę, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nerūdijančio Plieno Pen Tuščią Sandariuose Maišuose Ir Holografinis Ačiū Kortelių Rinkinys "PASIDARYK pats" Blizgučiai Pen Epoksidinės Pen Pakuotės Patvarus

€27.24 - €32.04
( naudoti ir keistis: suteikti jums su 25 metaliniai tušinukai, 25 pen pakavimo krepšiai ir 25 ačiū kortelių; gausūs ir puikus derinys gali patenkinti savo kasdienio naudojimo ir pakeitimo poreikius, ir jūs galite pasidalinti ja su šeima ir draugais. medžiagų, galite pasikliauti mūsų epoksidinės dervos tvartai yra pagamintas iš )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Jaučiausi Failą Maišelį Manė, Aplankas A4 Formato Failą Maišelį, Biuro Reikmenys Failų Saugojimo Krepšys Klasifikacija

€12.10
( jaučiausi failą maišelį manė, aplankas a4 formato failą maišelį, biuro reikmenys failų saugojimo krepšys klasifikacija manė, aplankas a4 formato failą maišelį, raštinės failą krepšys spalva:šviesiai pilka spalva+tamsiai mėlyna medžiaga:veltinis dydis:34cm x 25cm x 1,5 cm pakuotės turinys: 2 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Tencent Animacija S klasės mokslinės fantastikos IP Galutinis Klavišą Karo Liu Cixin Populiarus mokslinės fantastikos ir fantasy romanų Knygos

€22.33 - €48.54
( tencent animacija s klasės mokslinės fantastikos ip galutinis klavišą karo liu cixin populiarus mokslinės fantastikos ir fantasy romanų knygos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Laiškas Popieriniai Raštinės reikmenys Popierius Derliaus Dizaino Dvipusis už Laiško Rašymas

€2.33 - €4.66
( savybės: ootdty 1.premuim kokybės.laiškas knyga yra pagamintas iš aukštos kokybės kraft popieriaus.dėl idealiai tinka spausdinti ar rašyti savo rankdarbius. 2.dvipusės naudoti.dažymas ant nugaros ir priekyje, ir daug daugiau pergamento ieško nematydamas per.gerai, spausdinti ar rašyti ant abiejų lapo pusių. 3.a5 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

100 Lapų Žalio Ryžių Popieriaus, Kartono PASIDARYK pats Dažymo Keturių Pėdų Japonų Kaligrafija Praktikos Rašymo Xuan

€7.46 - €14.93
( aprašymas šis produktas yra pagamintas iš popieriaus, medžiagos, puikūs ir gražūs, praktiški ir ilgaamžiai.dizainas yra paprastas, ir paviršius yra lygus, be šerpetų.tai yra labai patogus naudoti, mažas dydis, šviesos svorio ir lengvai atlikti.gali būti naudojamas tradicinės kinų tapybos praktikos, kaligrafija praktika ir )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

6Sheets Sandėliukas Etiketė Atspausdinta Namų Tara Stiklainiai Buteliai Žymes Vandeniui Skaidri Lipnios Virtuvės Maisto Etiketės, Lipdukai

€1.60 - €4.01
( apie laivybos a. mes paprastai laivas per tris darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą.mes paprastai laivas, kurį kinija paštu, oro paštu.jei norite, kad kiti express, kaip: yanwen ,eub, dhl, ems ir tt, prašome susisiekti su mumis prieš biding. yanwen pristatymo laikas yra maždaug 35-60 dienų ;eub yra apie 15-35 dienas ;dhl )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Matematikos Antspaudas Roll 2 In 1 Be To, Atimtis Daugyba Dalyba Dukart Galva Mokymo Antspaudas Matematikos Per 100 Roller Klausimą

€4.19 - €6.97
( ritinio skaitmeninių mokymo antspaudas daugkartinio naudojimo matematikos roller antspaudas roller 2 in 1 skaitmeninę spaudą per 100 matematikos praktika užpildyti tuščią skaitmeninis švietimo antspaudas voleliu: šios matematinės roller antspaudas yra labai patogu, palyginti su raštu kiekvienos matematinės lygties kiekvieną )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3/10vnt Bauda Ranka-dažytos Plonas Kablys Linijos Pen Nailono Plaukų Šepetys Tapybos Pen Piešimo Meno Pen #0 #00 #000 Teptuku Meno Reikmenys

€0.59 - €0.91
( savybės: aukštos kokybės šepečiai menininkų, meno ir amatų. tinka akvarelė, akrilas, aliejus, tapyba. šepečiu plaukus likti minkštas ir lankstus po valymo. šepečiai turėti savo formą, ir išlaikyti savo pavasario po valymo. valyti savo šepečiai, tiesiog paleisti juos po šiltu vandeniu išplauti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1/2/5VNT 10Pages 30 Kišenę Monetos Turėtojas Surinkimo Saugojimo Plastiko Pinigų Albumą Atveju Voką,

€0.64 - €0.93
( 100% brand new ir aukštos kokybės. 5 kišenės horizontaliai per visą puslapį. 6 kišenės vertikaliai per visą puslapį. puikiai tinka rinkti monetas. tinka monetos , žetonai , medalionai , emblemos, kuri?skersmuo mažesnis nei 33mm. aprašymas medžiaga: plastikas spalva: kaip paveikslėlyje )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kinijos Tradicinių Kalendorinių Metų Triušių Kalendorius popierinį Kalendorių Tearable Kinijos Kalendorinius Metus Triušis

€5.64 - €12.53
( aprašymas kinų kalendorių 2023 yra aiškiai spausdinami ir matomas iš toli.galite greitai patikrinti datą .tinka kabinti ant sienos biure ar namuose.tai-puiki dovanos idėja draugams ir artimiesiems. funkcija - spalva: raudona - medžiaga: popierius dydis 1: 23.00x16.30x2.30cm9.04x6.41x0.90in - )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aštuoniakampis Centras Punch Locator Montuotojas Dantis Punch Metalo Gręžimo Ženklas Kūgio Punch Aukšto Kietumo Skylių Padėties Nustatymo Punch

€4.00 - €4.71
( aštuoniakampis padėties nustatymo punch, centras punch, punch montuotojas medžiaga: chromo alūnas legiruotojo plieno (paviršių, padengtą ryškus chromo) dydis: 5.5mmx12mm x118mm svoris: 100g pakuotė: plastiko dėžutė naudojimas: ženklas, pozicionavimas, gręžimo, ir tt. pakuotės apima: 1pc )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aš JUMS Jubiliejų, Mediniai Atvirukai, Romantiškos Dovanos Jai/ Jam/ Žmona/ Vyras/ Mama, Bet kokiai Progai

€7.40 - €15.76
( aprašymas - spalva: kaip parodyta paveikslėlyje. - medžiaga: medžio, kartono; - prasidėjusios dydis: 28 x 19; - sulankstytas dydis: 19 x 14; paketą, įskaitant 1 x medinės sveikinimas savybės : ) dažytos i adore you raidžių su tuščiavidurio meilės širdis daro jis atrodo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Medicinos Zong Jinjian Wenbai Kontrastingos Medicinos Teorija Klinikiniai Ligos Sindromas Diferenciacija ir Gydymo Sveikatos Priežiūros Knygų

€10.05 - €20.11
( ⭐ sveiki, mieli, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę ⭐ atkreipti dėmesį į mano parduotuvėje, ir jūs galite gauti geresnę kainą ⭐ galite gauti kuponų iš parduotuvės, prieš jums pirkti ⭐ kaip mūsų parduotuvėje, nepamirškite sekti mus ⭐ jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami )