0

Meniu

5vnt Juostelės Knygų Žymekliai Dekoratyvinės Juostelės Knygos Puslapių Laikiklis Žymenų Biuras

Parduotuvė: Mokyklos Reikmenys
5vnt Juostelės Knygų Žymekliai Dekoratyvinės Juostelės Knygos Puslapių Laikiklis Žymenų Biuras

5vnt Juostelės Knygų Žymekliai Dekoratyvinės Juostelės Knygos Puslapių Laikiklis Žymenų Biuras

( 0 Atsiliepimai )
€4.00 - €8.01
Kategorijos: Mokyklos Reikmenys
Prekės kodas: r207925

Produkto informacija

Aprašymas

Su paprastos konstrukcijos, Juostelės Žymą yra švelni ir naudinga.Sukurti linksmą atmosferą, kartu su jumis praleisti kiekvieną dieną laimingai.Šios Juostelės Žymą taip pat bus geras, rekvizitas, namų puošmenų, ir jie bus geriausia dovana draugams, kurie mėgsta skaityti.

Savybės

-Spalva: Rožinė, juoda, raudona, mėlyna, ruda

-Medžiaga: , šilko kaspinu

-Dydis:38.00X3.20X0.30 cm/14.93X1.26X0.12in

-Juostelės dizainas, tai daro žymą atrodo gražus ir šviežias, leiskite jums patinka skaityti.

-Geras Biblija Žymą naudojamas ženklas, primindamas, ir kt.Paprasta naudoti, patogu naudoti.

-Kruopščiai meistriškumo garantijas, praktiškumas ir ilgaamžiškumas.Gali būti naudojamas kaip žymą arba kasdien embellishment.

-Puikus meistriškumo daro žymą subtilus ir rafinuotas, kuris gali pritraukti žmonių dėmesį pat.

-Puikus kūrinys iš mūsų produktas atneš jums gerą naudojant patirtis.

5 x Žymą

  • Feature10 - studentai žymą
  • feature2 - knygos ženklas
  • feature5 - knygos žymekliai vyrams
  • Feature7 - Puslapis Žymekliai
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • feature1 - knygos žymekliai
  • Feature6 - skaityti žymos
  • Feature9 - puslapio žymeklis
  • feature3 - skaityti priedai
  • feature4 - juostelės žymą
  • Feature8 - knygos žymeklis

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nešiojamų PU Odos Makiažas Didelių Pieštukų Maišelio Užtrauktukas Uždarymo Staionery Saugojimo Skalbti Reusbale Moterims

€4.48 - €8.96
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės didelės talpos.atnaujintas talpos, telpa iki 20 rašikliai, pieštukai, tušinukai, žymes ir daugiau.lengvai saugoti visus savo žymekliai pieštukas, spalvoti pieštukai, akvarelė pieštukai ir kitas įdomus rašymo priemonės. nešiojamų&patvarus.nešiojamų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

36 Vnt Nulupkite Kinija Žymekliai Tepalas Pieštukai Stiklo Mechaninė Vaškas Pieštuko Ženklu, Spalvotieji Pieštukai (Juoda)

€10.06 - €23.40
( daug kiekiai naudoti ir dalintis: mes pasirengę iš viso 36 vienetų tepalas pieštukai jums pakuotėje; gausiai kiekis gali patenkinti savo naudojimo ir pakeitimo reikalavimų kasdieniame gyvenime, ir jūs galite taip pat pasidalinti jais su savo artimais draugais medžiagos, jums gali priklausyti nuo: kinijos tepalas pieštukai yra pagamintos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1~10VNT Kūrybos Imituojamas Sūdyta Žuvis Pieštuko Atveju Didelės Talpos Pieštukai Maišelis Maišas Juokinga Mokyklos Pieštukų Atvejais Raštinės reikmenys

€34.82 - €68.29
( 1~10vnt kūrybos imituojamas sūdyta žuvis pieštuko atveju didelės talpos pieštukai maišelis maišas juokinga mokyklos pieštukų atvejais raštinės reikmenys aprašymas: pavadinimas: kūrybinė sūdyta žuvis, pieštukų dėžutė svoris: 18 g dydis: 290*70mm talpa: apie 15-20 rašikliai naudojimas: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pelenų Karalystės Žymą Liu Bian Saulės Ce Anime Mokykliniai Reikmenys Zuo Ci Fu Rong Senienų Žymes Knygos Cos Juanių Bį

€4.63 - €7.71
( 100% brand new ir aukštos kokybės! spalva:rodyti nuotrauką kiekis: 1 vnt. pastaba: 1.prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas dėl šviesos ir ekrane. 2.prašome leisti 1-2 cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

18 Vnt Trintukas Kawaii Švino Pieštukai TPR Mažas Trintukai Top Hat

€7.10 - €14.20
( aprašymas pateiktas saugaus ir aukštos kokybės medžiagų, jie gali padėti jums ištrinti pieštuko žymės.kūrybos ir animacinių filmų sraigtasparnis formos trintukas gali suteikti daugiau malonumo, kad studentų mokymosi procesą.tekstūros ir unikalią išvaizdą, kad ji tiek praktiniai ir dekoratyviniai.tai labai praktiškas ir )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pieštuko Atveju Vaikams Nešiojamų Hamburger Formos Kanceliarinės Prekės Dėklas Turėtojas Office Raštinės Reikmenys Organizatorius Paauglių Mokykla Vidurinė Mokykla

€3.52 - €5.17
( tvarkykite savo stationeries ir mažiems objektams su šiuo patvarus ir įdomus pieštuku maišelį organizatorius!su jo didelės vertės projektavimo, ji gali turėti daug rūšių stationeries ir kitų smulkių daiktų.puikiai tinka studentams ir specialistams! techniniai duomenys: gaminio medžiaga: aksomas gaminio dydis: įdomus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

KPOP LE SSERAFIM 2023 SEZONO SVEIKINIMAI Photocards Pakuotėje Dvipusis LOMO Kortelės Atvirukai Sakura ChaeWon Gerbėjai Kolekcija

€1.50 - €3.95
( 55pcs kpop le sserafim 2023 stalinis kalendorius photocards dydis:5.6*8.8 cm svoris:75g medžiaga:kreidinio popieriaus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Gėlių Fėja Skaidraus Silikono Baigė Antspaudas "PASIDARYK pats" Scrapbooking Leidinys Gumos Spalvos Reljefinis Trafaretai, Apdailos Daugkartinio naudojimo

€1.37 - €1.82
( ypatybė: 1.produkto naudojimo netoksiški ir aplinkai nekenksmingų medžiagų. 2.minkšta medžiaga, nėra lengva subraižyti, parengti technologija. 3.plėtoti savo vaiko pasidaryk pats interesų. produkto specifikacijos: 1.medžiaga: silikonas 2.dydis:8*10cm 4.įpakavimas: 1 lakštai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Permainingi Skaičius Antspaudas Abėcėlės, Skaičių Simbolis Verslo Antspaudas "PASIDARYK pats" Numeravimo Antspaudas Multi-Funkcija Antspaudą Verslo Gavimo

€5.99 - €13.32
( mūsų skaitmenų rato riedėjimo antspaudas yra puikus įrankis, lengvai gaminti aišku, išsitepti-nemokami lipdukai.jos tvirtos konstrukcijos užtikrinama, ji negali būti lengvai pažeistas arba sugadintas.su šriftą, kad negalės išsipūsti net ir tada, kai mirkyti, jūs galite mėgautis nuosekliai profesinę išvaizdą.šis spaudas turi )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mielas Trintukas Rub Vaikams, Mokyklinės Prekės, Prizai Office Pieštuku Pen Studentų Redagavimo Gumos Trintukas Animacinių Filmų Trintukas X6q8

€0.27 - €0.53
( produkto aprašymas: 1. produkto pavadinimas: mielas kūrybos trintukas 2. gaminio dydis: ilgis gumos yra apie 5.8 cm/2.28 cm.dėžutės trintukai turi 8 trintukai. 3. produkto stilius: trintukas 4. gaminio spalva: trintukas lauke yra rausvos ir mėlynos, ir viena spalva bus siunčiami atsitiktinai. produkto )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

KPOP 5vnt/set GI-DLE Albumą Ktown4U Gerti Atveju LOMO SHUHUA Lomo Nuotraukų Spausdinimo Kortelė su Nuotrauka Mergina Dovana Mergaitės Kortelės MINNIE SOOJIN

€3.00 - €7.69
( gerbiami pirkėjas.sveiki atvykę į mūsų parduotuvė: (būtinai perskaitykite tai) 1: kaip tik jums tapti pasekėjas, parduotuvė, galėsite mėgautis pasekėjas kaina (pasekėjas nuolaida) visų produktų parduotuvė. 2: kaip prisijungti: rasti pasekėjų mygtuką į parduotuvę.ant jo paspauskite, ir pamatysite, pasekėjas nuolaidą )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

20 Vienetų Leidinys Trafaretai, "PASIDARYK pats" Piešimo modelius A5 Planuotojas Sąsiuvinis Leidinys Dropship

€2.43 - €4.95
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės pasidaryk pats leidinyje sąsiuvinis.kiekvienoje pakuotėje yra 20 skirtingų leidinys formos, puikiai tinka vaikams, suaugusiųjų dienos žurnalinė, pasidaryk pats scrapbooking, kalendorius, nuotraukų albumai, atvirukai priėmimo, planavimo sąsiuvinis, apdailos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Darbalaukio Organizatorius Šaškių Kanceliarinės Prekės Krepšys Pieštukas Turėtojas Didelės Talpos Šaškių Pieštuku Maišelį Juoda Rausva, Mėlyna

€2.25 - €4.51
( produkto kategorija: laikymo maišelis spalva: kaip parodyta paveikslėlyje dydis: 210*95*50mm(8.27*3.74*1.97 in) panaudojimas: pieštukų dėklas, mokyklos reikmenys, kosmetika, sandėliavimas pakuotė: 1pc saugojimo krepšys 1. prašome atkreipti dėmesį, kad foto nerodo tikrąjį dydį, prašome kreiptis į aprašymas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1pcs Mielas Pliušinis Lempos gaubtas, skirtas Kpop du Kartus Lightstick Papuošti K-pop du KARTUS Light Stick Padengti SALDAINIAI BONGAS Z

€1.90 - €6.48
( 1pcs pliušinis lempos gaubtas, skirtas kpop du kartus lightstick papuošti k-pop du kartus light stick dangtis (tai yra lempa, dangtis,produkto sudėtyje nėra lempos!) 100% brand ir naujas produktas:pliušinis šviesos padengti medžiaga:pliušinis tinkamą pakavimo užtikrina geros būklės produktus, 24-48h, greitas pristatymas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

100Sheets Pakartotinos Indeksas Sticky Notes Memo Pad Žymą Stiprus Nelankstumą Etiketės Mokyklos Buveinė Studentams, Kanceliarinės prekės Knygos Skaitymas

€2.14 - €3.28
( aprašymas: skaidrios konstrukcijos, jokių kvapų tekstas, lengva rašyti, aišku, rankraščiai; klasifikaciją ir archyvavimo, pagerinti efektyvumą jis gali būti naudojamas pažymi, užrašų, lipnūs lapeliai, ir gali būti naudojamas vadovas ir kalendoriaus, todėl daugkartinio naudojimo, įterptas ne kartą specifikacija: spalva: )