0

Meniu

Begalinis Tamsos Kvarco Kristalo Dainavimo Dubenėliai Garso Meditacija Gydymo Gydymo Dainavimo Kaušeliai su Mušamųjų Lazdelės ir Plauti

Parduotuvė: Muzikos Instrumentai
Begalinis Tamsos Kvarco Kristalo Dainavimo Dubenėliai Garso Meditacija Gydymo Gydymo Dainavimo Kaušeliai su Mušamųjų Lazdelės ir Plauti

Begalinis Tamsos Kvarco Kristalo Dainavimo Dubenėliai Garso Meditacija Gydymo Gydymo Dainavimo Kaušeliai su Mušamųjų Lazdelės ir Plauti

( 0 Atsiliepimai )
€77.28
Kategorijos: Muzikos Instrumentai
Prekės kodas: r2086

Produkto informacija

Krištolo dainavimo dubenėlis yra pagamintas iš 100% gryno krištolo, aukščiausios kokybės pasiekti tarptautinės aukštesnio lygio.

Kiekvieną krištolo dainavimo dubenėlį bus tikrinimo griežtai prieš išsiunčiant.Garsas yra nuostabi, aišku, stiprus ir gilus,ir turtingas vibracijos rezonuoja su galios išgydyti, kai žaidi krištolo dainavimo dubenėlį,jūs ne tik atlikti garso terapija, bet ir krištolo, gydymo, kuris yra labai skvarbus.

Komplektą Sudaro:

1 VNT Krištolo Dainavimo Dubenėlį

1 VNT Silikono Plaktuku

1PC Guminis sandarinimo žiedas

Pranešimo:

Dėl skirtingų šalių, muitų norma yra skirtingas.

Pardavėjas nėra atlikti muitinės, mokesčių mokestis, jį moka pirkėjas.

Valymas.

Metodas šlifavimo yra suskirstyti į teigiamus ir atstatymas.Iš pradžių, jūs galite pradėti su atstatymas ir stebėti, tamsiai neigiamos energijos lėtai nuteka iš po jūsų kojų.Laikas yra apie tris-penkias minutes, jis yra gerai, jei ji trunka ilgiau, nėra ribojamas.Po neigiamą energiją iškrauti, palaukti, kol ją sustabdyti, ir tada jūs galite pereiti į teigiamą rotacija ir jaustis Qi teka į jūsų kūną.

Atidaryti qi chakra taškų.

Meditacija.

Prieš medituoti galite naudoti krištolo dubenyje, garso bangos yra monotoniškas, bet tai lengva padaryti mūsų smegenų įveskite valstybės Alfa bangos, ar net Teta banga, kuri reiškia, kad jis lengvai patenka į tylą.

Demagnetization.

Garso bangos taip pat gali būti naudojamas demagnetize brangakmenių!Kaip su "muzikos demagnetization" metodas, tačiau jis gali būti naudojamas demagnetize bet kurioje vietoje, kur garsas gali būti girdimas.Tačiau daugiau formalus metodas, jis yra perkeltas į kitą dubenėlį, netoli viršutinio krašto, nes krištolo dubenyje, daugiausia priklauso nuo viršutinio krašto iki skleidžia garsą, kuris gali būti pakeistas.Paspartinti panaikinimo neigiamos energijos.Kai pajusite, kad ji yra beveik paruoštas, galite įdėti akmenį į dubenėlį ir tada naudoti teigiamas rotacija, taip, kad akmuo gali būti "įtampa", padaryti jį patogiau naudoti.

Kiti papročiai : Jis gali būti naudojamas sonic gydymo, profesinės gydytojai.

Ji taip pat gali būti naudojamas su kai kurių brangakmenių, kad sėkmė, palaima ir kt.

Be to, tinka grožio pramonėje, SPA ir kt.

DUK

Q1. Jūs gamyklos ar prekybos kompanija?

A: Mes fabrike, esame profesionalus gamintojas, visų rūšių kvarco kristalo produktus.Ir mes taip pat turi didelį tarptautinį prekių komanda.

Q2.Galite Tinkinti spalvų ar spausdinti savo LOGOTIPĄ ant produktų?

Taip, mes galime spausdinti LOGOTIPAS savo juosta ir bet kokios spalvos norite.

Prašome siųsti nuotraukas ar šūkiu prieš gamybą.

Q3.Galite teikti ODM & OEM paslaugos?

Taip, mes specializuojamės sound healing produktų, 5 metų.Ir mes turime profesionalių išankstinio pardavimo ir aptarnavimo po pardavimo komandos.Mes galime suteikti ODM & OEM paslaugos be jokių apribojimų.

Q4.Ką pristatymo laikas, kai aš mokėjimą?

Pristatymo laikas paprastai yra 3-5 dienas po apmokėjimo.

Jei kiekis yra didelis, pristatymo laikas, bus be1 2 savaites, priklauso nuo kiekio užsakymo.

  • Drum Pad - 7
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1X Gitara Dirželis Su 3 Pasiimti Turėtojai & Akustinės Gitaros (Kava) Ir 6 Gabaliukai, Pievagrybiai Galvos Gitara Dirželis Mygtukai

€7.89 - €10.96
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.geriausi linkėjimai! set2: 6 x dirželis spynos + 1 x gitara dirželis švelni )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3X 6 Eilutę Aukštos Jautrus Akustinė Gitara Tilto Balnas Lazdele Pjezo Metalo Strypas Liaudies Gitara Pikapas Stick Gitara Priedai

€4.19 - €5.90
( tai yra rod stiliaus pjezo, turi būti įrengti po balno standartinės akustinės gitaros, nes nuskaitymo įrenginį. tiesiog statyti jį į savo tilto, arba pritvirtinkite jį dėžutės viduje, po tiltu su klijais, ir jūs būsite nustebinti. ne kiek geriau susitvarko visas toną, palyginti su maža disko pjezo. lengva )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Būgnas Letena Kablys Praktinių Įtempimo Strypai Geras Elastingumas Daugkartinio naudojimo Būgno Tvirtinimo Apkabas su Pavasario Slankiklį Remonto Komplektas

€7.00 - €11.68
( aprašymas: kolonėlė: taip, kablys, traukos ir lazda, būgnas, jis turi gerą reguliuojamumas. nerūdijančio plieno kabliu ir pull rod yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, o tai nėra lengva rūdžių. pareigos: kablys ir ištraukite strypą galima traukti strypas pro surasti letena su ąsele, taip, kad galva gali )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Atnaujinti Wilkinson Balta Humbucker Pikapas WHH(N+B) WVSM Gitara Pikapas Nustatyti, Gitaros Priedai

€61.72 - €123.44
( patarimai pirkėjams 1.skirtumai: gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi tikrasis išvaizda gaunate ir whatyou pamačiau savo nuotraukas,nes apšvietimas, fonas,monitorius ir kt.tikimės, kad jūs canunderstand mes darome viską, kad parodyti kiekvieną informacija. 2.problemos:jei yra tam tikrų problemų,prašome susisiekti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

B36F Gitaros Pedalas, Laidai Gitaros Pedalas Pleistrai Kabelių Poveikio Kabelių Gitara Pleistrai Kabelis

€2.79 - €3.98
( savybės: ootdty 1/4 colių kištukai yra puikus pedalboards. in-out technologija: mažos talpos gryno signalas skaidrumo. du dideli audio kištuką, lieti žvakes pasiūlyti apsauga ir apsauga nuo laidų ištraukimo. tvirtas ir patvarus, geras susisiekimas kabelis perduoda aukštos kokybės signalo įranga. naudojama )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mini Būgnų Lazdelės Key Chain Mediniai Būgnų Lazdelės Raktų Žiedas Mušamųjų Lazdelės Sagtį, Žiedą, Drumstick Papuošalai

€18.14 - €29.75
( produkto kategorija: būgnelis stick medžiaga: klevo medienos taikoma scenarijus: muzikos instrumentai spalva: medienos priemonė veislė: būgno tipo dokumento priedai tipas: etninės nupeštos dokumento priedai pakuotės turinys: 15 porų keychain mediniai būgnų lazdelės tik pirmiau )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Elektros Purfling Griovelio Pjovimo Smuikas Luthiers Aukštos klasės Aliuminio ir Vario Statybos 2x Miling Cutter

€16.38 - €32.75
( savybės: *visiškai naujas ir aukštos kokybės. *kaip reikia, juos smuikas formavimo priemonė luthiers, gali būti naudojamas su elektros purfling griovelio pjovimo. *funkcija funkcija electricly griovelį, tinka smuikams. *pagaminti iš aliuminio ir vario, full metal constructure, tvirtas ir patvarus. *įrengtas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Tremolo Šim Tiltas Šim ABS Apačioje Tiltas Pakeitimo Elektrinė Gitara Plūduriuojantis Tremolo Strat Stiliaus Rankenėlės Gitaros, Bosai Dalys

€2.15 - €3.92
( savybės: *visiškai naujas strat stiliaus mygtukai elektrinė gitara. *naudokite šį novatorišką elektrine gitara, dalis jų gerokai sumažinti savo eilutę-koreguojant laiko.pakeisti broken strings kintama gitaros tremolo bridge nebūtinai turi būti kruopštus. *nereikia nuolat laikyti whammy bar elektrinė gitara žemyn, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1~8PCS Gitara Sieninis laikiklis prie Sienos Pakaba Kablys Black Metalo Gitara Turėtojas Akustinių bangų Elektrinio Boso Gitara " Ukulėle Pirtis mandolina

€36.46 - €71.50
( 1~8pcs gitara sieninis laikiklis prie sienos pakaba kablys black metalo gitara turėtojas akustinių bangų elektrinio boso gitara ukulėle pirtis mandolina aprašymas: specifikacija: 100% brand new ir aukštos kokybės dėl gitaros ir visi kiti styginiai instrumentai patogu ir lengva įdiegti padės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1~8PCS Profesinės Ukulėle Capo 4 Stygos Havajų Gitara Capo Viena ranka Greitai Pakeisti Ukelele Capo Gitaros Derintuvas Gitaros

€4.74 - €7.76
( 1~8pcs profesinės ukulėle capo 4 stygos havajų gitara capo viena ranka greitai pakeisti ukelele capo gitaros derintuvas gitaros aprašymas: charakteristika: minkštos guminės pagalvėlės užtikrina stora lynai ir suteikia puikią apsaugą rankinis valdymas, patogus rankoje, gali būti labiausiai fingerboards sugriežtinti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ziko 12 Stygos Dag Akustinės Gitaros Stygos Muzikos Instrumentai Akustine Gitara Styginiai Gitaros Dalys, Dag-011 & DEG-009

€7.97
( 12 vnt eilutė: 6 x string dag-011 & 6 x string deg-009 gamintojas : ziko modelis pastaba 1e 2b 3g 4d 5a 6e tipas: dag-011 & deg-009 dydis: stygos ilgis: 1100mm spalva: silver + copper medžiaga:aukštos anglies plienas + nikelis + plieno šerdis, vario apkalą pakuotės turinys: 12 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

37 Klavišus Melodica su Krepšys, Kandikliai Vamzdelis Nustatykite Lengva Žaisti ir Mokytis

€10.93 - €19.88
( aprašymas: 【37 klavišus】: 37 klavišus melodica oro pianinas klavišiniai muzikos instrumentai, su nuostabiu garsu ir aukštos kokybės klaviatūra ilgą laiką, žaisti. 【priedai nustatyti】: ateiti su kandiklio vamzdis, trumpas kandiklį, dirželis, valymo audinys, ir nešiojimo krepšys. 【kokybės garso】: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4 Styginių Vintage Stiliaus Bass Hardtail Tiltas Tikslumo Jazz Bass Viršų Apkrovos Atnaujinti,Juoda

€2.94 - €10.90
( 4 styginių p jazz bass medžiaga: metalas dydis: 80 * 41mm įeina varžtai ir išnirimas,paruoštas naudoti.komplektą sudaro: 1 x bass tiltas rinkinys 7 x varžtai 1 x raktas pastaba: šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.matavimo leidžiama paklaida yra )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4X Balta Gitara Dalių, 6 Stygų Klasikinę Gitarą Kaulų Tilto Balnas Ir Riešutų Rinkinį

€7.55 - €9.81
( rinkinys, tilto balnas ir riešutų šios dalys yra pagaminti iš kaulo, kuris yra daug sunkiau ir duos geresnį toną, nei pigiau, plastikinės dalys labai pakeitimo tilto balnas ir riešutų už klasikinė gitara gitara kaulų riešutų dydis: 52mm x 6mm x 9/8.5 mm gitara kaulų balno dydis: 80mm x 3mm x 9/8mm kiekis: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Gitara Geležinis Kablys Aikštėje Groove " Wall Display Rack Gitara Reikmenys, Metalo Kabykla Muzikos Instrumentas, Kabyklos Rack Pack 2

€9.27 - €16.27
( produkto: metalo aikštėje lizdas sienos gitara geležiniai kabliai (2 pakuočių) dydis: 11 x 5 x 8.6 cm taikymo sritis: suaugusiems, vaikams medžiagos: metalas+apsaugos kempinė spalva: juoda funkcijos įvadas: kablys pagamintas iš metalo, ir bazė yra nustatoma keturių kampe plėtimosi varžtai.jis turi gerą stabilumą ir yra saugus naudoti.ji )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mušamųjų Instrumentų Shaker Juosta Akompanimentas M

€8.78 - €14.64
( aprašymas: visiškai naujas ir aukštos kokybės lengvai vaikams ir studentams naudotis karoliukai gali būti pasukti aplink tekstūra plieno ar šis prietaisas gali būti suktas arba sukrėtė įvairaus skamba suteikia ritmingai grandymo barškėjimo garsas, panašus į garsą barškuolė naudojami akompanimentas muzika arba muzika, medžiagos: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Marakai, Medinės Rumba Shaker Barška Vertus Mušamųjų Muzikos Instrumentų Suaugusiems, Vaikams, 2 Daugkartinio Naudojimo

€23.40 - €43.32
( mes siūlome nuolaida didelis kiekis.kviečiame susisiekti su mumis! rankomis dažyti ir graži išvaizda skleidžia ryškus, aiškus garsas, kai drebulys unikalus ritmas priemonė, puikus koncertas, žaidimai ir partija pasisako pagamintas iš medžio, išskirtinį ir patvarus spalva:raudona + medienos spalva medžiaga:mediena dydis:ilgis: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Prie sienos tvirtinamas Gitara Kablys Pakaba su Drėgmėmačiu, Universalus Medienos Gitara Display Rack Mini Drėgmėmačiu Gitara, Bosinė Laikiklis Patvarus

€10.68 - €20.53
( savybės: gitara pakabos su drėgmėmačiu: drėgmėmačiu ant kablio gali būti naudojamas drėgmės matavimo instrumentu kaip smuikas ir gitara. u-formos dizainas: ši gitara sienos kabykla u-formos , kuri galėtų tvirtai nustatyti savo gitara be rizikos stumdomas. minkštas kamšalu metalo rėmas: jungą gitara laikiklį )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aromatas Timsline Premium Efektu Pedalas ACH-1 Choras Pedalo Laisva Jungtis

€24.98 - €31.23
( aromatas timsline premium efektu pedalas ach-1 choras pedalas aprašymas: ach-1 choras itin mažas energijos suvartojimas super tylus garso lusto viduje gylis, greitis ir tūrio kolonėlė tiesa apeiti led šviesos rodo veikimo padėtį ir galią būklės galia 9v baterija arba adapteris iš )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Rowin Gitaros Efektų Klasikinio Ac Etape Akustinių Efektų Pedalas Gitara

€18.58 - €32.04
( 3 darbo režimai: pjezo, standartas, jumbo akustinė gitara modeliavimo efektai, gali konvertuoti originalus garso elektrine gitara realių fortepijono garsas varomas dc9v adapteris ( nepridedamas ) tiesa apeiti dizainas sumažina tonas nuostolių gamintojas: rowin spalva: mėlyna medžiaga: metalas produkto )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1pcs Metalo Gitara Pickguard Plokštė su Tvirtinimo Varžtas 8/10 Skylę TL Elektrinė Gitara priedai

€9.26 - €10.65
( nauja aukštos kokybės ir bandymai yra gerai 8/10 varžto skylės pusėje pickguard anti-scratch apsaugoti savo gitara prekės spalva: 8 skylės:sidabrinė ,juoda,vietos tironas aukso pasirinkti 10 skylė:aukso,šviesiai oranžinė rinktis medžiaga: aliuminio dydis:kaip parodyta paveikslėlyje )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Fortepijonui Pakeisti Ritė Susitarimą, Diržų Profesionali Fortepijono, Styginių Kablio NAUJAS

€16.08 - €32.18
( savybės: ootdty lengvai koreguoti fortepijono stygų su šios profesinės string kėlimo kablys, užtikrinti tikslią įtampą ir pagaminti iš medienos+metalo medžiagų, tai fortepijono, styginių kablio yra skirtas ilgam naudojimui. tvirta metalinė konstrukcija ir patogi medinė rankena, kad būtų lengva tvarkyti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ranka Būgno Lazdelės Mušamųjų instrumentų Plaktuku Kariliono Stick, dėl Praktikos Atlikimo

€7.75 - €15.19
( aprašymas šių blauzdelės yra gera pradedantiesiems, muzikos parduotuve, muzikos švietimas, ir joga.kariliono stick gali atlaikyti ilgesnį naudojimo.paprasta konstrukcija ir lengvas dizainas, šie būgno mallets yra paprasta naudoti, transporto paslaugos, parduotuvės, suteikti jums su geresnio žaidimo patirties. savybės -spalva:juoda -medžiaga:guma, )