0

Meniu

2023 3 Gabalus Vyrų Kostiumai Tamsiai Ruda Skara Atvartas Vieną Krūtinėmis Aukštos Kokybės Jaunikis Vestuvių Sportiniai Švarkai (Bleizeriai) Nustatyti Striukė, Liemenė, Kelnes

Parduotuvė: Kostiumai & Švarkas
2023 3 Gabalus Vyrų Kostiumai Tamsiai Ruda Skara Atvartas Vieną Krūtinėmis Aukštos Kokybės Jaunikis Vestuvių Sportiniai Švarkai (Bleizeriai) Nustatyti Striukė, Liemenė, Kelnes

2023 3 Gabalus Vyrų Kostiumai Tamsiai Ruda Skara Atvartas Vieną Krūtinėmis Aukštos Kokybės Jaunikis Vestuvių Sportiniai Švarkai (Bleizeriai) Nustatyti Striukė, Liemenė, Kelnes

( 0 Atsiliepimai )
€108.36 - €180.59
Kategorijos: Kostiumai & Švarkas
Prekės kodas: r214497

Produkto informacija

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę

Būti džentelmenas

Mūsų siekimas: aukštos kokybės produktus

Kodėl verta rinktis mus?

mes visi kostiumas gali būti pagal užsakymą spalvos ir dydžio norite.

mes turime mūsų pačių gamykloje, todėl visi kostiumai yra rankų darbo mūsų patyrusių siuvėjų.

mes atsitiktinai siųsti kuponus mūsų pasekėjų.

Pastabos:

Mes internete 24 valandas.Todėl, jei jūs turite bet kokių klausimų apie stilius, dydis, spalva, laivybos, ir tt, prašome laisvai leiskite mums žinoti, mes jums atsakyti jums ne pirmą kartą.

A. Vienas komplektas tinka įeina Švarkas, Liemenė, Kelnės ir Bowtie ar Kaklaraištis.

B. Dėl pirkėjo šalies muitinės mokesčių nėra tikri , kad tai nėra įtraukti į savo užsakymo kainą.Dėkojame už jūsų supratimą !

Spalva

Mūsų kostiumai bus galima padaryti daugiau kaip 99% panašus kaip nuotraukoje.Todėl gali ir būti šiek tiek spalvų skirtumas tarp foto ir gatavą kostiumą (tai ne klaida), nes įvairių ekranus turės šiek tiek skiriasi rodo ant tos pačios spalvos .

Dydis

Prašome pateikti mums jūsų kraštutinybė dydį ir spalvą, kai užsakymą, Mes labai džiaugiamės, kad procesas grįžta, kai tai būtina , siekiant, kad kostiumas labai tinka su jumis .Pateikite Ūgio ir Svorio matavimai Biustas ir Juosmens, ir taip pat pasakykite mums dydį, kad jūs paprastai dėvėti.Įvairaus dydžio striukė ir kelnės yra prieinama!

Dear Klientas:

Prieš užsakant, Jei jūs nežinote, kaip pasirinkti geriausią Dydį, prašome tiesiog susisiekite su mumis Pranešimai, ir taip pat prašome siųsti savo Ūgį ir Svorį kartu.Taip pat galime pasiūlyti Pagaminti pagal Užsakymą Paslaugą Dydžio, tiesiog prašome patikrinti Vadovas ", Kaip Priemonė".Kai jūs pateikiate užsakymą, tiesiog pasirinkti vieną dydis atsitiktinai, ir taip pat atkreipkite dėmesį, visi matavimai.Kaina yra tokia pati.Kviečiame rinktis ir pirkti.

Pristatymas

Paprastai, procesas dažnai drabužius trunka nuo trijų iki dešimties darbo dienų.Jei nėra ypatingų aplinkybių, tai bus paaiškinta klientas.Mūsų parduotuvėje pažadų, kad, kai drabužiai yra pagaminti, mes išsiųsti juos iš karto.

1).prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) į KOMENTARĄ, kai jums padaryti mokėjimo apdorojimo laikas konkrečiam kad skiriasi su produkto tipas

ir išteklių būklę.Didžioji dalis apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų nuo

gavęs apmokėjimą.

2).Visi elementai, kad tvarka turi būti išsiųstos tik po apmokėjimo gavimo ir Trečiasis asmuo (bankas) mes laivas elementą klientams per CEMS, UPS, DHL, atsižvelgiant į faktinę situaciją.

Atsiliepimai

Jei gavote ir kaip mūsų daiktų, mes laukiame jūsų teigiamas įvertinti, kad daug reiškia mums.Jei jūs neturite pasitenkinimą, nesijaudinkite, tiesiog susisiekite su mumis, prašome don ' t įtraukti blogų atsiliepimų, ir mes atsakysime į jūsų klausimus per 24 valandas, mes stengiamės rasti geriausius sprendimus jums.

Sugrįžti ir Grąžinimo Politika

Prekė turi būti grąžinta per 7 dienas nuo priimdamas prekes.

Grąžinamoji išmoka: Per 7 Dienas dar negrąžinti.

Produktas turi būti unworn ir pradinę būklę, net ir po to, bandė tinka ir dydis.

Grąžinamoji išmoka: Dėvėti, Parfumuotas, Pakeista ar be originalios Prekės&Etikečių.

Netinka jums(su neteisinga dydis), kokybės problema

Grąžinamoji išmoka: pagal Užsakymą pagamintas Smulkus ar Plius Dydis ir į jūsų Specifikaciją.

Tai pirkėjo atsakomybė mokėti grąžinimo arba keitimo pašto.

  • Drabužių Ilgis - Reguliariai
  • Uždaryti Tipas - Viena Breasted
  • Kilmės Vieta - Kinija (Žemyninė)
  • Laivybos laikas - 10-15days
  • Kostiumas Tinka - Klasikinis Tinka
  • Amžius - Audlt
  • Kokybė - 100% Kokybės užtikrinimo
  • Medžiaga - Linas
  • Taikoma Sezonas - Keturis Sezonus
  • Stilius - Smart Casual, Oficialus
  • Proga - Vestuvių Jaunikis, VERSLAS, Bestmen
  • Priekiniai Stilius - Butas
  • Funkcija - Costom padarė
  • Prekės Pavadinimas - LAIDITYA
  • Nuotrauka - 100% Tikras Modelis
  • Taikoma Scena - Vestuvės
  • Tinka Tipas - liesas
  • atvartas - Įpjovomis Atlošas
  • Modelio Numeris - WM-340-4
  • Lytis - Vyrai
  • CN - Jiangsu
  • Ziajać Uždarymo Tipas - Užtrauktukas Skristi
  • Elemento Tipas - kostiumai.
  • Vaizdo Tipas - Nuoroda
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1 Set Patraukli Švarkas Liemenę, Kelnes Nustatyti Turndown Apykaklės, Kišenės Vyrų Grynos Spalvos Mygtukai, Rankogalių Švarkas Kelnės, Liemenė

€11.68 - €20.85
( svarbi informacija medžiaga:medvilnės mišinys pakuotės dydis: švarkas dydis: dydis: m, peties: 42cm/16.5 , krūtinė: 94cm/37 , ilgis: 67 cm/26.4 , rankovės: 61cm/24 (vidut.) dydis: l, peties: 43cm/16.9 , krūtinė: 98cm/38.6 , ilgis: 68cm/26.8 , rankovės: 62cm/24.4 (vidut.) dydis: xl, peties: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

( Švarkas + Liemenė + Kelnės ) Tikrintuvas Atsitiktinis Verslo Tarnybos Vyrai Tiktų Trijų ir Dviejų Jaunikis Vestuvių Suknelė Pledas Kostiumas Vyras

€67.94 - €97.06
( gerbiami klientai: sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!linkiu jums turėti malonaus apsipirkimo laiką ! prieš pateikdami užsakymą, jūs privalote patikrinti šiuos apsipirkimo,taip, kad jūs turite sėkmingos prekybos patirtį: 1. dydis: prašome pasirinkti savo fit dydis nuo šio stiliaus kostiumas dydis diagrama. 2. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vyrai Rankovių Kostiumas, Marškiniai Mados Vaivorykštė Dryžuotas Spausdinti Mygtukai Švarkas Liemenė Vyrų Plius Dydis Oficialaus Verslo Striukė, Liemenė

€7.82 - €16.63
( vyrų mados atsitiktinis sagtis spausdinti single-breasted kostiumas, liemenė savybės: medžiaga: pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio, kurie yra patogūs ir orui, patvarus pakankamai jūsų kasdien dėvėti.ir tai yra labai minkšta, patogi, tampri, lengvas ir atitinka jūsų odos. medžiaga: pagamintas iš poliesterio, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Karšto Pardavimo Vasaros Kulkšnies Ilgis Dryžuotas Kostiumas Kelnės Vyrams Drabužius 2023 Verslo Atsitiktinis Slim Fit Straight Office Kelnės Juodos 36

€24.09 - €48.18
( britų stiliaus vyrų verslo kelnės pakuotė:1xmen kelnės jei nesate tikri dėl dydžio,prašome susisiekti su mumis padėti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujas Dizainas Violetinė Striukė, Šortai Ziajać Vyrų Kostiumai Prom Kostiumas Derliaus Groomsmen Vestuvių Tuxedos Mens Kasdien Dėvėti Kostiumą(Švarkas+Kelnės)

€52.25 - €74.65
( mes gamyklos tiekėjas !w e yra online 24 valandas .y ou galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu, jei youneed.w ish jums malonu apsipirkti . galėsite išmatuoti savo matavimus ir pasirinkti spalva (numatytasis kaip nuotraukoje ),ir rašyti juos į pastabą, kad arba jūs galite spustelėti pranešimą pardavėjas ,tada siųsti visus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2023 Naujas, Pilkos Vyrų Kostiumas Mados Žingsniu Atlošas Dviejų Mygtukų Švarkas Verslo Atsitiktinis Jaunikis Vestuvių Smokingas 3 Dalių (Švarkas+Liemenė+Kelnės)

€88.30 - €119.32
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvę pranešimas 1. vienas komplektas tinka sudaro švarkas, kelnės ir bowtie arba saitas; 2.jei jūs nežinote, kaip pasirinkti dydį, tiesiog prašome siųsti mums savo ūgį, svorį, krūtinės dydis ir liemens apimtį.tada mes rekomenduojame geriausią dydį už jus. 3.mes galime )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Tamsiai Mėlynos Vyrų Kostiumas Slim Fit 2-Piece Set Formalios Vestuvių Jaunikis Smokingas Įpjovomis Atvartas Verslo Vyrų Prom Kostiumas

€62.75 - €83.67
( sveiki atvykę į mano parduotuvę shop1102530884 parduotuvė visi tinka, galima pagal užsakymą pagaminti adlut ir berniukas dydžio. galite pasiūlyti mums savo realius matavimus ir mėgstamiausia spalva.kai jūs, kad jums gali rašyti juos į pastabą, kad pardavėjas, ar jūs galite spustelėti pranešimą pardavėjas,tada )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Thorndike Vestuvių Kostiumai Vyrams Elegantiškas Vestuvių Prom Vyrų Smokingas Kostiumas Slim Fit 3Pcs Švarkas Striukė, Liemenė, Kelnes Nustatyti Kostiumas Homme

€98.07 - €122.60
( thorndike vestuvių kostiumai vyrams alkūnės pleistrai verslo atsitiktinis jaunikis dėvėti smokingas slim fit vyrų švarkai 3 vnt striukė, liemenė, kelnes dydžių lentelė modelis rodo pagal užsakymą šalis kostiumas / vestuvių kostiumas / verslo kostiumas / laisvalaikio kostiumas visi tinka, galima )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Tamsiai Žalios Verslo Kostiumas Jaunikis Groomsman Vyrų Tuxedos Vestuves Oficialus 3 Dalių Komplektas Striukė Ir Kelnės C14

€27.38 - €54.76
( pagal užsakymą dydžio vienetas: centimetras arba colių prekės color =____(nuotrauką ar pasirinktą spalvą, savo spalvą kreiptis į mūsų spalvų swatches) 1.iškirptė =___cm arba coliais. 2.pečių =____cm arba coliais. 3.rankoves = ____cm arba coliais. 4.armhole= ____cm arba coliais. 5.rankogalių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vyrų Kostiumas Formalaus Eglute Modelis Atvartas Smokingas džentelmenų Tekstūros vientisos Spalvos Klasikinis Dizainas/Smokingas Verslo Susitikimą 3pcs

€70.23 - €125.41
( gerbiami klientai: sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!linkiu jums turėti malonaus apsipirkimo laiką !prieš pateikdami užsakymą, jūs privalote patikrinti šiuos apsipirkimo,taip, kad jūs turite sėkmingos prekybos patirtį: 1. dydis: prašome pasirinkti savo fit dydis nuo šio stiliaus kostiumas dydis diagrama. 2. spalva: įvairių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vyrų Vestuvių Kostiumą, Prom Dress Striukė, Kelnės 2 Vnt Vyrų Kostiumas Nustatyti Slim Fit Smokingas Vyrų Švarkas Individualų Britų Stiliaus Jaunikis Drabužiai

€69.06 - €125.57
( patarimai: prašome patikrinti dydžių iki užsakymą! 1. tai yra azijos dydžio, tai yra 2-3 dydis mažesnis nei es ir jav dydžio.jei nešiojate es/us dydis 2. jei nesate tikri dėl dydžio, jums gali papasakoti jūsų aukštis (cm) ir svorio (kg) prieš 3. matuojant ranka,1-3 cm skirtumas yra leidžiama (1cm=0.39 colių). 4 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vyrai Patogus Atsitiktinis Išsiuvinėti Vieną Krūtinėmis Kostiumas, Liemenė Liemenė

€14.31 - €28.63
( vyrai patogus atsitiktinis išsiuvinėti vieną krūtinėmis kostiumas, liemenė liemenė savybės: 【medžiagos】, jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus pakankamai jūsų kasdien dėvėti. 【funkcijų】mados dizainas daro jus patrauklesnį. 【kartų】vyrų viršuje yra puikus pasirinkimas, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2023 Dangus Mėlynas Vestuvių Vyrų Kostiumai Piko Atvartas 2023 Du Mygtukai Prom Kostiumas Homme Terno Masculino Jaunikis Švarkas 2 Vnt(Striukė+Kelnės)

€85.28 - €106.60
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!mes gamyklos tiekėjas !w e yra online 24 valandas.jūs galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu, jei jums reikia. linkiu malonaus apsipirkimo . dydžių lentelė galėsite išmatuoti savo matavimus ir pasirinkti spalva (numatytasis kaip nuotraukoje ),ir rašyti juos į pastabą, kad )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

INCERUN Vyrų-Švarkas vientisos Spalvos Vieną Mygtuką V-Kaklo, ilgomis Rankovėmis Atsitiktinis Tinka Vyrams Streetwear 2023 Sporto Mados Vyrų Paltai S-5XL

€22.07 - €37.40
( {custom} dydis:s,m,l,xl,2xl,3xl,4xl,5xl audinio medžiaga:100%poliesteris spalva:juoda proga:laisvalaikio modelis:vientisos spalvos produkto aprašymas:vyrų vientisos spalvos laisvalaikio švarkas modelio dydis:m )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Plus Size 7XL 6XL Vyrų Slim dvieiliai Kostiumas Jaunikis Verslo Atsitiktinis Smokingas Sportinius Ziajać 2vnt Atsitiktinis Vestuvių Socialinių Smokingas, Suknelė

€45.68 - €64.34
( prekė yra azija dydis,2-3 dydis mažesnis nei euro/jav.pls patikrinti dydžio diagramos atsargiai patarimai, kaip pasirinkti dydį: pls naudoti panašus audinys tavo palyginti su dydžio diagramos. 1. pls leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo priemonė. 2. spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekraną )