0

Meniu

Magnetinis Žiedas Magnetizer Mėlyna 6.35 mm Kotu, Elektriniai Varžtų Tiek Raudona Geltona 1/4In Varžtas 28x17x15mm Patvarus

Parduotuvė: Rankiniai Įrankiai
Magnetinis Žiedas Magnetizer Mėlyna 6.35 mm Kotu, Elektriniai Varžtų Tiek Raudona Geltona 1/4In Varžtas 28x17x15mm Patvarus

Magnetinis Žiedas Magnetizer Mėlyna 6.35 mm Kotu, Elektriniai Varžtų Tiek Raudona Geltona 1/4In Varžtas 28x17x15mm Patvarus

( 0 Atsiliepimai )
€1.40 - €3.50
Kategorijos: Rankiniai Įrankiai
Prekės kodas: r2158

Produkto informacija

Savybės:

*Visiškai naujas ir aukštos kokybės

*Įdėkite magnetinis žiedas į atsuktuvas lazdele padidinti magnetizmo, atsuktuvas patarimai ir užrakinti sraigtą.Lengva adsorb metalo dalys

*Su atsuktuvu eina per magnetizing žiedo, įmagnetinimo yra baigtas, ir magnetinės jėgos yra tvirtesnis.

*Įdėkite varžtą, tiek ant išorinės dent magnetinio žiedo demagnetize.

*Atsuktuvas magnetinis žiedas tinka atsuktuvas tiek su 6.35 mm strypo skersmuo.

*ABS plastiko magnetizer yra anti-rust, patvarus, lengvas ir nešiojamų, ji yra labai svarbi priemonė namuose.

a

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS + Metalas

Dydis: app.28x17x15mm/1.10x0.67x0.59in

Spalvos: Raudona, Mėlyna,Geltona

Paskirtis: įvairių specifikacijų partijos galva, gali būti naudojamos, siekiant pagerinti magnetizmo partijos vadovas

Kiekis: 3Pcs

Pakuotės Turinys:

3*Atsuktuvas Magnetizer

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

  • Tipas - Magnetinis Atsuktuvas
  • Prekės Pavadinimas - VIBRATITE
  • Magnetinis - Taip
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris - atsuktuvas magnetizer

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

11 Gabalų Rinkinys Legiruotojo Plieno, Atsuktuvas Nešiojamų Neslidžios 3 Pavara Namo Garažo, Dirbtuvių Remontas Įdiegti Varžtas Vairuotojas

€8.01 - €13.35
( aprašymas: bauda medžiaga-atsuktuvas yra smulkių legiruotojo plieno pagamintas, kuris yra tvirtas, patvarus ir ne lengvai deformuojasi. daugiafunkcinis: su atsuktuvu taip pat skirta 10 vienetų build-in keičiamos gręžimo karūnos, kuri yra naudinga. neslidžios: su atsuktuvu yra suprojektuoti su neslidžios rankenos, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Chris Reeve CR M390 Ašmenys Rutulinių Guolių, Akmens Plauti Titano Lydinio Išgyvenimo Įrankis, Lauko Kempingas Peilis Aukšto Kietumo Aštrių EDC

€52.48 - €104.97
( turi pamatyti prieš perkant: 1. prašome prisijungti dėl prekių laiku, kai prekės atvykti, arba pasiimti prekes pašte, kitaip pirkėjas nepasirašo prekių laiko, dėl prekių grąžinimo, mes negali grąžinti visą sumą!prekės negali būti grąžinti mums.jie gali būti sunaikinti pakeliui.mes prarasti pinigus ir prekes.aš tikiuosi, jūs )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Lenkimo Tiekėjas Ortodontinis Replės Priemonė Arch Vielos Distalinės Pabaigos Atgal Lenkimo Pincetai Nerūdijančio Plieno Stomatologas Įrankis

€6.69 - €13.39
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.geriausi linkėjimai! ypatybė: smėlio sprogdinimo paviršiaus. 1/3 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

11# 23# Anglinio Plieno, Drožyba, Metalo Skalpeliu Geležtės Rankena Skalpeliu "PASIDARYK pats" Pjovimo Remontas, Gyvūnų Chirurginės Peilis Įrankių Rinkiniai Lauke Ne Slydimo

€1.61
( pastaba: 11pcs 11number=1pc 11number rankena + 10vnt 11number peilis 11pcs 23number=1pc 23number rankena + 10vnt 23number peilis 1pc 11number rankena/1pc 23number rankena(ne ašmenis) 10vnt 11number ašmenys/10vnt 23number peilis(be rankenų) produkto aprašymas: ašmenys pagaminti iš nerūdijančio )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10-Pieceinner Šešiakampis Veržliaraktis 1.5-12Mm Veržliarakčio Lizdas

€11.42 - €15.85
( funkcijos: 1. po terminio apdorojimo, jis yra patvarus, aukštos kietumas ir nėra lengva nešioti. 2. hex raktas tinka elektriniai grąžtai, elektriniai atsuktuvai ir ranka atsuktuvai su greičio reguliavimo įtaisai. 3. šešiakampis grąžtų komplektas yra aiškiai pažymėti, kad jūs galite greitai rasti dydžio jums reikia.lengva )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10VNT Atsuktuvų antgaliai Nustatyti S2Alloy Plieno G5AB

€7.13 - €9.26
( savybės: ootdty 10 dydis atsuktuvų antgaliai rinkinys: 5/64 3/32 7/64 1/8 9/64 5/32 3/16 7/32 1/4 5/16 ;10 1 profesinės dydis saugumo bitų rinkinį.jos funkcija standartinis 1/4 bit dydis, kuris patogus naudoti kasdien. tinka visus parduodamus greitai pakeisti griebtuvai ir šešiakampe įrankiai, atsuktuvai ir grąžtai. griežtų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sukimo momento Raktas 3/8" 1/4" 3-230Nm Reguliuojamas 72 dantų Paspaudimų Sukimo momento Raktas

€23.18 - €47.30
( savybės: ootdty 1/4 ,3/8 kvadratas drive3-230n.mtorque svyruoja (pilnai reguliuojama). pateikta smūgis suformuoti atveju lengvai laikymo ir transportavimo. tinka profesionaliems arba naudoti retkarčiais. pagaminti iš vanadžio plieno tvirtumą ir ilgaamžiškumą. kas dėl modernios transporto )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Rankiniai Įrankiai, Hex Galvos, Atsuktuvai Tiek H1.5-H6 Aukštos Kokybės Smūgiams Magnetinis Atsuktuvas Galvos 1/4 Karka

€6.18 - €12.35
( savybės: *visiškai naujas, nepanaudoti *pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus *tinka stipraus poveikio ir didelio stiprumo varžto-vairavimo operacijas, tinka gręžtuvams/elektriniai atsuktuvai/gręžtuvai, ypač dėl poveikio atsuktuvai. *atsparumas smūgiams, o ilgis padidintas iki sugeria sukimo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Stūmokliniai Handsaw Rankena, Metalo, Medienos, PVC Vamzdžių Pjovimo Įrankio Medžio Genėjimas, Pjovimas Priedai

€8.00 - €11.26
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės ranka, stora, skirtos leidžia lengvai pakeisti handsaw.nešiojamų handsaw keitimas sukurta, ji yra paprasta ir patogu pakeisti handsaw ištraukdami jį į dešinę. lanksti sukurta daugiau darbo-taupymo naudoti.paspauskite mygtuką viena ranka, ir rankena gali )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Reketas, Atsuktuvas Pirmyn Ir Atgal Stačiu Kampu Girtas Alkūnės Išnirimas Cross-Žodis Varžtas Partijos Galva

€9.71 - €10.80
( reketas, atsuktuvas phillips galvos, atsuktuvas bit rankinių įrankių rinkinys 36-dantų didelio tankio pavarų varžtas yra efektyvesnis, kompaktiškas dizainas, lengva valdyti su viena ranka )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mobiliųjų Telefonų Remonto Komplektas Įrankių Remonto Rankinių Įrankių Rinkinys Su Atveju, Kompiuterio, Mobiliojo Telefono, Nešiojamojo Kompiuterio/Ipad Remontas Rankinių Įrankių Rinkinys

€18.94 - €25.60
( aprašymas: 100% visiškai naujas,aukštos kokybės! savybės: spalva:juoda medžiaga:plienas 135 1 apima: 108pcs atsuktuvų antgaliai 27disassembly priedai : 1 x plastikinis ištraukiama rankena 1 x magnetinis tiek turėtojas 1 x pratęsimo baras, 1 x magnetizer/ )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Plytelių Plaktukas Apvalios Galvos, Ne Slydimo Pastato Patvarus Trankyti Gumos Plaktuku

€4.55 - €8.44
( aprašymas: [medžiaga]: pagaminti iš aukštos kokybės gumos ir pp medžiagų, jis yra stiprus ir patvarus ir gali būti naudojamas ilgą laiką. [patogus]: ergonomiškai suprojektuota rankena, patogi rankena, ne slydimo ir nėra lengva nukristi, tinka ilgalaikiam naudojimui. [porable]: lengvas, kompaktiškas struktūra, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Dvigubos Paskirties Juostinėmis/Magnetinis Atsuktuvas Kryžminis Teleskopinis Atsuktuvai Vadovą, Techninės Priemonės Dual-Head

€5.61 - €6.93
( savybės: ootdty dvigubas , nuimamas izoliacija, daugiafunkcinis ir anti-slydimui. pagamintas iš aukštos anglies plieno, tvirtos aukštos kokybės apdailos, gaminio paviršių sklandžiai, be šerpetų, laisvai sukeičiami su išsamias specifikacijas, ir pramonės kokybės patikima-. įmagnetinimo gali sugerti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aliuminio Būgnas Veržliarakčio Atidarymo Barelių Bung Veržliarakčio Lengvas Barelį Veržliarakčio Priemonė 10 15 20 30 55 Galonų Statinės

€6.60 - €10.81
( savybės: ootdty kokybės medžiaga: šis būgno raktas yra atrinkti kokybės aliuminio, lengvas, bet patvarus, nėra lengva sulaužyti arba deformuoti, tvirtas ir stiprus, kurios gali būti taikomos ilgą laiką taikoma: šis būgno, bung veržlių raktas yra skirta daugumai rūšių būgnas, tokių kaip vandens statinės, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Damasko Plieno Lankstymo peiliukas Aukštos Kokybės Raudonmedžio Rankena EDC peiliukas Lauko Išgyvenimo Medžioklės Peilis Odos Apvalkalas

€16.72 - €33.43
( atkreipti dėmesį: atkreipkite dėmesį, kad kai kurių produktų nuotraukos gali būti šiek tiek pakoreguota, kad atitiktų platforma politikos, pvz., modelio ar dydžio.dėl realių nuotraukų, galite pasitarti su pardavėju arba imtis realių objektų, kaip kriterijų.dėkojame už jūsų supratimą.mums bus labai malonu atsakyti į bet kokią )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujas 3X Mini Multi-Funkcija Mažas Plaktukas, Mažas Plaktukas, Mažas Plaktukas, 5-In-1 Plaktukas Su mažu Atsuktuvu

€11.97 - €17.10
( naujas 3x mini multi-funkcija mažas plaktukas, mažas plaktukas, mažas plaktukas, 5-in-1 plaktukas su mažu atsuktuvu mažas vario plaktukas multi-funkcija tipas yra įrengta 12, atsuktuvai, įskaitant 3 atsuktuvas ir 9 butas-peilis, atsuktuvai. įvairias programas šis mini multi-funkcija vario plaktukas naudojamas remontas, laikrodžių, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Automobilio prietaisų Skydelyje Šalinimo Automobilių Interjero Remontas Aukštos Kietumas Dropship

€1.12 - €1.64
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės puikiai veikia automobilio audio/radijo sistema, įdiegti arba pašalinti, durų apdailos, bagetai, emblemų, langų apdailos ar automobilių interjero remontas ir baldai restauravimas. yra 5 skirtingų rūšių apdailos įrankiai, įskaitant 4 durų apdailos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

T50 Vandens Siurblių Replės Didelio anglinio Plieno su Komforto, Spaustuvai, skirti Namų Remonto 8/10/12"

€10.25 - €20.52
( savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės ●aukštos kokybės metalo medžiagų: vandens siurblių replės yra pasirinktas didelio anglinio plieno.po šilumos , tiesiai žandikaulio sąnario replės turi kietumo ir patvarumo.yra reguliuojamas kojelių ir minkštos rankenos pagerinti komfortą, kontrolės ir vykdymo. ●tikslumo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

HSSE Adata Dantų Turas Mirti Mašinos Kolonėlė AR-D Varžtų sriegių Sriegimo Miršta SM 3/32 1/8 9/64 11/64 3/16 1/4 3/8- 56 40 44 28 32

€24.02 - €26.39
( hsse adata dantų turas mirti sm 3/32 1/8 9/64 11/64 3/16 1/4 3/8- 56 40 44 28 32 mašinos kolonėlė ar-d varžtų sriegių sriegimo miršta atsiliepimai : jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų )