0

Meniu

Vykdomosios Masažas Biuro Kėdės Recliner Odos Šiuolaikinės Mados Mobiliojo Kėdės Salonas Pėdos Poilsio Silla De Oficina Biuro Baldai

Parduotuvė: Baldai
Vykdomosios Masažas Biuro Kėdės Recliner Odos Šiuolaikinės Mados Mobiliojo Kėdės Salonas Pėdos Poilsio Silla De Oficina Biuro Baldai

Vykdomosios Masažas Biuro Kėdės Recliner Odos Šiuolaikinės Mados Mobiliojo Kėdės Salonas Pėdos Poilsio Silla De Oficina Biuro Baldai

( 0 Atsiliepimai )
€677.80 - €1 355.60
Kategorijos: Baldai
Prekės kodas: r217067

Produkto informacija

  • Modelio Numeris - sillas
  • Prekės Pavadinimas - OLOEY
  • Atlošo Aukštis - <125mm->800mm
  • Bendro Naudojimo - Prekybos Baldai
  • Produkto name1 - Silla Gamer
  • Stilius - Vykdantysis Pirmininkas, Liftas Kėdė, pasukama kėdė,
  • Produkto name2 - silla escritorio
  • Su Turėklai - Taip
  • Konkrečias Naudojimo - Biuro Kėdė
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Sulankstyti - No
  • Ji palaiko ergonomika - be
  • Produkto name4 - Biuro Meuble
  • Medžiaga - Oda
  • atgal aukštis - 67 cm
  • Tipas - Biuro Baldai
  • Su Voleliais - Taip
  • Pardavimo taškas 2 - stalo kėdės
  • Ar turite pedalu - be
  • Produkto name3 - cadeira
  • Galite taksi būti vežami? - be
  • Naudoti - Baldai
  • Turėklai tipas - Ilgalaikio turėklą
  • Pardavimo taškas 3 - kėdė
  • Yra Sukiojamomis - Taip
  • Galvos atramos tipas - Didelės pagalvėlės
  • Pardavimo taškas 1 - Ergonomiškas
  • Dydis - Multiple sizes
  • Stiliaus nustatymo - Prabangos Kokybė
  • Tai yra surinkti? - be

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

20pcsPVC Baldų Kojų Apsauga Padengti Stalo Kojos Padas Grindų apsaugos Kėdės Koją, Grindų Apsauga Anti-slip Stalo Kojos

€0.36 - €0.53
( aprašymas savybės: nėra lengva nukristi. nebus jokių įbrėžimų ir sumažina triukšmą, kai juda jūsų baldus. geras pasirinkimas apsaugoti savo baldus ir grindų. medžiaga: silikonas kiekis:20pcs matmenys(apytiksl.): raundas 4x3x3cm paketas apima: 20pcs x kėdės, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Rubberwood Stalo Kojos Raižytas Kabineto Kojos Sofa-Lova, Spinta, Kavos Staliukas Lovos Vonios Spintelė Europos Kojos

€6.29 - €8.50
( savybės: aukštos kokybės ir ne išnyks.patogu naudoti.puikus pagalbininkas namų apdailos, tokių kaip medinės spintos kojas ir stalo kojas. bet koks medienos grūdų mazgų ar spalvų skirtumai yra normalūs reiškiniai. specifikacijos: kiekis: 1piece medžiaga: guma, mediena, spalva: kaip nuotraukoje parodyti išvaizda: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Namų Biuro Kėdė, Aksomo, Stalo, Kėdės, Minkštų Šiuolaikinės Pasukama Kėdė Kuoduotoji Barelį Atgal, Sukti Ratus Biuro Studijų Tuštybės

€72.96 - €182.42
( apie šią prekę 【transformuoti savo darbo vietoje vibe】pavargote nuo savo įprasto biuro kėdė?pasigyrimas yra gaubiančio atlošas, su skiriamaisiais kanalo kuokštais, sklandžiai ir prabangaus aksomo apdaila ir unikalus išpjovą, projektavimo, kompiuterio kėdės yra puikus būdas pridėti jutiklinio elegancija ir prabanga, kad jūsų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kompiuteris Ir Rašomasis Stalas Ąžuolas Apdaila

€289.12
( nuo prekės ženklo leick namo yra viskonsino įsikūrusi bendrovė pastatytas ant keturių kartų baldų gamybos patirtį, kurie palaiko paprastą šeimos tradicija - duoti daugiau nei klientas tikisi, mažiau, nei jie tikisi sumokėti.baro kėdės daugiau nei 100 metų patirtis keturių kartų šeimos amatininkų pastatas, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1pc Lankstymo Stovyklavimo Kėdė, Nešiojamų Ultralengvuoju Žvejybos Kėdžių, Paplūdimio Kėdė, Lauko

€30.20 - €67.09
( aprašymas lengvas ir nešiojamas: sveria tik [įterpti svoris], šis kempingas kėdė yra lengva vežti aplink ir puikus lauko veikla, pavyzdžiui, kempingas, žvejyba, paplūdimio keliones.tvirtas ir patvarus: pagamintas iš aukštos kokybės [įterpti medžiaga], ši kėdė gali palaikyti iki [įrašyti svorio pajėgumų] ir yra pastatytas paskutinis.lengva )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Derinys, stalai ir kėdės, pieno arbata parduotuvė, medžio masyvo priėmimo poilsio zona ir derybų parduotuvė

€117.43 - €118.62
( apie mus 1,mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia kinijos didmeninės rinka.bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto paveikslėlius ar modeliai.aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produkto parduotuvėje galite pirkti. 2,visi )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

100vnt žalia 0603 SMD LED diodų šviesa Karšto pardavimo

€0.77 - €0.85
( skelbimas: jei jūsų užsakymo kiekis yra didelis,prašome susisiekti su mumis.mes turime specialistų, siekiant suteikti jums su vip paslaugomis!ačiū! )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Grožio Salonas Vežimėlio Krepšelį SPA Salonas Vežimėlio Sukti Plokštelę Salonas, SPA Sukti Vežimėlio, Stovo Office Home Salonai, kirpyklos

€18.70 - €29.68
( aprašymas: 〠* ar kelių purpose〠: šis grožis vežimėlis yra specialiai sukurta salonai, laboratorijos, kirpyklų, parduotuvių ir sveikatos klubai.tai universalus įrankis, kuris atitinka jūsų individualius poreikius. 〠* ar grožio priemonių cart】: taip, nešiojamų saugojimo krepšelį, tai salonas vežimėlis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nešiojamų Kempingas Hamakas Įranga Ju kelionės iškylą šalys Lauko Trikampis Palapinės Hamakai Oro Multi-Asmuo, Hamakas

€39.01 - €90.72
( geriausia dovana vaikams ir šeimai! mūsų didžiausia hamakas , galima laikyti 4 suaugusiųjų ar didelės grupės vaikai . tai puikus pasirinkimas didelis grupinės kelionės , ar didelės šeimos išvykas.jei statybos galutiniam basecamp yra jūsų planas, tada tai yra hamakas įtraukti. komfortas ir apsauga: į hamakas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Patvarus Matavimo Puodelis Dangčio tarpiklis Monsieur Virtuvės kombainą Priedai,Vandeniui atsparus Dangtis

€6.54 - €14.23
( pagamintas iš maisto kokybės medžiagų, saugus ir patvarus naudoti matavimo puodelis su dangteliu masto lengva naudoti gražus pakeisti bžūp jūsų sugadinta, sulaužyta ar trūksta vieno lengva naudoti, tiesiogiai pakeitimo spalva:juoda medžiaga:nailonas+nerūdijančio plieno pakuotės turinys: 1 x vandeniui padengti tik pirmiau paketo turinį, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

32Pc Baldai Slystukais, Stačiakampio Baldai, Slankmačiai 25 X 100Mm Lipni Baldai Juda Slankmačiai Grindų Raštas

€25.94 - €27.31
( 32pc baldai slystukais, stačiakampio baldai, slankmačiai 25 x 100mm lipni baldai juda slankmačiai grindų raštas dydis: 25mm x 100mm, gali būti naudojamos kėdės, stalai, kėdės, sofos, kėdės ir kt., kad atitiktų jūsų kasdienių poreikių. medžiaga: sklandytuvų baldai yra pagaminti iš plastiko, tvirtas ir patvarus, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Gamyklos tiekimo paprastas kavos parduotuvė uosio medžio restoranas kėdės ir stalai prekybai

€235.16 - €250.17
( produkto aprašymas gamyklos tiekimo paprastas kavos parduotuvė uosio medžio restoranas kėdės ir stalai prekybai produkto pavadinimas valgomojo kėdė stiliaus modernių prekės yibo spalva pasirinktinai apdaila pu odos vietą produktas, guangdong province,kinija medžiaga pu odos/medžio masyvo prek.kod 1 vnt. dydis standartinės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Minkštas Silicio Kėdės Koją, Apima Manė, Apačioje Elastinga Baldai Koja Raštas Pagalvėlės Anti-slip Stalo Kojos Grindų Apsauga, Matinis

€3.60 - €6.54
( 2023 naujausias atnaujinimas 8pcs kėdės koją, grindų apsaugų su storu wrap manė, silikono pagalvėlės, baldų kojų dangčiai apvalūs / kvadratiniai stalo kojų puodeliai apsaugoti grindis pastaba: gerbiamas kliente, mes neturime, juoda, šis produktas, tik tamsiai rudos spalvos. tai šiek tiek arti juoda, bet ne )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Lango Pakaba siurbtukas Skaidrus Atžalų Tarpiklius Stiklo Stalviršiai, Anti-slydimo Pagalvėlės

€2.04 - €4.09
( aprašymas - medžiaga: silikonas. - dydis: 2.00x2.00x1.00cm/ 0.79x0.79x0.39inch. - langų pakaba siurbtukas naudojimas: pagal stiklo lentelė anti - slydimo, puikiai tinka kabinti dalykų, priekinio stiklo, veidrodis, windows ar bet kokio skaidraus stiklo paviršius. - gali būti naudojamas pagal stiklo stalo ar )