0

Meniu

BSL36A18 Li-Ion Baterija Atveju PCB Lenta Grandinės LANGELĮ Hitachi HIKOKI 36V 18V MultiVolt MV Li-Ion Baterijos, Korpusai

Parduotuvė: Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai
BSL36A18 Li-Ion Baterija Atveju PCB Lenta Grandinės LANGELĮ Hitachi HIKOKI 36V 18V MultiVolt MV Li-Ion Baterijos, Korpusai

BSL36A18 Li-Ion Baterija Atveju PCB Lenta Grandinės LANGELĮ Hitachi HIKOKI 36V 18V MultiVolt MV Li-Ion Baterijos, Korpusai

( 0 Atsiliepimai )
€19.34 - €43.95
Prekės kodas: r257726

Produkto informacija

Hitachi HIKOKI 36V 18V MultiVolt MV Li-ion Baterija 100% Visiškai Naujas,Jokių Baterija Ląstelių !Šis produktas yra sudedamoji dalis, be baterijos core.Jis yra naudojamas remonto ir surinkti baterijų paketą, tik žmonės, kurie yra susipažinę su baterijos veikimas ir turi praktinės patirties, baterijų surinkimo.Ji gali automatiškai prisitaikyti prie įtampos reikalavimus 36V ir 18V skirtingų apmokestinimo priemones, ir automatiškai pateikia dviejų skirtingų išėjimo įtampa, 36V ir 18V, skirtingi produktai.Pasiruošimas prieš surinkimas: (1).Jei naujas branduolys yra naudojamas, prašome pastaba. 18650 galios ličio baterija core,turi būti parinktas b.Grupė 5/10 ritiniai turi būti įrengta rezistencijos ir talpos, kad jų įtampa tas pats. (2).Jei senas baterija yra suremontuotas, prašome bandymo įtampa abiejuose galuose kiekvienos ląstelės.Jei įtampa skiriasi, prašome mokestis kiekvienos ląstelės pačios įtampos vertę.Labai svarbu: pasirūpinkite, kad įtampa kiekvienos ląstelės yra pati prieš suvirinimo PCB.spalva:Juoda+žalia Medžiaga:plastikinės Pakuotės Turinys: 1 set x Li-ion Baterija Atveju(Kai kurie priedai yra atsitiktiniai spalvų ir stilių, jūs negalite pasirinkti nurodytą spalvą, stilių, funkcijos tos pačios) Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Suderinamų Garso Ir Vaizdo Įranga Stilius - Profesionali Garso Įranga
  • Modelio Numeris - Baterija Atveju
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ausinės Apsauginės Atveju, Ausinių Apsaugos nuo Dulkių įrodymas Byloje Silikono Ausinių Apsaugos Aksesuaras JBL BANGA FLEX Ausinės

€0.60 - €1.33
( išlaikyti jūsų ausinės, saugus ir stilingas, su šios ausinės apsaugos atveju.jis apsaugo nuo įbrėžimų ir lūžių, o pridedant jutiklinio asmenybės į savo prietaisą.galite naudoti savo ausines nenuimant atveju, ar tai turi įtakos mygtuką operacija.valyti, tiesiog nuvalykite su drėgnu skudurėliu. specifikacija: medžiaga: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Lankstus dėklas Apsauginis Dėklas Rankovės Padengti apsaugos Bose Portable Home/Smart "Bluetooth" Garsiakalbis

€4.58 - €13.47
( privalumas:palyginti su tradicinėmis saugojimo bylos, galite leisti muziką tiesiogiai be pašalinti šį si byla,ir ji bus padaryti didelį darbą saugant garsiakalbis nestabdant garso kokybę.specialios konstrukcijos:tai tvarkingas silikono atveju yra specialiai sukurta bose portable home/smart bluetooth garsiakalbis ir tinka ji stora prigludusios.dėmesingas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Karšto Sponge Earmuffs Itin minkštos Ausų Pagalvėlės, Pagalvėlės, Ausinių Padengti ReplacementFor Solo 3 2 Belaidžiai

€6.92 - €11.54
( karšto sponge earmuffs itin minkštos ausų pagalvėlės, pagalvėlės, ausinių padengti replacementfor solo 3 2 belaidžiai aprašymas: produkto pavadinimas: ausinės dangtis spalva: juoda, balta, pilka dydis: 9*7cm tinka: tinka senhai hd4.50bt hd4.50btnc hd4.40 techniniai duomenys: 1.100% )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ausinių Apsaugos Atveju Suderinama FreeBuds 3 Padengti atsparus smūgiams Kriauklių Plaunamas Korpusas apsaugos nuo Dulkių Rankovės Dropship

€0.95 - €1.94
( savybės: ootdty didelis pralaidumas, tpu, saugi medžiaga, ilgalaikis, ne pageltimas. prabangus apdailos, nekilnojamojo mašinos pelėsių atidarymo. už apvalkalas yra minkštas, anti-mažėja ir amortizatoriumi, minkštos ir odos draugiškas ir patvarus. patvarus, kaip naujas, purvo atsparus, ir veiksminga )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Belaidžio "Bluetooth" Garsiakalbis Nešiojamų Mažų Plieno Gun Metal Heavy Stereo Surround Žemų Dažnių Garsiakalbis Lauko Mini "Bluetooth" Mažas Garsiakalbis

€3.13 - €4.47
( tws bluetooth m10 belaidės ausinės hifi muzikos led skaitmeninis displėjus, ausines 3500mah baterija langelį sporto vandeniui ausinių aprašymas: pavadinimas: bluetooth suderinama garsiakalbis produkto funkcijos: bluetooth suderinama, skambinkite, tws dvieilis; spalva dėžutės dydis: 105 x 87 x 40mm; medžiagos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

IE80 vėlai gerinimo,Tris juoda klijai Vieną angą,Ausies ausinės, garsiakalbis vienetas 10mm padidinti viduryje ir smuiko 1pair=2vnt

€16.20 - €18.00
( 1.1.1 varža: 16 omai 1.1.2 dažnių diapazonas diapazonas: 10-20khz 1.1.3 garso slėgio lygis: 125db 1.1.4 iškraipymo lygis (thd) yra mažiau kaip 0,1% )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mei10PCS ULN2803AG ULN2803 SVP IC NAUJŲ stock IC Chipset NAUJAS Originalus

€1.29 - €1.32
( apie mus pažadame, kad: 1:gamyba, kurioje tik geriausi vartojimo prekių ir užtikrinti aukščiausią kokybę, įmanoma. 2:pristatyti prekes mūsų klientams visame pasaulyje, kurių greitis ir tikslumas klientų aptarnavimo politika mes esame daugiau nei laimingi galėdami atsakyti į visus klausimus, kad )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

400W 3 Way Crossover Daliklis Hifi Tweeter Garsiakalbis su žemųjų dažnių garsiakalbiu Crossover 1250H/5000HZ su Aukšto Tono Apsauga

€27.25 - €37.85
( 1. grandinė: garso aukštumą, vidutinio lygio ir boso, yra visi suprojektuotos, su antra-kad standartinis 12db/oct grandinės. 2. aukšto tono juosta srovės ribojimas nuo srovės apsaugos burbulas: kai srovė yra mažas, burbulas veikia kaip viela; kai srovė yra per didelis, jis veikia kaip apkrova, sunaudoja dabartinės, ir aukšto tono garsas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2022 Naujas 4PCS Pakeitimo Minkšta Kempinė Ausų Gaubteliai Padengti Ausų Pagalvėlės Plantronics

€1.03 - €1.65
( aprašymas: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės. ypatybė: pagamintas iš minkšta putplasčio medžiaga, labai tvirtas, patvarus ir minkštas mums naudoti. sukurta siekiant padidinti ištikimybę savo garso, kurį pagalvėle vibracijas tarp jūsų ausies, o ausinės, teikti daugiau energingas garsų. pakeisti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1~10VNT Naujų Ausinių Apsaugos Atveju Realme Pumpurai T100 Belaidės Ausinės Įkrovimo Dėžutėje 5 Spalvų

€12.52 - €25.04
( 1~10vnt naujų ausinių apsaugos atveju realme pumpurai t100 belaidės ausinės įkrovimo dėžutėje 5 spalvų aprašymas: produkto pavadinimas: apsaugos atveju gaminio medžiaga: silikonas produkto stilius: soft shell produkto stilius: universalus gaminio spalva: kaip parodyta paveikslėlyje suderinami )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

KILIMAS-Profesionalus Mikrofonas Garso Sąsaja Garso Korta Elektrinė Gitara Maišytuvas Profesinės Maišymo Konsolės

€59.29 - €98.83
( paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% originalus ir geros kokybės, su nemokamu po pardavimo garantija. jūs galite prijungti mikrofoną ir priemonė, tuo pačiu metu, muzikos gamyba, ir tuo pačiu metu jūs galite žaisti akompanuojant kompiuterį įrašymas. galima parama perjungimo stereo/mono garsas, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakeitimo Ausų Pagalvėlės Gaubteliai IMPULSO 3D Ausinės, Minkštos Ausų Pagalvėlės Earcups

€5.10 - €10.22
( savybės: ootdty ausinių gaubteliai pakeisti jūsų susidėvėjusių pagalvėlės. aukštos kokybės minkštas gaubteliai suteikti maksimalų komfortą ir patvarumą, užtikrinant ilgalaikį naudojimą. sukurta impulso 3d ausų pagalvėlės ausines į gaubteliai yra tinkamos žaidėjai ir audiophiles, kurie )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

VHM-314 SOP16 "Bluetooth" suderinama V5.0 Imtuvas Valdybos 3.5 mm PASIDARYK pats MP3, Lossless Valdybos Belaidžių Muzikos Moduliai

€2.28 - €2.82
( savybės: ootdty atnaujintas ble5.0 versijos!žemyn suderinamumo 4.2 4.1 paramos automatinio grįžtamojo ryšio funkcija, wav+ape+flac+mp3 lossless dekodavimo, stereo išėjimo. valdyba yra mažas dydis, paprasta konstrukcija, lengva ir paprasta naudoti ir įdiegti. standartinė 3,5 mm sąsajų išvestis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Laisvų rankų įranga Įkrovimo Stotį su LED Šviesos Reguliatorius Stovi Meta Quest 3 JIAN

€19.55 - €39.10
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės išlaikyti savo rankų maitina iki šio patobulintas įkrovimo dokas, užtikrinti nepertraukiamo žaidimų patirtis. organizuoti ir jūsų rankų įrangą su šiuo aptakus įkrovimo dokas, tinka tiek namuose, žaidimų ir pademonstruotų savo patirtimi. sukurta )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3M USB Male, kad XLR Female Mikrofonas, USB MIC Link Cable Naujas

€8.54 - €14.48
( aprašymas: produkto pavadinimas: usb mikrofono link cable gaminio medžiaga:abs&metalo produkto spalva: juoda produkto dydis:3.5cmx2cmx1cm produkto svoris:180g pakuotės turinys: 1x usb mikrofono link cable ypatybė: 1.tai usb mikrofono kabelis su savo garso plokštę ir gali )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

HMI LCD Jutiklinis Ekranas NX3224K028 2.8-Colių Varžinis Ekranas Patobulintas Serijos UASRT TFT LCD Modulis

€30.70 - €38.38
( 1. sustiprinto versija yra galingesnė.palyginti su pagrindinių ekranas, naujas ekranas prideda naujų funkcijų: parama built-in , parama duomenų įrašymas į flash atminties, parama gpio, didesnių flash atminties talpos ir didesnius cpu.patobulintas serija yra 7 dydžių nuo bendro 2.4 colio iki 7,0 colių. 2. patobulintas nx3224k028 yra )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1/2/3PCS Bowie D05 Belaidžių Ausinių 5.3 Ausinės HIFI Lygio 40mm Rankų Vairuotojas, Sulankstomas Per Ausis Ausinių

€29.29 - €48.02
( 1/2/3pcs bowie d05 belaidžių ausinių 5.3 ausinės hifi lygio 40mm rankų vairuotojas, sulankstomas per ausis ausinių aprašymas: pavadinimas: bluetooth suderinamą laisvų rankų įranga ištvermės: 10h įkrovimo laikas: 2h budėjimo laikas: 70h techniniai duomenys: 1. lengvas nustatymas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

400mAh Garso langelį "bluetooth" garsiakalbis garso juostą su žemų dažnių garsiakalbis su TF kortelės palaikymas hifi stereo soundbar "bluetooth" garsiakalbiai lauko

€11.81 - €23.62
( modname=ckeditor savybės: 1. madingas išvaizdą plug-in bluetooth garsiakalbį, notonly high-end, bet ir patvarus. 2.belaidžio bluetooth ryšio perdavimo, remti rankas-freecalls 3. parama tf kortelę automatinio atkūrimo funkcija 4.palaiko garso išvesties ir gali prisijungti prie audiointerfaces, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Saulės Radijas Nešiojamų FM / AM Radijas integruotas Garsiakalbis & Bluetooth Ausines Su Mikrofonu, Belaidžio ryšio laisvų Rankų įrangą Ant Ausies

€40.24 - €75.92
( saulės radijas nešiojamų fm / am radijas integruotas garsiakalbis & bluetooth ausines su mikrofonu, belaidžio ryšio laisvų rankų įrangą ant ausies set2: 1 x bluetooth ausinės + 1 x radijo radijas gali būti naudojamas kaip galios banko kitus skaitmeninius prietaisus, remti 5v įkrovimo srovę. temperatūros testeris funkcijos: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1PCS/DAUG RDB223 Žmogaus Kūną, Jutikliai, Jutiklis 100% Naujas Originalus Sandėlyje

€1.64
( pažadame, kad: * gamyba tik geriausi vartojimo prekių ir užtikrinti aukščiausią kokybę, įmanoma. * pristatyti prekes mūsų klientams visame pasaulyje, kurių greitis ir tikslumas klientų aptarnavimo politika mes esame daugiau nei laimingi galėdami atsakyti į visus klausimus, kad jūs turite, prašome susisiekti )