0

Meniu

Krepšys Meta 3 Nešiojamų EVA Saugojimo Krepšys Kelionės Apsauginį dėklą F2D0

Parduotuvė: Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai
Krepšys Meta 3 Nešiojamų EVA Saugojimo Krepšys Kelionės Apsauginį dėklą F2D0

Krepšys Meta 3 Nešiojamų EVA Saugojimo Krepšys Kelionės Apsauginį dėklą F2D0

( 0 Atsiliepimai )
€6.91 - €13.83
Prekės kodas: r260791

Produkto informacija

Savybės:

Tiksli dizainas: tiksliojo liejimo, puikiai suderinama su Meta Quest 3, užtikrinant optimalią apsaugą kelionės metu.Madingi pilkos spalvos demonstruoja minimalistinio dizaino, kad yra tiek mažai raktą ir madingi.

Išplėstinė Apsauga: Šio laikrodžio korpusas pagamintas iš Oksfordo audinio, EVA ir poliesteris medžiagos, pasižyminčios puikiomis smūgio absorbcija ir atsparumas smūgiams.Vidaus grioveliai išvengti įbrėžimų tarp priedai, išlaikyti savo Meta Quest 3 savo pradinę būseną.

Tvarkingai saugojimas: Šio telefono dėklas pasižymi sustiprinta skyrių ir saugojimo akių maišą, kuris atskiria VR ausines ir valdiklis užkirsti kelią jų nuo trynimosi vienas prieš kitą.Papildomas užtrauktukas kišenėje puikiai tinka saugoti mažus priedus, tokius, kaip įkrovimo kabelius.

Lengvas ir nešiojamas: Šio telefono dėklas yra patogus TPU rankenos dizainas, lengvas, bet tvirtas, todėl jį lengva nešiotis kelionės, šeimos susibūrimai, ar kelionės.Ji suteikia puikų ilgaamžiškumą ir užtikrina komfortą ir saugumą

Techniniai duomenys:

Tipas: Nešiojamas maišelis

Suderinama modelis: tinka Meta Quest 3

Medžiaga: Oxford medžiaga+EVA+poliesterio pluošto

Spalva: Pilka

Savybės: TPU rankena ir groove atskirti saugojimo akių maišą

Taikoma: Taikomas Meta Quest 3

Dydis: 290x220x110mm/10.63x7.87x4.33 cm

Pakuotės apima

1 * Saugojimo krepšys

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

  • Tipas - Nešiojamų Dėžės
  • Suderinama Modelis - Meta quest 3
  • Suderinamos Prekės - Meta quest 3
  • Modelio Numeris - Laikymo Krepšys
  • Prekės Pavadinimas - BUDI
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3X Tiesiai Klausyti Tik Skaidrus, Lankstus Akustinis Vamzdis Ausinės 3,5 Mm Ausinių laisvų Rankų įranga Mono Jack Walkie-Talkie

€7.66 - €12.36
( paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% originalus ir goo d kokybės, su laisvai po pardavimo garantija . tipas: priedai karštieji taškai: nuo spinduliuotės, triukšmo mažinimas skaidrus, lankstus akustinis vamzdis geriau nuslėpti ekonomikos ir patvarus visiškai naujas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ausinių Padengti Laisvų Rankų Įranga Earmuffs Trinkelėmis Taurės Imitacija, Ausinių Pagalvėlės

€4.50 - €8.04
( aprašymas pagamintas iš aukščiausios kokybės baltymų ir atminties putų medžiagos, tai ausinių ausų bloknotas pagalvėlė gali sumažinti įbrėžimų, sumažėjo triukšmo ir pagrindinis garso kokybė, labai pakeitimo ausies padas susidėvėjęs arba skaldytų. savybės -spalva: juoda -medžiaga: dirbtinės -dydis: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

USB Bluetooth 5.3 Adapterį, KOMPIUTERIO USB Siųstuvas-Imtuvas Dongle Belaidžio ryšio Adapteris, skirtas Bevielis Garsiakalbis, Pelės, Klaviatūros Win11/10/8.1

€0.45 - €8.50
( bluetooth 5.3 dongle: ●produkto pavadinimas: usb bluetooth adapteris; ● bluetooth versija: 5.3 (ws mažos galios, low latency) ●perdavimo atstumas: 20 metrų (į aplinka be kliūčių); ●parama protokolai: a2dp,hsp,avrcp,pasislėpė ir kt.produkto kriterijai: 1. bluetooth 5.3+ws (lmp: 12.45) 2. suderinamas su bluetooth versijų, pvz. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Fotoaparato Mikrofonas Maišą Apsaugoti Saugojimo Bylos Langelį RODE VideoMic Pro+ Plius Kamera, Mikrofonas Organizatoriai Maišelis, lagaminas

€8.05 - €10.73
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės griežtesnė apsauga:šio saugojimo atveju užtikrina optimalią apsaugą jūsų mikrofonas, apsaugant ją nuo poveikio ir fizinių pažeidimų, transportuojant ar sandėliuojant.laikyti mikrofoną ir saugus. patogus nešioti: atlikti savo mikrofonas ir jo priedai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Atsparus smūgiams Sunku EVA Lauko Kelionių Atveju, Laikymo Krepšys, Vežančių Langelį-JBL Įrašą 4 Clip4 Garsiakalbis Atveju Priedai

€3.96 - €4.88
( sunku eva kelionės atveju, laikymo krepšys, vežančių langelį-jbl įrašą 4 clip4 garsiakalbis atveju t21a ootdty aprašymas: visiškai naujas ir aukštos kokybės ypatybė: šis nešiojamas, vežančių saugojimo krepšys yra specialiai dizainas-jbl įrašą 4 clip4 garsiakalbis. eva medžiaga )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

"Bluetooth" Ausinių Apsauginė Įvorė AirPods 1 2 3pro Telefono Stilius Silikono Minkštas Apsauginis Ausinių Rezervo Padengti Atveju

€5.93 - €11.87
( bluetooth ausinių apsauginė įvorė airpods 1 2 3pro telefono stilius silikono minkštas apsauginis ausinių rezervo padengti atveju aprašymas: taikoma produktai: airpods 3 kartų stilius: moliusko geldele tipas medžiaga: silikonas stilius: cartoon populiarus elementai: vientisos spalvos spalva: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2vnt 30/40/45/50/52/62mm Pasyvus Radiatorius žemų dažnių Garsiakalbis Vibracijos Membrana Bass Gumos Woofers Dropship

€0.79 - €1.59
( visiškai naujas ir aukštos kokybės ootdty savybės: bass radiatorių, taip pat žinomas kaip pasyvus garsiakalbis, naudojamas pakeisti antras tube , žemų dažnių garsiakalbis su radiatoriaus ir tradicinių atgal žemų dažnių garsiakalbis. žemo dažnio nardymo gylis ir atgal , bet greitis yra žymiai greičiau, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

400W 3 Way Crossover Daliklis Hifi Tweeter Garsiakalbis su žemųjų dažnių garsiakalbiu Crossover 1250H/5000HZ su Aukšto Tono Apsauga

€27.25 - €37.85
( 1. grandinė: garso aukštumą, vidutinio lygio ir boso, yra visi suprojektuotos, su antra-kad standartinis 12db/oct grandinės. 2. aukšto tono juosta srovės ribojimas nuo srovės apsaugos burbulas: kai srovė yra mažas, burbulas veikia kaip viela; kai srovė yra per didelis, jis veikia kaip apkrova, sunaudoja dabartinės, ir aukšto tono garsas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Garsiakalbio Dalių Grynoji Dengiamasis Rėmas Gumos Mygtuką Kamuolys Lizdo Tipas Grotelės Vadovus Vinys Sagtis Varžtai Garsiakalbis Lašas Laivybos

€2.38 - €4.98
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės patvari medžiaga: garsiakalbio grynasis padengti sagtis pagaminta iš aukštos kokybės gumos ir plastiko.ji turi lankstymo atsparumas, geras lankstumas, anti-aging, yra tvirti ir ilgaamžiai, ir gali būti naudojamas ilgą laiką. apačioje garso mygtukas yra )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Samsung Galaxy Buds2 pro/Pumpurai Live/Pumpurai pro/Pumpurų, 2 baterijos Dėžutė,Mielas Animacinių filmų dvasia Dizaino Silikono ausinių Atveju su Kabliu

€3.01 - €4.30
( aprašymas: (pasirinkti tinkamą apsauginį maišelį pagal modelis, jūsų ausinės) 1,naujas mados aukštos kokybės ausinės atveju 2,kompaktiškas,lengvas,stilingas 3,tai tik apsauginis dangtelis, ausines, ausines nr. 4,tikslumo litų atvejais puikiai tinka jūsų ausinės 5,apsaugoti savo ausines, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2022 Nauja Skaidri Kieto Atveju Meta Quest 3 Pratęsti Gyvenimą Savo Rankų įranga

€1.46 - €2.75
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės apsaugoti meta quest laisvų rankų įranga su šiuo aukštos kokybės skaidri atveju. pagamintas iš tvirto abs medžiaga, šiuo atveju yra atsparus smūgiams, dulkėms ir vandeniui, numatant, kad jūsų prietaise. sukurta vr entuziastai ir mėgėjai, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Klaviatūros Valymo Šepetys "Bluetooth" Ausines Valymo Priemonė Su Teptuku Kamščiatraukis PC Kompiuterio, Ausinės Cleaner Kit Airpods Pro

€3.71 - €6.08
( klaviatūros valymo šepetys bluetooth ausines valymo priemonė su teptuku kamščiatraukis pc kompiuterio, ausinės cleaner kit airpods pro )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mp3 lossless dekoderis valdybos ateina su stiprintuvu mp3 dekoderis TF kortelę U disko dekoderis player

€1.61 - €3.83
( produkto aprašymas: palaikymas, mp3 formatas, galia automatiškai žaisti, žaisti būklės, raudonas led atnaujinti.paramos u diską (išbandyta daugiau nei 32g), tf kortelę (išbandyta 16g) peržiūros režimu; galia numatytasis tf kortelę režimu, jei tf kortelės nėra automatiškai pereiti į u disk mode, ir abu įrenginiai yra įdiegta, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujas M. NT68676 Kontrolės Valdyba Rinkinys LP156WH1-TLB1 LP156WH1-(TL)(B1) HDMI+DVI+VGA LCD LED ekrano Valdiklio plokštės Tvarkyklės

€20.60 - €29.44
( lcd valdiklio plokštės: hdmi+dvi+vga+garso lcd valdybos darbo lvds sąsaja lcd ekranas, maitinimo adapteris: 12v dc daugiau nei 2a.ateina laukimo modelis, kai nėra signalo vaizdo įvestis: hdmi dvi vga osd: ryškumas, kontrastas auto kalbos ir t.t. kalba: anglų, prancūzų, vokiečių, ispanų, italų ir t.t lentos dydis:125mm x 58mm x 17mm )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

BM-RS7001 4X32 Prizmę Šautuvas taikymo Sritis/riflescope Red Dot Akyse

€228.39
( bm-rs7001 4*32 prizmę šautuvas taikymo sritis medžioklės su tinklelis su šoko įrodymas, vandens įrodymas ir rūko įrodymas 1.didinimas:4x 2.svoris:465g 3.ilgis:153mm 4.tikslas objektyvas dia:32mm 5. išėjimo vyzdys: 75mm 6. vamzdis dia:25.4 mm 7. regėjimo laukas(ft@100yds): 36.6@100yds 8.padengimas:padengtas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Originalus Kontrolės Valdyba Stebėti Rinkinys B173RW01 V3 TV+HDMI+VGA+AV+USB LCD LED ekrano Valdiklio plokštės Tvarkyklės

€20.60 - €29.44
( lcd valdiklio plokštės: hdmi, vga, av, usb rf lcd valdybos darbo lvds sąsaja lcd ekranas maitinimo adapteris:12vdc daugiau nei 2a. ateina laukimo modelis, kai nėra signalo usb palaikymas, vaizdo av suderinamas su pal ir ntsc vaizdo įvestis: hdmi, vga, av, usb rf garso įvestis: hdmi, pc )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3.5 Colio 480x320 SPI Serijos TFT LCD Modulis Ekranas su Spauda Skydelis Vairuotojo IC ILI9488 už MCU

€11.93 - €20.23
( produkto aprašymas: 3.5 colio spalvotas ekranas,paramos 65k spalvotas ekranas,ekranas, turtinga spalvų gama 480x320 rezoliucija, paspauskite funkcijos spalva: raudona medžiagos: metalas + pc naudojant spi serial bus, tai trunka tik keletą ios apšviesti ekranas lengva išskleisti eksperimentą )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Laisvų rankų įrangos Laidas su in-Line Mikrofonas Apimtis Kontrolės MDRXB920 X910 X10 laisvų Rankų įranga

€3.76 - €5.01
( savybės: ootdty pakelia savo patirtį su keičiamų ausinių kabelis, skirtas mdrx10 mdrxb920 mdrx910 laisvų rankų įranga,besiūlių connectivities ir išskirtinę garso kokybę. pagaminti iš patvarių medžiagų, šis kabelis užtikrina ilgalaikį naudojimą be kompromisų dėl pasirodymų, todėl jis puikiai tinka )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Silikoninis Dangtelis Patogus Nešiojamas dilimui atsparus smūgiams Set Top Box, Silikoninis Dangtelis Apsauginis Dangtelis Apsaugos Atveju

€2.64 - €3.94
( svarbi informacija medžiaga:silikonas pakuotės dydis: 11cm x 11cm x 3.8 cm/4.33 x 4.33 x 1.5 (vidut.) apžvalga: jūs galite įdiegti ir pašalinti jį patogiai, kaip apsaugos atveju funkcijos, minkštas ir lankstus. dėl dėvėjimosi-atsparus smūgiams, anti-rudenį, atsparus smūgiams ir purvui )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Saulės Radijas Nešiojamų FM / AM Radijas integruotas Garsiakalbis & Bluetooth Ausines Su Mikrofonu, Belaidžio ryšio laisvų Rankų įrangą Ant Ausies

€40.24 - €75.92
( saulės radijas nešiojamų fm / am radijas integruotas garsiakalbis & bluetooth ausines su mikrofonu, belaidžio ryšio laisvų rankų įrangą ant ausies set2: 1 x bluetooth ausinės + 1 x radijo radijas gali būti naudojamas kaip galios banko kitus skaitmeninius prietaisus, remti 5v įkrovimo srovę. temperatūros testeris funkcijos: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

5 In 1 Ausinių Valymo Šepetys Ausinių Patvarus Nešiojamų Telefono Ekrane Praktiškai Universalus Fotoaparatas Tablet Minkšti Šeriai

€4.24 - €5.66
( aprašymas: platus taikymas: 5-in-1 daugiafunkcinis valymo šepetys įrankis yra tinkamas ausines, mobilieji telefonai, tabletės, klavišiniai, laptop ir t.t, mažas, lankstus ir patogus. 5-in-1 funkcijos: aukšto slėgio plovimo šepetys dėmes, metalo perlinis už užsispyręs dėmes, plūdo sponge ausinių atveju, valymas, plaunamas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Prekinis, galinis stiklo Mic Padengti Sponge Už AKG Suvokimas 120 220 420 820 P120 P220 P420 P820 Mikrofonas Anti Pop Filtras Priekinio stiklo Skydas

€7.40 - €11.98
( paryškinti: atsikratyti šių erzina fono garsų kartą ir visiems laikams! mūsų priekinio stiklo yra specialiai sukurta, kad blokuoti visus nepageidaujamus foninius garsus, o jūs įrašymo. lanksti sponge putos taip pat telpa ir dauguma kitų didelių mikrofonai rinkoje. puikiai tinka ir lengva įdėti! dauguma )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

7 Colių Automobilio Radijo daugialypės terpės Grotuvas, Navigacija, LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas TM070RDHP05-00 -5 CX5 2017-2021

€102.05 - €192.56
( aukštos kokybės gaminiai.lengva įdiegti ir patvarus naudoti.puikus kokybės ir labai įmontuoti.teisingai jungtis nereikia jokių pjaustymo arba sandūrų.duoti ir daugiau sophisiticated ieškoti savo automobilio tipas:lcd ekranas jutiklinis ekranas parengiamojo montavimo tipas:tiesioginis įdiegti dalies numeris:tm070rdhp05-00 įmontuoti:už )