0

Meniu

Laidinio Belaidžio "Android" Auto Dongle, Belaidžio "Android" Auto Adapteris, Kištuko Žaisti 5G BT USB Automobilių AI Langelį Patvarus

Parduotuvė: Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai
Laidinio Belaidžio

Laidinio Belaidžio "Android" Auto Dongle, Belaidžio "Android" Auto Adapteris, Kištuko Žaisti 5G BT USB Automobilių AI Langelį Patvarus

( 0 Atsiliepimai )
€31.93 - €48.38
Prekės kodas: r271433

Produkto informacija

Laidinio Belaidžio "Android" Auto Dongle, Belaidžio "Android" Auto Adapteris, Kištuko Žaisti 5G BT USB Automobilių AI Langelį Patvarus

Laidinio Belaidžio "Android" Auto Dongle, Belaidžio "Android" Auto Adapteris, Kištuko Žaisti 5G BT USB Automobilių AI Langelį Patvarus

["Android" Auto Belaidžio ryšio Adapteris]Mes siūlome parama prijungti jūsų Auto su "Android" sistema belaidžiu ryšiu.Mūsų sprendimas atnaujinimus laidinio Auto į savo automobilį, prie belaidžio vienas per USB sąsają komunikacijos.Mėgaukitės patogumo ir funkcionalumo, kad "Android" platforma, sklandžiai integruotos į jūsų transporto priemonės.

[Fast Plug and Play]Suprojektuoti plug-and-play paprastumo, jis leidžia greitai jungtys be jokio vargo.Kas išskiria mūsų adapterio, išskyrus tai savo išskirtinių stabilumo ir patikimumo, užtikrinti vvg-nemokamai prisijungti ir automatinio atstatymo į ankstesnes valstybės nuo aktyvinimo.Ir patirtis neprilygstamą patogumui ir ryšiai su "Android" Auto belaidžio ryšio adapteris.

[5 ghz, Duomenų Perdavimo Stabilios]Belaidžio automobilio adapteris yra įrengta su 2.4 GHz sertifikavimo, užtikrinant suderinamumą su įvairių įrenginių ir tinklų.Su 5 ghz, duomenų perdavimo, jis padidina perdavimo efektyvumą, leidžia greičiau ir labiau patikimas ryšys.Likti prisijungus vargo su mūsų adapterį, kuris užtikrina pastovų ir patikimą belaidį ryšį, skirtas jūsų automobilių poreikius.

[Prisijunkite Belaidžiu Auto Lengvai], be Jokių papildomų app reikia.Tiesiog prijunkite mūsų belaidis "Android" Auto automobilinį adapterį į savo automobilį ir prisijungti per "Bluetooth" už vientisą patirtį.Mūsų adapteris siūlo belaidžio ryšio, be vargo kabeliai.Supaprastinti savo automobilį patirtimi su mūsų belaidžio ryšio adapteris.Be vargo prijungti savo "Android" įrenginį, kad jūsų automobilis bevieliu būdu, be jokio šurmulio.

Spalva: Anglies Pluošto Juoda

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

1x Android Auto Adapterio

1x C Tipo Adapteris

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Išorinė Atmintis - Taip
  • Prekės Pavadinimas - FGHGF
  • Subalansuota Iš - Taip
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Garso Formato Palaikymas - Mp3, WAV, Mp3, WMA, WAV, MP1, MP2, Mp3, WMA, ogg, ASF

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Patogūs Gaubteliai už Beyerdynamic DT100 D1T02 DT108 DT109 DT150 Ausinių Tirštėti Atminties Putų Pagalvės

€5.06 - €10.33
( savybės: ootdty galite naudoti ausinių pagalvėlių vietoj senų arba skaldytų dėl savo baudos kūrinys. pagamintas iš aukščiausios kokybės, minkštas ir patogus kempinė, patvarus ir lankstus. ausines earmuffs tinka beyerdynamic dt100 d1t02 dt108 dt109 ausines. ausų pagalvėlės minkštos ir patogiai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

ESTD 1Pair Gaubteliai Ausies Pagalvėlės, Pagalvėlės Earmuffs Jabra 45H Evolve2 65 Ausinės, Aukštos Kokybės laisvų Rankų įranga Priedai

€4.19 - €8.55
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės minkštos odos, patogūs dėvėti, lėtas, tinka ausis. pagaminti iš minkštos putos ir odos, todėl jūsų nešioti jaukus ir patogus. labai pakeisti jūsų pamestą/sugadintą ar purvinas ausinių ausų pagalvėlės. padidinti žemų jūsų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

TPA3116 "Bluetooth" ir Garso Imtuvas, Stiprintuvas Valdybos 2X50W Nuotolinio Valdymo

€7.62 - €9.07
( savybės: tpa3116 galios stiprintuvo mikroschema, 2x50w stereo galia. bluetooth 4.0 , puikus bluetooth ir garso imtuvas valdybos naudoti. usb sąsaja/tf kortelės lizdas, palaiko žaisti formatai: mp3, wma, wav, flac. su fm radijo funkcija. dc 8-26v įvesties įtampos elektros energijos tiekimo. belaidžio )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

5 In 1 Ausinių Valymo Šepetys Ausinių Patvarus Nešiojamų Telefono Ekrane Praktiškai Universalus Fotoaparatas Tablet Minkšti Šeriai

€4.24 - €5.66
( aprašymas: platus taikymas: 5-in-1 daugiafunkcinis valymo šepetys įrankis yra tinkamas ausines, mobilieji telefonai, tabletės, klavišiniai, laptop ir t.t, mažas, lankstus ir patogus. 5-in-1 funkcijos: aukšto slėgio plovimo šepetys dėmes, metalo perlinis už užsispyręs dėmes, plūdo sponge ausinių atveju, valymas, plaunamas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1PCS/DAUG RDB223 Žmogaus Kūną, Jutikliai, Jutiklis 100% Naujas Originalus Sandėlyje

€1.64
( pažadame, kad: * gamyba tik geriausi vartojimo prekių ir užtikrinti aukščiausią kokybę, įmanoma. * pristatyti prekes mūsų klientams visame pasaulyje, kurių greitis ir tikslumas klientų aptarnavimo politika mes esame daugiau nei laimingi galėdami atsakyti į visus klausimus, kad jūs turite, prašome susisiekti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

KSM8/KSM9 Dinaminis Kapsulė Belaidžio Mikrofono Pakeitimo

€32.72
( ksm8/ksm9 dinaminis kapsulė belaidžio mikrofono pakeitimo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Gaubteliai Ausų Pagalvėlės Sponge Ausų Pagalvėlės vietoj LogitechG35 laisvų Rankų įranga

€1.03 - €1.42
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės pakelia savo žaidimų patirtis su mūsų pakeitimo ausinių pagalvėlės.meistriškai su atminties putos ir akių audinio, šių gaubteliai suteikia išskirtinį komfortą ir ilgaamžiškumą. savo ausines nuo įbrėžimų ir dulkių su mūsų specialiai sukurta )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1~10VNT Nešiojamosios laisvų Rankų įrangos 5.2 Ausies Kabliuko Tipas Mažą vėlinimą Triukšmo Mažinimo Vienos Ausies Sporto Veikia Verslo Belaidžio Žaidimas

€2.52 - €4.27
( 1~10vnt nešiojamosios laisvų rankų įrangos 5.2 ausies kabliuko tipas mažą vėlinimą triukšmo mažinimo vienos ausies sporto veikia verslo belaidžio žaidimas aprašymas: dėvėti būdas: montuojamas ausies kištuko tipas: usb ragų: balto porceliano ragų ausinių baterijos talpa: 35mah lusto )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Belaidžio caixa de som "bluetooth" nešiojamas lauko įkrovimas USB plaza šokių spalvų šviesos kortelės įkišimo žemų dažnių garso sistema

€25.05 - €37.40
( prijungimo būdas: bluetooth ryšį dažnių diapazonas diapazonas: 100hz-20khz signalo triukšmo santykis ≥ 75db 1 garsiakalbis efektyvus atstumas-10 metrų medžiaga langelyje yra mediniai išvaizda dydis 130 * 110 * 270mm )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1~10VNT Mini Nešiojamas Ausinių maišelis Monetos Rankinėje Ausinių, USB Kabelis Atveju talpinimo Piniginės Nešiojimo Maišelis Maišas Ausinių

€24.40
( 1~10vnt mini nešiojamas ausinių maišelis monetos rankinėje ausinių, usb kabelis atveju talpinimo piniginės nešiojimo maišelis maišas ausinių aprašymas: 100% brand new ir aukštos kokybės. minkštas vidinis audinys pamušalas, akių kišenėje viduje unikaliai kvadrato formos, skirtos custom fit savo mažų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

H8WA Skalbti Ausinių Saugojimo Atveju Vivo-TWS Oro Būsto Anti-scratch Rankovės

€2.46 - €4.92
( 1282 savybės: ootdty naftos purškalai lakas, anti-pirštų atspaudų ir dažymo, kai dėmės yra tamsintas su drėgnu skudurėliu, jis gali būti pašalintas. siųsti anti-lost kablys, lengva nešiotis, ar - ne užima vietos, ir nebijote prarasti-tai, kai jūs einate. nekilnojamojo mašinos pelėsių atidarymo, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Patefono Magnetinių Įrašų Kasetė Stylus Su LP Vinilo Adata Univers Lašas Laivybos

€2.65 - €3.57
( visiškai naujas ir aukštos kokybės ootdty aprašymas: savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės. tinka modelis apima: ec008b, ec009b ec009l, ec009p ir kt ratas, grotuvas labai pakeisti jūsų senas stylus už ratas turnplate vinilo lp turntable grotuvas/ grotuvas. lengva įdiegti. puiki )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujas Telefonas, Garso Plokštės, Garso Mikrofonas Išorinę Garso Plokštę, Įkraunamą "Bluetooth" Ekranas Live Transliacijos Įrašymo Poveikis

€29.84 - €38.75
( tipas:maišytuvai,efektų procesorius modelio numeris:gax-h11 stilius:išorės komunikacijos:laidinis funkcijos:garso reguliavimas, karaoke mikrofonas įrašymo sąsaja:usb naudojimas:kompiuterių išorinio garso adapteris įvesties ir išvesties sąsaja:analoginis, mikrofono įvestis, linijinė )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakeitimo Aux-3.5 Mm Laidas Bowers & Wilkins B&W P7 Ausinės Ausinės Su Mikrofonu Ausinės

€3.97 - €6.84
( pakeitimo aux-3.5 mm laidas bowers & wilkins b&w p7 ausinės ausinės su mikrofonu ausinės 100% brand new ir aukštos kokybės. tinka baohua p7 ausines. nailono pintas vielos, atsparūs traukiant ir patvaresni.vielos kūno yra minkštas ir sumažina stetoskopas poveikį. elemento tipas: arphone kabeliai dydis: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

D-formos Minkštas Ausies Kabliuko 3,5 mm Ausinių Kištuku, Dual Channel vienoje Pusėje laisvų Rankų įranga Suderinama Laptop "Skype" Voip Icq Vaizdo Žaidimas

€0.82 - €1.37
( savybės: --hands-free komunikacijos, tinka internetu, vaizdo konferencijų įranga, žaidimai, kalbos atpažinimas. --esminės priemonės, suderinamos skype voip / yahoo / icq. --komfortą savo ausis su ergonomiškos minkštos ausų pagalvėlės dizainas. - labai nešiojamų dizainas, taip pat tinka visiems garso )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Bluetooth 5.3 Belaidžių Ausinių In-Ear Stereo Headset Sporto Ausinių Patvarus Juoda

€10.46 - €13.58
( [iki 32 valandų grojimo su įkrovimo atveju] apie vieną mokestį, tai belaidžių ausinių trunka maždaug 4-5 valandas.su pakrauna teikia savo kompaktiško įkrovimo dokas, jūs galite juos naudoti, 32 valandas. [high fidelity stereo garso ir led ekranas] tai belaidžių ausinių gamina neįtikėtinai stereo garso kokybė su crystal trapumą )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Galvos Dirželis Meta Quest 3 VR Dirželio Pakeitimo Priedai Patobulintas Komforto, Sumažinti Galvos Slėgis Reguliuojamas Lankstas Lašas Laivas

€8.85 - €12.12
( savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės pakelti savo patirtimi su mūsų reguliuojamas ir patogus lankelis už vr akinius.nailono audinio konstrukcija užtikrina minkšta, orui, ir ergonomiška tinka visiems vartotojams. mėgaukitės vargo įrengimo ir pašalinimo iš mūsų patogus lankelis.jos subalansuotos dizaino )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

VR Priedai Oculus 2 VR laisvų Rankų įranga Kelionių lagaminas EVA talpinimo Krepšys Oculus 2 Apsaugos Atveju

€15.04 - €30.09
( kulka taškų: 1、itin aukštus saugumo: tvirtas apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės nailono, kuris gali lengvai išvengti, įranga nebūtų sugadinta dėl pernelyg didelės išorinės jėgos.yra minkštas kortelės lizdas apsaugos sluoksnis korpuso viduje, kuris gali efektyviai apsaugoti jūsų vr prietaisą nuo įbrėžimų, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Greito Įkrovimo Bazės Dokas Automatical už Xiao Mi Redmi Airdots Ausines, Vežančių Savininkas, Valdytojas Belaidės Ausinės

€4.81 - €9.81
( greito įkrovimo bazės dokas automatical už xiao mi redmi airdots ausines, vežančių savininkas, valdytojas belaidės ausinės aprašymas: ypatybė: visiškai naujas ir aukštos kokybės. specialiai įkrovimo dėžutė skirta redmi airdots tws belaidės ausinės. su led baterijos indikatorius,patogu imti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1~10VNT Poyatu 1000X Ausinių Laido MDR-1000X WH-1000XM2 WH-1000xm3 Ausines Pakeitimo Garso Kabelis Laido

€13.65 - €27.31
( 1~10vnt poyatu 1000x ausinių laido mdr-1000x wh-1000xm2 wh-1000xm3 ausines pakeitimo garso kabelis laido aprašymas: prekės nr.: aux audio kabelis tipas: audio kabelis taikoma įranga: skaitmeninis produktus procesas: sidabro danga pagrindinė medžiaga: pet laido medžiaga: alloy spalva juoda )