0

Meniu

4 in1 HP Reverb G2 veidą Padengti kaukė Sąsaja Laikiklis Stabdžių-Nuotėkio Nosis Pad Prakaito Įrodymas PU Odos Putos Padas VR padidinti

Parduotuvė: Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai
4 in1 HP Reverb G2 veidą Padengti kaukė Sąsaja Laikiklis Stabdžių-Nuotėkio Nosis Pad Prakaito Įrodymas PU Odos Putos Padas VR padidinti

4 in1 HP Reverb G2 veidą Padengti kaukė Sąsaja Laikiklis Stabdžių-Nuotėkio Nosis Pad Prakaito Įrodymas PU Odos Putos Padas VR padidinti

( 0 Atsiliepimai )
€19.54 - €36.87
Prekės kodas: r273526

Produkto informacija

4 in1 HP Reverb G2 veidą Padengti kaukė Sąsaja Laikiklis Stabdžių-Nuotėkio Nosis Pad Prakaito Įrodymas PU Odos Putos Padas VR padidinti

Aprašymas:

1. Magnetinių Sagčių Dizainas: skirtas HP Reverb G2, veido sąsaja laikiklis priima magnetinių sagčių dizaino HP VR ausines, 4 magnetinių sagčių galima lengvai pritvirtinti prie įrenginio HP laisvų rankų įranga.Magnetinių sagčių dizainas yra patogi vartotojams greitai įdiegti ir gerokai sutrumpinti savo montavimo ir išmontavimo metu.

2. Lengva Įdiegti: Tiesiog įdėkite veidą sąsaja laikiklis į įrenginį HP rankų, jis automatiškai prisijungs, ir tada įdėti į nosį trinkelėmis ir odos.

3. Būk Švarus ir Tvarkingi: plonas, nepralaidžiose nosies pagalvėlę ir PU odos putų laikiklis gali sugerti prakaitą, apsaugo nuo prakaito nepatektų į akis, ir saugo akis švarus ir tvarkingas.Jūs galite lengvai švarios odos padengti tik su šlapiu popieriniu rankšluosčiu.

4. Saugu ir Patogu: Odos putų apvalkalas yra pagamintas iš kempinės medžiaga ir oda, minkšta ir odos draugiškas, ir sustiprinti savo virtualios realybės patirtį.Tuo pačiu metu, minkštas ir patogus putų padas apsaugo jūsų veidą, patogiai ir apsaugo nuo ilgalaikio naudojimo.

5. Jūs Gausite: Veido Sąsaja Laikiklis*1, Anti-Nuotėkio Nosis Pad*1, Odos Putos Padas*2, Montavimo Instrukcija*1.

Techniniai duomenys:

Gaminio dydis: apie 17,5*9.5*9cm/6.89*3.74*3.54 colių

Medžiaga: oda + kempinė

Svarbu: masque yra praplėstas apie 1 cm/0.39 colių(apie), ir odos putų pagalvėlės apima stilius, plonas ir storas stilių, ir jos gali būti koreguojamos, atsižvelgiant į komfortą savo veidą, ir taip pat yra 2 pusių dizainas galėtų būti puikus laisvų rankų įrangos vartotojams.

Pakavimo Sąrašas:

Veido Sąsaja Laikiklis*1

Anti-Nuotėkio Nosis Pad*1

Odos Putos Padas*2

Montavimo Instrukcija*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad įrodyta, in paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti paklaida in produkto dydžio.

  • svoris - 170g
  • Suderinamos Prekės/Modelis - NĖRA
  • Prekės Pavadinimas - Rondaful
  • Suderinama Modelis - HP Reverb G2
  • Pakuotė - Taip
  • Kilmės - Žemyninė Kinija, KN(Kilmės)
  • Suderinamos Prekės - HP Reverb G2
  • Modelio Numeris - HP Reverb G2
  • Tipas - PADAS

Žymos: Veido Padengti

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1/2/3PCS Bowie D05 Belaidžių Ausinių 5.3 Ausinės HIFI Lygio 40mm Rankų Vairuotojas, Sulankstomas Per Ausis Ausinių

€29.29 - €48.02
( 1/2/3pcs bowie d05 belaidžių ausinių 5.3 ausinės hifi lygio 40mm rankų vairuotojas, sulankstomas per ausis ausinių aprašymas: pavadinimas: bluetooth suderinamą laisvų rankų įranga ištvermės: 10h įkrovimo laikas: 2h budėjimo laikas: 70h techniniai duomenys: 1. lengvas nustatymas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Galvos Dirželis Oculus / Meta Quest 3 2023 Reguliuojamas Komfortiškos ir Žaidimų Panardinimo VR Priedai Pakeitimo Elito Dirželis

€19.72 - €39.44
( savybės: l 100% brand new ir aukštos kokybės l reguliuojamas rankenos reguliuojamo sandarumas l lengva ir patogu įdėti ir kilimo l pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patogūs dėvėti specifikacija: l medžiaga: abs l spalva (nebūtina): balta l dydis: (22-29) x19x9.2cm l )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ausinių Garsiakalbių 50mm Garsiakalbis "PASIDARYK pats" Ausinių Garsiakalbio Composite Membrana Garsiakalbis Ausinių Garsiakalbio Tvarkyklė

€4.48 - €8.62
( 1. kalbant apie medžiagas, aukštos kokybės žaliavos yra naudojamos, siekiant, kad jos atitiktų saugumo standartus ir yra patvarūs 2. kalbant apie techniką, technologiją, priima puikus gamybos standartus, taip, kad garso kokybė garso, gali būti geriau pateikti 3. kalbant apie pasirodymu, turi muzikos, ir trijų dažnių ryšys ir garso )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ausinių Mygtukai Ausų Pagalvėlės Pakeisti Dalį Minkštumo Nr. Šerpetų Mados

€3.16 - €5.27
( aprašymas: aukščiausios kokybės medžiagos: šios ausinės padas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės baltymų medžiagos, kuri užtikrina ilgaamžiškumą. baudos kūrinys: šis ausinių mygtukai ateina su bauda kūrinys, kuris yra gana ilgalaikis. patogus įdiegimas: šios ausinės pagalvėlę, ateina su paprasta )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Triukšmo Izoliaciją Memery Putų Ausų Pagalvėlės H12 H5 ANC Ausines Baltymų Earmuff

€4.51 - €5.93
( savybės: ootdty pakeisti savo susidėvėjęs gaubteliai su šiais kokybės ausų pagalvėlės keitimas,mėgautis komfortą ir garso izoliaciją geriau plaukioja patirties. šie ausų įklotai yra pagaminti su aukščiausios klasės medžiagų, siūlanti minkštesnė oda ir putų pagerinti garso kokybę ir suteikti daugiau )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2.5" Juodas Kietasis Diskas Maišelį EVA Maišelį Elektroninio Gaminio Pakuotės, Dėžutės U Disko Ausinių Langelį Duomenų Kabelis Kroviklis Saugojimo Krepšys HDD Dėžutės

€1.26 - €1.93
( 2.5 juodas kietasis diskas maišelį eva maišelį elektroninio gaminio pakuotės, dėžutės u disko ausinių langelį duomenų kabelis kroviklis saugojimo krepšys hdd dėžutės parametrinės grynasis svoris: 60g medžiaga: kompozicinės medžiagos dydis: 190*100*40mm )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Audio Signalo Pasirinkimo Perjungiklis 6 Įvesties Ir 1 Išvesties Šaltinis Garso Signalo Pasirinkimo Jungiklis, Ausinės, Garsiakalbiai su Tomas

€16.72 - €23.54
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės šis universalus leidžia jums be vargo iš įvairių šaltinių, neprarandant kokybės. su savo 6-in-1 funkcija, galite be vargo iš įvairių šaltinių, pvz., savo ausines ar garsiakalbius. su savo lossless dizainas, jūs galite mėgautis krištolo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Gumos Multi Groove Diržas Kelių Pleišto Diržo 280J/PJ711 Perdavimo Diržas Fitness Bike Kierat Konvejerio

€15.27 - €30.53
( gumos multi groove diržas kelių pleišto diržo 280j/pj711 perdavimo diržas fitness bike kierat konvejerio )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1Pairs Kvėpuojantis Gaubteliai už Porta PP KSC35 KSC75 laisvų Rankų įranga Earmuffs Remontas Ausinių Pagalvėlės

€2.53 - €5.07
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės aprašymas: prekė yra pora ausų pagalvėlės pp ksc35 ksc75 ksc55 ausinių šios poros ausų pagalvėlės yra pagamintos iš minkštos kempinės, todėl jūsų nešioti, labai jaukus ir patogus.su juo, jūs galite mėgautis savo stereo muzikos savybės: 1. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

USB Įkrovimo 4000mAh Kabo LED Fan 3 Greičio Ventiliatorius, Kempingas Palapinė Lašas Laivybos

€17.18 - €23.86
( savybės: ootdty mūsų nešiojamas ventiliatorius yra įrengta su nuotolinio valdymo pulteliu.jums gali veikti ventiliatorius nuotolinio valdymo, ir naudoti jį oro garso reguliavimo/žibintų reguliavimas. lentelėje ventiliatorius turi 3 greičio lygio parametrus, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi, dėl )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Bluetooth 5.0 Stiprintuvo Galios Garso Valdybos 30W Mono Etape Galios Stiprintuvo Valdyba, U Disko Dekoderis, su USB Linija

€9.19 - €15.07
( 1. maitinimo šios galios stiprintuvo valdyba reikalauja 12-24v 3a dc reguliuojamos impulsinis maitinimo šaltinis (bandymų su baterija ir kroviklis, transformatorių ir srovės perjungimo energijos tiekimas nėra garantuota) 2. 24v 3a maitinimo, išėjimo galia gali siekti iki 30w 8 om nepertraukiamo maitinimo!jis gali būti prijungtas prie bass )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mini Tipo C Lavalier Microphone Insta360 VIENAS X2 vaizdo Kameros Išorės Laidinio Įrašymas Mikrofonas Mic už Insta360 VIENAS X2 Priedai

€14.83 - €17.45
( mini tipo c lavalier microphone insta360 vienas x2 vaizdo kameros išorės laidinio įrašymas mikrofonas mic už insta360 vienas x2 priedai ypatybė: l visiškai naujas ir aukštos kokybės l lengva naudoti, plug and play l apykaklės įrašą dizainas leidžia lengvai pritvirtinti prie apykaklės, ryšių ar kitų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ausinės Atvejais Airpods 1 2 Belaidžių Ausinių Įkrovimo Lauke Coque Mielas Animacinių Filmų Anime Džiudžiutsu Kaisen Satoru Gojo Komiksai Dangtis

€1.84 - €2.30
( skelbimas: šis produktas yra tik priedanga neapima ausines. ausinės atvejais airpods 1 2 belaidžių ausinių įkrovimo lauke coque mielas animacinių filmų anime džiudžiutsu kaisen satoru gojo komiksai dangtis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Populiariausi Pasiūlymai YS-203 Garsiakalbis Mikrofonas Namų Dainavimo Įranga, Belaidžiu "Bluetooth" KTV Karaoke Mašina, Balso Keitiklis

€49.36 - €80.92
( mes siūlome nuolaida didelis kiekis.kviečiame susisiekti su mumis! 1. galite persijungti tarp echo ir reverb vienas mygtukas, ir yra septynių rūšių balso pokyčius (originalus, šokiruojantis, aidėjimas, žemo garso aidėjimas, vyrų balso, moterų balso, balso magija, vaikų balsas) 2. garso yra raktas originalus garso ir )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vandeniui atsparus Dulkėms Objektyvo apsaugos MetaQuest 3 Stiklai Lengva Taikyti, D0UA

€2.66 - €3.69
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės išlaikyti savo objektyvai, apsaugotas šį rinkinį objektyvo dangteliai.sukurta siekiant suteikti visapusiška kampų ir briaunų jūsų prietaiso, šie dangteliai yra lengvai taikomas ir siūlo patikimas gynybos nuo įbrėžimų. pagamintas iš aukštos kokybės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Diktofonas Žiūrėti,32GB Apyrankės Apyrankės Įrašymo Įrenginio, Triukšmo slopinimas Garso įrašymo su Slaptažodį FM Radijas

€40.04 - €44.49
( savybės: 1. šis smart watch turi kelias funkcijas: balso įrašymas, balso aktyvuota įrašymas, muzikos žaisti, aplanko rodinį, fm radijas, e-knyga, žadintuvas, laikmatis, kalendorius ir skaitmeninis laikrodis funkcija. 2. paprastas meniu veikia, sistema turi 6 meniu skirtingas funkcijas (balso įrašų, muzikos, aplanko rodinį, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ekrano užsklandą Mygtukai Patogus, Ausinių Lankelis Padas Quantum 100 Ausines HeadBeam Pagalvėlė Lengvai PASIDARYK pats Įrengimas

€3.47 - €5.11
( savybės: ootdty pakelia jūsų ausinių patirties su pakeitimo lankelis pagalvėlių quantum 100 ausines. pagaminti iš kokybiškų medžiagų, šios pagalvėlės užtikrina patogią ir patvarus jaustis. specialiai quantum 100 ausines, šių lankelis pagalvėlės tinka visiems vartotojams. ar jūs klausotės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

LP Vinilo Įrašas Švaresnis Apkabos, Record Label Užsklanda Raštas Vandeniui Akrilo

€21.90 - €43.80
( aprašymas: jonesboutiques parduotuvė 100% brand new ir aukštos kokybės. ypatybė: naujasis modernizuotas modelis, rankena yra modernizuotos, kad visi-aliuminio rankena, kuris yra patogiau naudoti, ir vandeniui tarpiklis yra patobulinta geriau neperšlampami veiklos. pagamintas iš )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nešiojamų SQ200 vidutinio lygio Garsiakalbis Reguliuojamas Garsas Dažnio Daliklis Lašas Laivybos

€18.03 - €25.04
( savybės: ootdty patirtis patobulintą garso kokybę, su sq200 automobilių ragų viduryje išsiplėtimo. tikslaus dažnio dalijimo technologija užtikrinamas aiškus ir apibrėžtas tonus jūsų automobilį muzikos sistemas. skirtas automobilių entuziastai, atidesni transporto priemonių savininkų ir profesionalių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

5vnt/daug 6x2.5mm 6025 MIC Kapsulė Electret Kondensatoriaus Mikrofonas Su Vielos Ilgis 7cm, oro Srauto Jutiklis Inhaliatoriaus

€1.32 - €1.81
( specifikacija: nauja ir aukštos kokybės modelis: sn - 6025 tipas: electret mikrofonas skersmuo: 6mm storis: 2,5 mm linijos ilgis: 30mm raudonas mėlynas 70mm juoda 70mm išėjimo varža: 2.2 q(1.8~3q) pakuotė:5 vnt pastaba: 1. dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

SIYI N7 Autopilotas Skrydžio duomenų Valdytojas Suderinama Su Ardupilot Ir PX4 Ekosistemos M9N GPS Ir 2 14S Maitinimo Modulis Drone UAV

€476.56
( mes siūlome konkurencingą kainą,patikimas pristatymas ir geresnių ryšių paslaugos.jeigu jums reikia datasheet už šį produktą,prašome palikti pranešimą.kviečiame siųsti savo prašymą, jei mes neturime mūsų parduotuvėje. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

TWS TPA3118 Stiprintuvo Garso Valdybos Amplificador AUX-2X100W/80W CSRA64215 5.0 "Bluetooth" Imtuvo Garsiakalbis, 8Ohm

€17.74 - €27.30
( produkto informacija: bluetooth 5.0, palaiko serijos uosto pervadinimas , palaiko vienas-pagrindinės tws porą, palaiko aux įvadu į tws poros lauke be pertraukos, maitinimo įjungimo ir paleidimo, numatytasis apimtis yra didžiausia. tx, rx, gnd: ttl nuosekliojo prievado konfigūraciją, 9600, n, 8, 1 ne 24v6a, maksimali galia )