0

Meniu

LN002351 6,5 mm Skersmens Uodega Lizdo Kištukas YARBO GY-3.5 GB PASIDARYK pats Adapteris

Parduotuvė: Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai
LN002351 6,5 mm Skersmens Uodega Lizdo Kištukas YARBO GY-3.5 GB PASIDARYK pats Adapteris

LN002351 6,5 mm Skersmens Uodega Lizdo Kištukas YARBO GY-3.5 GB PASIDARYK pats Adapteris

( 0 Atsiliepimai )
€10.78
Prekės kodas: r276076

Produkto informacija

Prekės Būklė: Nauja, be mažmeninės pakuotės.

Ši kaina yra 5 vnt, TIK, Prašome palikti mums pranešimą spalva, Ar dar Įvairių spalvų, prekės bus išsiųstos iš atsitiktinai.Ačiū.Šis Skersmuo šis adapteris yra 6,5 mm , Todėl ji gali dirbti adapteris, kuris uodegos skersmuo yra 6 mm.

Patarimai: šiame paveikslėlyje yra jūsų nuoroda TIK, neapima yarbo adapteris.

Kas yra pakuotėje:

6,5 mm Skersmens Uodega Lizdo Kištukas YARBO GY-3.5 GB PASIDARYK pats Adapteris

Mes siūlome visame pasaulyje shipping.By Smulkių siuntinių pristatymas laikas paprastai 15 dienų 45 dienas, dauguma šalies. (Jei express pavyzdžiui, EMS, DHL paprastai yra nuo 10 iki 15 dienų)

We will ship iš elementą per 3 15days po mokėjimas patvirtino, (kai kurie elementai turi gaminti taip lėtai)

Mūsų laivybos methord apima:EUB, HK POST ,EMS, DHL ir kt.

Pirkėjas pls rašyti, pavadinimas ir adresas aišku ,mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už neteisingą vardą arba neteisingą adresą .

Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

Mes galime paprotys hifi earpone garso kabelį jums su jūsų protas, Prašome siųsti mums pranešimą, jeigu jums reikia custom ausinių kabelį .

Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas,pls palikti mums aktyvų grįžtamąjį ryšį.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų ,pls susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą,ir mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Bet problema yra ne problema, Tiesiog susisiekite su mumis.

30 dienų garantija.Prieš išsiųstas jums prekes, mes padarėme kokybę garantuoja profesinės Q. C..

Jei turite šių klausimų, prašome susisiekti su mumis.

1.Bet DOA ar su defektais(ne dėl piktnaudžiavimo), prašome susisiekti su mumis per 7days.

2.Bet sugadintas, prašome nuolat originalios būklės ir rinkti nuotrauką įrodymų, tada kreipkitės į mus artimiausiu metu.

3.Žmogus padarė demage nėra įtraukti.

Be to, grąžinimo ar keitimo, laivybos mokestis bus sumokėti jūs.

Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir jums turi pasiūlyti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų, kad ne..

  • Modelio Numeris - GY-3.5 GB
  • Pakuotė - No
  • Elemento Tipas - Ausinių Laido
  • Prekės Pavadinimas - EachDIY

Žymos: skersmuo uodega lizdo kištukas

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujoji Minkšto Silikono Ausinių Ausinės Patarimai Ausų Dangtelis Apple Airpods Pro 3 Vnt L M S Dydžio Ausinių Eartips už Airpods 3

€0.10 - €0.32
( naujausias minkšto silikono ausinių ausinės patarimai ausų dangtelis apple airpods pro 3 vnt l m s dydžio ausinių eartips už airpods 3 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1~10VNT Nešiojamosios laisvų Rankų įrangos 5.2 Ausies Kabliuko Tipas Mažą vėlinimą Triukšmo Mažinimo Vienos Ausies Sporto Veikia Verslo Belaidžio Žaidimas

€2.52 - €4.27
( 1~10vnt nešiojamosios laisvų rankų įrangos 5.2 ausies kabliuko tipas mažą vėlinimą triukšmo mažinimo vienos ausies sporto veikia verslo belaidžio žaidimas aprašymas: dėvėti būdas: montuojamas ausies kištuko tipas: usb ragų: balto porceliano ragų ausinių baterijos talpa: 35mah lusto )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Prekinis, galinis stiklo Mic Padengti Sponge Už AKG Suvokimas 120 220 420 820 P120 P220 P420 P820 Mikrofonas Anti Pop Filtras Priekinio stiklo Skydas

€7.40 - €11.98
( paryškinti: atsikratyti šių erzina fono garsų kartą ir visiems laikams! mūsų priekinio stiklo yra specialiai sukurta, kad blokuoti visus nepageidaujamus foninius garsus, o jūs įrašymo. lanksti sponge putos taip pat telpa ir dauguma kitų didelių mikrofonai rinkoje. puikiai tinka ir lengva įdėti! dauguma )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Bananų Žvakės | 4mm Banana Plug Garso Jungtis, paauksuoti Garsiakalbių Žvakės | Patogus Suvirinimo Nemokamai Bananų Adapteris Jungtis

€0.60 - €1.16
( kulka taškų: 1.aiškus garsas: vario, aukso padengtą medžiagą.bananų žvakės suteikia geras laidumas ir antioksidacinį veikimą, stabilaus ir aiškaus garso perdavimo.kištukas pagamintas iš vario medžiaga ir apdoroti per perteklinio reguliavimo procesas, kuris pagerina patvarumą ir korozijos atsparus produktas. 2.patikimi )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakeisti ekrano užsklandą Pagalvėlės, Pagalvės, Remontas, Dalys QuietComfort Ramioje Komfortą QC 35 QC35 II Ausinės

€3.02 - €6.05
( aprašymas: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės. ypatybė: šio ekrano užsklandą padas yra pagamintas iš aukštos kokybės odos ir atminties putų, kad jums patogu. ausinių lankelis yra už qc35 qc35ii ausines. minkštas, labai tvirtas, patogus ir patvarus savo ausis. pakeisti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1~5VNT Vėliau kaip iki Analoginės Prie Skaitmeninės ADC Keitiklis Optinis Coax RCA Toslink Audio " Garso Plokštę SPDIF Adapteriai TV

€5.32 - €9.02
( 1~5vnt vėliau kaip iki analoginės prie skaitmeninės adc keitiklis optinis coax rca toslink audio garso plokštę spdif adapteriai tv aprašymas: savybės: šio skaitmeninio į analoginį garso konverteris yra skirtas arba home arba professional garso perjungimas. ji konvertuoja bendraašis arba toslink skaitmeninio )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10vnt Klipą Apkabos, RFI EPI EMS Triukšmo Filtrai Ferito šerdimi 3,5 Mm Laidas

€3.85 - €6.31
( puikiai tinka pjovimo triukšmo usb, firewire, telefonas, maitinimo kabelis, koaksialinis, audio, video kabeliai ir kt!tiesiog pasiimkite jį ir jūs gausite aiškesnis signalas ir greitesnis duomenų perdavimas tai snap-on feritinės šerdys yra puikus tuo, mažinti aukšto dažnio trukdžiai, namų technikos ir elektronikos.gali būti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1~10VNT Mini Nešiojamas Ausinių maišelis Monetos Rankinėje Ausinių, USB Kabelis Atveju talpinimo Piniginės Nešiojimo Maišelis Maišas Ausinių

€24.40
( 1~10vnt mini nešiojamas ausinių maišelis monetos rankinėje ausinių, usb kabelis atveju talpinimo piniginės nešiojimo maišelis maišas ausinių aprašymas: 100% brand new ir aukštos kokybės. minkštas vidinis audinys pamušalas, akių kišenėje viduje unikaliai kvadrato formos, skirtos custom fit savo mažų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

20CB Odos Pagalvėlės Sponge Gaubteliai už QUIETCOMFORT QC35 QC35II laisvų Rankų įranga Earmuff

€2.47 - €4.86
( savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės ausų pagalvėlės padidinti ištikimybės ir nustatyti aiškesnį garsą. ausų pagalvėlės tik, neįskaitant kitų priedų demo į nuotraukas! lengva įdiegti ir pašalinti be jokių įrankių ir lengva naudoti. gerai, pakeisti senus, pažeistus krekingo sugadintas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Garsiakalbis Dulkių Dangtelį, Garsiakalbis Apsauginė Įvorė Homepod 2 Garsiakalbio Dangtelio Aukštos Kokybės Nailono Akių Garsiakalbio Medžiaga Atveju Apsaugų

€13.67 - €19.53
( garsiakalbis dulkių dangtelį, garsiakalbis apsauginė įvorė homepod 2 garsiakalbio dangtelio aukštos kokybės nailono akių garsiakalbio medžiaga atveju apsaugų savybės: išlaikyti savo garsiakalbis švarus ir tvarkingas, su pagalba, šis dulkių dangtelį. priimti aukštos elastinga akių audinio, todėl galite lengvai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1/2VNT laisvų Rankų įranga atsparus smūgiams Korpusas Odos draugiškas Padengti T20 Atveju galima Skalbti Shell Raštas Ne slydimo Mova smūgiams atsparus

€2.80 - €5.61
( 1/2vnt laisvų rankų įranga atsparus smūgiams korpusas odos draugiškas padengti t20 atveju galima skalbti shell raštas ne slydimo mova smūgiams atsparus aprašymas: medžiaga: ekologiškas silikono svoris: 22g gaminio dydis: 64*57*34mm, storis: 1,8 mm pakavimo sąrašas: ausinės rankovės techniniai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

VR kontrolės danga padengti neslidžios anti nulio turėtojas virtualios realybės apsaugos kontrolierius padengti geriausią patirtį dulkėms enfold

€9.27 - €18.55
( padidinti savo žaidimų patirtis su mūsų touch valdiklis su šlapia danga padengti.išvengti atsitiktinai mesti valdytojas, o žaisti & apsaugoti nuo sugadinimo.tai puikiai tinka žaidimas rankena, išnyks atsparus & ne lengvai deformuojasi.tiesiog įdėti dirbti į rankovėmis ir gauti pasiruošę žaisti nerimauti nemokamai! specifikacija: produkto )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Filtras (868/915 Mhz) Tbs 1.2 Ghz Žingsniu Fpv 1.3 G Nuotrauką Perdavimo Vrx Ekg Filtras

€5.91 - €8.69
( 1.2 ghz vrx ekg filtras (868/915 mhz) šis filtras kartu su tbs crossfire dėl 868 ir 915 mhz pagerina vaizdo priėmimo 1.2-1.3 ghz vaizdo imtuvai. kai naudojama kartu su tbs crossfire, šis filtras pagerina vaizdo priėmimo 1,2-1,3 ghz video imtuvus.dėl prastos filtravimo ir plataus veikimo dažnis vaizdo antenos įvestis dėl )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Įvorė Pumpurai Oro 5 Silikono Būsto Skalbti Anti-scratch Dangtis

€0.77 - €1.26
( savybės: ootdty naftos purškalai lakas, anti-pirštų atspaudų ir dažymo, kai yra tamsintas su drėgnu skudurėliu, jis gali būti pašalintas. siųsti anti-lost kablys, lengva nešiotis, ar - ne užima vietos, ir nebijote prarasti-tai, kai jūs einate. nekilnojamojo mašinos pelėsių atidarymo, tiksliai skylę )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

INAIR Pro Smart AR Akiniai Verslo Biuro Nešiojamų XR Akiniai Multi-ekrano Dalijimasis Kaklo Žiedas Nustatyti Paramos anglų

€683.79
( inair pro smart ar akiniai verslo biuro nešiojamų xr akiniai multi-ekrano dalijimasis kaklo žiedas rinkinys )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Reguliuojamas Galvos Dirželis Meta Quest 3 VR Pakeitimo Galvos Dirželis Komforto Galvos Dirželis Meta Quest 3/2/Pro/Pico4 VR Ausines

€9.45 - €22.64
( reguliuojamas vr pakeitimo galvos dirželis komforto galvos dirželis vr priedai universalus sumažinti galvos spaudimas meta quest 3/2/pro/pico4 vr ausines ypatybė: 1. likučiai galvos spaudimą ir mažina sunkumą: galvos dirželis padeda paskirstyti svorį, prietaisas tolygiai, sumažinti spaudimą ir diskomforto, kurį sukelia )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ausinių, Mikrofono Kabelis Laido Vyrų Vyrų 3.5 mm 1,5 M 60 cm Ilgio už HyperX Debesų/Cloud Alfa Triukšmo Atšaukiu

€3.57 - €5.26
( aprašymas: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės. ypatybė: šį kabelį pakeičia nuimamas kabelis, kuris ateina su jūsų hyperx - debesis ir hyperx - debesis alfa žaidimų ausinės. šis kabelis leidžia valdyti garsumą, naudojant inline tūris rato. šį kabelį taip pat apima inline )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2vnt Ausų Pagalvėlės Tinka 80mm Pagalvėlės Odos Ausų Pagalvėlės Ausines Storio Ausies Pagalvėlės Earmuffs Pagalvę Minkštas Viršelis Shell Dropship

€1.55 - €2.01
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės. tvirtos ir minkštos patogiam klausymuisi. už idealus pakaitalas, bet sugadintas, suteikiame savo ausines. sponge kokybės suteikia jums patogią patirtis. veiksmingai sumažinti trintį tarp ausų ir ausinės. lengva įdiegti ir naudoti. techniniai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Byla dėl "Apple" AirPods 1 2 Pro 3 Kartos Atveju Švelnus Rožių Gėlių Mielas su Keychain Fundas "Earpods" Padengti AirPods Pro Atveju

€1.96 - €2.72
( sekite mūsų parduotuvėje galite mėgautis gerbėjai išimtinė nuolaida~ atveju apple airpods 1 2 pro 3 kartos atveju švelnus rožių gėlių mielas su keychain fundas earpods padengti airpods pro atveju )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mini Garso ir Muzikos Dažnių Valdymo Balsu Led Pikapas Ritmą Ekranas Lygio Indikatorius VU Meter Atmosfera Lempos Darbastalio Apdaila

€15.16 - €18.95
( ritmas, šviesos, muzikos pikapas spektro, led šviesos, ekranas, garso konvertavimo, atmosfera, šviesos, muzikos, balso kontrolės, atmosfera šviesą e-sporto kambarys a: 1. tiesa, muzikos spektro lempos, dažnių diapazonas 20hz-25khz; 2. tinka atmosferą, apšvietimas, apdaila ir refitting garso; 3. matmenys: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2 Gabalas Braižytuvai Braižymo Įrankis Aviacijos Braižytuvai WAC Diagramos Oro Navigacijos Braižytuvai Pilotas Reikmenys, Plastikiniai Pilotai Navigacijos

€7.96 - €16.59
( pakuotės turinys: jūs gausite 2 pilotas įrankiai pridedama naudojimo instrukcijos, yra pakankamai kiekiais, kad atitiktų jūsų naudoti poreikius ir pakeitimo reikalavimus, taip pat galite pasidalinti jomis su kitais žmonėmis patikimas plastikinių medžiagų: pilotas priedai yra pagaminti iš geros kokybės plastiko medžiagų, kurios )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Anglies Pluošto Silikono Atveju AirPods Pro viso Kūno Tvirtas Apsauginis gaubtas su Keychain " Apple Airpods Pro atsparus smūgiams Atveju

€4.41 - €6.21
( anglies pluošto silikono atveju airpods pro viso kūno tvirtas apsauginis gaubtas su keychain apple airpods pro atsparus smūgiams atveju )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

USB 2.0 Smart KM Link PC prie PC Klaviatūros, Pelės Pasidalinti Sinchronizuoti Duomenis Nuorodą, USB prailginimo Laidas Duomenų Failo Perdavimas USB Jungiklis

€15.97 - €26.19
( usb smart km link skirtas vienu metu kontroliuoti ir stebėti dvi kompiuteriu naudojant klaviatūrą ir pelę nustatyti per vieną usb kabelis, iškarpinę pasidalijimo ir failų persiuntimas tarp prijungtas .vairuotojas-nemokama ir jokios papildomos programinės įrangos įdiegimo, plug-and-play, led žibintai, rodo darbo statusą.karštieji klavišai )