0

Meniu

1PC Skersmuo 5MM Galvos Pakeitimas Gręžimo Būgno Klavišą Elektriniai Grąžtai Super-Greita Paieška Vadovas

Parduotuvė: Muzikos Instrumentai
1PC Skersmuo 5MM Galvos Pakeitimas Gręžimo Būgno Klavišą Elektriniai Grąžtai Super-Greita Paieška Vadovas

1PC Skersmuo 5MM Galvos Pakeitimas Gręžimo Būgno Klavišą Elektriniai Grąžtai Super-Greita Paieška Vadovas

( 0 Atsiliepimai )
€4.94
Kategorijos: Muzikos Instrumentai
Prekės kodas: r2798

Produkto informacija

1PC Skersmuo 5MM Galvos Pakeitimas Gręžimo Būgno Klavišą Elektriniai Grąžtai Super-Greita Paieška Vadovas

Grąžto Raktas tinka conviently į namų ieskoti super greitai paieška

Šie klavišai yra puikus vadovas, pakeisti arba sukurti naują rinkinį

Daro keičiant būgno vadovai vėjas

Platus panaudojimas, tinka vertus, elektriniai grąžtai, vėjo partijų ir kt.

Spalva: juoda, pilka

medžiaga: metalas

Pakuotės Turinys:

1 x Gręžimo Būgno Raktas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3X 6 Eilutę Aukštos Jautrus Akustinė Gitara Tilto Balnas Lazdele Pjezo Metalo Strypas Liaudies Gitara Pikapas Stick Gitara Priedai

€4.19 - €5.90
( tai yra rod stiliaus pjezo, turi būti įrengti po balno standartinės akustinės gitaros, nes nuskaitymo įrenginį. tiesiog statyti jį į savo tilto, arba pritvirtinkite jį dėžutės viduje, po tiltu su klijais, ir jūs būsite nustebinti. ne kiek geriau susitvarko visas toną, palyginti su maža disko pjezo. lengva )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Būgnas Letena Kablys Praktinių Įtempimo Strypai Geras Elastingumas Daugkartinio naudojimo Būgno Tvirtinimo Apkabas su Pavasario Slankiklį Remonto Komplektas

€7.00 - €11.68
( aprašymas: kolonėlė: taip, kablys, traukos ir lazda, būgnas, jis turi gerą reguliuojamumas. nerūdijančio plieno kabliu ir pull rod yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, o tai nėra lengva rūdžių. pareigos: kablys ir ištraukite strypą galima traukti strypas pro surasti letena su ąsele, taip, kad galva gali )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Medinių Muzikos Instrumentų Bell Plaktuku Glockenspiel Būgno Lazdelės Drumstick Mušamieji

€5.85 - €11.24
( aprašymas 1 pora bell plaktuku profesinės medienos rankena patvarus gumos reikmenys drumstick už glockenspiel mušamieji savybės 1 pora medienos rankena mušamųjų lazdelės bell mallets glockenspiel blauzdelės muzikos instrumentų priedai| ar jūs ieško profesionalių, tačiau įperkamo bell plaktuku?ar jums ieškoti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Patogus Smuiko Paramos Skalbti Smuiko Poilsio Smuikas Priedų

€3.75 - €6.82
( aprašymas jei jūs ieškote stabili smuiko poilsio trinkelėmis, galiu pasakyti, kad mūsų produktai bus tavo geras pasirinkimas.pagaminti iš medvilnės medžiagos, todėl jūs galite naudoti ją ilgą laiką.nors dizainas yra paprastas, jis yra labai praktiška naudoti.ji taip pat gali apsaugoti savo smakro nuo trinties ir sugeria prakaitą, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pavarų Fingerboard Lipdukas String Val.10g UŽ Orkestro Smuikui Muzikos Instrumentai Popieriaus Dydis: 4/4 Nauja

€0.77 - €1.93
( savybės: *visiškai naujas ir aukštos kokybės. *čia yra puiki praktika, pagalba tiems, mokymosi violoin. *lipdukas intonacija diagramos, kad gali būti pridėtas prie jūsų fingerboard parodyta, kur kiekvienas pastabos yra ir ten pavadinimas. *ateina įvairių dydžių 4/4 smuikas intonacija lipdukai. *aukštos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

5Set Juoda Pickguard Ertmės Perjungti Apima Pikapas Selektorių Plokštelės Laikiklis, Varžtai Tinka Les Paul Stiliaus Gitara Rinkinys

€17.48 - €19.64
( 5set juoda pickguard ertmės perjungti apima pikapas selektorių plokštelės laikiklis, varžtai tinka les paul stiliaus gitara rinkinys 100% brand new aukštos kokybės lp stiliaus gitara ar panašių ertmės kūno apsaugos / switch cover / pikapas valdybos išrinkimo / laikiklis / varžtas paviršius plastiko plėvelės, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Elektrinis Pianinas Dulkių Dangtelis 88/61Keys Klaviatūros Tampus Elastingas Audinys, Sintezatorius Dangtis Elektroninis Skaitmeninis Fortepijonas Viršelis

€8.93 - €12.75
( savybės: 1. speciali apsauga nuo dulkių audinys medžiaga, efektyviai apsaugoti klaviatūrą. 2. audinys yra lengvas ir plonas, ir netrukdo šilumos išsklaidymo fortepijonui. 3. iš visų pusių raišteliu apačioje su laido spynos, dėl papildomos apsaugos. 4. lengvas ir nešiojamas, super lengva nešiotis ir )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

30 Vnt Gitara Vieną Ritė Paėmimas Mount Reguliuoti Aukštį Butas Uodegos Sraigtais & Kūginės Spyruoklės - M3*22mm

€7.22 - €9.03
( medžiaga : ketaus spalva: black & silver & gold taikoma vieno ritė paėmimas reguliuoti aukštį sriegio skersmuo:apie 3mm varžto ilgis:apie 20-22mm varžto galvutės skersmuo:6 mm.dėl skirtingos partijos, ilgis turėtų būti per 20-22mm.jei turite specialių poreikių ilgis, prašome susisiekite su mumis prieš užsakymą.jei ne, kreipkitės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4pcs/set Smuiko Stygos E-A-D-G Plienas+Nikelio Viela Muzikos instrumentų Dalys, Priedai

€1.05 - €1.38
( modelio numeris: av12 naudojimas: naudoti smuikas stygos pakeisti jūsų smuikas graži išvaizda, gali būti taikoma įvairaus dydžio smuikams.įmantrus dizainas, lengva įdiegti.puikus pikis veiklos, ryškus ir aiškus, greitas reagavimas spalva: spalvinga medžiaga: plienas+nikelio dydis: pakuotės dydis: 16,5*16.5*1cm pakuotės turinys: 1* )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nykščio Fortepijonas 17 Klavišus Nešiojamų Pirštu Pianinu Kalimba Krištolas Skaidrus Dovana Pirštu Pianinu Mažas Priemonė

€33.97
( nykščio fortepijonas 17 klavišus nešiojamų pirštu pianinu kalimba krištolas skaidrus dovana pirštu pianinu mažas priemonė pavadinimas: akrilo nykščio fortepijonas modelis: 17 tonų taikoma scena: muzikos instrumentai dydis: 15,4 x 15.3 x 2cm medžiaga: akrilas spalva: rožinė pakuotės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1Pc Trikampis Orff Muzikos Instrumentų Juostos Mušamieji Švietimo Muzikos Triangolo Vaikams 4/6 colių

€0.45 - €7.74
( 1pc trikampis orff muzikos instrumentų juostos mušamieji švietimo muzikos triangolo vaikams 4/6 colių produkto aprašymas: dydis : ilgis 9.7 cm/14.3 cm medžiaga :trikampis modelis : kietas spalva :viena spalva pakuotė : vienas gabalas apie spalvų: kaip youl žinoti, kad skirtingi )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Smuikas Peties Poilsio Palaikymo Specialistas 1/4 1/2 Visu Dydžiu Reguliuojamas Klevo Medienos Smuikas Peties Poilsio Smuikas Dalys, Priedai

€7.11 - €13.95
( ilgą laiką mėgstamų studentai ir specialistai, šios smuikas peties poilsio teikianti įmonė dar patogus rėmas, su tankiais kamšalu komfortą ir stabilumą jame yra supaprastinta pabaigos valstybė mechanizmai, kurie leidžia labai gerai patikslinimai tai yra stiprios, tvirtos ir pilnai reguliuojama jis bus geras pagalbininkas jūsų veiklos su )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Rinkinys 2vnt Klasikinė Juoda Gitara Imtuvas Paieška Mašinų Galvutės, Raktai, Vinys, Naujas

€4.34 - €8.87
( visiškai naujas ir aukštos kokybės ootdty medžiaga: plienas & plastiko rinkinys gitara tiuningas vinys už klasikinė gitara. absoliutus aukštos kokybės gitara tiuningas raktai! tris ant lentų, gitara tiuningas vinys yra puiki gitara tiuningas. standartinė 35mm tarp vinys matmenys: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kietas Mygtukas Veleno Box Stiliaus Les Paul Sg 3 Būdas Pikapas Selektorių Perjunkite Jungiklį

€3.04 - €9.49
( paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% originalus ir nemokamai po pardavimo garantija. naudojimas: tai uždara 3 krypčių perjungimo jungiklis tinka dauguma lp stiliaus elektrinė gitara. metalo medžiaga: metalo konstrukcijos, elektrinė gitara 3 krypčių perjungimo jungiklis yra patvarus ir antikorozinės.taip )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3X Elektrinė Gitara Pickguard Paėmimas Pakrautas Prewired Nulio Plokštė Asamblėjos VPAS, Geltona

€48.14 - €60.94
( 100% visiškai naujas, aukštos kokybės ir bandymai yra gerai 3-single coil paėmimas su keraminiai magnetai, 1-sluoksnis, 11 varžto skylės šone 1 apimties ir 2 tonas valdymo rankenėlės tinka elektrinė gitara medžiagos:metalas+pvc spalva:geltona pakuotės turinys: 3 x prewired pickguard )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vaikai Armonikėle Klavišą C Vaikus Armonikėle Pradedantiesiems Armonikėlės Muzikos Instrumentas

€3.78 - €7.89
( aprašymas tai armonikėlė yra pagaminti iš metalo ir abs medžiaga, patogi rankena, jausmas ir nešiojamų naudoti.s tinkamu išėjimui įvairioms progoms žaisti visų rūšių muzikos, įskaitant liaudies muzika, klasikinė muzika, džiazas, kantri muzika, ir pan.galite dovana tai dovana draugams, kaip gimtadienio dovana. savybės -spalva:mėlyna -medžiaga:abs, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nailono Stygų Ukulėle Paprastas Modelis Ukulėle 4 Stygos Mažas Gitara Dropship

€47.57
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės šis produktas yra pagamintas iš natūralaus medžio, netoksiški, apdaila ir vaiko saugos medžiagos.paviršių puošia modelį, kurio subtilus ir gražus išvaizdą. stygos pagamintas iš nailono medžiagos, yra lankstus, minkštas ir sklandžiai, su mažos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mooer X2 Looper Groove Pedalo Gitara Aksesuarai Choras Linijos Dėžutės Gitaros Procesorius Musica Accesorios140 Minučių Kilpos 121 Būgnas

€126.93 - €253.87
( griovelio linijos x2 tikslas-tarnauti kaip pagrindinis looper ir drum machine combo pedalą ar praktikos kambaryje, arba ant scenos.groove linijos x2 looper funkcijų didžiulį 14 išsaugokite lizdai, kuriame galima laikyti linijų iki 10 minučių trukmės į kiekvieną plyšį. 121 skirtingų būgnų ritmais, apimanti 11 unikalų muzikos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1pcs Metalo Gitara Pickguard Plokštė su Tvirtinimo Varžtas 8/10 Skylę TL Elektrinė Gitara priedai

€9.26 - €10.65
( nauja aukštos kokybės ir bandymai yra gerai 8/10 varžto skylės pusėje pickguard anti-scratch apsaugoti savo gitara prekės spalva: 8 skylės:sidabrinė ,juoda,vietos tironas aukso pasirinkti 10 skylė:aukso,šviesiai oranžinė rinktis medžiaga: aliuminio dydis:kaip parodyta paveikslėlyje )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Elektrinė Gitara Kaulų Riešutų String Vijurkas Pradedantiesiems ir Ekspertų Lengva Naudoti

€3.23 - €6.58
( savybės: ootdty ir minimalus poringumo, kuris duoda gera intonacija ir aiškumo. iš anksto juostinėmis gitara riešutų tinka 6string strat elektrine gitara arba panašių priemonių. iš anksto juostinėmis su virvele vietą grioveliais, kad tarpai ir padėties nustatymo a atlikdamos šios kitos medžiagos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

652D Gitara Fretboard Muter Fretboard Nutildymą Apsiaustas Gitara Styginių Nutildyti Triukšmą Reduktorius

€1.13 - €1.61
( savybės: ootdty medžiaga: gitaros stygos triukšmo slopintuvas muter antklodės yra pagaminti iš ruožas flannelette medžiaga, be žalos savo gitaros stygos. susilpninti string triukšmas: padėti panaikinti potekste ir kabina rezonuoja, ir sumažinti nereikalingą eilutę triukšmo dėl styginių instrumentų. gitara )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1 Pora Marimba Mallets Plastiko Kamuolys Plaktuku Mušamųjų Komplektas su Sklandžiai ABS Rankena

€1.28 - €1.60
( savybės: ootdty abs mallets: su tinkamą svorį ir meistriškumo, šis produktas yra praktiškas ir profesionalus. marimba priedus: kruopščiai paruošta plaktuko rankena leidžia patogiau laikyti, kai žaidžia. kokybės mallets: jūs galite suteikti jai kaip dovana draugui, kurie atlieka mušamųjų instrumentų, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Profesinės Klarnetas Bb raktą, Ebonito Medienos Nikeliuotas Raktų Klarnetas Atveju, Dalys

€374.98
( profesinės klarnetas bb raktą, ebonito medienos nikeliuotas raktų klarnetas atveju, dalys 1) nauja, ebonito medienos kūno, stiprios ir patvarios.profesionali garso.turtingas ir galingas. 2) integruota garso skylė vario-nikelio lydinio, visiškai automatinė įranga, tikslaus dydžio ir gražus garsas. 3) nikeliuotas )