0

Meniu

Nešiojamas Belaidis Garsiakalbis atsparus Vandeniui Spalvinga Žiburiai Lauko Garsiakalbį Su padidintu Bass Skambinimo Funkcija, Balso pranešimą 10H Grojimo

Parduotuvė: Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai
Nešiojamas Belaidis Garsiakalbis atsparus Vandeniui Spalvinga Žiburiai Lauko Garsiakalbį Su padidintu Bass Skambinimo Funkcija, Balso pranešimą 10H Grojimo

Nešiojamas Belaidis Garsiakalbis atsparus Vandeniui Spalvinga Žiburiai Lauko Garsiakalbį Su padidintu Bass Skambinimo Funkcija, Balso pranešimą 10H Grojimo

( 0 Atsiliepimai )
€9.48 - €18.97
Prekės kodas: r288711

Produkto informacija

Imtis savo muzikos, eiti su mūsų nešiojamą belaidį garsiakalbį!Featuring advanced BT5.0 Technologija, tai garsiakalbis pristato apsvaiginimo garso kokybė.Nesijaudinkite apie poveikį purslų ar lietus - tai suprojektuoti, kad atlaikytų viską.Su ilgu laukimo metu, jūs galite mėgautis muzika bet kada, bet kur ir sukurti skirtingą atmosferą.Puikiai tinka bet kokiai progai!

Taikoma scenarijus: automobilių, kompiuterių, sporto, lauko, namo, judriosios ir nešiojamosios, lauko vejos

Prisijungimo būdas: BT ryšys

Dažnių diapazonas: 100HZ-20KHZ

Signalo ir triukšmo santykis: ≥85dB

Keletas kalbėtojų: 1

Efektyvus atstumas: 10

Kabineto medžiaga: ABS

Maitinimo režimas: USB

Vandeniui lygis: 3 IPx

Belaidžio versija: BT5.0

Papildomos funkcijos: apšvietimas, balso pranešimai, skambinimo funkcija, pinigų rinkimo transliacijos

Sąrašas:

nešiojamas belaidis garsiakalbis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Gali būti naudojami vonios kambarys: Imtis šalis su jumis!Nereikia sustabdyti muzikos su mūsų nešiojamą belaidį garsiakalbį.Jūs galite mėgautis muzika kelyje, nerimauti-nemokamai, nes ji turi IPX3 vandeniui reitingų.

2.Ilgalaikis veikimas: nereikia nerimauti dėl nepakankamo maitinimo.Tai spalvinga belaidis garsiakalbis, palaiko iki 10 val. grojimo metu jos įmontuotas didelės talpos ličio baterija.

3.Išplėstinė BT5.0 Technologija: Pakelti savo klausymo patirtį su mūsų spalvinga belaidis garsiakalbis, siūlanti vėliau kaip BT5.0 technologiją, greitas ir stabilus ryšys su jūsų išmanieji įrenginiai.

4.Spalvinga Apšvietimo Efektai: Šis belaidis garsiakalbis turi built-in multi-color LED žibintai, pakeisti muzikos ritmą.Galite pasirinkti iš įvairių rūšių, spalvų, aplinkos šviesos sukurti skirtingą atmosferą jūsų šventei ir poilsiui.

5.Nešiojamų Virvelę Garsiakalbis: Never miss a beat su šiuo belaidį garsiakalbį.Pakabinti jį savo maišą, dviračiu, ar bet kur, kur jūs norite.Patogus virvelę leidžia mėgautis muzika rankų, todėl jis puikiai tinka lauko veikla.

  • Modelio Numeris - Spalvinga Belaidis Garsiakalbis
  • Elemento Tipas - Adapteris
  • Pakuotė - Taip
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

TBS CROSSFIRE MICRO TX V2

€90.36 - €91.27
( naujoji era ryšiai tbs crossfire yra ilgo nuotolio r/c nuorodą, remiantis naujausia rf technologija, galinti self-healing dviejų krypčių ryšių ir asortimentą už mūsų suvokimo ribų.su jautrumo -130db, visiškai rf-pusė diveristy, maža imtuvai už fpv keturračiai, tbs crossfire yra moderniausia technologija užtikrina aukščiausios )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Galvos Dirželis Meta Quest 3VR Reguliuojamas Dirželio Pakeitimo-Lankelis didesnę Paramą ir Sumažinti Galvos Slėgis

€11.78 - €19.31
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės sustiprinti savo patirtimi su dirželiu pakeitimo galvos dirželiai meta quest 3 reguliuojamas ir sukurta, siekiant sumažinti galvos spaudimas, šie dirželiai suteikti daugiau komforto dėvėti patirtis. dirželio pakeitimo galvos dirželiai meta quest 3 funkcija )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vandeniui atsparus Dulkėms Objektyvo apsaugos MetaQuest 3 Stiklai Lengva Taikyti, D0UA

€2.66 - €3.69
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės išlaikyti savo objektyvai, apsaugotas šį rinkinį objektyvo dangteliai.sukurta siekiant suteikti visapusiška kampų ir briaunų jūsų prietaiso, šie dangteliai yra lengvai taikomas ir siūlo patikimas gynybos nuo įbrėžimų. pagamintas iš aukštos kokybės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Diktofonas Žiūrėti,32GB Apyrankės Apyrankės Įrašymo Įrenginio, Triukšmo slopinimas Garso įrašymo su Slaptažodį FM Radijas

€40.04 - €44.49
( savybės: 1. šis smart watch turi kelias funkcijas: balso įrašymas, balso aktyvuota įrašymas, muzikos žaisti, aplanko rodinį, fm radijas, e-knyga, žadintuvas, laikmatis, kalendorius ir skaitmeninis laikrodis funkcija. 2. paprastas meniu veikia, sistema turi 6 meniu skirtingas funkcijas (balso įrašų, muzikos, aplanko rodinį, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

5vnt/daug 6x2.5mm 6025 MIC Kapsulė Electret Kondensatoriaus Mikrofonas Su Vielos Ilgis 7cm, oro Srauto Jutiklis Inhaliatoriaus

€1.32 - €1.81
( specifikacija: nauja ir aukštos kokybės modelis: sn - 6025 tipas: electret mikrofonas skersmuo: 6mm storis: 2,5 mm linijos ilgis: 30mm raudonas mėlynas 70mm juoda 70mm išėjimo varža: 2.2 q(1.8~3q) pakuotė:5 vnt pastaba: 1. dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3.5 Colio Spalvotas TFT LCD Ekranas Modulis 320X480 Ultra HD LCD Ekranas TFT Ekranas Ekranas Arduino Mega2560 R3 Valdyba

€13.04 - €19.18
( 3.5 colio spalvotas tft lcd ekranas modulis 320x480 ultra hd lcd ekranas tft ekranas ekranas arduino mega2560 r3 valdyba paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. parama arduino mega2560 tiesiogiai įterpiamas. onborad lygį, konvertavimo mikroschemą 5v/3.3 v mcu. suderinama su 3.3/5 v veikimo įtampos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1PCS Mikrofono Lizdas 3.5 Mic Mono Stereo Ploe 3.5 mm microfone Kompiuterinių ausinių Amplifikacijos telefoną, Planšetinį kompiuterį, Diktofonas

€5.18 - €8.63
( 1pcs mikrofono lizdas 3.5 mic mono stereo ploe 3.5 mm microfone kompiuterinių ausinių amplifikacijos telefoną, planšetinį kompiuterį, diktofonas aprašymas: pavadinimas: dvigubas galvos mini grandiklis medžiaga: silikonas geležies dydis: kaip parodyta paveikslėlyje naudojimas: sunkiai stiklainis uogienės, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10VNT TPS54360DDAR SOIC-8 60V 3A IC Chipset NAUJAS Originalus

€4.02 - €4.11
( apie mus pažadame, kad: 1:gamyba, kurioje tik geriausi vartojimo prekių ir užtikrinti aukščiausią kokybę, įmanoma. 2:pristatyti prekes mūsų klientams visame pasaulyje, kurių greitis ir tikslumas klientų aptarnavimo politika mes esame daugiau nei laimingi galėdami atsakyti į visus klausimus, kad )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Caixa De Som 200W Didelės galios "Bluetooth" Garsiakalbis Nešiojamų Bosinė gitara Belaidė Lauko Garso 3D Surround "Bluetooth" Garsiakalbis TWS/FM/Voice

€20.92 - €29.89
( taikoma scenarijus: automobilių, kompiuterių, sporto, lauko, namo, mobilus, square dance, transliavimo sistemos, lauko vejos prijungimo būdas: bluetooth ryšį dažnio atsakas 100hz-20khz signalo ir triukšmo santykis: ≥ 75db skaičių garsiakalbiai: 2 efektyvus atstumas: 10 metrų dėžutė )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Patogūs Gaubteliai Pagalvėlė forSennheiser PX100 PX200 Ausinių Elastinga Earmuffs T21A

€0.49 - €0.61
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės. 1 pora pakeitimo ją. pagamintas iš pagaminti iš minkštos putos ir dirbtinė oda. patvarus ir minkštas, didelis elastingumas. todėl jūsų ausis komforto, mėgautis savo ausinių. ausies putų pagerins jūsų ausinių. puikiai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mikrofonas Atveju Sponge Apima Etape Priekinio stiklo Apsaugos, Su Putų Tirštėti Rankinei Skirti Karaoke, DJ Studio Interviu

€3.67 - €7.36
( aprašymas naudoti sanitarinių priežasčių, todėl, kad jūs galite dalintis mikrofonu su draugais ar šeima daugiau švarų kelią.išlaikyti šiukšles iš žeminančio veiklos mikrofoną, kad jūsų dainavimas daugiau malonus.sukurta specialiai mikrofonai.šias apima padėti išlaikyti mikrofono kokybė. savybės -spalva: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Automobilio "Bluetooth" Garsiakalbis " Bluetooth Automobilio laisvų Rankų Garsiakalbis Kalbėti, Bevielis Automobilinis Muzikos Grotuvas su Snapeliu Įrašą

€15.84 - €23.65
( bluetooth laisvų rankų garsiakalbis: tarkime, jūs niekada praleidote skambučių kol vairuojate.įmontuotas 3w garsiakalbis, laisvų rankų įranga, atsiliepimas, užtikrinant saugų vairavimą, o ne pažeidžiant taisykles.balso kontrolė: du kartus spustelėkite mygtuką m. norėdami įjungti siri ar google , asistentas, ir tada klausimas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Poyatu Įrašą Ausinių Atveju, Audio-Technica ATH-EQ300M ATH-EW9 Ausines ir dėklą "Clip-On" Nešiojamasis Dėklas Dėžutė

€2.69 - €3.16
( atveju tinka audio-technica ath-eq300m ath-ew9 cilp apie ausines pakuotėje yra 1*ausinių dėklą kietas lukštas, atveju geriau apsaugoti savo mylimą ausinių ausinių tik tokiu atveju,ausines nereikia įtraukti spalva:juoda produktas yra pagamintas pagal poyatu.ji neturi būti jokių ženklų, kad priklauso )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ulanzi U-Mic 2.4 G Stereo Bevielis Mikrofonas 100m Pikapas 20 Valandų Įrašymo VEIDRODINIŲ "IOS", "Android" PC Live Transliacijos Interviu

€95.81 - €218.00
( ulanzi u-mic 2.4 g stereo belaidžio lavalier microphone 100m pikapas 20 valandų įrašymo veidrodinių ios , android pc pokalbio įrašymas vaizdo transliaciją vlog live transliacijos savybės: 1.dual-channel įrašymas: dual channel belaidžio lavalier microphone registravimo sistema, du garso šaltinius vienu metu, susitikimas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šeima K Dainą "Bluetooth" Garsiakalbis Nustatyti, Dainuoti Karaoke, "Bluetooth" Ir Garso All-In-1 Bevielis Mikrofonas Garso

€50.29 - €72.89
( dvigubo mikrofono dainuoti, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, jums gali dainuoti taip greitai, kaip jūs jį įjunkite ir pradėkite kokybės gyvenimą su vienu paspaudimu mikrofonas yra lygiavertis šeimos pramogų vieta.tai gali būti jungiami prie mobiliųjų telefonų arba smart televizoriai, ir daug kambarių, gali būti transformuota )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10vnt FT-7800 FT-8800 FT-8900 Automobilio Radijo MH-42 MH-48 Garsiakalbis Mic Laidas Laidas Laidas už Yaesu MH-48A6J MH-42B6J

€28.79 - €41.72
( 100% brand new ir aukštos kokybės. pakeitimo mic laidas laidas laidas linijos ilgis: 40cm/sudarė 15,75 gali būti ištemptas iki 150cm/59.06 į ritės skersmuo: apie 4.0 mm suderinama su yaesu radijo ft-7800 , ft-8800 , ft-8900 , ft-1807, ft-1802 ir t.t spalva:juoda medžiaga:plastikas pakuotės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

MS-B2 Aktyvus Triukšmo Panaikinimo Ausinių bevieles Ausines Giliai Stereo Bass "Bluetooth" 5.1 Ausines su Mic 14H Žaidimų Ausinės

€10.32 - €26.47
( ms-b2 aktyvus triukšmo panaikinimo belaidžio bluetooth ausines gilus baritonas bluetooth 5.1 ausines su mic 14h grojimo aprašymas: techniniai duomenys: produkto: belaidis bluetooth laisvų rankų įranga produkto modelis: ms-b2 spalva: titano juoda/sidabro balta/ryžių aukso/tamsiai mėlyna/coral red/mėtos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Namų Kino sistemos, TV Soundbar 100W 9D Supa Šeimos Garso Garsiakalbis su 8 Garso Vienetų Belaidžio "Bluetooth" Multi-funkcija Echo Sienos

€110.33 - €245.17
( namų kino sistemos, tv soundbar 100w 9d supa šeimos garso garsiakalbis su 8 garso vienetų belaidžio bluetooth multi-funkcija echo sienos belaidžio k-dainos teatras 9d erdvinio garso | dsp skaitmeninio garso | spalvingus ritmo apšvietimas 100w didelės galios atneša jums pompėja garso efektais aukštos galia )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

K0AC 89mm Garsiakalbis Square & Vidinis Magnetas - 4Ω 20W Elektronikos 3,5 colių HIFI Garso

€13.36 - €26.72
( savybės: ootdty patirtis hifi, kaip niekada anksčiau su mūsų 3inch 4ohm 2watt dinaminis ritė - garsiakalbis – puikus papildymas bet šeimyna kolekcija. pagaminti iš aukštos kokybės metalo, šis balansas pilno diapazono garsiakalbis pristato išskirtinę garso kokybę, kuri yra tikrai įspūdį net labiausiai atidesni )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Galvijų Kanopų Apipjaustymas Įrankiai Turi Būti Aštrūs Bull Koja Pjovimo Komplektai Pieninių Karvių Kanopų Cutter Kanopų Žoliapjovės

€885.23 - €912.61
( galvijų kanopų apipjaustymas įrankiai turi būti aštrūs bull koja pjovimo komplektai pieno kanopų cutter kanopų žoliapjovės karvės kanopos žoliapjovės karvės kanopos šalinimas produkto aprašymas 1.produkto informacija produkto pavadinimas kanopų cutter kanopų apipjaustymas kanopų rinkiniai prekės kanopų žoliapjovės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1 Pora Ausų Pagalvėlės Dangtis Ausinės Dėklas, skirtas JBL-E35 E45 E45BT Rankų Ją D5QC

€2.14 - €2.78
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės visiškai naujas ir aukštos kokybės lengva ir paprasta nuimti ir uždėti.joks kitas priemones, reikalingas. labai tvirtas, pagamintas iš audinio ir minkšta putplasčio medžiaga. idealios pakeisti jums prarasti arba skaldytų ausų pagalvėlės. ji )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Apykaklės Ausinės už Vienos Ausies Bluetooth 5.1 Belaidė laisvų Rankų įranga Verslo Ausines Su Mic Sporto Ausies Kabliuko Lotus Rankų įranga, Ratai

€15.85 - €22.65
( apykaklės ausinės už vienos ausies bluetooth 5.1 belaidė laisvų rankų įranga verslo ausines su mic sporto ausies kabliuko lotus rankų įranga, ratai aprašymas: produkto pavadinimas: lavalier verslo bluetooth laisvų rankų įranga ausinių baterijos talpa: 30 mah apačioje kamera, baterijos talpa: 160 mah įkrovimo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

KILIMAS-2vnt Ausies Pagalvėlės, Pagalvėlės Pakeitimo Gaubteliai Už Corsair Virtuozas RGB Belaidės SE Žaidimų Ausinės

€12.11 - €20.19
( paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% originalus ir geros kokybės, su nemokamu po pardavimo garantija. [suderinama su]suderinamas su corsair virtuozas rgb belaidės ausinės. [patvarus], pagamintas iš odos pasirinkimas ir atminties putų, nėra lengva dėvėti . [triukšmo slopinimo], kad gaubteliai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1 Gabalas Retro Belaidžio "Bluetooth" Garsiakalbis Žemų Dažnių Garsiakalbis Kompiuterio Darbalaukio Žaidimo Garso Lauke Nešiojamų Soundbar Garso Blasters A

€25.60 - €32.01
( 1 gabalas retro belaidžio bluetooth garsiakalbis žemų dažnių garsiakalbis kompiuterio darbalaukio žaidimo garso lauke nešiojamų soundbar garso blasters a garsiakalbio modelis: e-3401 ragų: 2 colių 45 magnetinių * 2 diafragma: diskiniai membraniniai * 2 funkcijos: bluetooth/usb flash disk/tf kortelė/aux/fm/laisvų )