0

Meniu

Balta Stalčiuje Organizatorius Su Stumdomas Stalčių - Lengva Organizacijos Platus Aukštis

Parduotuvė: Mokyklos Reikmenys
Balta Stalčiuje Organizatorius Su Stumdomas Stalčių - Lengva Organizacijos Platus Aukštis

Balta Stalčiuje Organizatorius Su Stumdomas Stalčių - Lengva Organizacijos Platus Aukštis

( 0 Atsiliepimai )
€11.73 - €19.56
Kategorijos: Mokyklos Reikmenys
Prekės kodas: r368684

Produkto informacija

Aprašymas:

Išskirtinį Plaukiojančios priemonės: Pagamintos su lygaus paviršiaus ir ne galąstuvas, tai stumdomas stalčių organizatorius teikia laisvai linijos ir gera ranka, jausmas.Atnešti ir stilių, savo darbo srities.

Atvira Konstrukcija: Lpd-laisvai dizainas suteikia neribotas aukštis laikymo dėžutė dėklas, leidžiant didesnius pajėgumus ir užtikrinti veiksmingą kosmoso panaudojimas.

Lengva Organizacija: Su įvairaus dydžio skyrių ir stalčiai, šis dėklas leidžia lengvai organizuojami įvairūs straipsniai jūsų stalo.Atsisveikinti su griozdai ir rasti tai, ko jums reikia iš pirmo žvilgsnio.

Didelė Talpa: Suprojektuoti su aukščio neribotas ir skirtingos formos skydų, tai stalo stalčių organizatorius siūlo didelės talpos saugoti ir kategorijas, jūsų namuose ar biure essentials efektyviai.

Platus Pritaikymas: Tinka įvairių scenų, ši kolonėlė dėklas gali būti naudojami savo namuose, biure, arba bet kur, kur reikia sutvarkyti.Saugoti savo daiktus, kad ir didinti veiksmingumą, savo kasdieniame gyvenime.

Specifikacija:

Spalva: balta.

Medžiaga: PP.

Dydis: Apie 31.4*24.5*6cm/12.36*9.65*2.36 colių.

Pastaba:

Gali būti kelių spalvų iškraipymų dėl skirtingų kompiuterio rezoliucijos.

Gali būti šiek tiek klaidų, dėl skirtingų vertus matavimai.

Komplektą Sudaro:

Stalčiuje Organizatorius Dėklas 1pcs

  • Prekės Pavadinimas - FangNymph
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2VNT Rankų darbo Pieštuku Saugojimo Krepšys karvės odos Fontanas Pen Turėtojas Vintage Retro Reikmenys Kelionės Leidinys, A & B

€13.78
( 2vnt rankų darbo pieštuku saugojimo krepšys karvės odos fontanas pen turėtojas vintage retro reikmenys kelionės leidinys, a & b 2 vnt pen turėtojas: 1 x black pen turėtojas ir 1 x brown pen turėtojas rankų darbo odinis pen, pagaminti iš aukščiausios rūšies minkštos odos, odos storis apie. 2mm, geras sustingimas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujos Premjero Skaičiuoklė V-1 Premjero 3.5-colių Jutiklinis Spalvotas Ekranas V-2 Grafinis Skaičiuoklė Sat/ap/ib Aišku Skaičiuoklė Mokytojas Prekes

€112.89 - €166.02
( sveiki, mano draugai, ši skaičiuoklė yra naujas ir nebuvo naudojamas prieš, bet kadangi produktas turi būti atnaujinta, galite naudoti 3d piešimo funkciją, atidarykite pakuotę ir nusiųsti produktą, po atnaujinimo.jei jūs proto, prašome nedvejodami paklausti.parama 8 kalbos sąsaja, kinija/jk/prancūzija/vokietija/portugalija/vakarų/japonija/nyderlandai. v )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Meilė Kanceliarinės prekės Krepšys Žavinga Širdies Raštuotas Pieštuku Raštinės reikmenys Organizatorius su Daug Saugojimo Pajėgumus, Studentai, Rašikliai

€1.81 - €3.17
( meilė kanceliarinės prekės krepšys žavinga širdies raštuotas pieštuku raštinės reikmenys organizatorius su daug saugojimo pajėgumus, studentai, rašikliai aprašymas: aukštos kokybės drobė medžiagos patvarumo. mielas širdies spausdinimo dizainą, prideda stilingas prisilietimas prie jūsų raštinės reikmenų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kawaii Šaškių Pieštuku Maišelį Didelės Talpos Paprasto Pieštuko Krepšys merginos Studentų korėjos Raštinės reikmenys Drobės Estuche

€4.84 - €7.93
( ·informacijos apie produktą -pavadinimas:kawaii šaškių pieštuko atveju -medžiaga: drobė -dydis: 22 * 10 * 7 cm -modelis:cartoon pieštuko atveju ·jei norite pamatyti tikrą vaizdą apie produktą, jūs galite kalbėtis su mumis asmeniškai, arba patikrinti, kitų pirkėjų pastabas~ ·apie po pardavimo 1.tam, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4 Vnt Meno Magnetinio Žymą Grad Dovana Subtilus Žymos Dovanos Baigimo

€2.71 - €5.43
( aprašymas šios žymos yra pagaminti iš popieriaus, minkštas magnetas medžiagų magnetinės dizaino, patvarus ir praktiškas.jie yra ne tik naudinga, žymes, bet ir unikalių papuošalų.jos yra tinkamos dovanos gimtadienio, šalys, ir baigus mokyklą.išskirtinį spausdinimo dizainas, kaip žymę, kad greitai pritraukti jūsų dėmesį. savybės -spalva:kaip )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1~7PCS Drobės Maišeliai su Užtrauktuku Daugiafunkcinis Tuščią Amatų Maišeliai Pieštuku Kosmetikos Papuošalai, Krepšiai Atveju Maišelis Namų Mokykla, Kelionės

€24.89
( 1~7pcs drobės maišeliai su užtrauktuku daugiafunkcinis tuščią amatų maišeliai pieštuku kosmetikos papuošalai, krepšiai atveju maišelis namų mokykla, kelionės medžiaga: neaustinis audinys spalva: kaip paveikslėlyje dydis: 10x14cm / 11x28cm svoris: apie 80/160g kiekis: 100vnt techniniai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Magnetinio Knygos Įrašą, Rankų darbo Praktiška Magnetinis Knygų Žymeklis Įrašą Namų fournitures scolaires

€2.61 - €5.23
( aprašymas: šios žymos yra magnetinis, dėvėti, atsparus smūgiams, anti-scratch, kuris yra patvarus, naudoti ir populiarus su žmonėmis. galite šį žymą, kad turi smulkių siuvimo ir išskirtinį apdailos su savo draugais.be to, jis yra geras kompanionas, kai jums skaityti. pagamintas iš aukščiausios kokybės dirbtiniais )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Raštinės Reikmenys Lauke Studentų Pieštukų Dėžutė Mokymosi Prekių Sandėliavimo Organizavimas Ir Kūrybos Minimalistinio Pieštukų Dėžutę

€0.78 - €1.41
( produkto aprašymas: 1. produkto pavadinimas: kanceliarinių reikmenų dėžutės studentų pen lauke mokymosi prekių saugojimo ir organizacijos 2. gaminio dydis: vienas dydis.dydis tai kanceliarinės prekės lauke yra maždaug 20.5x9.3x3cm/8.07x3.66x1.18 cm. 3. produkto stilius: raštinės langą 4. gaminio spalva: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Animacinių Filmų Mažai Lokys Drobės Pieštuko Atveju Didelės Talpos Pieštuko Atveju Darbalaukio Raštinės Organizacinio Saugojimo Krepšys

€0.69 - €1.01
( produkto kategorija: pieštuko atveju korpuso medžiaga: drobė dydis: 20cm * 7cm forma: kvadratas panaudojimas: mokykliniai reikmenys, raštinės reikmenys taikoma žmonių: moksleivių, vaikų, suaugusiųjų pakavimo įeina: 1 x pieštuko atveju, 1 opp paketas (ne kiti raštinės reikmenys) )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Makaron Pieštuku Maišelį Didelės Talpos, Kanceliarinės Prekės Saugojimo Bylos Užtrauktukas Pieštukų Dėklas Didelis Raštinės Reikmenys Lauke Pen Mokyklos Reikmenys

€4.65 - €10.32
( medžiaga: audinys spalva:kaip nuotraukoje parodyti dydis:20x10x7cm/7.87x3.93x2.75in paketų sąrašo:1pc pen krepšys pastaba: 1.tikrasis spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos 2.dėl vadovo matavimo dydis 0-1cm skirtumas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mados Paprastas Akių Pieštukas Atveju Nešiojamų Nailono Ju Raštinės Reikmenys Atveju Gimtadienio Dovana

€4.13 - €6.36
( mados paprastas akių pieštukas atveju nešiojamų nailono ju raštinės reikmenys atveju gimtadienio dovana savybės: organizuotas saugojimas: daug skyrių išlaikyti rašikliai, pieštukai, žymekliai, ir kitas kanceliarines prekes tvarkingai organizuotas ir lengvai prieinama. patvari konstrukcija: pagaminta iš aukštos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1 rinkinys dekoratyvinės juostos Kawaii Gyvūnų Spausdinimo korekcija juosta Dienoraštis Kanceliarinės prekės mokyklinės prekės "PASIDARYK pats" Scrapbooking Korekcija

€2.25 - €4.49
( produkto aprašymas: 1. produkto pavadinimas: spausdinimo korekcija juosta 2. gaminio dydis: dydis dekoratyvinės juostos yra 11x2.7x2cm/4.33x1.06x0.79 cm. 3. produkto stilius: spausdinimo korekcija juosta 4. medžiaga: abs, pc produkto savybės: 1. nėriniai spausdinimo dizainas: šios dekoratyvinės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

48-Lizdai Rašiklio Laikiklis Asmeninį PU Dovanų Rašiklį Maišelį Pen Saugojimo Krepšys Verslo Biuro Apsaugine danga Patvari, Lengva Naudoti

€17.32 - €26.65
( 48-lizdai rašiklio laikiklis asmeninį pu dovanų rašiklį maišelį pen saugojimo krepšys verslo biuro apsaugine danga patvari, lengva naudoti, aukštos kokybės pu oda ir smulkiai siūlės kraštai gali būti naudojamas ilgą laiką ir yra lengvai valomas. dvigubo sluoksnio konstrukcija leidžia jūsų pen tvarkingai, paprasta naudoti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

B36C Medienos Pen Display Box Lizdas Pen talpinimo Fontanas Pen Kolektorius

€5.07 - €10.14
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės naudoti rašikliai arba pieštukai pridėti vertę ir parodyti grožį jūsų rašikliu arba pieštuku puikiai tinka rodyti rašikliai ne amatų mugėse ir parodose pagamintas iš aukštos kokybės medienos medžiagos dėžutės dydis apie )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1pcs Korekcijos, Dekoratyvinės Juostelės Kūrybos Animacinių filmų Modelis Dekoratyvinės Juostos, Lipdukai "PASIDARYK pats" Scrapbooking Lipdukai Mokyklos ir Biurui

€2.68 - €5.34
( aprašymas tai dekoratyvinių koregavimo juostelė yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus, nėra lengva, ilgaamžė, su gražių modelių, kurie gali spalva savo nuobodus nešiojamojo kompiuterio, ir ji taip pat gali būti naudojami jūsų svarbių žinių.gražių ženklų. savybės : korekcijos juosta )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Alavo Lauke Metalo Atveju Pen Organizatorius Alavuotoji Skarda Atvejais Mokyklos Vaikai Atveju Uždengimo Studentų Saugojimo Konteineris Konteineriai Skardines Makiažas

€6.13 - €13.05
( aprašymas šis punktas yra pieštuku saugojimo atveju.pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagos patogus ir praktiškas naudoti.paprastas dizainas dar praktiškai, tinka daugeliui pieštuką ar rašyti pieštuku saugojimo naudoti.naudoti paprastą būdą, kaip galima apsaugoti savo pieštuką. savybės - spalva: sidabrinė - )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

15/30/45Pcs Akrilo Žymes su Spalvinga Kutai Tuščią Amatų Knygos Ženklų, skirtų "PASIDARYK pats" Amatų Žymos Mokyklos Meno Projekto

€3.12 - €4.15
( savybės: ootdty paketas ateina su 15/30/45 vienetų skaidrus akrilo žymas ir spalvinga kutai, pakankamai kiekis gali patenkinti savo įvairių pasidaryk pats poreikius.matmenys kiekvieną žymas, yra 12x3.2cm/4.72x1.25inch. kiekvieną nebaigtų akrilo etiketes su pakabinimo anga, kuri leidžia virvę praeiti lengvai ir )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujovė Želė Trintukas Spalvos Trintukas Stačiakampio formos Trintukas Saugus, Ekologiškas Patvarus Namų Grupė, Mokyklos Klasė Atlygį Prekes

€0.45 - €1.09
( savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės kūrybos želė trintukas.dydis 2.6 x 0,6 cm; nedidelis ir funkcionalus.puikiai tinka jūsų pieštuko atveju, rašiklis, dėklas, pieštukas turėtojas ir kt.rekomenduojamas amžius: 3 metų amžiaus,+. unikalaus dizaino.priima puikus želė stiliaus dizainas, funkcijos mielas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1~10VNT Trijų Sluoksnių Didelės Talpos Pieštuku Maišelį, Raštinės reikmenys Animacinių filmų Permatomas Tinklelis Pen Mergina Užtrauktukas Pieštukų Dėklas Mokykla

€8.36 - €11.93
( 1~10vnt trijų sluoksnių didelės talpos pieštuku maišelį, raštinės reikmenys animacinių filmų permatomas tinklelis pen mergina užtrauktukas pieštukų dėklas mokykla aprašymas: produkto pavadinimas: pieštuko atveju gaminio medžiaga: drobė produkto stilius: sodas pieno nemokamai, lokio žvaigždės ir )