0

Meniu

Shinny Kristalų Kokteilių Suknelė Moterims Juoda Trumpas Prom Chalatai Užsakymą Afrikos Mergaičių Gimtadienis Dėvėti

Parduotuvė: Vestuvėms Ir Renginiai
Shinny Kristalų Kokteilių Suknelė Moterims Juoda Trumpas Prom Chalatai Užsakymą Afrikos Mergaičių Gimtadienis Dėvėti

Shinny Kristalų Kokteilių Suknelė Moterims Juoda Trumpas Prom Chalatai Užsakymą Afrikos Mergaičių Gimtadienis Dėvėti

( 0 Atsiliepimai )
€152.67 - €218.11
Prekės kodas: r382874

Produkto informacija

1. Suknelės mes padarėme bus šiek tiek skiriasi nuo originalo nuotrauką galite pamatyti interneto svetainėje , ir dydis bus daugiau ar mažiau, didelis ar mažas, nuo 1 iki 3 cm.

2.Kai jūs turite pateikti užsakymą mūsų apdorojimo laikas yra 10-15 dienų.Jei yra skubus, galite mokėti papildomai skubėti mokestis.

3.Jei esate iš BRAZILIJOS, prašome pateikti mums jūsų CPF į pranešimo lauką, kai jūs atlikti mokėjimą.Mes negalime rašyti sklypas be CPF.Dėkojame už jūsų supratimą!

1. e-EMS/EMS

Įprastu atveju, pristatymo laikas, 5-15 dienų daugelyje šalių.Brazilija gali būti apie 30 dienų.Tai pagal muitinės įvairių šalių.

2. Speciali Linija, Prancūzija, UK, AU ir daugelyje Europos šalių

Paketas bus išsiųstas EMS Kinijoje ir DPD paskirties.Ji trunka 5-7 darbo dienas atvykti į paskirties vietą.Jis yra nemokamas muitinės mokestis normalus.Jei pasirinksite šią laivybos būdas, pašto išlaidas bus maždaug $20 -$25.

3. Aramex Saudo Arabija, Kataras, Jungtiniai Arabų Emyratai, ir tt

Tai greitas pristatymas kelią minėtų šalių.Tik kaina apie 5-7 dienų pristatymas.Bet pašto išlaidas bus apie $30-40

4.Keturios Pagrindinės Išreiškia.DHL, UPS, TNT, "Fedex"

1. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.

2. Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus ar Neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes negailėti pastangų siekiant išspręsti problemas už jus.

Beveik visi produktai gali būti grąžintas, išskyrus užsakymą tie.Prašome laikyti suknelė naujas, su originalios etiketės ir etiketės.

Prašome susisiekti su mumis prieš jūsų išsiųsto suknelė atgal!

Mes jums grąžinti informacija.Jei jūs tiesiog norite suknelė adresas ant pakuotės, mes negali gauti ir grąžinti jums.

1. Jei jums rasti suknelę, kitokios spalvos ar matavimai, prašome siųsti mums aiškios nuotraukos per 3 darbo dienas nuo gausite sijonas.Galite grįžti ir grąžinti pinigus ar pakeisti sijonas.

2. Jei yra akivaizdu, kokybės problema su suknele, pavyzdžiui, didelio purvo, susmulkintos arba defektų paviršius, prašome siųsti mums aiškios nuotraukos per 3 darbo dienas nuo gausite sijonas.Galite grįžti ir grąžinti pinigus ar pakeisti sijonas.

3.Jei jis yra ne kokybės problema, mes atskaityti siuntimo paštu, kai mes grąžinsime jums.

  • Rankovės Stilius - Rankovių
  • Siluetas - Trimitas / Mermaid
  • Tikrasis Vaizdai - Taip
  • Amžius-tikslingai - Visų amžiaus
  • Modelio Numeris - 110206
  • Rankovės Ilgis(cm) - Rankovių
  • Talėja - Fiziniai Veiksniai
  • Medžiaga - mikropluošto
  • Prekės Pavadinimas - seikatsuownlife
  • Mados Elementas - Iliuzija
  • Elemento Tipas - Kokteilių Suknelės
  • Apdaila - Duobute, CRYSTAL, Blizgučiais
  • Built-in Liemenėlė - Taip
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelio Tipas - JUOSTELĖS
  • Audinio Tipas - China
  • Traukinys - NĖRA
  • CN - Jiangsu
  • Stilius - Puikūs
  • Suknelės Ilgis - Virš Kelio, Mini
  • Proga - Kokteilis
  • Iškirpte - Scoop

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vintage-Line Ilgomis Rankovėmis Prom Dresses Kvadratinių Kaklo Kristalai Lentjuostės Grindų Ilgis, Vakaro Suknelės, Šaliai

€160.77 - €206.11
( audimo meilė saugoti tave myli ir norime, kad jums malonu.taigi, prašome perskaityti grąžinimo politika toliau atidžiai. 1. darant pavedimą, prašome atkreipti ypatingą dėmesį į prekės informacija ir dydžio informaciją.jei turite klausimų, mes esame laimingi galėdami padėti; siųsti visas produktas paklausimą man )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Spalvingas Undinė Iliuzija Vestuvinės Suknelės Off Peties Nėrinių Appliques Vestuvių Suknelė Užsakymą Raukiniai Blizgučiais Vestido De Novia

€348.44 - €391.50
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje ! introducation : mūsų parduotuvėje yra daugiau nei dešimt metų istoriją, todėl suknelės ir kiti rūbai,turime profesionalių fabrikuose,geriausia prieš pardavimą/po pardavimo tarnybą.gavę jūsų užsakymą,mes susisieksime su jumis nedelsiant užtikrinti, kad visa informacija bus tiksliai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Seksualus Stebėjimo Undinė Vestuvių Suknelės Moterims Afrikos Perlai Backless Vestuvinės Suknelės Pagal Užsakymą Pagaminti Didelis Lankas Suknelė Vestido De Novia 2023

€158.89 - €256.27
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvę kai užsisakote .prašome perskaityti: 1.palikti pranešimą sąlygą: jei norite užsakymą dydis ir spalva; pasakyti mums tikslią datą, jums reikia suknelė; turi kitų poreikių suknelė informacija 2.jei norite, kad spalva pat, kaip paveikslėlyje, taip pat prašome palikti pranešimą )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Arabų Bordo Vieną Petį vakarinę Suknelę su Žaliuoju Rankovės Moterų Karoliukai Prabanga Dubajus Prom Oficialią Šalies Chalatai Dėvėti Mantiją De Soiree

€106.11 - €272.09
( pagal užsakymą pagaminta suknelė, prašome užpildyti formą žemiau ir pasiūlyti mums, kai jūs pateikiate užsakymą. ar susisiekti su mumis, mes visada jūsų paslaugoms. 1. krūtinė: ___cm/colis 2.juosmens:___cm/colis 3. klubai: ___cm/colis 4. tuščiaviduriai hem su kulnas: ___cm/colis 5.aukštis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ilgomis Rankovėmis Motina Oblubienicy Suknelė Žalia Nėrinių Suknelės, Vestuvių Undinė Satino Krikštamotė

€87.34 - €124.78
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvę 1vinca saulėtas prekės profesionalus vestuvių suknelė gamyba 2:oem yra, pirkėjų etiketės priimti 3. patiklus mokėjimo sąlyginio deponavimo internete 4. minimalus užsakymo kiekis 5.brazilijos draugais prašome atkreipti dėmesį:prašome palikti savo cpf )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mėlynos Plunksnos Prom Dresses 2024 Duobute China Kutas Undinė Vakare Chalatai Juoda Mergaičių Šalis Suknelė Rūbeliai De Soirée

€237.15 - €296.44
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvę modelis rodo dydžių lentelė&matavimo vadovas pastabos gentille suknelė tave myli ir norime, kad jums malonu.taigi, prašome perskaityti grąžinimo politika toliau atidžiai. 1. darant pavedimą, prašome atkreipti ypatingą dėmesį į prekės informacija ir dydžio )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3/4 Rankovės Vestuvių Suknelės Traukinio Vien Samtelis Kaklo Nėrinių Appliques Tiulio Nuotakos Suknelė Su Mygtuką Atgal Diržas

€83.24 - €166.47
( visi suknelę mūsų parduotuvėje , ji gali būti pagal užsakymą madesize ir spalva , maloniai nesijaudinkite ji . mes, kad suknelė jums patenkintas,jei turite bet kurį klausimą, ar reikalavimas, prašome leiskite man žinoti, su pranešimu, arba susisiekite su manimi ant linijos. jei negalite rasti stilius jums patinka mūsų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Bohemijos nuo Peties Appliques Homecoming Suknelė Pastrol-line Valtis Kaklo Kokteilis Suknelė Paplūdimio Vestidos De Novia

€146.56 - €293.13
( sveiki atvykę į saroulu vestuves parduotuvė šiltas patarimai: 1: suknelė yra pasiūta pagal užsakymą.patariame klientams, kad ne mažiau kaip 2 mėnesiais anksčiau palikti daugiau laiko gamybai ir pristatymas. 2.laivybos laikas priklauso nuo laivybos būdų, kaip jums pasirinkti. 3.prašome laišką man savo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Išskirtinį Pilka Blue Velvet Vakarinę Suknelę Aukštu Kaklu Ilgomis Rankovėmis Prom Chalatai Pusės Split Puošnios Suknelės, Šaliai, Pagal Užsakymą Pagaminti

€156.06 - €173.39
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje ! introducation : mūsų parduotuvėje yra daugiau nei dešimt metų istoriją, todėl suknelės ir kiti rūbai,turime profesionalių fabrikuose,geriausia prieš pardavimą/po pardavimo tarnybą.gavę jūsų užsakymą,mes susisieksime su jumis nedelsiant užtikrinti, kad visa informacija bus tiksliai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sexy V Kaklo Rožinės spalvos Šifono Promenadzie Suknelė Priekyje Padalinta Tarnaitė Garbės Vestuvių apdarą de soirée de mariage 20223

€94.81 - €185.90
( dydžių lentelė kaip msure plauti tik šaltu vandeniu ,ir nereikia geležies suknelės spalvų schema pasakykite mums, spalva numerį, kurį mylėjo. prekės ženklas null null )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2024 Elegantiškas Valtis-Kaklo Plunksnų vakarinių Suknelių Mados Blizgučiais Appliques-Line Oficialią Vakaro Suknelė su Nuimamais Traukinys

€201.43 - €402.85
( sveiki atvykę~ medaus ~ daugiau suknelė nuotraukas daugiau suknelė nuotraukas dydžių lentelė daugiau dydžio detalės kaip matuoti mums reikia, kad ši matavimai, 1-krūtinė 2-juosmens 3-klubų 4-tuščiavidurio grindų 5-aukštis 6-batai spalva )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

OEING Prabanga Raudona Off Peties, Vestidos De Fiesta Veliūras-Line Pusėje Ritininės Vakarą Promenadzie Suknelė Puoštas Grindų Ilgis arabų Suknelės

€83.15 - €153.98
( ※mūsų kokybės produktą, garantuota, jei turite problemų su elementą, susisiekite su mumis pirmą kartą, mes pažadame, kad suteikti tirpalo jus tenkina,ir užtikrinti savo 100% pasitenkinimo. ※dydis produktas yra nuotrauka arba spauskite dydžio stalo arba kreiptis tiesiogiai į mus. ※prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Appliques Aksomo, Vakaro Suknelės Derliaus Blizgančiais Undinė Vestuvių Suknelė Klasikinis Grindų ilgis Nuotakos Suknelės, Vestidos De Novia

€176.67 - €353.33
( sveiki atvykę į brlmall vestuves parduotuvė šiltas patarimai: 1: suknelė yra pasiūta pagal užsakymą.patariame klientams, kad ne mažiau kaip 2 mėnesiais anksčiau palikti daugiau laiko gamybai ir pristatymas. 2.laivybos laikas priklauso nuo laivybos būdų, kaip jums pasirinkti. 3.prašome laišką man savo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Dangus Mėlynas Charro Quinceanera Suknelės Kamuolys Suknelė Spagečiai Dirželiai China Perlai Meksikos Saldus 16 Suknelės 15 Anos

€166.85 - €196.29
( kodėl verta rinktis mus?mes jau dalyvauja gamybos ir eksporto vestuvių & mados suknelės jau daugiau nei 10 metų.mes galime paprotys, kad įvairių vestuvių suknelės, įskaitant stiliaus, david bridals stiliaus airecollection ir kt.mūsų gamykloje savybės: 1. puiki kokybė - aukščiausios audinio, skirti kokybiškos, tikslios matavimo ir )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Krizenimas Satino Undinė Off-the-pečių Blizgančiais Pynimas Populiarus Oficialų Promenadzie Suknelė Grindų Ilgis Vakare Šalies Suknelės Moterims 2023

€93.57 - €228.19
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje ! brangūs draugai, kad jūsų suknelė tinka jums geriausią ir jums labiau patenkinti ,mes rekomenduojame jums užsisakyti standartinio dydžio ,todėl prašome palikti mums savo tikslus matavimai ,mes džiaugiamės, kad pagal užsakymą pagaminti dydžio ar spalvos jums nemokamai(pagal jav size18)!kai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sevintage Kuklus Arabija Prom Dresses Satino Aikštėje Apykaklės, V-Kaklo, Ruched Grindų Ilgis Paprastas Šalis Suknelės vestidos de graduación

€86.58 - €149.27
( prašome pasirinkti dydį iš žemiau dydžio diagramos.mes paprastai naudoti jav dydžio.prašome mus skiria dydis, uk dydis ir europoje dydis atidžiai. individualų dydį krūtinė ___colių arba ___cm, juosmens ___colių arba ___cm, klubų ___colių arba ___cm, tuščiaviduriai hem(su bateliais) ___colių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Amanda Elegantiškas Stebėjimo Vakaro Suknelė Sexy Satin Reljefiniai-line Promenadzie Suknelė 2023 Rankovių Šalis Suknelė فساتين مناسبة رسمية

€89.96 - €179.94
( sveiki atvykę į amanda parduotuvėje, mes turime: 1. geriausios kainos - aukščiausios audinio, pažangių užsakymą kokybiškos,, tikslūs matavimai ir užbaigti qc sistema. 2. pagal užsakymą pagaminti paslaugos - visų mūsų chalatai pagaminti pagal užsakymą, ir gali būti pritaikyti & pakeista pagal jūsų pageidavimus. 3. )