0

Meniu

Automatiniai Purkštuvai, Trąšų Jungiklio Filtras Vandens Vamzdžio Įrenginį, Laistymo Rinkiniai Sodo Laistymui Reikmenys(32mm)

Parduotuvė: Namai Ir Sodas
Automatiniai Purkštuvai, Trąšų Jungiklio Filtras Vandens Vamzdžio Įrenginį, Laistymo Rinkiniai Sodo Laistymui Reikmenys(32mm)

Automatiniai Purkštuvai, Trąšų Jungiklio Filtras Vandens Vamzdžio Įrenginį, Laistymo Rinkiniai Sodo Laistymui Reikmenys(32mm)

( 0 Atsiliepimai )
€14.29 - €16.81
Kategorijos: Namai Ir Sodas
Prekės kodas: r4445

Produkto informacija

Pagamintas iš inžinerijos plastiko, tvirtas ir patvarus.Puikus atsparumas daugumai cheminių medžiagų.Labai efektyvus ir kompaktiškas diferencinio slėgio įpurškimo įtaisas.Trąšų ir įpurškimo per lašelinę ir purkštuvų drėkinimo sistemas.Vandens ir trąšų sinchronizavimo drėkinimo yra svarbi charakteristika, dripirrigation.Kas Yra Venturi, Purkštuvai, Trąšų?A venturi yra prietaisas, kuris sukuria vakuumą, kai skystis teka per jį.Skystis, kuris sukuria vakuumą žinoti, kaip motyvą skysčio.Motyvas skysčio drėkinimo purkštuvai, yra laistymo vanduo pati.Vakuumą venturi sucks trąšų arba į motyvas vandens.Kaip Dirbti Venturi?Mūsų Venturi yra vandens , ie jie slėgis iš pagrindinių drėkinimo vamzdynų.Energijos paleisti, šie prietaisai sumažina drėkinimo vandens slėgis vandens linijos.Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje Medžiaga:Plastikas Dydis:32mm Pakuotės Turinys: 1 x Drėkinimo Venturi Trąšų purkštukas (benzinas) 1 x Vandens Vamzdelis

  • Prekės Pavadinimas - XLSXVZ
  • Modelio Numeris - Purkštuvai, Trąšų
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

20 Vienetų Mini Lentos Ženklai Maisto Lentelę Pasirašo Šalys Duonos

€4.91 - €9.27
( aprašymas: 【paketą, įskaitant】: jūs gausite 20 mini lentos ženklai, 12 kreidelės (atsitiktinė spalva), 1 skudurą ir 1 purškimo butelis. 【lentos dydis】: 10cmx7.5cm/3.94inchx2.95inch/.v formos dvipusis maisto produktų etiketes, lengva stovėti, paprasta ir patogu. 【tvirtos medžiagos】: stalo ženklai yra )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kanalizacijos Čiurkšlės Antgalis Universalus Drenažo Žarnos Antgalis Greitai Prisijungti Tvirtas Vamzdynų Valymo Antgalis, skirtas Drenažo Vamzdis Kriaukle Valymas

€3.89 - €6.81
( aprašymas: 【funkcija】: kanalizacijos čiurkšlės purkštukų yra sukurta siekiant suteikti aukšto slėgio valymo užsikemša vamzdžiai, todėl tai puikus sprendimas aiškus stabdymų. 【tvirtos medžiagos】: aukšto slėgio žarna, purškimo antgalis yra pagamintas iš patvaraus žalvario medžiaga, kuri yra dėvėti, atsparus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2VNT Darbalaukio Kalėdų Eglutės Ornamentu Daugiasluoksnės Tekstūros Kalėdų Eglutė namų Dekoro Kalėdų Nuotraukų Rekvizitai Šalies Apdaila

€9.79 - €23.85
( 2vnt darbalaukio kalėdų eglutės ornamentu daugiasluoksnės tekstūros kalėdų eglutė namų dekoro kalėdų nuotraukų rekvizitai šalies apdaila kulka taškų: 1. [ visų pirma dizainas ] popieriaus kalėdų eglutės visiškai rodyti jūsų asmenybę ir kilnus skonį, sukurti kalėdų atmosferą jūsų namuose ar biure, unikalus ir )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pūsti Mikrobangų Silikono, Sulankstomas Virtuvės Easy Tools "PASIDARYK pats" Spragėsių Kibirą, Dubenį Maker " Su Dangteliu

€10.04 - €13.05
( pūsti mikrobangų silikono, sulankstomas virtuvės easy tools pasidaryk pats spragėsių kibirą, dubenį maker su dangteliu produktų kokybės: netoksiški, nekenksmingi aplinkai, aukštai temperatūrai atsparus nuo -40℃ iki +230℃ taikymo sritis: orkaitė, mikrobangų krosnelė spalva:šviesiai mėlyna/žalia/tamsiai mėlyna medžiaga:silicio )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2vnt Geriausias Pasirinkimas Dovanos: Tai kabo apdaila yra šventinė dovana, kuri atneša džiaugsmą šeima ir draugais.

€1.89 - €3.14
( 2vnt geriausias pasirinkimas dovanos: tai kabo apdaila yra šventinė dovana, kuri atneša džiaugsmą šeima ir draugais. aprašymas: aukštos kokybės audinio medžiagos-minkšta ir patogi jutiklinio. ryškių spalvų ir mielas beveidis gnome lėlės dizaino sukurti šventinę. patogioje kabo virvelę leidžia lengvai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Didelis Spurgos Formos Silikono Formos Didelių Spurgos Tortas Silikono Formos Kepimui Putėsiai Kepimo Priedai, Įrankiai

€6.08 - €7.80
( techniniai duomenys: medžiaga: maisto kokybės silikono spalva: balta temperatūra saugus: nuo -40 iki 230 laipsnių dydis: nėra.1: 29.5*17*3.4 cm(11.6*6.69*1.33 rca) nėra.2: 19.5*19.5*5cm(7.67*7.67*1.96 coliai) komplektą sudaro: 1 vnt silikono formos tik ypatybė: pagamintas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

12pcs/daug Kūrybos Vestuvių Saldainių Dėžutė Naujas Aukso Šviesos Prabanga Aikštėje plastikinę Dėžutę, Europos Vestuvių Saldainių Dėžutė Baigė Didmeninės

€15.49 - €28.16
( 12pcs/daug kūrybos vestuvių saldainių dėžutė naujas aukso šviesos prabanga aikštėje plastikinę dėžutę, europos vestuvių saldainių dėžutė baigė didmeninės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

51mm Kavos Filtras Baske Nuimamas Nerūdijančio Plieno Kavos Filtras Krepšelį Kiaurasamtis Namų Biuro Kavos Aparatas Priedai

€1.38 - €2.94
( savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės. aukštos kokybės, 304 nerūdijančio plieno, sveikatos ir saugos. daugkartinio naudojimo, draugiškas aplinkai, ekonomiškas, ir gerą filtravimo, puikus pakeitimas. gera filtravimo efektą, ultra-fine filtravimo sistema, siekiant užtikrinti, subtilaus skonio kava. sutirštės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10vnt Aukso Laimingų Naujųjų Metų Cupcake Rėžtuvės Šventė 2024 Naujųjų Metų Šaliai Tortas Dekoro Linksmų Kalėdų Namų Jubiliejų Prekes

€1.37 - €3.80
( produkto aprašymas: kiekis:10vnt medžiaga: popierius spalva:aukso,pasirinkti,kaip paveikslėlyje pastaba: 1. nes skirtumas tarp skirtingų ekranų, todėl spalva nuotrauką su faktine gavimo spalva prekių bus rodomas spalva, aš tikiuosi, jūs galite suprasti! 2.prašome leisti 1-5mm klaida dėl rankinis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mergina Baby Shower Balionų girliandą Arka, Rinkinys, Gimtadienio, Rožinė Smėlio spalvos Balionų, Vestuvės, Krikštynos, Krikštas Šalis gimtadienio apdaila

€15.10
( mergina baby shower balionų girliandą arka, rinkinys, gimtadienio, rožinė smėlio spalvos balionų, vestuvės, krikštynos, krikštas šalis gimtadienio apdaila )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Plastikiniai Dinozaurų Gyvūnų Modelio Vazonas Kaktusas Sultingi Augalų Puodą Namų, O Lašas laivybos

€4.53 - €9.06
( aprašymas: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės ypatybė: pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, patvarus, tvirtas ir tvirtas mums naudoti. su dinozauro modelio, jis gali pridėti įdomus ir elegancija jūsų namų kambarį. jis gali būti panaudotas ne tik dėl praktinių gėlių vazonas, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Plastikinių Sodo vėjo Malūnai, Vaikai, Vaikams, Žaislas Paukščiui-Baidyti Vėjo Suktuko 2024 Naujųjų Metų Dragon Pinwheel Lauko Lašas Laivybos

€0.72 - €1.04
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės pridėti jutiklinio žavesio jūsų lauko erdvėje su šios dekoratyvinės vėjo suktuko. pagaminti iš patvaraus plastiko, šis vėjo suktuko yra suprojektuoti, kad atlaikytų stipraus vėjo ir sukurti įtaigus verpimo poveikį. tinka visiems, kas vertina )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kalėdų Vejos Papuošalai Kieme Ženklai Kalėdų Senį Kuolo Paprasto Balto Šabloną Kieto Metalo Tuščiaviduriai Drožyba Dizainas Lauko

€3.81 - €5.44
( padidinti jūsų atostogų dekoro, su savo metalo kalėdų kieme kuolai!mūsų anti-rust dizainas leis jums švęsti sezono gražus būdas.mėgaukitės savo dekoro jūsų sodo ar dovana, tai kaip puiki kalėdų dovana.padaryti savo kieme išsiskirti su šios šventinės dekoracijos! techniniai duomenys: produkto pavadinimas: kalėdų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Robotai Filme MeGAN Megan Suknelė Nustatyti Helovyno Cosplay Šalies Kostiumai AI Lėlės Robotai Suknelė Kūrybos Suknelė Theamed Šalis

€16.46 - €32.93
( savybės: 1. šis sijonas yra įkvėptas siaubo filmo personažai, kokybės sijonas.puiki gimtadienio dovana gerbėjų ir draugų. 2. šių helovinas kostiumai yra pagamintas iš 100% poliesterio, lygi ir minkšta, patogi nešioti.geras pasirinkimas, kasdien dėvėti 3. suknelė yra suprojektuoti su padirbtų dviejų dalių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Rankomis austus Rotango Placemats Turas Vytelių Stalo Užtiesalai Natūralūs Audiniai Placemats už Vakarienės Stalo, Atsparus Karščiui Kilimėliai

€11.80 - €19.68
( medžiaga: pagaminti iš natūralių, aukštos kokybės medžiagos, tradicinių amatų būdas suteikia patvarus kokybės ir fizinių kontaktų.su natūralių kvepalų, rankomis austi ir nebus įtrūkimai, ne dažai, sklandžiai be dygliuotas dalys.neišblunka arba nulio, ir nepalieka dėmių ar tepalas už.savybės: elegantiškas placemats būtų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Uogienė Cutter Sviestas Cutter Prancūzijos Desertinis Šaukštas Sūrio Trintuvė Priemonė, Uogienė Lengvai Tepa Sviestą Cutter

€2.23 - €4.94
( apibūdinti komplektą sudaro: 1pc sviesto šaukštu ar peiliu medžiaga: akrilas dydis: 11,5 cm tipas: indai naudojimas: desertams, uogienė, tortas stilius: embedded stilius pardavimo taškas: yra instagram stiliaus šaukštu, kad gali būti naudojamas ne tik desertai ir džemai, bet taip )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Helovinas Pratęsimo Piršto Playset Lankstus Helovinas Skeleto Rankos Piršto Jubiliejų, Švenčių Prom Helovinas Šalis

€8.71 - €15.83
( aprašymas: 【helovinas skeletas rankas】tai baisiausias pirštai labai tinka helovinas šaliai, ir kad žmonės jaučiasi stiprus baisu helovinas atmosferą. 【lankstus ir realus】helovinas sujungtus pirštus, lengva įdėti ir iškrauti, bus padaryti jums atrodo labai žiaurios, idealiai tinka jūsų helovinas dekoro poreikius. 【aukštos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Saldainiai Šalies Balionai, Kalėdų Papuošalai Kalėdų Pripučiamas Lazdas Kalėdos Pripučiamas Lazdas Kalėdų Mylar Balionai, Balionai, Saldainiai

€3.92 - €7.13
( aprašymas šie produktai yra švenčių ir gražių kalėdų rankiniai balionas su kalėdų decors elementų išvaizdą, dizainą ir pan.tai yra puikus pasirinkimas šalis dekoro!pridėti šventinę atmosferą jūsų namuose ar šalis, ir pasveikinti gražus atostogų, praleisti nepamirštamą laiką su šeima ir draugais. savybės - )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kalėdų Tema LED Flameless Žvakės Šviesos Modeliavimo Vestuvių Žvakė, Lempa Šalies Kalėdinis Namų Dekoras

€5.10 - €14.98
( pridėti šiek tiek magija jūsų kalėdų dekoro su mūsų led žvakių šviesos!su unikalus ir gražus formos, šių žvakių sukurti šventinę atmosferą be rizikos deginimas.su on/off jungiklis apačioje, jūs galite lengvai kontroliuoti atmosfera.puikus, jaukus naktį! specifikacija: medžiaga: abs paketas, sąrašas: led )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mados Triušių Pėdos Formą Ryškus Asmeninį Letena Purškimo Pelėsių Už Kambarį

€4.33 - €6.75
( mados triušių pėdos formą ryškus asmeninį letena purškimo pelėsių už kambarį savybės: asmenybės mada: ryškios triušių pėdsakus, modelis, šablonas, ryškus ir asmeniniams poreikiams. aukštos kokybės medžiaga: pagamintas iš aukštos kokybės boxwood, aplinkai draugiškų medžiagų, be kvapo, atsparumas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vestuvių LED Galaxy Rose Amžinąjį Gėlių su Šviesos Kupolas Grožio ir Žvėrys Rose Dirbtinės Gėlės Valentino Diena Dovana

€14.88 - €24.81
( produkto aprašymas: proga: valentino diena, vestuvės, šaliai klasifikacija: dirbtinės gėlės stilius: gaminio dydis: 22x11cm maitinimo šaltinis: 3 aaa baterijos (neįtraukta) savybės: 1. ekranas yra aiškus ir tvirtas. 2. maitinamas 3 aaa baterijos (neįtraukta).mažas energijos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2vnt Tritan medžiagos skaidraus plastiko vyno taurė goblet sulčių taurė Neperleidžiama 220ml ŠALIS Šampano kokteilis

€12.91 - €14.04
( 4 vnt tritan medžiagos skaidraus plastiko vyno taurė goblet sulčių taurė neperleidžiama 220ml šalis šampano kokteilis savybės: 100% tritan bpa&ea nemokamai krištolo skaidrumo grūdintas plauti indaplovėje vyno taure geriausias nr. pertraukos nėra-baimė bpa-free lūpų-saugus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Elektrinis Pipirų Malūnėlis Nustatyti Įkrovimo Druska Pipirai Malūnas su Įkrovimo Bazinė LED Šviesos Reguliuojamas Stambumas

€32.02 - €43.86
( lengva naudoti, pipirų malimo malūnėlis yra pradėti, o tiesiog paspaudus mygtuką, iš karto pradeda malimo druska ar pipirais.savo ruožtu ruošimo rankenėlę apačioje prietaisą reguliuoti stambumas jums patinka.jūs galite pasukti pagal laikrodžio rodyklę šlifuoti į smulkias daleles arba prieš laikrodžio rodyklę, sumalkite į šiurkščios )