0

Meniu

BZB SS Surenka Dalelių 24246/35399 1x1 Statybinių Blokų Dalys "PASIDARYK pats" Švietimo High-tech Dalys Vaikas Žaislai

Parduotuvė: Statybų Ir Konstrukciniai Žaislai
BZB SS Surenka Dalelių 24246/35399 1x1 Statybinių Blokų Dalys

BZB SS Surenka Dalelių 24246/35399 1x1 Statybinių Blokų Dalys "PASIDARYK pats" Švietimo High-tech Dalys Vaikas Žaislai

( 0 Atsiliepimai )
€0.25 - €0.40
Prekės kodas: r453971

Produkto informacija

Pastaba!

Visi produktai buvo griežtai chromatines aberacijas, palyginti kokybės kontrolės, bet dėl skirtingų fotografijos apšvietimo, kampuočiai, monitoriai, skirtingų gamybos partijų, ir asmeniniai skirtumai spalvos supratimo, gali būti šiek tiek chromatinę aberaciją.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Produktai, mes teikiame tik pateikti pastato blokas dalys ir PDF elektroninių vadovai, neapima lipdukai, ir X dalis yra pažymėta žinynas, kuriame nėra taikoma nuostata.

Klientų aptarnavimas:

Labai svarbi!Jei gavote įsakymą, ir patikrinti ir patvirtinti, kad kai kurie blokai trūksta, prašome nesijaudinkite.Mes teikiame nemokamai keitimo paslauga.Jums tik reikia mums pasakyti skaičius arba vaizdą trūkstamas dalis ir trūkstamą kiekį.Mes išsiimti trūkstamą dalį kuo greičiau.Dalis jums.Yra daug rūšių statybiniai blokai, didelių duomenų, ir lengva padaryti klaidų.Prašome suprasti, kad sunku savo darbą.Jei esate nepatenkinti, prašome susisiekti su mumis, ar ne tiesiogiai, duoti blogas komentarus ar pateikia ginčus, visas problemas galima išspręsti pasitelkus komunikacijos.

  • Lytis - Unisex
  • Įspėjimas - NO
  • Bloko Dydis - Mažų statybos block(Compatible su Lego)
  • Modelio Numeris - NO
  • Rekomenduojame Amžius - 14+y
  • Medžiaga - Plastikiniai
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas - BZB
  • Plastiko Tipas - ABS

Žymos: ss surenka dalelių

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Peterbilt 389 Sunkiųjų Sunkvežimių Modelis Ss-32567 Sunkvežimių Statybinių Blokų Surinkimas Pastato Blokas Žaislai, Gimtadienio Dovanos, Kalėdų Dovanos

€140.21 - €175.26
( #surinkus parduotuvėse, gerbėjai parduotuvėje, gausite didesnę nuolaidą! #mes siūlome greitas pristatymas paslauga, kiekvienoje pakuotėje gali būti stebimi ir greitas pristatymas #paketas bus griežtai patikrinti prieš išsiųstus, prašome būti tikri, kad įsakymas #mes teikiame nemokamai trūksta dalies pakeitimo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1/35 Dervos Kareivis Pav Modelio Rinkinio Šiuolaikinės Karinis rusų Tankas Kareivis 2 Žmonės, Micro Scena GK Nesurinkti Unpainted 520x

€5.10 - €9.81
( sveiki, gerbiamas kliente! tai kolekcija modelis rinktuvas kolekcijos modelis -----ne surinkti kolekcijos modelis -----unpainted kviečiame apsilankyti mano parduotuvėje, mūsų parduotuvėje suteiks daugiau produktų ir toliau išlaikyti nepriekaištingą kokybę ir geriausią aptarnavimą. ačiū jums už )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

TAMIYA 89767 Karinis Modelis 1/48 rusijos Srityje Automobilio GAZ-67B Masto Hobis

€27.84 - €34.37
( tamiya 89767 karinis modelis 1/48 rusijos srityje automobilio gaz-67b masto hobis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Voyager Modelis FE35012 1/35 Mastelis antrojo pasaulinio KARO vokiečių Pantera D Groteles, Komplektas (Už IKM)

€12.00 - €19.68
( voyager modelis fe35012 1/35 mastelis antrojo pasaulinio karo vokiečių pantera d groteles, komplektas (už ikm) )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

"PASIDARYK pats" Statybos Blokus Raudonas vynas Sienos Duomenys Plytų 1x4 1x2 Taškų Švietimo Kūrybiniai Žaislai Vaikams Dydis Suderinamas Su 98283

€4.35 - €5.80
( sveiki atvykę į truputį laimės parduotuvė sienos plytelės parduodamas mūsų parduotuvėje būna įvairių spalvų ir stilių, kviečiame konsultuotis~ )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

59878PCS SS Pilis, Airija St. patriko Katedros, Statyba Blokai Surinkti Architektūros Modelis Žaislas Plytų Ekranas Atostogų Dovanos

€3 392.20 - €6 784.41
( airija st. patrick ' s cathedral vnt: 59878pcs svoris: 60kg matmenys: w35in, l48in, h7in produktas buvo pritaikyta daug kartų pateiktų pagrįstą ir solidus už puikų statybos patirtį ir puikiai atkurti.unikalaus dizaino ir spalvų gamos modelio, kad jis įspūdingas ekranas ir surinkimo, teikiantis daug malonumo, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

20Pcs Modelis Geležinkelio 10cm Lempos Po Gatvių Apšvietimas HO mastelio 1:87 LED 3V Varžai LQS08 Viena Galva-Šviesi Balta

€5.72 - €8.40
( visiškai naujas.puikus geležinkelio ir statybos išdėstymas! gaminami su baltos šviesos diodai. visiškai su laidais ir led ir gali būti apšviesta. nenaudokite jų ant 12v arba 16v directely norėdami išvengti šviesos diodai. jūs turite prisijungti rezistorius nuosekliai, prieš jums naudoti juos 12v arba )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Garo Katilo Ugnies Valdymo Surinkimo Katilo Automatinis Ugnies Valdytojas, Garo Variklio Priedai

€93.79 - €199.57
( garo katilo ugnies valdymo surinkimo katilo automatinis ugnies valdytojas, garo variklio priedai naujausias modelis pagerino išvaizdą, patobulinta struktūra, ir ištaisyti problemą sugriežtinti ankstesnės kartos reguliavimas riešutai.dabartinis modelis gali būti lengvai nustatoma ir nebėra daug. katilo automatinis ugnies )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10VNT SS Surenka Dalelių 11641 6 x 5 x 3 Sporto, Krepšinio, Net Su Ašies Plytos, Statyba Blokai, aukštųjų Technologijų Dalis Žaislai

€4.33 - €8.83
( custom blokai mes paramos pritaikymas daugiau nei 300 vnt. blokų rinkinius.jūsų nustatytas, jūs galite užpildyti numeris, spalva ir kiekis, kurį reikia excel forma (excel tik), tada susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.po to, kai mes apskaičiuoti forma, mes atsiųsime jums atitinkamą kainą~ )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Space Serijos "USS Sulaco Modelis Ss Blokai Erdvėlaivis" Pasidaryk pats " Surinkti Technologijų Plytos, Dėlionės, Žaislų, Kūrybinės Ekranas Dovana

€869.69 - €1 499.47
( dydis ilgis: 137cm = 170studs aukštis: 39cm platus: 19cm informacija įprasta dalys pakeisti spausdinti dalys, visi produktai yra ss produktų, išskyrus spausdintas dalys. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2vnt skaidraus Akrilo Ekranas Lauke Dulkėms Pav Žaislas Modelio Atveju

€9.62 - €20.48
( aprašymas: produktas turi būti surinkti pagal save vitrinos gali būti tiesiog surenkamos be klijų. savybės: apsauga nuo dulkių, apsauga galite rodyti savo mylimos lėlės, automobilių modeliai, žaislas ar bet koks kitas. išlaikyti savo kolekcionuojamų saugomų ir dulkių nemokamai tai didina crystal )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Hobis modelis įrankiai Scribing vadovas juosta Drožyba Pjovimo Linija Maskavimo Juosta Mecha karinis modelis

€1.48 - €2.12
( 100% brand new ir aukštos kokybės ! roll medžiaga: popierius dydis:6mm/3mm, spalva: skaidrus pakuotė: 1 vnt pastaba: 1. prašome atkreipti dėmesį, kad foto nerodo tikrąjį dydį, prašome kreiptis į aprašymas dydžio detales. 2. prašome leisti 5-10mm skirtumai dėl vadovo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1/35 Mastelis Liejimo Dervos Pav Modelio Surinkimo Rinkinys, Mecha Bolidas Pilotas "PASIDARYK pats" Modelis Žaislas (Unpainted)

€13.45 - €19.22
( prieš pirkti 1. paveikslėlyje parodyta, yra 100% realių objektų fotografija . 2. dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl maunal matavimas.atsiliepimų apie 1. teigiamų atsiliepimų (5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome palikti savo ilgai teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.kai jums )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

SS Surinkti Dalelių 20PCS Dydis 2x8 Dot Plokštė "PASIDARYK pats" Statybos Blokus 2*8 Sumos Plytų Švietimo Kūrybinis Žaislas, skirtas Vaikas 3034

€3.52 - €5.02
( dear friend, visi mūsų produktai yra kruopščiai tikrinami ir supakuoti, kad galėtų išsiųsti jums labiausiai puikus produktas, jei, deja, nėra jokių problemų su kokybės ar kiekio pakuotėje, prašome susisiekti su mumis laiką, prieš jums duoti neigiamų atsiliepimų arba failą ginčą .mes stengiamės išspręsti jūsų problemą. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

JAV II Pasaulinio Karo T28/95 Sunkusis Tankas Statyba Blokai,Kūrybiškumą, Karinių Ginklų Serija Modle Nustatyti,WW1 Berniukas Žaislas Aldult Gimtadienio Dovanos

€57.72 - €115.45
( pastaba: visi produktai yra karinis modelis, statyba blokai, be elektros, be skysčio! sekite laikyti, kad gauti visus produktus iš mūsų parduotuvės! papildomą 1 proc. aprašymas: klasifikacija: pasidaryk pats surinkti žaislai paslaugos: nemokamai atsarginės dalys būklė: 100% naujas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

32Pcs/Box Modeliavimas Miniatiūriniai 8mm Augalų Žolės Modelis "Pasidaryk pats" Pastato Smėlio Lentelė Sodo Kraštovaizdžio Išdėstymą, Medžiagų, Diorama Rinkiniai

€4.04 - €4.76
( 32pcs/box modeliavimas miniatiūriniai 8mm augalų žolės modelis pasidaryk pats pastato smėlio lentelė sodo kraštovaizdžio išdėstymą, medžiagų, diorama rinkiniai spalva:5 spalvas ,galite pasirinkti, szie:aukštas apie 8mm,nereguliarus žolės su skirtingų dydžių naudojimas: po traukinio geležinkelio pastato )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ss Statybinės Plytos Autorack 1/48 Masto Traukinio Modelis, Technologija, Modulinės Miesto Automobilis Blokai Construstion Žaislas "PASIDARYK pats" Rinkinys Asamblėjos Dovanos

€112.48 - €190.64
( informacija: produkto pavadinimas:autorack 1/48 masto traukinio straipsnio numeris:tb1120-1285pcs pdf pastato instructionplease palikti savo el. pašto adresą, kai jūs įdėti savo užsakymą! įprasta dalys pakeisti spausdinti dalys, visi produktai yra ss produktų, išskyrus spausdintas dalys. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mecha Robotas Samus Aran Žaidimas Vaidmenį Iš Metroid Blokai Žaislų Rinkinys Skirtas Vaikui Gimtadienio, Kalėdų Dovanos

€42.79 - €61.12
( produkto informacija gaminio dydis: 20x20x48cm(l x w x h) prekės svoris : 0.5 kg rekomenduojamas amžius:8 metai ir iki vienetų skaičius:886 svarbi informacija 1. mūsų produktai nėra skirti lipdukai, ir spausdina buvo pakeisti įprastą dalys. 2. šis produktas yra ss prekę, o ne ateiti su popieriaus )