0

Meniu

Plaukimo Plūduriuojantis Putų Lazdos Baseinas Makaronų Vandens Plūdės Pagalba, Makaronai Putų Plaukti Vaikams ir Suaugusiems Burlente Plaukti Priedai

Parduotuvė: Vandens Sportas
Plaukimo Plūduriuojantis Putų Lazdos Baseinas Makaronų Vandens Plūdės Pagalba, Makaronai Putų Plaukti Vaikams ir Suaugusiems Burlente Plaukti Priedai

Plaukimo Plūduriuojantis Putų Lazdos Baseinas Makaronų Vandens Plūdės Pagalba, Makaronai Putų Plaukti Vaikams ir Suaugusiems Burlente Plaukti Priedai

( 0 Atsiliepimai )
€3.40 - €4.86
Kategorijos: Vandens Sportas
Prekės kodas: r5165

Produkto informacija

Kulka Taškų:

1、Patvarus ir Tvirtas: nesvarbu, Ar esate į baseiną ar ežerą, tai aukštos kokybės baseino paviršių gali atnešti jums neribotą plūduriuojantis poveikį.Minkštos ir kietos putos gali būti naudojamas ilgą laiką, net ir intensyviausio pool žaidimus.

2、ir Kitoms Reikmėms, Šių putų makaronai gali būti naudojamas "PASIDARYK pats" ar rankdarbių projektams.Labai tinka naudoti, kaip užpildyti, saugos darbuotojas, ar kaip naujoviškas žaislas vaikams.Naudoti savo vaizduotę, kad manau, kad daugiau naudoja.

3、Ryškių Spalvų: Šis 5-pack didelis baseinas makaronai yra ryškiai mėlynos ir kalkių žalia, kuris gali išlaikyti savo blizgesį net karščiausia saulės spindulių.Didžioji pakuotėje yra 3 mėlyna makaronai ir 2 kalkių žalia makaronai.

4、Elementą Dydis: Apie 60 cm ilgio ir 2,6 colių storio.

5、Pramoginių Tik: Šių milžinišką baseinas makaronai yra ne gelbėjimosi įranga, skirta vaikams ar suaugusiems.

Aprašymas:

1. Minkštas žaislas, kad visiems patinka, galite žaisti po saule.Sukurta plaukimo baseinų, ežerų, paplūdimių, rankdarbiai, arba "PASIDARYK pats" projektai.Mūsų makaronai yra pagaminti iš patentuotos putų mišinys, kuris yra tankesnis nei kitų mišinių pagerinti plūdrumo ir vandens kietumą.

2. Mūsų produktai gali leisti jums ir jūsų šeimai atsipalaiduoti ir fizinio paviršiaus baseine ar vandenyje, labai lengvas.

3. Labai tinka kasdien žaisti, plūdriosios plaukimo mokymo klasės ir mėgautis įdomus.

4. Plaukikų iš visų amžiaus grupių, kaip naudoti šiuos spalvinga makaronai už biliardą ar kintamųjų žaidimai.

5. Vasarą be baseinas makaronai yra skirtingas!Fix rasti baseinas makaronai ir pareikšti šaliai baseinas ar ežeras!Ji labai tinka kasdien žaisti, mokytis plaukti, ir, svarbiausia, pramogos.

Pakavimo Sąrašas:

60 Colių Tuščiaviduriai Baseinas Makaronų*1

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2 Pack Virš Žemės Baseinas Įleidimo Grįžti Montavimo Su Veržle Tarpiklis 1 1/2Inch Balta Hayward SP1023

€11.00 - €15.49
( pakeisti hayward sp1023 1.5 colių fip įleidimo grįžti montavimo įėjimas: su abiem 1.5 colio išorinis sriegiai ir vidinis sriegiai žarnos montavimas - naudoti sriegiu iki apkabos stilius/žarna barb žarnos adapteris arba 1 1/2 slydimo x 1 1/2 mpt adapteris, sunkiai vandentiekio jungtys lizdas: su 1,5 colių vidinių sriegių, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Paddleboard nešimo rankena Irklas Lentos Vežėjas Skimboard Wakeboard Surf

€4.22 - €6.81
( aprašymas: 【aukštos kokybės】tai paddleboard atlikti dirželis yra pagamintas iš sunkiųjų nailono medžiagos, stiprios, tvirtos, ilgai naudojant laiką. 【reguliuojamas dirželis】irklas lentos vežėjas yra su reguliuojama sklende, turėti paddleboard stabiliai, lengva nešti savo pečių. 【greito atleidimo】, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

20PCS Anti-Triukšmo atsparus Vandeniui Silikonas Plaukti Ausų Minkštas Ausies Plug Garso Izoliacija Ausų Apsauga, Ausų kamšteliai Miega Kištukai

€0.91 - €1.46
( 100% brand new dydis:30*kaip 14mm spalva: kaip paveikslėlyje medžiaga: silikonas kiekis : 20pcs vienas paketas pastaba: 1.keletas nuotraukų išvaizdą, pavyzdžiui, didesnį dydį,atkreipkite dėmesį, tikslaus elementų dydžio. 2.prašome nepamiršti, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Baseinas Druska Testeris, Skaitmeninis Druskingumo Matuoklis, Didelio Tikslumo 5 In 1 Druskingumas Testeriai Druska Vandens,IP67 atsparus Vandeniui Testo Rinkinys

€17.38 - €19.97
( modelio numeris: ez-9909 ekrano tipas: skaitmeninis su apšvietimu, ar ne: taip daugiafunkcinis vandens kokybės testeris laidumo matavimo diapazonas: 0 to10000us/cm 10.01-19.99 ms 20.1-400ms/cm.tikslumas: ±2% rodmens tds matavimo diapazonas: nuo 0 iki 1000 ppm 1000 ppm iki 10000ppm 10.1 kad 200.0 ppt druskingumo matavimo diapazonas: 0.00 25.00% )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Z 1Pcs Valtis Sparnas Pripučiami Bamperis Sparnas Jūrų Dokas PVC Kateris Jachta Valtis Marine Priedai

€151.58
( produkto aprašymas medžiaga pvc dydis 20*70cm/45*105cm/45*150cm arba individualų specifikaciją remonto rinkiniai+atlikti maišelis+bouncer garantija 2 metai nemokamas pristatymas pranešimas: gerbiamas kliente, nes kitą pristatymo tarifus įvairių šalių ir sričių, mūsų nemokamas pristatymas yra pagrįstas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Plaukimo Skrybėlę Vientisos Spalvos Quick Dry Vandeniui Extra Soft Ultralight Apsaugos Nailono Ilgai Trumpų Plaukų Plisuotos Baseinas Skrybėlę

€1.34 - €2.13
( plaukimo skrybėlę vientisos spalvos quick dry vandeniui extra soft ultralight apsaugos nailono ilgai trumpų plaukų plisuotos baseinas kepurės moterims aprašymas: mūsų plaukimo skrybėlę yra ideali trumpas, ilgas, storas ar garbanotas plaukų.jis gali atskirti, iš plaukų vandens, laikyti jūsų plaukai sausi ir ginti savo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2vnt Gobelenas Meditacijos, Jogos Kilimėlio Rankšluosčiai Meksika Kutas Dryžuotas Grindų Kilimėlis (59X30in)

€13.32 - €22.96
( 2vnt gobelenas meditacijos, jogos kilimėlio rankšluosčiai meksika kutas dryžuotas grindų kilimėlis (59x30in) [medžiaga]chakra jogos rankšluosčiai, pagaminti naudojant aukštos kokybės poliesterio minkštas ir patogus audinys, kad jums labiausiai malonus liesti,ir didelis kietumas ir elastinga panaudojimo galimybes, prieš raukšles )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Rankšluosčiu, Laikiklis, Stipri, Lipni, Rankšluosčiu, Žiedas, Sutankinti Nerūdijančio Plieno Rankšluosčiu, Baras/Rack

€12.27 - €26.11
( rankšluosčiu, laikiklis, stipri, lipni, rankšluosčiu, žiedas, sutankinti nerūdijančio plieno rankšluosčiu, baras/rack spalva: sidabro/juoda medžiaga: nerūdijantis plienas pakuotės turinys: 1 x rankšluosčių laikiklis 3 x kabliukai tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti. pastaba: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10 Pėdų Apvynioti Burlenčių Pavadėlio Banglenčių Atsistoti Irklas Lentos Kulkšnies Pavadėlio Sup Lenta Koja Kojos Virvę Burlenčių Plaustas Baidarių Virvė

€1.53 - €2.19
( 10ft ritė burlenčių pavadėlio tpu neopreno lauko banglenčių atsistoti valdybos pavadėlio pėdų vielos lynai juoda savybės: pagamintas iš tpu ir neopreno virvę.pakankamai stiprus, kad rankena ilgiausias ir sunkiausias lentos, bet kadangi ji yra skirta flatwater irklavimo jis yra lengvas ir lankstus. naujų litų-dvigubai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Patvarus Pripučiamų Kūno Valdybos Burlenčių Plaukti Valdybos Baseinas Paplūdimys Plūduriuojantis Kilimėlis

€5.81 - €8.67
( aprašymas: pripučiami kūno lenta pagaminta iš sutirštės pvc, minkštos, ilgaamžės ir ekologiškos medžiagos, puikiai tinka jums ir mėgautis plaukti, žaisti. pripučiami lankstymo dizainas, patogus nešiojimo ir laikymo saugos infliacija patvarus ir ilgalaikis naudojimas, nėra nuotėkio.puikiai tinka poilsiui, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Baidarių Irklai Reguliuojamas Plūduriuojantis Irklų Lengvas Valtis, Irklas Baidarės Už Veiklą, Pripučiamų Valčių Burlenčių, Banglenčių

€3.73 - €7.04
( aprašymas: 【daugiafunkcinis naudoti】derinys irklas, lengvai nuimamas dizainas yra puikus laikymo ir transportavimo.ilgis irklas, gali būti išardyti ir surinkti ne bus. 【patvarus ir stiprus】šis peilis yra puikios kokybės medžiagos ir stiprus patvarumo atlaikyti atšiaurių aplinkoje.irklus, vamzdis yra pagamintas iš )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vaikams Pelekai Plaukimo Vaikų Plaukimo Pelekus Silikono Plaukti Pelekai Nardymo Reikmenys

€17.03 - €33.38
( aprašymas šeimos nariai ar draugai gali pasidalinti įranga lengviau.nešioja patogiai, remti įvairių būdas įdėti.atidžiai pasirinkite kokybės medžiagų, saugus ir patvarus naudoti, ne taip lengva nutraukti.patogus ir minkštas, bus ne droselis kojų, apačioje išgaubto paviršiaus padidina trintį ir neslidus . savybės - )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Lankstymo PVC MIni Kajako Irklas Oar Lengvas Saugos Valtis Tiekimo

€16.04 - €29.16
( aprašymas: pagaminti iš didelio stiprio pvc medžiagos, sutirštės , sutvirtintas , dilimui, ne taip lengva nutraukti . lengvas, sulankstomas ir lengvai atlikti . paprasta įdiegti bei patogu naudoti . tinka įvairios vandens pramogos, sportas, užsiėmimai ir varžybos baidarėmis, baidarės, plaukimas plaustais )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vaikai plaukimo Akiniai Anti-Rūko ir Anti-UV Platus Vaizdas Nardymo įranga, Nardymo Masque Silikoninis Sandariklis Snorkeling Įrankius, Berniukų, Mergaičių Baseinas Paplūdimys

€8.19 - €16.39
( tinka tiek vaikams, tiek paaugliams, šių vandens akinių funkcija minkštas kadrų, kad sumažinti spaudimą aplink akis, todėl jie gali sutelkti dėmesį į plaukimo po vandeniu.akiniai taip pat suteikti apsaugą nuo saulės spindulių, laikyti savo akis saugus metu lauko plaukti. specifikacija: gaminio medžiaga objektyvo: pc )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1PCS Plaukimo Skrybėlę Moterų Unisex Ilgi Plaukai Maudymosi Plaukimo Ruožas Apmušalas Nemokamai Dydis Plaukti Baseinas, Sporto Elastingas Nailonas

€2.73 - €5.47
( 1pcs plaukimo skrybėlę moterų unisex ilgi plaukai maudymosi plaukimo ruožas apmušalas nemokamai dydis plaukti baseinas, sporto elastingas nailonas aprašymas: produkto pavadinimas: patogus audinys baseinas gaminio medžiaga: nailonas gaminio dydis: vidutinis dydis gaminio spalva: įvairių spalvų pasirinktinai produkto )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kameros Laikiklis Tvirtas Aliuminio Lydinio Lengva Naudoti SLR Fotoaparatas, Nardymo Laikiklis Kameros Savininkas GoPro Mažai Ant

€29.86 - €99.51
( kameros laikiklis tvirtas aliuminio lydinio lengva naudoti slr fotoaparatas, nardymo laikiklis kameros savininkas gopro mažai ant techniniai duomenys: su patvaria kameros stovas, kad nėra lengva nutraukti ir ergonomiškas dizainas-lengva rankena. skirtas palengvinti plėtra tvirtinimo įtaisai, šios kameros stovas tinka )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pripučiamų Valčių Sparnas PVC Valties Inkaro Bamperis Jūrų Laivu Sparnas skirtas Kateris, Burlaivis, Cuddy ir Pan,(6.5X23

€24.09 - €38.86
( švartavimo pagalvėle ir apsauga - išvengti žalos valtis, jei ne doko, ar nuo kitų laivų. pagaminti iš premium sunkiųjų pvc, aplinkos ir netoksiškas uv apsauga, atsparumas korozijai, atsparumas dilimui, nr. išnyks sustiprinti akių skylės - galima pakabinti vertikaliai arba horizontaliai puikus anti-susidūrimo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nardymas Gaubtu Neopreno Wetsuit Gaubtu, Elastinga Komforto Nardymo Bžūp Plaukti Skrybėlę Banglenčių Skrybėlę Vyrams, Moterims, Baidarėmis, Naršant po vandeniu

€5.71 - €10.37
( aprašymas: 〠* ar patvarus material〠the 2mm nardymas gaubtas yra pagamintas iš neopreno, tampus ir patvarus, išlaikyti šiltas ir patogus, apsauga nuo saulės, ir greitai džiūsta. 〠* ar patogus wear】neopreno nardymo hidrokostiumą, dangtis užtikrina maksimalų komfortą kiekvieno nėrimo, todėl jis gali būti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1PCS Pripučiami Kaktusas Lauko Baseinas Lobizmas Baras Šalies Paplūdimys Kelionės Baseinas Žaislų Rinkinys Vandeniu Žaidimą Plūduriuojantis Vandens Sportas Įdomus Žaislas

€3.01 - €4.30
( 1pcs pripučiami kaktusas lauko baseinas lobizmas šalies paplūdimys kelionės baseinas žaislų rinkinys vandeniu žaidimą plūduriuojantis vandens sportas žaislas aprašymas: savybės: 1. vasaros šalis žaidimą: į komplektą įeina 1 pripučiami kaktusas ir 4 žiedai (geltonos , žalios, mėlynos).po infliacijos, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1.25 Colio 1,5 Colių B Tipo Žarna Adapteriai Žarna Konversijos Rinkinys Adapteris B Intex Baseinas Filtro Siurbliai&Sūraus Vandens Sistema

€6.86 - €11.83
( 1.25 colio 1,5 colių b tipo žarna adapteriai žarna konversijos rinkinys adapteris b intex baseinas filtro siurbliai&sūraus vandens sistema baseinas žarnos adapteris: tinka baseinas su 1.25 cm 1,5 cm jungtis, todėl jums kur kas patogiau, kaip ilgai, kaip jūs turite poreikį saugiai ir patikimai naudoti: pagamintas iš geros )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1 x Kamuolys Žiedas 2 x Rutulį, 1 x Siurblys Pripučiamas Baseinas Žaislas, Vandens Sportas Krepšinio Nustatyti Vaikams, Vonia, Įskaitant Zwembad Aksesuarai

€8.85 - €14.75
( pripučiamas baseinas žaislas, vandens sportas krepšinio nustatyti vaikams, vonia, įskaitant 1 x kamuolys žiedas 2 x rutulį, 1 x siurblys prekės specifikacija: savybės: 1. nešiojamų baseinas žaislai : nesvarbu, ar tai, baseinas šalis arba paplūdimio, jūs galite jį pasiimti su savimi!lengva nešiotis, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Plaukimo Akiniai Mergina Plaukti Akinius Vandeniui Anti Rūko Plaukti Akiniai Vaikams Baseinas Paplūdimys Vaikams Dovanos

€1.63 - €4.53
( mūsų atsparus smūgiams ir labai atsparus smūgiams pc lęšiai užtikrina saugų priežiūros, be stimuliacijos, o profesionalių uv indeksas iki 400+ suteikia maksimalią apsaugą nuo kenksmingų uv spindulių. specifikacija. objektyvo medžiagos: poli tarpinė medžiaga: pvc ekrano užsklandą medžiaga: silikonas gaminio )