0

Meniu

Pripučiamų Valčių Pleistras Jūrų Remonto Pleistras Vandeniui Valties Korpuso Remonto Pleistrai Juosta Baidarių Remonto Juosta Nepralaidžiose Remonto Skyles

Parduotuvė: Vandens Sportas
Pripučiamų Valčių Pleistras Jūrų Remonto Pleistras Vandeniui Valties Korpuso Remonto Pleistrai Juosta Baidarių Remonto Juosta Nepralaidžiose Remonto Skyles

Pripučiamų Valčių Pleistras Jūrų Remonto Pleistras Vandeniui Valties Korpuso Remonto Pleistrai Juosta Baidarių Remonto Juosta Nepralaidžiose Remonto Skyles

( 0 Atsiliepimai )
€0.78 - €1.11
Kategorijos: Vandens Sportas
Prekės kodas: r5348

Produkto informacija

Aprašymas:

Neleisk, kad mažas ašara sugadinti jūsų vandens pramogų.Su šiomis Pvc Remonto Pleistrai, galite lengvai nustatyti bet kokią žalą jūsų pripučiami žaislai, plaustai, baseinai, ar čiužiniai.Jie yra dėvėti, atsparus ir patikimas ir būna įvairių spalvų, kad atitiktų jūsų pageidavimus.Tiesiog taikyti šiek tiek klijų ir klijuoti juos į sugadintą plotą.Nereikia laukti, džiovinti ar sūdyti.

Savybės:

Drožlių dydis: 1000*50mm/39*1,9

Svoris: 40g

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Produktų Sąrašą

1* Baidarių pleistras

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nėra Lengva Nutraukti Medžiaga: Šis baidarėmis remonto pleistras yra pagamintos iš patikimos PVC medžiagos, kuri yra ilgaamžė ir dėvėti, atsparus vandeniui.Tai yra taip pat atsparus vandeniui, todėl galite taikyti jį drėgna situacijose.

2.Skirtingų Spalvų Reikalavimus: Mūsų baidarėmis remonto pleistras yra penkių spalvų, kad jūs galite pasirinkti, kad atitiktų jūsų baidarėmis.Ar jums patinka paprastos arba paryškinti išvaizdą, mūsų pleistras turi teisę spalva jums.

3.Ne Našta, ir Jokių Rūpesčių: Šis baidarėmis remonto pleistras yra lengvas ir patogus nešiotis, kad būtų galima lengvai nešiotis jį su savimi jūsų lauko nuotykius.Ji neatsižvelgia į daug vietos ir naudoti bet kuriuo metu.

4.Baidarėmis Pagrindai: Nustatyti bet kokios rūšies pripučiamų valčių su šiuo baidarėmis remonto pleistras, kuri yra suderinama su visų rūšių baidarės ir vandens žaislai.Nesvarbu, kokios žalos, jūs turite, šis pleistras padės jums pataisyti greitai ir lengvai.

5.Lengva Ir Patogu Remontas: Šis pleistras padės jums išspręsti jūsų baidarėmis, su lengvumu.Jokių įrankių ar įgūdžių reikia.Tik klijai ji ir klijuoti jį žalą.Paprastas naudojimas daro stebuklus.

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Tvirtinimo Kablys, Fiksuotas Kablys Mount Baidarių PVC Motorinių 2vnt Priedai Juoda Baidarėmis Guminių Pripučiamų Valčių Tvirtinimo Kablys Vandens Acessories

€3.02 - €6.04
( aprašykite: * visiškai naujas ir aukštos kokybės * pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas *aukštos kokybės ir patvarus, skirtas griežtas jūrų aplinkos *lengva naudoti ir įdiegti ant horizontalių arba vertikalių paviršių * patvarus, variklio laikiklis, puikiai tinka )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Lauko Treniruokliai Vyrų, Moterų Plaukimo Mokymo Pelekai Plaukti Lapai Nardymo Reikmenys Nemokamai Nardymo Pelekus

€16.35 - €23.70
( 100% brand new ir aukštos kokybės. tipas:plaukimo, nardymo pelekus medžiaga:silikonas dydis:kaip parodyta paveikslėlyje spalva:mėlyna savybės: aukštos kokybės silikono medžiagos, minkštas ir patogus, antiwear ir patvarus. supaprastintas rėmo koncentratai vandens slėgis ir suteikia daugiau )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2 Gabalus 4" 1" Universal Nardymas Minkšto Silikono Vamzdelis Valdytojas Turėtojas - Lanksčios Ir Tvirtos

€1.64 - €2.99
( aprašymas: minkšto silikono medžiaga ir patvarus. bendras ilgis: 10cm/ 4 colių.storis: 3mm/ 0.1 colių. žiedo skersmuo: 25mm/ 1 colio greito atjungimo, lengvai pridėti nardymo kaukės dirželis suderinama su beveik visų vamzdeliai.taip pat gali būti naudojamas kaip savininkas komplektą sudaro: 2 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1pc 12-24V PASIDARYK pats Laivo Modelis Brushless Variklio Povandeninis Sraigto Variklio RC Valtis AUV privairavimo įrenginys, Elektros Varikliai, Ratai Variklis

€35.53 - €66.85
( savybės: * patirtis galingas ir efektyvus traukos su mūsų specialiai sukurta sraigto, puikus nuotolinio valdymo valtys, valčių modelių, ir daugiau. * bauda kūrinys, kompaktiškas struktūra, ir eko-draugiškas, konservantas medžiagos, skirtos ilgalaikiam naudojimui. * imtis savo rc valtis į kitą lygį, idealiai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4x Skimboard Klijų Traukos Trinkelės, Baras Rankena Naršyti Irklas Paddleboard Kilimėlis

€3.21 - €5.84
( aprašymas: lipnios ne atgal, lengvas montavimas ir neslystantis diamond griovelių raštas užtikrina, kad tavo priekinė koja bus užrakintas į savo laivą, kai sukatės jis gali būti sumažinti, kad bet kokios formos/juostele pagal jūsų poreikį naudoti su uodega mygtukai, ir jums bus ne nerimauti su netvarka )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2022 Nauja juoda atvyko 5/8" speargun juostų, Vamzdžių 3*16mm povandeninės medžioklės Diržas Guminis Vamzdelis, Lašas Laivybos

€11.73 - €13.65
( medžioklės žuvis, žuvies ginklą, latekso vamzdis, trijų specifikacijos medžiaga: malaizijos gamtos aukštos kokybės latekso specifikacijos: . 3*16mm, 3*18mm savybės: tempimo jėga yra daugiau kaip 600% atsparumo, yra 100 proc., ir šis procesas gali pasiekti vieno sluoksnio, dvigubo sluoksnio, ir iš kelių sluoksnių. ši )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

S olid Valstybės Defog Anti Rūko Agentas plaukimo Akiniai Stiklo Defogger Stiklo Lęšių Tirpalas Antifogging Spray Mist Nardymo Kaukė Cleaner

€0.62 - €0.81
( kulka taškų: 1、【aiškios vizijos】anti-rūko purškimo gali padėti jums turėti aiškesnę viziją išvengti garinimo akinių ar lęšių karštas, drėgnas dienas arba kai vyksta šaltą žiemos dieną. 2、【ilgalaikis efektas】akinius rūko purkštuvu yra pagaminta, su aukštos kokybės formulę, kuri yra švelnus odai.tuo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Deluxe Nailono 50lbs Gelbėjimo Liftas Maišelį su Iškelties Vožtuvas, Nardymas Raudona

€25.72 - €42.87
( aprašymas: deluxe 50lbs liftas krepšys nardymas ir snorkeling. trapeciniai reiškia daugiau oro (viršuje, sukurti trumpesnis, žemesnis profilis maišelį. skirtas kėlimo sunkiųjų objektus. vidaus iškelties vožtuvas su ištraukite laidą, kuris yra naudojamas naras didėjančia su maišas kontroliuoti pasikėlimas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1 Pora Vandeniui Plaukimo Silikono Plaukti Ausų Minkštas Anti-Triukšmo Ausų Kištuką Suaugusiems Vaikams Plaukikų Karšto Pardavimo Dropshipping

€4.67 - €6.68
( savybės: siekiant išvengti vandens įveskite savo nosies ir ausų. turi turėti plaukimo, nardymo ir povandeninio sporto. tinka ir vyrams, ir moterims, ir vaikams, ir suaugusiems. pagamintas iš didelio grynumo silikono medžiaga, minkštas ir patogus. mini dydžio, lengva nešiotis. aprašymai: geras )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

5vnt Kietas Akiniai Anti-rūko Purškimo Skysčio Nardymo Kaukė Defog Agentas plaukimo Akiniai Scuba Greitai Nerijos Švaresnis Tirpalu Ilgalaikis

€4.85 - €6.93
( savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. greitai nerijos anti-rūko purškimo neleidžia debesuota, nardymo kaukės, plaukimo akiniai, dažasvydis kaukes, sportiniai akiniai, apsauginiai akiniai, žiūronai, ir tiek daug daugiau. ilgalaikis, netoksiškas formulė. natūralių ir biologiškai. naudoti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

304 Nerūdijančio Plieno, Greito Atleidimo Sklende Davits Set - Aukštos Kokybės Jūrų Aparatūros už Jachtos ir Valtys

€65.66 - €150.48
( greito atleidimo sklende davits nustatyti 304 nerūdijančio plieno užraktas davits sistema jūrų aparatūrą, jachtos, valtys savybės: 1. jūrų aparatūros: greitai ir lengvai kalno keltuvas galvą tiesiai į savo jachtą ar pripučiamas valtis trancui.puikus jachtos, valtys ir kt. 2. tvirtas ir patvarus: pagamintas iš tvirto )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujas 4PCS Bagažo Sagtis Automobilio Stogo Bagažinė Burlenčių Tvirtinimo Dirželiai pensinis 250 Kg 300x2.5cm 9,8 pėdų Dviračių Vežėjas

€8.37 - €18.58
( produktų ekranas --> produktų aprašymas --> savybės: * visiškai naujas aukštos kokybės *2 poros 9,8 pėdų automobilio stogo bagažinė bagažo baidarių burlenčių cam sagties tvirtinimo pensinis dirželiai *kokybiškas ir patvarus. *produkto saugos ralio 250 kg (apskaičiuota pagal europos saugos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Visas Veidas Nardymo Kaukė Vandeniui Anti-rūko ir Anti-ištekėti Objektyvas Silikono Nardymo Kaukė Su Saugojimo Krepšys

€13.10 - €23.83
( savybės: 1. [dvigubas vamzdelis dizainas] derinys iškvėpimas ir įkvėpimas neleidžia anglies dioksido kaupimosi, uždusti ir hipoksija.kai jums įkvėpti oro patenka tiesiai iš abiejų pusių .kai jums iškvėpti, išmetamųjų dujų srautų iš išmetimo vožtuvu viduryje .kvėpavimas be jausmą, trukdo, snorkeling kvėpavimas yra )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Reguliuojamas Jet Spa Pakeitimo Baseinas Priedai Įsiurbimo Antgalis Baseinas Antgalis Obuolio Vandens Išleidimo Grįžti

€8.92 - €14.16
( matmenys įsiurbimo antgalis: ilgis = mln. 145mm x d = 89mm medžiaga: pp spalva: balta ryšys dydis: 32 / 38 mm purkštuko galvutė gali būti individualiai koreguojama siekiant optimaliai baseinas, vandens srautas. aprašymas: įtekėjimo antgaliai yra built-in dalys, kurios yra naudojamos siekiant )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Neopreno 2mm Kepuraitė Nardymo Skrybėlę Reguliuojamas Povandeninio Nardymo Naršyti Vandeniui Plaukimo Saulės UV Apsaugos Šiltesnio Vėjo

€6.68 - €9.54
( savybės: ootdty aukščiausios kokybės medžiagos: pagaminta su spandex greitai-džiovinimo oro sluoksnio audinio ir 2mm bauda neopreno, minkšta ir elastinga. plačiai naudojamas: plaukti naudojama ne tik žiemą maudytis, bet taip pat gali būti naudojamas už banglentės, nardymas, baidarės plaustais kalnų upe baidarėmis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Plaukti Eilės Sulankstomas Baseinas Plaukti Ultra-comfort Negabaritinių Baseinas Plaukti Lounge Suaugusiems Vaivorykštė Ledų Formos Vandens Recliner

€6.57 - €10.95
( aprašymas: aukštos kokybės, sutirštės pvc medžiagos patvarumas ir lengva infliacija/defliacija. unikalus ledų formos pontonai, į ryškių spalvų, akį traukiantis stilius. svoris galia iki 100 kg, tinka suaugusiems, siekiantiems komfortą ir patogumą. puikus kurortas atostogoms, baras prie baseino lounging, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2vnt Irklus strėlės ilginimas Plastiko Valtis, Irklas Išardomi Oar Baidarių Jet Ski Ir Kanojų Saugos Valčių Aksesuarai

€27.23 - €48.62
( 2vnt irklus strėlės ilginimas plastiko valtis, irklas išardomi oar baidarių jet ski ir kanojų saugos valčių aksesuarai su ištraukiama konstrukcija leidžia jį lengva nešiotis ir laikyti, kuris gali suteikti jums patogumo. pagaminta iš pvc ir aliuminio lydinio medžiagos, jis yra saugus naudoti ir patvarus. ji yra )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Saugos Line Plūdės Plaukimo Baseinas,, Inkaras, Vandens Slidžių Lynai

€1.99 - €3.31
( aprašymas: saugos virvės plaukti plūduro patvarus, lengvas ir ilgai lengva ir patogi, įdiegti ir naudoti naudoti markerius, baseinas dozatoriumi, žvejybos virvę, plūdės, slidinėjimo lynai, bazinės linijos, nurodomieji plūdurai ir spąstų labai reikmenys, vandens sporto lynai, mažos bazinės linijos,s )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Golfo Divot Įrankis Lydinio Golfo Kamuolys Žymeklis Remonto Golfo Reikmenys

€3.10
( specifikacija:pavadinimas: golfo divot toolmaterial: cinko alloycolor: atsitiktinis colorsize: apie 8 x 1.6 x 0,3 cm/3.15*0.63*0.12 innet svoris: apie 10gpacking sąrašas:1×golfo divot toolnotes:dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Baseinas Plaukti Stiprus Keliamoji Burlenčių Vandens Pramogų Žaislas su Gera Plūdrumo Plaukimo Baseinas Įdomus Sportas Vaikams

€5.05 - €9.02
( aprašymas: lengva naudoti ir skirtas vaikų amžiaus 2-14. yra du rankena rankenos stabilumą ir pusiausvyrą. universalus vaikai gali sėdėti arba gulėti ant pripučiami, su lengvumu. pagamintas iš sutirštės pvc medžiagos patvarumo ir jokio kvapo. sulankstoma ir lengva nešiotis ar laikyti, kai nenaudojamos. prekės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Teleskopinis Irklas ekologišką Ištraukiama Irklas Lengva Laikyti Stilingas T-rankena, Teleskopinis Oar Valtis

€6.46 - €11.54
( svarbi informacija medžiaga:eva pakuotės dydis: ašmenų dydis: 16cm x ne didesnis kaip 36 cm/6.30 x 14.17 (vidut.) dydis: 54cm-106cm/21.26 -41.73 (vidut.) apžvalga: ergonomiška t formos rankena leidžia patogiai ir lengvai išlaikyti.lengvas dizainas leidžia lengvai atlikti. ką retractability )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nauji 5MM Neopreno Nardymo Batai, Kojinės Naršyti neslidus, Nardymo Kojines Šiltas Anti-Thorn Paplūdimio Kojinės Vandens Sportas Plaukimo Kojinės

€14.17 - €21.79
( nauji 5mm neopreno nardymo batai, kojinės naršyti neslidus, nardymo kojines šiltas anti-thorn paplūdimio kojinės vandens sportas plaukimo kojinės 5mm šiltas nardymo kojines spalva: juoda storis: 5mm medžiaga: neoprene+aukštos kokybės nailono matmenys: m (34-36), l (36-38), xl (40-42), xxl (42-44) tinka: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1~10VNT Nardymo Akinius Saugojimo Dėžutė, Povandeninio Nardymo Rinkinys Daugiafunkcį Veidą Padengti Nardymo Užtrauktukas Atveju, Povandeninis Plaukimas

€14.67 - €24.46
( 1~10vnt nardymo akinius saugojimo dėžutė, povandeninio nardymo rinkinys daugiafunkcį veidą padengti nardymo užtrauktukas atveju, povandeninis plaukimas aprašymas: naudojimas: akiniai dėžutę stilius: kita prekės nr.: naujas didelis veidrodis, dėžutė akinius, slidinėjimo akiniai apsauginiai akiniai padengti )