0

Meniu

Automobilis Viena Koja, Automatinė bagažo skyriaus Įkrovos Smūgis Jutiklis Elektros Smart Bagažinės Kojinis Jungiklis Automobilio bagažo skyriaus Atidarymo Jutiklis

Parduotuvė: Galinio Lango
Automobilis Viena Koja, Automatinė bagažo skyriaus Įkrovos Smūgis Jutiklis Elektros Smart Bagažinės Kojinis Jungiklis Automobilio bagažo skyriaus Atidarymo Jutiklis

Automobilis Viena Koja, Automatinė bagažo skyriaus Įkrovos Smūgis Jutiklis Elektros Smart Bagažinės Kojinis Jungiklis Automobilio bagažo skyriaus Atidarymo Jutiklis

( 0 Atsiliepimai )
€43.27
Kategorijos: Galinio Lango
Prekės kodas: r547862

Produkto informacija

Automobilis Viena Koja, Automatinė bagažo skyriaus Įkrovos Smūgis Jutiklis Elektros Smart Bagažinės Kojinis Jungiklis Automobilio bagažo skyriaus Atidarymo Jutiklis

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

Šiuo metu dauguma automobilių skrynios rinką, turi būti atidaryta mygtuką arba rankiniu būdu mygtuką.Kai savininkas turi didelį punktas kamieno, jis turi įdėti elementą ant žemės ir atidarykite bagažo skyriaus ranka, o tai nepatogu dirbti.

Šis produktas išsprendžia minėtos problemos, ir yra įrengti viduje galinis bagazines dangtis automobilio, ir skleidžia mikrobangų krosnelės žemyn nustatymo.Jei jutiklis aptinka veiksmingą ateityje stebėjimo srityje, ji rezultatų atitinkamo lygio signalo pagal signalo stiprumą.Kontrolės atidarymo uodegos langelį.

Normalus režimas: požiūris koja bamperis stebėjimo srityje ir tada palikti bamperis stebėjimo srityje.Kai šis veiksmas yra užbaigtas, skelbiantis signalas bus sukurtas.

Neįprastas modelius: laiptai, akmenys, šakos, nelygių kelių, plastikinių butelių, automobilių plovimo ir kt., ne sukelti signalas yra generuojamas

100% brand new ir aukštos kokybės

Tipas: automobilio smūgis jutiklis

Diegimo Pastabos:

1. Rasti tinkamą vietą ant galinės guard transporto priemonės.

2. Nuvalykite montavimo padėtį jutiklis.

3. Nulupkite dvipusės juostos jutiklio (šone dvipusės juostos yra aptikimo paviršiaus), atsuktos į žemę

4. Prisijungti jutiklis tvirtai galinė apsauginė plokštė (viduje bamperis)!Jutimo paviršiaus turėtų vengti metalinių daiktų, pvz., geležies ir aliuminio.

Antra, po maitinimo-dėl bandymų, palaukite 20 sekundžių po to, power-on.Po produktas savarankiškai bandymas atliekamas bandymo, jūs galite padaryti, spardymas, ar šlavimo judesius pagal jutiklis.

1. Jutiklis gali pripažinti tik vieną veiksmą, arba kick arba vieną kartą, vieną kartą

2. Po kiekvieno veiksmas yra užbaigtas, jums reikia palaukti 2 sekundes prieš tęsiant operaciją

Trečia, gaminio darbo charakteristikos, viena kick negali būti naudojamas po automobilio pradėjo, ir vienas smūgis yra naudojamas įprastai, po ugnis turne

Spalva: juoda

Medžiaga: ABS plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x jutiklis

1 x laidas pajungti

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Rukis.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Rukis.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

  • Tipas - Automobilių kick jutiklis
  • spalva - Juoda
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - ABS Plastiko

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

120W Automobilių Mobiliųjų Telefonų Kroviklį Super Greito Įkrovimo Du laidus Ištraukiama Konversijos Prijunkite USB/C TIPO Sąsaja Kilnojamojo Įkroviklis

€18.81 - €37.64
( kulka taškų: 1.daugiafunkcinis dizainas: tai automobilinis įkroviklis turi dviejų tipų uosto ir ateina su 2 usb laidai, kuriuos galima įkrauti telefoną 4 elektroninių prietaisų tuo pačiu metu. 2.kompaktiškas dizainas: laikykite savo kabeliai, susivėlęs su šiuo nešiojamų automobilinis įkroviklis.su ištraukiama kabelis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

50JA Suderinama E60 E63 E64 Automobilio "Bluetooth" suderinama Imtuvas, Stereo Aux, MP3 Grotuvas, Muzikos Imtuvas, Adapteris, Laidas

€3.89 - €5.06
( visiškai naujas ir aukštos kokybės ootdty savybės: funkcija bluetooth įrenginiai, jokių funkcinių apribojimų automobilio radijo leidžia išorinio šaltinio tai yra įmanoma iš savo išmaniojo telefono į automobilio garso sistemą srautas suporuoti savo telefoną su savo bluetooth )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Automobilių Hud Spidometras Automobilio Greitis Heads Up Display Automobilių Hud GPS Spidometro greičio viršijimo Perspėjimas, USB Plug Ir Play Hud Head Up Display

€12.34 - €24.69
( pristatome mūsų naujoviškų automobilių hud head up display suderinama su motociklais.į įskaitomas ekranas suteikia gyvybiškai svarbios informacijos ir energijos taupymo dizainas reiškia, jums nebus paleisti žemyn jūsų baterija.be gręžimo reikalaujama, įdiekite yra vėjas! gaminio dydis: 12*8*6cm produkto svoris: 150g pastaba: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Automobilių, Autobusų Įkroviklio Lizdas Adapteris Ype C Dual USB jungtys Greitai Įkrauti 12V/24V USB Power Panel Jūrų Motociklai

€3.97 - €7.93
( informacija: * greita įkrovimo galia pristatymo 3.0 usb-c uosto pristatyti 55w powerat 3x greitis 30 minučių.(greitai nemokamai: reikia naudoti su usb c kabelio.) * greitai įkrauti uostų tipas: greitai įkrauti 3.0 uostų suteikia 4x greičiau įkrovimo spartą į suderinamus prietaisus.gali imti suderinamus prietaisus iki 80% )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Japonų Anime Bungo Benamių Šunų Klasikinių Filmų Plakatų Derliaus Kambaryje, Baras, Kavinė Dekoro Lipdukai Sienų Tapyba

€0.45 - €7.58
( 😈 techniniai duomenys: dydis 1:10cmx15cm/15cmx20cm/20cmx25cm/21cmx30cm dydis 2:42cmx30cm/25cmx35cm/30cmx40cm/30cmx45cm dydis 3:40cmx50cm/40cmx60cm/50cmx70cm/60cmx80cm/60cmx90cm medžiaga: pp sintetinio popieriaus spalva: kaip rodyti funkcijos:hd kokybės/klijai/atsparus vandeniui/apsauga )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Derliaus Japonų Menas 6, Japonų Baltas Akių Ir Slyvų Žiedų Metalo Ženklai Urvas pub Apdailos Kino svetainė

€5.44 - €10.89
( klasikinis apnašas derliaus metalo pasirašyti kambarį namo apdailos plokštės, sienos meno plakatas aprašymas daugiau perkate, tuo mažesnė kaina! galima maišyti užsakymą !praneškite mums stilių,kurį norite, arba pastaba ,ačiū! medžiaga: aukštos kokybės metalo . dydis apie: 30cm * 20cm ( 11.8 colių * 7.9 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

LED Žibintai Rožinė Abėcėlės Raidė 22Cm Skaičius Baterija Lempos Šviesos Marquee Naktį Šviesos Vestuvių, Gimtadienio Linksmų Kalėdų

€9.74 - €19.47
( rožinė abėcėlės raidė led žibintai 22cm skaičius baterija lempos šviesos marquee naktį šviesos vestuvių, gimtadienio linksmų kalėdų ypatybė: rožinė laišką lempos dekoratyvinės lempos medžiaga: plastikas aukštis: 22cm šviesos spalva: rožinė baterijos: 2 * 5 baterijos(neįtraukta,reikia )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Helovinas Voras Dekoracijos, Lauko, Patalpų Plaukuotas Voras Helovinas Išdaiga Prop Helovinas Papuošalai Restoranų Teatras

€3.48 - €5.36
( paversti savo sodus į baisu haunted scenų su mūsų gerai helovinas voras dekoracijas.unikaliai suprojektuoti su tikroviškos formos, jie bus lengvai panika jūsų svečiams.lankstus ir sulankstomas dizainas leidžia lengvai saugojimo ir pakartotinio naudojimo už metus į priekį. techniniai duomenys: produkto pavadinimas: helovinas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Liūtas Bendro Klasikinio Meno Paveikslų Spausdinimas Ant Drobės Meno Plakatų, piešinių ir Spaudinių Ainmals Kostiumas Šiaurės šalių Sienos Menas Nuotraukas Cuadros

€4.13 - €8.27
( prašome atkreipti dėmesį: 1.mes paramos lašas laivybos ir whosesale . 2. laikykite žemyn siuntimo išlaidas ir aviod sugadinta dėl laivybos būdas, ne motina, ne rėmas , drobės tik . 3.tapyba yra ne handpainted, ji yra atspausdinta mašina. 4.1 colis=2,54 cm 5. mes priimame nestandartinių dydžių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

HD Atspausdintas 3 Gabalas Drobė Meno Razinų Vynas Tapybos Gerti Sienos Nuotraukas Kambarį Valgomasis Salė Dekoro Nemokamas pristatymas NY-6967D

€47.03 - €78.39
( šis paveikslas yra spausdinami ne handpainted !!! mes turime 2 variantus šis paveikslas-su rėmeliais, ar ne rėmeliais.prašome pasirinkti vieną variantą, kai jūs perkate. su rėmeliais-tai tapyba buvo užtempta ant medinio karkaso, pasirengę pakabinti! ne įrėminti reiškia, drobė tik. dydis: size1: 30cmx50cmx3pcs )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Derliaus Chic Stiliaus Foto Madona Muzikos Skandinavijos Meno Plakatas Drobės Tapybos Sienos Menas Spausdinti Nuotrauką Kambarį Namų Dekoro

€4.33 - €7.11
( prašome atkreipti dėmesį 1.tapyba yra ne handpainted, ji yra atspausdinta mašina. 2. laikykite žemyn siuntimo išlaidas ir aviod rėmo sugadinta dėl laivybos, ne motina, ne viduje rėmo, ne už kadro, drobė tik. 3. dėl įvairių apšvietimo efektai tarp kompiuterių monitoriams,mobiliųjų telefonų,spalva objektų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aromatinės Žvakės Degiklio Laikiklis Geometrinis Vaško Namų Dekoro Aliejai, Dovanos, Mazuto Degiklių Išlydyti

€6.86 - €15.26
( žvakė geometrinis alyvos dekoro išlydyti degiklio laikiklis naftos aromatinių vaškas dovanos, namų degikliai savybės: individuation: puikus maišymo ir atitikimo kvepalai sukurti savo asmeninę kvepalų mišinys. instrukcija: įpilkite 8 minutes, pilną karšto vandens, viršuje groove, įlašinami keli lašai, aromaterapija )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mėlynos Spalvos Smiltainio Lazdelė Taško Gamtinių Akmenų, Vidaus Apdaila

€16.05 - €17.44
( mėlynos spalvos smiltainio lazdelė taško gamtinių akmenų, vidaus apdaila medžiaga: mėlyna smiltainis dydis(apytiksliai):60-100mm įpakavimas: su bubble wrap viduje ir saugus maišelį už )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Spalvinga Drobė Tapybos Menininko Rankomis dažyti Ryškiomis Spalvomis Augalų Aliejaus Tapybai Peilis Gėlių Aliejaus Tapybai už Kambarį Dekoro

€83.97 - €167.94
( rekomenduoti paveikslų tapyba informacija da fen aliejaus tapybai pasaulio paveikslų išsamiai prekės pavadinimas gėlių aliejus, dažymo medžiagų kokybės drobės ir naftos stilius, kaip jis rodo, dydį, nes ji yra ir jokių kitų norimo dydžio laivybos nemokamas pristatymas į kai kurių šalių rėmelis be rėmelio, bet galėtų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujas Grybų Hipių gėlių Siuvinėjimas Retro 60s 70s Sienos Kabo Gobelenai Kambarį Namuose Animacinių filmų Bendrabučio Dekoro Psichodelinio Sienos

€4.13 - €6.88
( gobelenas dydis:95x73cm vienas dydis *rankinis matavimo prašome leisti 2-4cm klaida. *dydis skirtingų bus poveikis modelio ir spalvų šou. *įvairių ekrano ir fotografavimo šviesos poveikio spalva. medžiaga:poliesterio audinio įpakavimas:1piece * gobelenas šiltas patarimai: kai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Helovinas Durų Ženklas Ragana Kojos Gallipot Šluota Baisu Patalpų Lauko Sienos Kabo Dekoro Sveiki Doorplate Buveinės Šalies Prekių

€3.55 - €7.24
( helovinas durų ženklas ragana kojos gallipot šluota baisu patalpų lauko durys sienos kabo dekoro sveiki doorplate buveinės šalies prekių spooky halloween tema: featuring ragana kojos, šluota, ir ragana gallipot, tai durų ženklas priduria, tamsus ir šventinę atmosferą jūsų namuose. priduria įdomus ir linksmai: sveiki, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Modeliavimo Raudonas Obuolys Statula Vario Amatų Stalo Apdailos Modernus Dizainas Vaisių Skulptūra Papuošalai Gyvenimo Kambario Baldai

€55.20 - €122.65
( produkto informacija produkto pavadinimas: modeliavimas raudonas obuolys statula medžiaga: varis tikslas: stalo apdaila, amatų skulptūra. pristatymas sąrašas: statula*1. patarimai: mes visiškai siunta per 2-3 dienas, ir pateikti skaldytų išsiimti paslaugos. jei matote, kad prekės yra sugadintos/su )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Gamtos Violetinė Žėručio Vilkas Galvos Kristalų Gyvūnų Raižyti Reiki Healing Akmens Statulėlės, Namų Puošyba, Dekoras Dovana 1pcs

€48.32 - €56.85
( nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio, jums bus gauti panašių kristalų, nes iš natūralaus akmens.visi prekė bus išsiųsta atsitiktine tvarka,pažadame, kad mes suteiksime jums geriausias produktas, jei jums užsisakyti iš mūsų parduotuvės.tikimės, kad jūs turite puikią pirkinių patirties mes galime pritaikyti dauguma )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

"Lotus Mandala Siena Lipdukas Etninės Religijos Indijos Budizmo, Jogos Boho Stiliaus Namo Miegamąjį Kambarį, Durų Apdaila Vinilo Decal

€11.34 - €14.73
( 86537 produktų, jums gali patikti sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! mes esame profesionalių gamintojų vinilo pjovimo lipdukas lipdukas . mūsų kokybės vinilo medžiaga yra vienos iš geriausių kinijos. į kairę nuo popieriaus ir skaidrią produte yra lengva mums naudoti, ir atrodo daugiau gražus! galime )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1 Gabalas Nešiojamą Afrikos Vestuvių Gerbėjai Vestuvių Nigerijos Vestuvių Plunksnų Ventiliatorius

€12.66 - €21.44
( 1 gabalas nešiojamą afrikos vestuvių gerbėjai vestuvių nigerijos vestuvių plunksnų ventiliatorius paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% originalus ir geros kokybės, su nemokamu po pardavimo garantija. elegantiškas ir subtilus dizainas: mūsų plunksnos gerbėjų, kad yra nuostabiai meistriškai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Programuotojas Web Developer Metalo Pasirašyti Pub Namų Pritaikyti Tapant Ant Sienų Skardos Pasirašyti Plakatas

€4.24 - €8.49
( klasikinis apnašas derliaus metalo pasirašyti kambarį namo apdailos plokštės, sienos meno plakatas aprašymas daugiau perkate, tuo mažesnė kaina! galima maišyti užsakymą !praneškite mums stilių,kurį norite, arba pastaba ,ačiū! medžiaga: aukštos kokybės metalo . dydis apie: 30cm * 20cm ( 11.8 colių * 7.9 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

H55A Patvarus Rotango Umbra Paprastas Elegantiškas Dizainas Girliandos Atspalvį Krepšiai

€6.06 - €10.26
( savybės: patirti gamtos grožį savo namuose su šiuo umbra, pagaminti iš kokybės rotango. savo patvarumo ir ekologišką dizainą, padaryti ją puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina paprastas ir elegantiškas dekoras, o ieškantiems komforto savo gyvenimo erdvę pagaminti iš rotango, tai umbra priduria, liesti elegancijos )