0

Meniu

19Pcs Metalo, Plieno Failą Šlifavimo Įrankis Su Plokščiais Failą, Pusiau Apskrito Failą, Diskiniai Failą, Trikampio Failą Ir Adata Failą.

Parduotuvė: Mokyklos Reikmenys
19Pcs Metalo, Plieno Failą Šlifavimo Įrankis Su Plokščiais Failą, Pusiau Apskrito Failą, Diskiniai Failą, Trikampio Failą Ir Adata Failą.

19Pcs Metalo, Plieno Failą Šlifavimo Įrankis Su Plokščiais Failą, Pusiau Apskrito Failą, Diskiniai Failą, Trikampio Failą Ir Adata Failą.

( 0 Atsiliepimai )
€30.20 - €56.98
Kategorijos: Mokyklos Reikmenys
Prekės kodas: r550295

Produkto informacija

Šis metalas failų rinkinį sudaro 4 metalo failus (butas failą, pusapvalės failą, diskiniai failą ir trikampio failą) ir 14 adata failus.Tinka visų rūšių šeimoms ir seminarai.

Metalo failas yra pagaminti iš aukšto Metalo, aštrus ir patvarus.

Šis metalas plienas set yra įrengta tvirtas lagaminas, skirtas saugiai laikyti ir transportuoti.Su šio rinkinio, jums bus gauti žalvario šepetys, kurį galite naudoti, valyti failą po naudojimo.

Tai failų rinkinys, kuriame yra labiausiai failų tipų ir dydžių, ir yra tinkama naudoti namuose, garaže, dirbtuvėse, statybos aikštelėje ar darbą.Jis naudojamas paviršiaus apdorojimas mediena, metalas, veidrodžiai, stiklo, keraminių plytelių ir keramikos, odos ir plastiko.

Mažo dydžio failus tinka aukštesnio tikslumo ir griežtesnė šlifavimo dėl mažesnių objektų.

aprašykite:

Pavadinimas: metalo, plieno set

Medžiaga: Metalas

spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x Metalo, plieno set

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Primena Metalo Dviračio Modelis, Stalo Laikrodis Senovinių Geležies Laikrodis Ornamentu Kambario Dekoro Dovana ir Amatų Reikmenys Meno Kolekcija

€29.99 - €66.64
( 1. aprašymas: primena metalo dviračio modelis, stalo laikrodis senovinių geležies laikrodis papuošalas dovanų amatų reikmenys meno kolekcija ir kambario dekoro. 2. medžiagos: plieno ir stiklo. 3. spalva: bronza. 4. dydis(cm): apie 33(aukštis)*4( plotis)*36( ilgis). 5. n.w.: apie 1,2 kg. 6. gaminys: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šiaurės Abstrakčiai Humanoidų Statulėlės už Kambarį Patalpų Puošyba, Krištolo Rutulį Pav Naujovė Statula Namų Dekoro Skulptūra

€18.65
( informacija: 1.medžiaga: derva ; 2.dydis:žr. paveikslėlį arba paprašyti, kad pardavėjas; 3.pareigos:mokytis, svetainė, miegamojo, biuro apdailos, dovanų duoti; 4.taikoma scena:tinka modelio namas, gyvenamasis kambarys, valgomasis, miegamojo, viešbučio, registratūra, kavos ir pan.; 5.įpakavimas:dėžutė )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2 Vnt Medžio Drožė Kampe Kaulo Aplikacijos Dekoro Baldai Amatų Unpainted, 8 X 8Cm ir 12 X 6Cm

€2.62 - €3.28
( 2 vnt woodcarving decal: 1 vnt 8 x 8cm & 1 vnt 12 x 6cm galima klijuoti ant sienos, durys, baldai, spintos, indaujos, langų ar veidrodžių, kaip papuošimas.patikimos kokybės ir gerų rezultatų elegantiškas europos stiliaus savo namams.išskirtinį drožyba modelius gražus, elegantiškas, storio klasikinis skonis mūsų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10Pc Veidrodinė Siena Lipdukas Aikštėje Akrilo Siena Lipdukas lipnus Akrilo Plytelės Lipdukas Vonios 3D Lipdukas, Veidrodis, Plytelės 10CM

€2.69 - €4.49
( aprašymas: *10vnt 10cm aikštėje veidrodžio stiklo plytelių, sienų lipdukai lipdukas mozaikos namų dekoro * visiškai naujas ir aukštos kokybės *medžiaga: akrilas *dydis: 10 x 10cm (vidut.) *spalva: sidabrinė (kaip nuotraukose) *naudojimas: mėlyna apsauginė plėvelė ant paviršiaus, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

831B Mini Laikrodis Įterpti 2-1/2Inch 65mm Turas Judėjimo Laikrodis Baltas Veidas Aukso/Sidabro Tonas arabiškų Galvos Laikrodis

€2.83 - €5.66
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės laikrodis įterpti funkcijas, aukso/sidabro spalvos apdaila, juodos ir arabų skaitmenis lengva skaityti. ateina su galinį dangtelį ir gumos tarpikliai užtikrinti įdėkite į vietą, kuri gali užkirsti kelią šiek tiek netvarkinga skylę. puiki diy )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mažylis muzikos piggy bank namas formos elektroninių šunų taupyklė žaislas vaiko Pinigų taupymo dėžė automatinė piggy bank vaikui geriausia dovana

€12.25 - €33.66
( 100% brand new ir kokybės ypatybė: galite išsaugoti nedidelį mokestį. šis klasikinis piggy bank sutaupys jums įdomus. malonus būdas įrašyti savo kūdikio pirmųjų monetų. tai gali būti mielas žaislas ar piggy bank ar namų dekoro. tik piggy bank, priedai neįtraukiami į demo. funkcijos: medžiaga: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Lauko Kempingas Kviečių, Ryžių Akmenų Grilis Plokštės Korėjos Grilis Plokštės Kasetės Viryklė Elektromagnetinio Orkaitė Grilis Plokštės

€26.18 - €40.29
( lauko kempingas kviečių, ryžių, akmens plokštelės grilis grilis plokštės kasetės orkaitė grilis plokštės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pora Statula Stalo Ornamentas Meno Amatų Valentino Dienos Dovana Dekoratyvinės Statulėlės už Miegamojo, Biuro Jubiliejų Namų Dekoro

€7.53 - €16.03
( aprašymas: 【tvirtos medžiagos】: lover skulptūra yra pagaminta iš aukštos kokybės keraminės medžiagos, ekologinio draugiškas ir lygus, tvirtas ir patvarus, ir ne taip lengva nutraukti. 【ryškus stilius】: subtilus ir romantiškas abstrakčiai pora statulėlės, šiuolaikinio meno amatų ornamentu, baudos kūrinys, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Valentino Diena Rankų darbo Auksas Pakilo Romantiškas Dovanas Savo Meilužio Mergina Šalies Namų Dekoravimo Vestuvių Dirbtinių Gėlių

€4.59 - €5.66
( rankų darbo auksas pakilo valentino dieną, kūrybos dovana, romantiškas dovanas meilužio mergina dovanų šalies namų puošybai gėlėmis aprašymas: medžiaga:aukso folija + polietileno dydis:25*10*5cm/9.8*3.9*1.9 colių stilius:modernus pakuotė:kartoninė spalva:auksinė, violetinė, mėlyna, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Islamo Pranašas Mahometas Fatima Palmių Rankoje Akių Keramikos Nuotraukų Albumą Amatų Buda Lotus Saulėgrąžų Meditacija Gydymo Talismanas Dekoras

€8.61 - €12.29
( būklė: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės spalva: mėlyna žalia medžiaga: keramikos, plastiko formą; fatima akių palmių dydis;14.5x10.5cm svoris; 152g pritaikymas :mažos dekoracijos automobilių ar namų stalo dekoracijas paraiškos]: vestuvių dovanos, vestuvių dovanos, dovanų giminaičiams )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Zenobia Dekoro Funny Cat Pasirašyti Derliaus Metalo Skardos Pasirašyti Gražių Draugystės Plakato Kačių Reikmenys Kačių Mylėtojas Lizdą Namas Meno Apdaila

€5.44 - €10.89
( produkto informacija patvarus - 7.8 *11.8 metalo ženklas spausdinamas su dourable visą spalvų apdaila alavo metų rodymas. lengva pakabinti - ateina su keturių varžtų skyles ir tai šviesos užtenka būti montuojamas su dvipuse putų juosta arba komandos juostelėmis vintage - dirbtinės patinos ir rūdžių atiduoti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Derliaus Troba Didelis vazonas Dekoro Namų Lauko Metalo Gėlių Vaza vestuvėms puošmena

€57.89
( #detail_decorate_root . magic-1{plotis:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magija-2{min-height:28px;padding:5px 10px;plotis:126px;min-height:28px;dėžutės dydžio:kiekis-dėžutė}#detail_decorate_root .magija-3{font-size:18px}#detail_decorate_root .magija-4{min-height:28px;padding:5px 10px;plotis:579px;min-height:28px;dėžutės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1pc Vietnamas Raudonmedžio Smilkalų Vamzdis Namų Retro Mediniai Saugojimo Smilkalų Dėžutė Smilkalų Lazdelės Vamzdžio Laikiklį Home Office Papuošalai

€3.91 - €7.83
( specifikacija: būklė: 100% visiškai naujas spalva : kaip nuotraukoje parodyti medžiaga : mediena paketą sudarė: 1 * smilkalų vamzdis pastaba: 1.dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos. 2.atleisk, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Drobė Spausdinama Prabanga Juoda Aukso Ratu, Tapyba, Plakatas Abstrakčių Geometrinių Sienos Meno Nuotrauką Kambarys Estetinį Namų Dekoro

€4.25 - €7.73
( drobė spausdinama prabanga juoda aukso ratu, tapyba, plakatas abstrakčių geometrinių sienos meno nuotrauką kambarys estetinį namų dekoro pakuotė : dažymo juostą pvc vamzdis (be rėmelio) dydis: 1 colis=2,54 cm 10x15cm(4x6inch) 13x18cm(5x7inch) 15x20cm(6x8inch) 20x25cm(8x10inch) 21x30cm(8x12inch) 30x40cm(12x16inch) )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Gamtos Violetinė Žėručio Vilkas Galvos Kristalų Gyvūnų Raižyti Reiki Healing Akmens Statulėlės, Namų Puošyba, Dekoras Dovana 1pcs

€48.32 - €56.85
( nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio, jums bus gauti panašių kristalų, nes iš natūralaus akmens.visi prekė bus išsiųsta atsitiktine tvarka,pažadame, kad mes suteiksime jums geriausias produktas, jei jums užsisakyti iš mūsų parduotuvės.tikimės, kad jūs turite puikią pirkinių patirties mes galime pritaikyti dauguma )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kalėdų elementas modelių, pvz., Kalėdų Senelis, briedžių, sniego ir pan., sukurti Kalėdų šventinę atmosferą

€1.08 - €1.80
( kalėdų elementas modelių, pvz., kalėdų senelis, briedžių, sniego ir pan., sukurti kalėdų šventinę atmosferą aprašymas: lengva naudoti lipdukas su klijais-nemokamai elektrostatinės dizainas. nepalieka likučių, kai nuplėšti. laikosi prie stiklo, kai jis yra veikiamas vandens. daugkartinio naudojimo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

"Star Trek" Enterprise 1:1000 Modelis Metalo Lėktuvas Su Šviesos Starship Skraidančia Lėkšte Naktį Šviesos Ornamentų Kolekcines Modelis Dekoras

€31.83 - €63.65
( savybės: ⭐100% brand new ir aukštos kokybės, 100% pasitenkinimo garantija ,jei yra bet kokia bū lem su rvetee produkto, prašome susisiekti su manimi ir išspręsti problemą.jums išsiųsti ar grąžinti , prašome don ' t give blogas peržiūros .ačiū, gerbiamas kliente! ⭐gali būti šviesos erdvėlaivio modelį, labai )