0

Meniu

1 x Audinio Žymeklis Rašikliai Nuolatinis Spalvos "PASIDARYK pats" Tekstilės Drabužius T-Marškinėliai, Batai, raudona

Parduotuvė: Baldai
1 x Audinio Žymeklis Rašikliai Nuolatinis Spalvos

1 x Audinio Žymeklis Rašikliai Nuolatinis Spalvos "PASIDARYK pats" Tekstilės Drabužius T-Marškinėliai, Batai, raudona

( 0 Atsiliepimai )
€1.35 - €2.02
Kategorijos: Baldai
Prekės kodas: r105477

Produkto informacija

Spalva: raudona

Rašiklio Ilgis: 14.5 cm

Rašalo Medžiaga: netoksiškas formulė

Pen Lentyna Medžiaga: Derva

Audinio Žymeklis permanentinis Dye ink.

Ženklai Gali Laikyti Ilgą Laiką Po Džiovinimo / Lyginimo Ir Skalbti, Populiarus Naudojami "PASIDARYK pats" Dizaino Ant Audinio, Odos Ir T-marškiniai ir kt.

Paketą Sudaro:1x Audinio Žymeklis (Pen Tik, Bet kiti NE YRA)

ĮSPĖJIMAS: A)Nes jis yra nuolatinis, turi būti naudojami likusių medžiagų bandymo pirmą meistras įgūdžius prieš oficialų naudoti.

B) Turi būti ne garo lygintuvas, jei jums atidaryti garo lygintuvas nėra.

(C) Nr. lyginimo, taip pat nuolatinis, tiesiog laikyti spalvų nėra, kaip lyginimo po geros, todėl nereikia būti naudojamas kaip laikinas žymeklis.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

5M Gold Plytelių Juosta Lipni Sienų Lipdukai Imitacija, Metalo Kambarį Dekoro Linijos Fone, Sienų Lubų Krašto Juostelės

€6.79 - €12.34
( 5m lipni, nepralaidus vandeniui anti-drėgmės vonios kambarys mozaika, pvc sienų briaunų laminavimo juostos virtuvės grindų popieriaus, keramikos kambarį dekoro juosta savybės: 1.šios rūšies plytelių grožio siūlė labai gerą šeimos papuošalai, grindų, durų siūlės, plytelių ir kitų spragas, pagal savo asmenybę )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Hamakas Namų, Lauko, Patalpų, Sūpynės Kabinti Kėdutė, Lopšys Karšto Stropai 280x100cm Vaikų Vaikų Suaugusiųjų Žaidimai Kambaryje Jutimo Žaislas ADHD

€26.04 - €40.06
( savybės produkto pavadinimas : ruožas vaikų hamakas / sūpynės medžiaga : 100% medvilnės pluošto matmenys : 150x280cm / 100x 280 cm ( plotis x ilgis ) ± 3% privalumai : medvilnės spandex akies audinys yra kvėpuojantis, minkštas ir patogus / medžiaga yra tampri ir laisvai reguliuojamas /lengva atlikti/saugi )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pirmos klasės italijos minimalistinio pirmame aukšte odos funkciją, sofa-lova salono elektros dydis butas, tipas teleskopinis kambarį s

€4 389.61
( apie mus 1,mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia kinijos didmeninės rinka.bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto paveikslėlius ar modeliai.aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produkto parduotuvėje galite pirkti. 2,visi )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10 VNT AP02N60H Į-252 02N60H 2N60 600V N-Channel MOSFET SMD

€4.69
( . 10 vnt ap02n60h į-252 02n60h 2n60 600v n-channel mosfet smd )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2 Vnt Skriemulys, Dirželiai Sporto Priemonė, Lauko Kempingas Priedai Sūpynės Kabo Hamakas Fitneso Pakaba Tiekimo Lyno Kilpos Pakabos

€5.04 - €9.89
( aprašymas tai rinkinys skriemulys kabinti dirželiai, kurie yra pagaminti su geros kokybės medžiagų, patogus ir patvarus naudoti.šių paskirčių kabinti dirželiai gali turėti sveikatingumo skriemulys, sūpynės ir kiti daiktai. funkcijas, lengvas ir kompaktiškas, jie yra nešiojamas, kad atlikti. savybės -spalva: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pritaikyti aukštį, medžio masyvo baro taburetės klasikinis turas sėdynės varžtas sustiprinta mediniai suolai

€82.62 - €87.90
( #detail_decorate_root .magija-0{plotis:750px}#detail_decorate_root .magic-1{overflow:hidden;width:750px;height:473.4375 px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root .magija-2{margin-top:0;margin-left:0;plotis:750px;aukštis:473.4375 px}#detail_decorate_root .magic-3{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2 Vnt. Plastikinių Stalo Kėdė Stove Padidėjo Lova Didinimo Blokai Stovuose, Stalo Kojos Baldai, Sofos, Stalo Kojos Baldai, Stovų

€9.59 - €19.18
( aprašymas lova stove turi geras stabilumo ir gali apsaugoti baldus nuo stumdomas, todėl galėsite jį naudoti saugiai.e asy naudoti, tik pagal kojas, kad jūsų skalbimo mašina, lova, odininkas, spinta, arba bet kokių kitų baldų, įgyti saugojimo vieta jums. savybės -spalva:juoda -medžiaga:plastikas -dydis:9.60x8.00x8.00cm/3.77x3.14x3.14in -a )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Patalpų internete celebrity stiklo kamuolys skaidrus burbulas kėdė Šiaurės kabantys krepšelį balkonas, lauko sūpynės

€384.13
( paramos modelių įtraukti platinimo pagalvėlės ir kilimai. kabančios grandinės modelis ateina su pristatymu pagalvėlės, aksesuarai ir apšvietimo reikmenys kabančios kėdės siunčia metrų pažymėti pagal numatytuosius nustatymus, ir yra vežami žemyn (bendrijos sunkvežimių negali atvykti ir pasiimti prekes durys, bendrija).produktai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Techniniai Ąžuolo Medienos Lukšto Inžinerijos Fanera E. V. 55cm x 250cm

€25.06 - €27.55
( mes pasistengsime paketą, jis taip pat.kartais fanera gal crack šiek tiek per siuntą.tai normalu ir jei jūs negalite jį priimti, prašome pasirinkti, express siunta arba užsisakyti daugiau. kai kurie modeliai fanera paraiška )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

260x140cm Lengvas Dvigubo Asmuo, Kempingas Hamakas Lauko Paplūdimio Turistinius Kelionės Žygiai Nešiojamų Parašiutu Nailono Hamakas

€17.48 - €33.61
( mes sveikiname visus dropshippings ir priimti csv failus ir oem užsakymą-logotipas.visi daiktai mūsų parduotuvėje sandėlyje ir visi užsakymai siunčiami per 12 valandų ir stebimi internetu per 6 valandas.nemokamai epacket daugiau nei 30-yje šalių.pristatyti vidutiniškai 7-12 dienų mums, ca ir europ.vienas ant vieno, klientai, paslaugos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Augusta Counter Aukštis Aukštos Atgal Swivel Medienos Counter Išmatose, Vyšnių Apdaila

€44.61 - €87.48
( saugumas, ilgaamžiškumas, ir dizainas yra visiems, suvynioti į vieną paketą su augusta swivel skaitiklis arba baro taburetės.nesvarbu, kaip ilgai valgio trunka, išmatose apvalus pasukama sėdynė, pakoja, ir grakščių formų atgal užtikrinti, jums bus valgyti komfortą.360 laipsnių rutulinių guolių pasukama plokštė žada ilgaamžiškumas.ačiū, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

plaukų Salonas Baldai, Rakinama juoda Kirpykla Vežimėlio Su Ratais Didmeninės

€68.60 - €72.98
( kirpykla polių paramet produkto aprašymas: ----------------------------------------------------------- didmeninė kirpykla polių lempos kirpykla, ašigalio produkto pavadinimas kirpykla polių prekės nr. spalvos mėlyna/raudona/balta/juoda pakavimo 1pcs/ctn logotipas logotipą medžiaga plastikas dydis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Metalinių Lovos Rėmu Lova Po Laikiklis Geležies Lova Geležinkelių Kablys Lova Pakeitimo Dalis

€4.76 - €9.33
( aprašymas ieškote profesionalios, dar patogiau lova geležinkelių sagtis?ar jums ieškoti tvirtas, patikimas lova geležinkelių sagtis, kurios gali būti naudojamos ilgametis?jei taip, mūsų pakeitimo lova sagtis turi atitikti jūsų poreikius. savybės - spalva: juoda -medžiaga:geležis - dydis: 10.90x8.70x0.20cm/4.28x3.42x0.08in - )