0

Meniu

Yoobure Kompiuterio Stalas Greito Įkrovimo Tipas-C Įtraukti, Žaidimų stalai, 47" Biuro Stalas su Monitoriaus Stovas, Stalo, Namų Biuro Stalai

Parduotuvė: Baldai
Yoobure Kompiuterio Stalas Greito Įkrovimo Tipas-C Įtraukti, Žaidimų stalai, 47

Yoobure Kompiuterio Stalas Greito Įkrovimo Tipas-C Įtraukti, Žaidimų stalai, 47" Biuro Stalas su Monitoriaus Stovas, Stalo, Namų Biuro Stalai

( 0 Atsiliepimai )
€41.66 - €96.87
Kategorijos: Baldai
Prekės kodas: r122927

Produkto informacija

Apie šią prekę 🔥 Visada Jūsų Pusėje.Gabaritiniai matmenys: 47.2"L x 19,7"W x 29.1"H 🔥 💡【Žaidimų Stalas su LED Žibintai】Pristatome mūsų žaidimų stalas su LED žibintai.Pasirinkti iš 22 dinaminiai režimai, 7 statinis režimai, ir reguliuoti ryškumą nustatyti, kad jūsų žaidimų vibe.Sinchronizuoti žibintai su savo muzika svaiginančius patirtis.Plius, naudojimo laikas funkciją tvarkaraštį, automatiškai įjungti/išjungti apšvietimą. 🔋【Atnaujintas Įkrovimo Stotis】Ištirti mūsų juodas stalas su 2 KINTAMOSIOS srovės maitinimo lizdai ir 1 USB prievadas, skirtas jūsų prietaisus.Visų pirma, jis pasižymi Tipas-C uostą greitai įkrauna telefoną.Įkrovimo stoties, gali būti dedami ant abiejų pusių mažai kompiuterio stalas.Jis taip pat FCC-sertifikuota jūsų ramybė. 💪【Pastatytas Paskutinis Ir Stabilus】Mūsų rašomasis stalas funkcijos tvirtas plieno rėmas ir aukščiausios kokybės medienos patvarumo.Mes tvirtesnio stabilumo pridėdamas X-type vamzdelio gale, 2 trikampio traukes ant šono, ir 3 crossbars apačioje. (Parą miegamasis: 300 svarų paramą; Monitoriaus stovas: 65 lbs parama) 🎨【Turiningas Dizainas】Pirma, reguliuojamas 3-pavarų monitoriaus stovas (3.7", 5.7", 7.9") skatina darbalaukio saugojimo ir ekrano matomumą.Antra, mes užtikrinti patogų naudoti, suteikiant pakankamai vietos kojoms.Galiausiai pusėje saugojimo krepšys ir kablys patenkinti jūsų saugojimo poreikius biuro reikmenys,ausinės, ir kt. 🏡【Universalus Kompiuterio Stalas】Prašmatnus derliaus žavesio atitinka funkcionalumą šiame stalas su saugykla, derliaus išvaizdą, kad papildo bet kokio dekoro stiliaus, universalus pakankamai įvairių erdvių, pavyzdžiui, savo kambarį, biuro, studijos ir pan.Ji prisitaiko, kaip kompiuterio stalas, darbo stalas, studijų stalas, biuro stalo, žaidėjas stalas, ir daugiau. 🔧【Lengvas Surinkimas】Mūsų medienos stalas atvyksta su aiškia instrukcija, paženklinti dalių, montavimo įrankius, ir agregatas, vaizdo, ant gaminio puslapį ir sklandžiai setup ne kartą.Mėgaukitės suteikiama 1 Metų Garantija.Dėl bet kokių klausimų apie mažas stalas, miegamojo, prašome susisiekti su mumis ir mes pasistengsime atsakyti per 12 valandų.

  • Bendro Naudojimo - Prekybos Baldai
  • Su Kabinetas - No
  • Su Voleliais - No
  • Su Klaviatūros Lentyna - No
  • Prekės Pavadinimas - XMSJ
  • Kilmės - JAV(Kilmės)
  • Išvaizda - Modernus Stilius
  • Konkrečias Naudojimo - Biuro Stalai
  • Tipas - Biuro Baldai

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Derva Mąstytojas Kūrinys Šiuolaikinio Abstraktaus Meno Dovanos Lentynoje Ornamentu, Naudojant Abi Rankas

€14.30 - €23.83
( aprašymas: medžiaga: derva aukštos klasės modelis, kambario papuošalai, sukurti šviesos prabanga/high-profile/mados menininkų rezidencija. abstrakčiai ir meno įvaizdį mąstytojas tinka mokytis, įėjimas, svetainė, kabinetas ir kt. 3 stilius mąstytojų, yra neprivalomas. modernus ir europos.atsparus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ramsčių Studentų Stalas su Easy-glide Stalčių, Blackwood Apdaila baldų žaidimų stalas kompiuterio stalas baldai

€36.63 - €85.19
( prekės informacija gauti motyvuotus ir spręsti namų darbus, kaip champ su šiuo ramsčių studentų stalas su easy glide stalčių.jame yra erdvus darbo paviršiaus visiems savo stalo essentials, pavyzdžiui, nešiojamas, vadovėliai, žymekliai, ir, žinoma, jūsų mėgstamiausia šaltinis kofeino pritaikant labiausiai cpu bokštai.šis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4 Vnt Lova Kojos Pakeitimo Rėmo Dalys Centro Pagalba Reguliuojamas Komponentas Baldai

€11.05 - €20.09
( aprašymas reguliuojamo aukščio funkcija lovos rėmo centro parama kojos leidžia jums reguliuoti aukštį, pagal jūsų poreikius.nesvarbu, ar norite mažesnės ar didesnės lovą, tai kojos gali būti lengvai koreguojami, kad suteikia puikią palaikymo lygio. savybės -spalva:juoda -medžiaga:pp -dydis:15.00x8.80x3.60cm/5.89x3.46x1.41in -pastaba:reguliuojamas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

5VNT/DAUG Relay SRA-05VDC-CL SRA-05VDC SRA-05V SRA-05 relės 5PINS 5V DC Aukštos Kokybės T74

€1.87 - €1.99
( 5vnt/daug relay sra-05vdc-cl sra-05vdc sra-05v sra-05 relės 5pins 5v dc aukštos kokybės t74 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Žemiausios Kainos Vaikams, Miegamojo Baldai, Medžio masyvo dviaukštė lova Vaikams, Dviaukštės Lovos Vaikams

€1 798.15 - €1 892.78
( produkto aprašymas medžiagos, medžio masyvo ąžuolo+ e2 standartas melamino baigė mdf nekenksmingas aplinkai drėgmei atspari karščiui atspari įbrėžimams-poof stiliaus mediterrananean seriers dizainas pritaikytas skerdenos 25mm veido lenta, 15mm pusėje lentos, pvc briaunos lenkimo atgal valdybos 5mm mdf ir kt spalvą )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Patalpų internete celebrity stiklo kamuolys skaidrus burbulas kėdė Šiaurės kabantys krepšelį balkonas, lauko sūpynės

€384.13
( paramos modelių įtraukti platinimo pagalvėlės ir kilimai. kabančios grandinės modelis ateina su pristatymu pagalvėlės, aksesuarai ir apšvietimo reikmenys kabančios kėdės siunčia metrų pažymėti pagal numatytuosius nustatymus, ir yra vežami žemyn (bendrijos sunkvežimių negali atvykti ir pasiimti prekes durys, bendrija).produktai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

260x140cm Lengvas Dvigubo Asmuo, Kempingas Hamakas Lauko Paplūdimio Turistinius Kelionės Žygiai Nešiojamų Parašiutu Nailono Hamakas

€17.48 - €33.61
( mes sveikiname visus dropshippings ir priimti csv failus ir oem užsakymą-logotipas.visi daiktai mūsų parduotuvėje sandėlyje ir visi užsakymai siunčiami per 12 valandų ir stebimi internetu per 6 valandas.nemokamai epacket daugiau nei 30-yje šalių.pristatyti vidutiniškai 7-12 dienų mums, ca ir europ.vienas ant vieno, klientai, paslaugos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

DC 12V Į 24V 10A Didelės Galios PWM nuolatinės SROVĖS Variklio Greičio Reguliatorius Reguliuoja Greitį, Temperatūrą Ir Tamsos + Greičio Reguliavimo Maža Lenta

€2.66 - €2.82
( . parametras: įvesties įtampos diapazonas: dc 12v-24v taikoma srovės diapazonas: vardinė 7a, didžiausia 10a grynasis svoris: 32g greičio reguliavimo diapazonas: 5%-100%, mažiau nei 5% variklio sustabdyti, išjungti potenciometras jungiklis. pakuotė: 1x didelė galia pwm nuolatinės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

B-DJP-40LR Stovi Stalas, 40 colių, Lengvojo Kaimiškas biuro baldai, kompiuterio stalai

€105.03 - €214.34
( nuo prekės ženklo .aplus-v2 .bmd-brand-istorija-karuselė-konteinerių { position: relative; } .aplus-v2 .bmd-brand-istorija-karuselė-herojus-konteinerio .aplus-v2 .bmd-brand-istorija-karuselė-herojus-konteinerių > div { position: absolute; plotis: 100%; } /* užtikrinti karuselė užima tik tiek vietos, kiek jai reikia.dydžiai turi būti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nagų Įranga Ir Įrankiai Grožio Salonas, Nagų Priežiūros Dvigubai Manikiūro Stalas Ir Kėdė Marmuro Nagų Stalas Su Dulkių Surinkėjas

€1 203.43 - €1 266.77
( #detail_decorate_root .magija-0{vertikaliai-align:top}#detail_decorate_root . magic-1{vertikaliai-align:top;display:block;padding-right:4px;dėžutės dydžio:sienos-langelis;padding-left:4px}#detail_decorate_root .magija-2{vertikaliai-align:top;padding-bottom:4px;dėžutės dydžio:sienos-langelis;padding-top:4px}#detail_decorate_root .magija-3{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nerūdijančio plieno humanoidų vietos fumigacija lova, multi dalis garo lova, visą kūną, prakaitas, garo lova

€635.03 - €654.67
( a. sulankstomas gaubtas b. nerūdijančio plieno fumigacija lova į gerbiami klientai, 1. mes prilimpa prie principas kokybiškas pirmiausia, klientui svarbiausia.jei turite bet kokių produktų, jūs galite siųsti man produktų nuotraukas ar nuorodas.aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kompiuterinis Žaidimas Kėdės Suaugusiems Biuro Kėdė Žaidimų Kėdę Su Su Pocket Pavasario Pagalvėlė Gamingchair Žaidėjus Fotelis, Ergonominių

€143.01 - €286.00
( apie šią prekę 【orui ir pet friendly】tai pc žaidimų kėdė dangtelis yra pagamintas iš lino medžiaga, kuri turi puikų oro pralaidumą ir šilumos išsklaidymo.kėdė yra taip pat labiau tinka naminių gyvūnėlių savininkams, kadangi skalbiniai kėdė yra mažesnė tikimybė, kad būti subraižytas, kuriuos augintiniai, nei pu odos. )