0

Meniu

Atsparus smūgiams Ausinių Padengti GXY buds2 gyventi Dulkėms Rankovės Odos Sh Dropship

Parduotuvė: Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai
Atsparus smūgiams Ausinių Padengti GXY buds2 gyventi Dulkėms Rankovės Odos Sh Dropship

Atsparus smūgiams Ausinių Padengti GXY buds2 gyventi Dulkėms Rankovės Odos Sh Dropship

( 0 Atsiliepimai )
€1.50 - €1.95
Prekės kodas: r252650

Produkto informacija

Savybės:

OOTDTY

Pagaminti iš kokybiškų TPU medžiagos, pakankamai lanksti, kad, veiksmingai apsaugo ausines įkrovimo lauke nuo įbrėžimų ir susidūrimų.

Atsparus vandeniui, anti-drop, anti-įbrėžimų, dulkių, atsparus ir patvarus ilgai laiko naudoti.

Lengva nešiotis su sklende, dizaino, kompaktiškas, o ne lengvai deformuoti arba skaldytos.

Smūgiams atsparus ir atsparus smūgiams dizainas, suteikia visų pusių apsauga jūsų ausinės.

Tiksliai cut-out dizainas leidžia lengvai prieiti prie visų uostų ir funkcijas.

Paprasta įdiegti ir pašalinti, nenuimant atvejui.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: TPU

Spalva: Juoda, Juoda Raudona, Juoda Raudona, Juoda Žalia, juoda Juoda Geltona(pasirinktinai)

Tipas: moliusko geldele tipas

Suderinama Modelis: už GXY buds2 live "Bluetooth" suderinamų Ausinių

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas, Ausinių Atvejui

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas,pls įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums galvą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

  • Prekės Pavadinimas - JINSHENGDA
  • Modelio Numeris - J1HC13AC802219
  • Elemento Tipas - Ausinės Atvejais
  • Pakuotė - No
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - TPU

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Lagaminas Portable Hard Cover Raštas Saugojimo Krepšys Boose Sporto Belaidžių Ausinių Su Karabinai

€3.76 - €5.61
( pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus, dilimui ir anti-scratch naudoti. kietas lukštas, atveju su minkštu salono sluoksnis geriau apsaugoti savo mylimą ausinių. vidinės net akių kišenėje gali būti naudojami laikyti kai kurių nedidelių straipsnių, kaip duomenų kabelis ir įkroviklis. ji specialiai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Opa1622 Dip8 Dvigubai Op Amp Gatavo Produkto Valdybos Didelės Išėjimo Srovė Žemus Iškraipymus Op Amp Atnaujinti

€5.17 - €6.54
( į opa1622 yra dvejopo, dvipolio įėjimo, soundplus garso veiklos stiprintuvo.prietaiso funkcijos ir mažai triukšmo tankis 2.8 nv/hz) ir žemo +n -119.2 db at 1khz, o taip pat vairavimo 32ohm apkrova, 100mw galia.į opa1622 aukštos ac maitinimo atmetimo (psrr) ir bendru režimu atmetimo (cmrr) specifikacijų pašalinti triukšmo iš maitinimo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakeitimo Ausų pagalvėlės SONY MDR-100ABN WH-H900N Ausines Minkštas Putų Ausies

€3.71 - €4.95
( visiškai naujas ir aukštos kokybės. ootdty ypatybė: geras pakaitalas amžiaus / sugadinta / krekingo / sugadinta / blogas ausines / ausų pagalvėlės / headband apima. minkšta ir elastinga ausų pagalvėlės tinka visiems ausis ir veiksmingai izoliuoja triukšmą, iš lauko aplinka. ausų pagalvėlės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2.1 Kanalo D Klasės HiFi Skaitmeninis Stiprintuvas Valdybos 25W+6W+6W TDA1517P Garso Stiprintuvas Super Bass Garso Mvp žemų dažnių garsiakalbis

€4.49 - €8.98
( produkto savybės: 1. naudojame aukštos kokybės medžiagas su garantuota kokybė 2. pcb plokštės dydis, labiau pagrįsta komponentų išdėstymą, ir padidinti gaminio tarnavimo laikas 3. kairiojo ir dešiniojo kanalų naudoti mažos galios šeimyna klasės garso lustas skirtas tda1517p, kaip išėjimo etape, tikrai aukštos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1/2/3PCS Tws Ausinės Ausinės Su Mic V5.3 Chip Laisvą Ranką Į ausį, Triukšmo Panaikinimo Blutooth Ausinės Belaidžio Hifi

€5.82 - €9.70
( 1/2/3pcs tws ausinės ausinės su mic v5.3 chip laisvą ranką į ausį, triukšmo panaikinimo blutooth ausinės belaidžio hifi aprašymas: perdavimo diapazonas: 10m atsparus vandeniui klasė: ipx4 ausinių baterija: 30mah sandėliavimo baterija: 200mah įtampa: 3.7 v medžiaga: plastikas grynasis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1pc Pakeitimo Ausinių Ausų Pagalvėlės Edifier W800BT W808BT K800 K830 Lankelis, Pagalvėlės Vietoj Galvos Pagalvėlė

€0.61 - €0.93
( 1. produkto savybės: *100% naujas aukštos kokybės * lengvas ir patogus. * baltymų pagalvėlės suteiks jums minkštųjų jaustis. * pakeitimas naudojama jūsų ekrano užsklandą mat nėra arba jis sugadintas. 2. produkto specifikacijos: * produkto tipas: ausinių lankelis padas * sukurta )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

M6CA Tvirtos Ausų Pagalvėlės MDR7506 MDRV6 MDRV7 MDRCD900ST Ausines Gaubteliai Pagalvėlė Geresnis Komfortas Baltymų Earmuff Gaubteliai

€4.40 - €6.10
( savybės: ootdty pakeisti savo susidėvėjęs ausų pagalvėlės su šių minkšta ir elastinga endoprotezų mdr-7506 mdr-v6 mdrv7 mdr-cd900st ausines. pagaminti iš kokybės kempinė medžiaga, šių ausies pagalvėlės pasiūlyti patogiai ir efektyvią garso izoliaciją. skirta moterims ir vyrams, šie ausų pagalvėlės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3 Etapas SCR Galios Reguliatorius, Įtampos Reguliatorius, SSR (Solid State Relay 0-10V 4-20mA

€176.12
( 3 etapas scr galios reguliatorius, įtampos reguliatorius, ssr (solid state relay 0-10v 4-20ma scr galios reguliatorius, įvesties 0-10v,4-20ma,potenciometras produkto savybės: šis produktas yra multi-funkcija galia integracijos modulis, viduje kartu trifaze tiristoriaus maitinimo grandinės, single-chip kontrolės etapo-shift )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ausinės Apsauginės Atveju, Ausinių Apsaugos nuo Dulkių įrodymas Byloje Silikono Ausinių Apsaugos Aksesuaras JBL BANGA FLEX Ausinės

€0.60 - €1.33
( išlaikyti jūsų ausinės, saugus ir stilingas, su šios ausinės apsaugos atveju.jis apsaugo nuo įbrėžimų ir lūžių, o pridedant jutiklinio asmenybės į savo prietaisą.galite naudoti savo ausines nenuimant atveju, ar tai turi įtakos mygtuką operacija.valyti, tiesiog nuvalykite su drėgnu skudurėliu. specifikacija: medžiaga: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

R91A Plaunamas Minkštas Lankelis Padengti Belaidžių Ausinių Silikoninės Ausinės Apsaugoti

€1.96 - €2.69
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės išlaikyti savo ausines ir saugus su šio minkšto silikono lankelis padengti. pagaminti iš aukštos kokybės silikono medžiagos, tai lankelis padengti užtikrina patikimą apsaugos nuo įbrėžimų, prakaitas, ir poveikis. sukurta ausinių vartotojams, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1 Pora Ausų Ausines Triukšmo Mažinimo (VR), Ausinių Garso Earmuffs Ausinių Meta Quest 3 VR Priedai, Dalys

€14.51 - €24.17
( paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% originalus ir geros kokybės, su nemokamu po pardavimo garantija. savybės: pasinerti į pasaulio virtualios realybės su šių (1 pora), ausinių apima.sukurta komfortui ir blokuoti išorinio triukšmo, šie apvalkalai yra būtina turėti aksesuaras, bet kuriam vartotojui. pagamintas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Juokingas Animacinių filmų Katės Atveju Airpod Atvejais Air, Apple Pro 3 2 3 Ankščių Skaidrus Mielas AirPods Padengti TPU Coque už Airpods 2 1

€2.84 - €3.55
( juokingas animacinių filmų katės atveju airpod atvejais air, apple pro 3 2 3 ankščių skaidrus mielas airpods padengti tpu coque už airpods 2 1 pastaba: šis produktas yra tik priedanga neapima ausines. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakeitimo Ausų Pagalvėlės Remonto Suderinama su Sony MDR-1000XM2 MDR-1000X mdr1000x Triukšmo Panaikinimo "Bluetooth" Ausinių (Ausų Kepurės)

€19.29
( produkto aprašymas 1 .pakeitimo gaubteliai suderinama su sony mdr-1000xm2 mdr-1000x triukšmo panaikinimo bluetooth ausinių (neardomieji garso kokybę); 2 .produktai atitinka europos rohs aplinkos apsaugos reikalavimus; 3.2 vnt=1 pora spalva:juoda produkto vaizdai buvo paimti natūra 100% brand )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Xiaomi Belaidės Ausinės Mijia S900 "Bluetooth" Ausines Kaulais laisvų Rankų įranga su Mikrofonu Sporto Hifi Stereo Ausinių

€9.87 - €28.90
( xiaomi s900 mijia kaulais belaidės ausinės atviros ausies kabliuko vandeniui in-ear bluetooth hheadphone 9d hifi žaidimas bluetooth laisvų rankų įranga touch kontrolės, laisvų rankų įranga su nešiojamų įkrovimo langelį visus mobiliuosius telefonus produkto savybės: tikrai belaidžio tai xiaomi s900 tws )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Garso Parama "Bluetooth" Garsiakalbis Turėtojas Garso Lauke Stovėti, Išvengti Kritimo Balta

€11.13 - €13.90
( 1. anti-mažėja: jis netaps, įskaitant varžtas priedai.šis laikiklis gali saugiai pakabinti savo garsiakalbis be jokių . 2. vietos taupymas: sienos montuojamas laikiklis gali būti pakabinama , patogus vietą, ir padaryti vietos virtuvės skaitiklis, arba staliukas.visiškai atitiktų bet jūsų namuose. 3. built-in kabelis saugojimas: išsaugoti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Silikono Anti-susidūrimo Gynėjas Atveju Meta Quest 3 Baterijos Dangtelio Atidarymas Ir Vairo Golonka Padengti VR Priedai

€5.58 - €33.88
( išspręsti problemų baterijos pakeitimas - baterijos skyriaus atidarymo dizainas leidžia lengvai pakeisti bateriją vr valdikliu nenuimant visą valdytojas rankenos dangtelis. reguliuojamas dirželis su tvirtesnis sukibimas - ilgis yra reguliuojamas, paprastai naudojami rankomis, įvairių dydžių, užtikrintos stipresnis velcro, ir )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Garsiakalbio Dalių Grynoji Dengiamasis Rėmas Gumos Mygtuką Kamuolys Lizdo Tipas Grotelės Vadovus Vinys Sagtis Varžtai Garsiakalbis Lašas Laivybos

€2.38 - €4.98
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės patvari medžiaga: garsiakalbio grynasis padengti sagtis pagaminta iš aukštos kokybės gumos ir plastiko.ji turi lankstymo atsparumas, geras lankstumas, anti-aging, yra tvirti ir ilgaamžiai, ir gali būti naudojamas ilgą laiką. apačioje garso mygtukas yra )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3.5 mm Jack Plug Mic Stereo Mini Laidines Išorinis Mikrofonas Auto DVD Radijo 3m Ilgio Automobilių Garso Mikrofonas

€1.52 - €1.95
( aprašymas: 3.5 mm, automobilių išorinį mikrofoną mic automobilių išorinį mikrofoną mic yra pasirenkamas išorinis mikrofonas atrankos boss audio sistemos-dash headunit su integruota bluetooth , kad funkcija 3,5 mm mikrofono įvestis.mikrofonas gali būti naudojamas su išorės bluetooth sąsajos modulis.šis 3.5 mm automobilio išorinį )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

48 Vnt Pro Klasės Akustinės Plokštės,Garso Įrodymas, Sienų Plokštės,Studija Sugeria Garsą Ir Pašalina Aidai(Šviesiai Pilka)

€98.89 - €186.58
( 48 vnt pro klasės akustinės plokštės,garso įrodymas, sienų plokštės,studija sugeria garsą ir pašalina aidai(šviesiai pilka) [naujausi]vėliau kaip iki profesionalaus lygio akustinės plokštės yra unikali rinkoje. 10 kartų geriau, nei garso izoliacija putų!pagaminti iš didelio tankio poliesterio pluošto.siekti tobulumo, pasirinkti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakeitimas 30-pin Dock "Garsiakalbis" Bluetooth " Signalo Imtuvas Soundbox Belaidžio Garso Adapteris

€11.23 - €18.71
( descripition tai 30pin bluetooth adapteris leidžia garsiakalbio norėdami prisijungti su telefonu per bluetooth,kad savo gyvenimą patogiau. sukurta su bluetooth 4.1/4.2,jis gali susisiekti su dauguma telefonu,jūs netgi galite prijungti prie planšetinio kompiuterio. jis gali prisijungti su 2 prietaisu tuo pačiu metu,jei )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mp3 lossless dekoderis valdybos ateina su stiprintuvu mp3 dekoderis TF kortelę U disko dekoderis player

€1.61 - €3.83
( produkto aprašymas: palaikymas, mp3 formatas, galia automatiškai žaisti, žaisti būklės, raudonas led atnaujinti.paramos u diską (išbandyta daugiau nei 32g), tf kortelę (išbandyta 16g) peržiūros režimu; galia numatytasis tf kortelę režimu, jei tf kortelės nėra automatiškai pereiti į u disk mode, ir abu įrenginiai yra įdiegta, )