0

Meniu

Pakeitimas 30-pin Dock "Garsiakalbis" Bluetooth " Signalo Imtuvas Soundbox Belaidžio Garso Adapteris

Parduotuvė: Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai
Pakeitimas 30-pin Dock

Pakeitimas 30-pin Dock "Garsiakalbis" Bluetooth " Signalo Imtuvas Soundbox Belaidžio Garso Adapteris

( 0 Atsiliepimai )
€11.23 - €18.71
Prekės kodas: r270458

Produkto informacija

Descripition

Tai 30pin "bluetooth" adapteris leidžia garsiakalbio norėdami prisijungti su telefonu per bluetooth,kad savo gyvenimą patogiau.

Sukurta su "bluetooth" 4.1/4.2,jis gali susisiekti su dauguma telefonu,jūs netgi galite prijungti prie planšetinio kompiuterio.

Jis gali prisijungti su 2 prietaisu tuo pačiu metu,jei norite persijungti tarp prietaiso,kaip ilgai, kaip pristabdyti muzika viename įrenginyje.

Sukurta plug and play,tai "bluetooth" ir garso imtuvas yra patogus,paprastas naudoti.

Šis "bluetooth" imtuvas įmontuotas kompaktiškas dydis ir paviršius yra lygus,galite naudoti ją su komfortą ir lengvai nuvalykite paviršių.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastmasinis.

Spalva: Juoda.

Dydis: 40*34*7 mm.

Bluetooth: BT 4.1/4.2.

Pastaba

Ten gali būti šiek tiek spalvų iškraipymus dėl skirtingų kompiuterio rezoliucijos.

Gali būti šiek tiek klaidų, dėl įvairių rankų matavimas.

Pakuotė:

1* "Bluetooth" imtuvo.

  • Garso Takelio - Dvigubas
  • Sąsaja - USB
  • Pakuotė - No
  • Modelio Numeris - DZ6873-01
  • WIFI Standartą - NĖRA
  • Prekės Pavadinimas - FangNymph
  • Parama AAC - Taip
  • Belaidžio Tipas - "Bluetooth"
  • Kiekis - GARSO
  • Funkcija - EZCast
  • Aukštos Raiškos Palaikymo - NĖRA
  • Parama Atminties Kortelės - No
  • Paramos Apt-x - Taip
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Atnaujinta Talpa Garsiakalbis žemų dažnių garsiakalbis, Kondensatorius Pure Bass "žemų dažnių garsiakalbis Dažnių Distributon," PASIDARYK pats " Garsiakalbis KTV

€3.27 - €4.20
( savybės: ootdty tai yra pasidaryk pats , kuri surenka šeimos garsiakalbis etape garsiakalbis pakeisti automobilio aukštų. pcb lenta pagaminta iš ugniai lape ir turi didelį litavimo taškas.storio vario sluoksniu valdyba yra patvaresni. dažnio daliklis, blokuoja signalą žemiau žemo dažnio kompensuoti trūksta )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

16FB 1 Pora Pakeitimo Atminties Putų Ausies Pagalvėlės, Pagalvėlės Dangtis Corsair Tuščia RGB Ausinių Earmuff laisvų Rankų įranga Rankovės

€1.92 - €2.75
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės atnaujinti corsair gaming ausinės su šios premium ją endoprotezų, pagerėjo komforto ir patvarumo. pagamintas iš aukštos kokybės atminties putos ir minkštas audinys medžiaga, šių gaubteliai suteikti maksimalų komfortą ir vientisą tinka corsair negaliojančiu )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Krepšys PSVR2 Saugojimo Krepšiai Sunku, Jaučiausi Nešiojamosios Rankinės, Akiniai All-in-one Mašina, Objektyvo Dangtelis

€9.43 - €14.74
( savybės: ootdty itin aukštus saugumo: kietas krepšys sudaro aukštos kokybės veltinio,patvarus ir anti-scratch nešiojamų apsaugos, saugojimo dėžutė suteikia pakankamai vietos accessaries dulkėms, kad jums atrodo, šaldytuvas ir daugiau aukštas, kai išeina. patogus užtrauktukas ir dirželis dizainas.kontrolės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4 Colių Bass Radiatorių Pasyvus Garsiakalbis Šlifuoto Aliuminio Žemų Dažnių Garsiakalbis, Diafragma, Vibracijos Plokštelės Harman

€6.84
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės bosas radiatorius yra taip pat paskambinti pasyvus garsiakalbis.jis yra naudojamas pakeisti antras vamzdis. ji žemo dažnio gylis, greitas, greitis, mažas triukšmo nuo vėjo lygį. jis tinka visų tipų garsiakalbius, ir kitų įtaisų. žemo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Palieskite Valdiklį rankenos Raštas Padengti Oculus Quest 2 Baterijos Atidarymo Reguliuojamas Dirželis Meta Quest2 Priedai

€15.26 - €25.43
( jutiklinis valdiklis su šlapia danga anti-mesti dirželis oculus quest 2 baterijos atidarymo reguliuojamas dirželis meta quest2 priedai ypatybė: baterija atidarymo dizainas: sukurta pora riešo sąnario dirželis su baterija atidarymo oculus quest 2, o ne pora silikono valdiklis su šlapia danga padengti.jūs galite pakeisti bateriją, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

LN002351 6,5 mm Skersmens Uodega Lizdo Kištukas YARBO GY-3.5 GB PASIDARYK pats Adapteris

€10.78
( prekės būklė: nauja, be mažmeninės pakuotės. ši kaina yra 5 vnt, tik, prašome palikti mums pranešimą spalva, ar dar įvairių spalvų, prekės bus išsiųstos iš atsitiktinai.ačiū.šis skersmuo šis adapteris yra 6,5 mm , todėl ji gali dirbti adapteris, kuris uodegos skersmuo yra 6 mm. patarimai: šiame paveikslėlyje )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Gaubteliai Ausų Pagalvėlės Sponge Ausų Pagalvėlės vietoj LogitechG35 laisvų Rankų įranga

€1.03 - €1.42
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės pakelia savo žaidimų patirtis su mūsų pakeitimo ausinių pagalvėlės.meistriškai su atminties putos ir akių audinio, šių gaubteliai suteikia išskirtinį komfortą ir ilgaamžiškumą. savo ausines nuo įbrėžimų ir dulkių su mūsų specialiai sukurta )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1~5VNT Vėliau kaip iki Analoginės Prie Skaitmeninės ADC Keitiklis Optinis Coax RCA Toslink Audio " Garso Plokštę SPDIF Adapteriai TV

€5.32 - €9.02
( 1~5vnt vėliau kaip iki analoginės prie skaitmeninės adc keitiklis optinis coax rca toslink audio garso plokštę spdif adapteriai tv aprašymas: savybės: šio skaitmeninio į analoginį garso konverteris yra skirtas arba home arba professional garso perjungimas. ji konvertuoja bendraašis arba toslink skaitmeninio )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nauja SHOKZ OpenFit T910 Silikono Minkštas Atveju OpenFit T910 Metalo Nagų Sagtis Ausinių Maišelis su kabliukų SHOKZ OpenFit T910

€5.10 - €7.29
( nauja shokz openfit t910 silikono minkštas atveju openfit t910 metalo nagų sagtis ausinių maišelis su kabliukų shokz openfit t910 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

5/8-27 1/4 3/8 Mikrofono Konversijos Varžtai Moterų ir Vyrų Varžto Sriegio Mic Stand Adapteris Bauda Dantų Aliuminio Lydinys

€0.53 - €1.32
( būklė:100% visiškai naujas ir aukštos kokybės spalva:juoda,sidabro modelis: 1/4 iki 5/8,3/8 į 5/8 adapteris varžtas medžiaga: aliuminio lydinys komplektą sudaro: 1 vnt varžtas pastaba: 1.prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls, įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2.dėl )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

E9LB EVA Padengti PartyboxEncore Svarbu Garsiakalbis Anti-Scratch Krepšiai Turėtojas Pilną Apsauginį už Byla Apima

€27.33 - €31.41
( savybės: ootdty sunku kelionės saugojimo vykdyti atveju apsaugokite savo mėgstamą įrenginį nuo smūgių ,įlenkimų ir įbrėžimų specialiai sukurta partyboxencore svarbu garsiakalbis, minkštas ir lengvai atlikti. mini garso apsaugos atvejui yra dilimui, purvo atsparus, atsparus smūgiams ir anti-rudenį. pagamintas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

USB Įkrovimo 4000mAh Kabo LED Fan 3 Greičio Ventiliatorius, Kempingas Palapinė Lašas Laivybos

€17.18 - €23.86
( savybės: ootdty mūsų nešiojamas ventiliatorius yra įrengta su nuotolinio valdymo pulteliu.jums gali veikti ventiliatorius nuotolinio valdymo, ir naudoti jį oro garso reguliavimo/žibintų reguliavimas. lentelėje ventiliatorius turi 3 greičio lygio parametrus, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi, dėl )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Reguliuojamas Galvos Dirželis Meta Quest 3 VR Pakeitimo Galvos Dirželis Komforto Galvos Dirželis Meta Quest 3/2/Pro/Pico4 VR Ausines

€9.45 - €22.64
( reguliuojamas vr pakeitimo galvos dirželis komforto galvos dirželis vr priedai universalus sumažinti galvos spaudimas meta quest 3/2/pro/pico4 vr ausines ypatybė: 1. likučiai galvos spaudimą ir mažina sunkumą: galvos dirželis padeda paskirstyti svorį, prietaisas tolygiai, sumažinti spaudimą ir diskomforto, kurį sukelia )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mini Tipo C Lavalier Microphone Insta360 VIENAS X2 vaizdo Kameros Išorės Laidinio Įrašymas Mikrofonas Mic už Insta360 VIENAS X2 Priedai

€14.83 - €17.45
( mini tipo c lavalier microphone insta360 vienas x2 vaizdo kameros išorės laidinio įrašymas mikrofonas mic už insta360 vienas x2 priedai ypatybė: l visiškai naujas ir aukštos kokybės l lengva naudoti, plug and play l apykaklės įrašą dizainas leidžia lengvai pritvirtinti prie apykaklės, ryšių ar kitų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Patefono Magnetinių Įrašų Kasetė Stylus Su LP Vinilo Adata Univers Lašas Laivybos

€2.65 - €3.57
( visiškai naujas ir aukštos kokybės ootdty aprašymas: savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės. tinka modelis apima: ec008b, ec009b ec009l, ec009p ir kt ratas, grotuvas labai pakeisti jūsų senas stylus už ratas turnplate vinilo lp turntable grotuvas/ grotuvas. lengva įdiegti. puiki )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ausų Pagalvėlės Atminties Putos Gaubteliai Padengti ATH M50X Technica M40X M30X M20 White & Raštas Lankelis Padengti Pagalvėlė

€5.81 - €8.07
( mes siūlome nuolaida didelis kiekis.kviečiame susisiekti su mumis! set2: 1 x ausinių lankelis padengti + 1 pora x pakeitimo ausų pagalvėlės suderinamas su audio technica ath-50x, ath-40x, ath-msr7, ath-sx1, ath - sx1a, ath-pro5, ath-pro5v, ath-m10, ath-m20, ath-m30, ath-m35, ath-m40fs, ath-m45, ath-m50, ath - m50s, ath-m50cwh, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

OFBK Tvirtos Ausų pagalvėlės, Ausų Pagalvėlės už WHXB910N XB910N Ausinių Elastinga Gaubteliai Geriau Komfortą ir garso Izoliaciją

€5.77 - €11.56
( savybės: ootdty patirtis tvirtesnis ir svaiginančius garsas su šių minkšta ir elastinga ausų pagalvėlės už whxb910n xb910n ausines. šių pakeitimas ausų pagalvėlės padidina pristatyti daugiau svaiginančius garso patirtį. dizainas vyrų ir moterų, šie ausų pagalvėlės tinka visiems, kurie nori mėgautis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3.5 mm In-Ear Stereo Ausinių Ausinės Laidinio Nailono Pynimo Laidas Ausinės Ausinės Su Mic Už

€2.49 - €4.99
( 3.5 mm in-ear stereo ausinių ausinės laidinio nailono pynimo laidas ausinės ausinės su mic visos> 【 -nemokamai ausinės su nailono nerijos, telefono ir mp3】mėgautis be jokio vargo klausytis šios ausinės featuring stiprus ir -nemokamai nailono kabelis. 【ausinių su stiprus ir patvarus nailono kabelis】gauti patikimus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Fortepijono Klaviatūra Išlaikyti Pedalas su kabeliu Išlaikyti Damper Pedalu Roland Korg Elektrinis Pianinas Elektroninių Organų Sintezatorius

€8.51 - €16.38
( skelbimas: 1.ji gali šiek tiek sunkiųjų paspauskite žemyn jaunesnio amžiaus vaikams. 2.pavasaris yra per stora, jei žmonės žaidžia be batų, sustingimas pedalas par su nekilnojamojo fortepijonui (pedalai, kuriuos norite žaisti su avalynė), jei tik žaisti su basomis kojomis, ar tik su kojinių, tada jūs pamatysite, šis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakeitimo Aux-3.5 Mm Laidas Bowers & Wilkins B&W P7 Ausinės Ausinės Su Mikrofonu Ausinės

€3.97 - €6.84
( pakeitimo aux-3.5 mm laidas bowers & wilkins b&w p7 ausinės ausinės su mikrofonu ausinės 100% brand new ir aukštos kokybės. tinka baohua p7 ausines. nailono pintas vielos, atsparūs traukiant ir patvaresni.vielos kūno yra minkštas ir sumažina stetoskopas poveikį. elemento tipas: arphone kabeliai dydis: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

D-formos Minkštas Ausies Kabliuko 3,5 mm Ausinių Kištuku, Dual Channel vienoje Pusėje laisvų Rankų įranga Suderinama Laptop "Skype" Voip Icq Vaizdo Žaidimas

€0.82 - €1.37
( savybės: --hands-free komunikacijos, tinka internetu, vaizdo konferencijų įranga, žaidimai, kalbos atpažinimas. --esminės priemonės, suderinamos skype voip / yahoo / icq. --komfortą savo ausis su ergonomiškos minkštos ausų pagalvėlės dizainas. - labai nešiojamų dizainas, taip pat tinka visiems garso )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Galvos Dirželis Meta Quest 3 VR Dirželio Pakeitimo Priedai Patobulintas Komforto, Sumažinti Galvos Slėgis Reguliuojamas Lankstas Lašas Laivas

€8.85 - €12.12
( savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės pakelti savo patirtimi su mūsų reguliuojamas ir patogus lankelis už vr akinius.nailono audinio konstrukcija užtikrina minkšta, orui, ir ergonomiška tinka visiems vartotojams. mėgaukitės vargo įrengimo ir pašalinimo iš mūsų patogus lankelis.jos subalansuotos dizaino )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2 Gabalas Braižytuvai Braižymo Įrankis Aviacijos Braižytuvai WAC Diagramos Oro Navigacijos Braižytuvai Pilotas Reikmenys, Plastikiniai Pilotai Navigacijos

€7.96 - €16.59
( pakuotės turinys: jūs gausite 2 pilotas įrankiai pridedama naudojimo instrukcijos, yra pakankamai kiekiais, kad atitiktų jūsų naudoti poreikius ir pakeitimo reikalavimus, taip pat galite pasidalinti jomis su kitais žmonėmis patikimas plastikinių medžiagų: pilotas priedai yra pagaminti iš geros kokybės plastiko medžiagų, kurios )