0

Meniu

DC 4.5 V-5.5 V 6-Bitų Skaitmeninės Grandinės Laikrodis Rinkinys Elektroninis Laikrodis Mokymo Ir Mokymo Suvirinimo Gamybai "PASIDARYK pats" Pakeitimo

Parduotuvė: Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai
DC 4.5 V-5.5 V 6-Bitų Skaitmeninės Grandinės Laikrodis Rinkinys Elektroninis Laikrodis Mokymo Ir Mokymo Suvirinimo Gamybai

DC 4.5 V-5.5 V 6-Bitų Skaitmeninės Grandinės Laikrodis Rinkinys Elektroninis Laikrodis Mokymo Ir Mokymo Suvirinimo Gamybai "PASIDARYK pats" Pakeitimo

( 0 Atsiliepimai )
€7.80 - €10.54
Prekės kodas: r255552

Produkto informacija

DC 4.5 V-5.5 V 6-Bitų Skaitmeninės Grandinės Laikrodis Rinkinys Elektroninis Laikrodis Mokymo Ir Mokymo Suvirinimo Gamybai "PASIDARYK pats" Pakeitimo

Funkcijos: 1. Tai yra, 24-valandų skaitmeninės grandinės laikrodis rinkinį, naudojant CD4518, CD4511, CD4081, CD4013, CD4060 ir kitų lustų.Grandinės nėra mikrovaldiklis, todėl yra ne programa, o valandomis, minutėmis ir sekundėmis), gali būti kalibruojamas be žadintuvo funkcija.

2. Šiame rinkinyje daugiausia sudaro antrą signalą, generatorius, skaitiklis, dekodavimo ekranas, ir laiko grandinės.Antrasis impulsas yra tiksliai padalinus aukšto dažnio signalų generatorius gauti 1HZ kvadratinių bangų signalą, kuris yra tikslesnis laikas.

3. Gali būti naudojami mokymo praktinio mokymo suvirinimo darbai, labai tinka "PASIDARYK pats" entuziastams.

4. Produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kokybė garantuota.Stabili gaminio veikimui, ilgas tarnavimo laikas.

5. Naudoti raudona skaitmeninės vamzdis, skaitmeninis aišku iš pirmo žvilgsnio.

spalva: Juoda

Medžiaga: PCB plokštės + elektroniniai komponentai

Pastaba: Šis produktas yra "PASIDARYK pats" rinkinys.Tai ne prilituotos ir reikalauja šiek tiek praktinius įgūdžius.

DYDIS: 12.92 CM x 7.86 CM

Pakuotės Turinys:

1 x plokštė

1 elektroninių komponentų ("PASIDARYK pats" dalys)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Rukis.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Rukis.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

  • Suderinamų Garso Ir Vaizdo Įranga Stilius - Ausinės & Ausines
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2 in 1 Silikono Apsaugos Atveju Padengti AirPods Pro 2 3 1 Ausinės Anti-lost Raštas Odos AirTags Locator Priedų

€4.93 - €8.22
( 2 in 1 padengti silikono apsaugos atveju airpods pro 2 3 1 ausinės anti-lost raštas odos airtags locator priedų ypatybė: [360 laipsnių, viso kūno atveju raštas] tvirtas airpods atveju sunku apvalkalas yra pagamintas ekologiškų tpu medžiagos ir atsparus smūgiams apsauginis kampas dizainas bus tikrai suteikti visapusišką )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kasetė Tuščia Skaidri kasetinį Shell Atvejais, Plastikiniai Būgnai Kasetės (nr. Juosta)garso įrašymo juostos

€3.68 - €6.14
( funkcija 1.100% brand new ir aukštos kokybės 2.tinka įrašymas 45/60 min dvipusis tuščias audio kasetė. mažos angos, įrašymo muzikos poveikis yra labai gera. nuo mažos angos, reikia rankiniu būdu atidaryti antrojo tipo diržas identifikavimo skylė, skylė atidaryta nėra taisyklė. tinka )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

BSL36A18 Li-Ion Baterija Atveju PCB Lenta Grandinės LANGELĮ Hitachi HIKOKI 36V 18V MultiVolt MV Li-Ion Baterijos, Korpusai

€19.34 - €43.95
( hitachi hikoki 36v 18v multivolt mv li-ion baterija 100% visiškai naujas,jokių baterija ląstelių !šis produktas yra sudedamoji dalis, be baterijos core.jis yra naudojamas remonto ir surinkti baterijų paketą, tik žmonės, kurie yra susipažinę su baterijos veikimas ir turi praktinės patirties, baterijų surinkimo.ji gali automatiškai prisitaikyti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

M50X Pakeitimo Gaubteliai Suderinama su Audio Technica ATH M50 M50X M50XBT M50RD M40X M30X M20X MSR7 SX1 Ausines

€1.85 - €3.20
( atsarginės dalys, patvarus ir lengvai įdiegti.smulkūs apdailos ir puikus stilius.suderinama su: -m20x, m20xbt, m30x, m40x, m50x, m50xbt, msr7, msr7b medžiagos: baltymai oda spalva: juoda pakuotės turinys: 2 x gaubteliai tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.pastaba: šviesos ir skirtingų ekranuose gali sukelti spalvos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ausų Pagalvėlės Taip-ny WH-XB900N Ausinių Gaubteliai Pakeitimo laisvų Rankų įranga Putų

€2.32 - €3.87
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės ausų pagalvėlės padidinti ištikimybės ir nustatyti aiškesnį garsą. ausų pagalvėlės tik, neįskaitant kitų priedų demo į nuotraukas! lengva įdiegti ir pašalinti be jokių įrankių ir lengva naudoti. geras pakaitalas amžiaus / sugadinta )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Gravastar P9 Ausinės Bluetooth, Belaidės Ausinės Dual Stereo Ausinių Triukšmo Panaikinimo Ausinių Metalo Bass Lauko Sporto Ausinės

€103.06 - €206.12
( mes paramos didmeninė ir tam tikrų nuolaida yra skirtingas skaičius užsakytas prekes, prašome susisiekti su mumis! specifikacija: gravastar p9 belaidžio bluetooth ausinės bluetooth versija ir perdavimo atstumas : bt 5.2(per 10m) garsiakalbio tipas: composite kino juda žiedas + lou judančių geležies keletas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ausinių Vitrinos, Ausinės, Skaidraus Akrilo Vitrina Padengti Ausinių Vitrinos Ausinių Pobūdžio Modeliai, Žaislai

€31.60 - €50.15
( šis ekranas dėžutė ausinėms yra puikus pademonstruotų savo mėgstamą ausinės ir kiti displayable kolekcionieriams.pagamintas iš tvirto akrilo lakštai, jis pasižymi apsauga nuo dulkių funkcija saugoti savo daiktus, švarus.paruoštas naudojimui, šis skyrelis yra idealiai tinka rodyti dėl stalviršiai jūsų den ar kambarį. specifikacija: pavadinimas: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1 Pin D Tipo Ausinės Ausies Kabliuko Ausinės TR Mic Ausinės, skirtos Motorola Talkabout racija TLKR T3 T4 T60 T80 MR350R Walkie T

€2.90 - €3.49
( kalbėti diapazonas: daugiau nei 3km maksimalus veikimo atstumas: 3km-5km dažnių diapazonas: uhf/vhf sandėliavimo kanalas: priklauso nuo jūsų radijas walkie talkie tipas: nešiojamas tipas: priedai kištukas: 2,5 mm 1-pin plug 100% brand new ir aukštos kokybės.d tipo ausinės enalbes kabo virš ausies, lengvas ir patogus.aukštos kokybės, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Rankų Turėtojas Anti-Scratch Stovėti Bambuko Medienos, Aliuminio, Ausinės, Laikiklis Stalinis Meno Ekranas Atmintis Bracket Mount-A

€20.89 - €37.32
( žanras: heavy metal važiuoklės + anti-slydimo silikono padas, galva gali būti sustabdomas 3 kg, stabilios anti-.bambuko ir medžio turėti gerą stabilumą, geras elastingumas ir paramos ausinių pakaba, vienodas streso, o ne lengvai deformuotis.yra minkšto silikono padėklas pagal metalo bazė, kuri yra anti-slydimo ir gali apsaugoti darbalaukio )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2x220W+350W Kanalo Skaitmeninis Stiprintuvas Valdybos Amp žemų dažnių Aukštų dažnių Bass APP "Bluetooth" suderinama 5.1 40GE

€39.03 - €78.07
( savybės: ootdty pasinerkite į aukštos garso kokybės, su galios stiprintuvo.jo galingas skiedros užtikrina mažą iškraipymą išskirtinę listenings patirtis. kelis įvesties režimai, bluetooth suderinama + aux + usb diską + usb garso plokštė. skirta pasidaryk pats entuziastams ir namų pramogų, stereo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Atminties Putų Ausies Pagalvėlės Airpods Pro 1/2 "Bluetooth" Ausines Silikono Ausies Apima Dangteliai, Ausinės Gaubteliai Eartips už Airpods Pro

€5.63 - €7.51
( aprašymas ausinių pagalvėlės yra 1:1 pelėsių atidarymo nekilnojamojo mašinos, ir sandarumas yra tik teisė su mygtuku patogus, minkštas ir triukšmo įrodymas specifikacija žanras: triukšmo mažinimas taikomas modelis: airpod pro 1/2 kartos dydis: l 14.5*13.5*7.5 mm m 12.5*11.4*7.6 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Xiaomi Belaidės Ausinės Mijia S900 "Bluetooth" Ausines Kaulais laisvų Rankų įranga su Mikrofonu Sporto Hifi Stereo Ausinių

€9.87 - €28.90
( xiaomi s900 mijia kaulais belaidės ausinės atviros ausies kabliuko vandeniui in-ear bluetooth hheadphone 9d hifi žaidimas bluetooth laisvų rankų įranga touch kontrolės, laisvų rankų įranga su nešiojamų įkrovimo langelį visus mobiliuosius telefonus produkto savybės: tikrai belaidžio tai xiaomi s900 tws )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Įdomus Ausines Vertus, Aišku, Ausinių Atveju Airpods Pro 3 Belaidžio Apima "Bluetooth" Įkrovimo Langelį Airpod 2 1 Atvejais paketų prižiūrėtojų raktinę

€2.52 - €4.75
( suderinama modelis: apple airpods1/2/pro/3 pakuotė: ausinės dėklas*1+kabliuko*1. skelbimas: 1.dropshipping paramą!didmeninė nuolaida paramą! 2.ausinės tik tokiu atveju, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas! 3.jei turite kokių nors problemų su užsakymu, galite palikti pranešimus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mei10PCS ULN2803AG ULN2803 SVP IC NAUJŲ stock IC Chipset NAUJAS Originalus

€1.29 - €1.32
( apie mus pažadame, kad: 1:gamyba, kurioje tik geriausi vartojimo prekių ir užtikrinti aukščiausią kokybę, įmanoma. 2:pristatyti prekes mūsų klientams visame pasaulyje, kurių greitis ir tikslumas klientų aptarnavimo politika mes esame daugiau nei laimingi galėdami atsakyti į visus klausimus, kad )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

450W Reguliuojamas Kelių Aukštų dažnių Garsiakalbio/Bass 2 Vieneto Dažnio Daliklis 2 Būdas

€11.12 - €22.68
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės diskanto ir boso dvejopo dažnio daliklis:tai yra profesionalus dažnio daliklis, kuris yra plačiai įdiegta į garsiakalbį.atskirti maišyti į aukšti, boso, ir tada buvo išsiųsti atitinkamą aukšti, boso garsiakalbis vienetas peržiūros, todėl pagerinti garso )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mikrofono Kapsulė Juda-Ritė Mikrofonai Core Cartridge Dinaminis Laidinio Bevielio Mikrofono Pakeisti Remontą Shure D-557

€5.05 - €6.64
( skaidrus ir aiškus garsas, geras jautrumas, aukšto tono aiškus ir šviesus, storio ir galingas bosas, anti-kriokimas (geras pasirinkimas ktv langelį) modelis:d-557 stilius: moving coil varža: 600( +/- 30%) jautrumas:-50db dažnių diapazonas:50hz-15khz modelis: vienakryptis spalva: juoda medžiaga: guma+kempinė dydis: 51.9x30.8mm pakuotės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1~10VNT Naujų Ausinių Apsaugos Atveju Realme Pumpurai T100 Belaidės Ausinės Įkrovimo Dėžutėje 5 Spalvų

€12.52 - €25.04
( 1~10vnt naujų ausinių apsaugos atveju realme pumpurai t100 belaidės ausinės įkrovimo dėžutėje 5 spalvų aprašymas: produkto pavadinimas: apsaugos atveju gaminio medžiaga: silikonas produkto stilius: soft shell produkto stilius: universalus gaminio spalva: kaip parodyta paveikslėlyje suderinami )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

KILIMAS-Profesionalus Mikrofonas Garso Sąsaja Garso Korta Elektrinė Gitara Maišytuvas Profesinės Maišymo Konsolės

€59.29 - €98.83
( paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% originalus ir geros kokybės, su nemokamu po pardavimo garantija. jūs galite prijungti mikrofoną ir priemonė, tuo pačiu metu, muzikos gamyba, ir tuo pačiu metu jūs galite žaisti akompanuojant kompiuterį įrašymas. galima parama perjungimo stereo/mono garsas, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Skaitmeninio Į Analoginį Garso Keitiklis 192KHz Optinis/Koaksialinis RCA 3,5 mm Garso Išvesties VPK Stiprintuvo Dekoderis yra TV

€6.39 - €9.13
( skaitmeninio į analoginį garso keitiklis 192khz toslink bendraašius signalas rca r/l audio dekoderis spdif dac optinis/koaksialinis rca 3,5 mm garso išvestį, tv ypatybė: 1. universalus skaitmeninio į analoginį konversijos: šio skaitmeninio į analoginį garso keitiklis puikiai tinka tiek namuose, tiek profesionalus garso )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Stendas Valdytojas, Savininkas Kalno Stotis Rankų Turėtojas

€19.79 - €40.39
( savybės: ootdty tvarkyti ir rodyti savo žaidimo valdikliai su šiuo stalinio stovo.mūsų valdytojas stovėti turėtojas pateikia specialią erdvę, užtikrinti, kad jie turėtų saugią ir organizuotas namų. pagamintas iš tvirto abs medžiagos, tai tvirtas stovas užtikrina ilgalaikį naudojimą.jo elegantiškas dizainas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Automobilį eksploatuoti netinkamų transporto priemonių Simuliatorius N360 Emuliatorius Skirtas VW Touareg Už - A8, Skirtas "Bentley" Už "Porsche Cayenne" Vairo Kolonėlės Užraktas Remontas

€65.22
( kolonėlės užraktas n360 simuliatorius tinka bentley phaeton audi a8 vw touareg už porsche cayenne .jis yra labiau stabili atšaukti pažeidžiamų variklio relės.jums tik reikia sukelti originalus automobilio cpu su nauja valdyba, be derinimas (nes varžtas nebus nustatomos po to, kai variklis yra atšauktas.kelią, kuriame veikia ir užrakinti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

ENC LE-702 Belaidžio "Bluetooth" Ausinių Ausų Sporto Ausines su Įkrovimo Kamera Triukšmo Atšaukiu Vandeniui Ausinės

€26.71 - €38.16
( sveiki atvykę į asf skaitmeninio pasaulio parduotuvėje , atlikite savo parduotuvę gauti daugiau taikomos nuolaidos! siuntimo informaciją 1.pristatymas su sekimo ne,galite tai patikrinti, užsakymo detales. 2.labai gerai supakuoti, ne nerimauti sugadintas.jei jūs jį gauti skaldytų, mes grąžinsime. 3.mes )