0

Meniu

Garsiakalbis Atveju UE Bumas 3 Lauko Balansinė Storio Apsauginis Maišelis, Maišelis

Parduotuvė: Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai
Garsiakalbis Atveju UE Bumas 3 Lauko Balansinė Storio Apsauginis Maišelis, Maišelis

Garsiakalbis Atveju UE Bumas 3 Lauko Balansinė Storio Apsauginis Maišelis, Maišelis

( 0 Atsiliepimai )
€5.72 - €12.16
Prekės kodas: r257028

Produkto informacija

Garsiakalbis Atveju UE Bumas 3 Lauko Balansinė Storio Apsauginis Maišelis, Maišelis

Pritaikymas: Už UE Bumas 3

Nekilnojamojo mašinos atidaro formą, ir jis tinka jūsų garsiakalbius.

Saugus ir tvirtas, labai nešiojamų, kai išeina.

Spalva: juoda

Medžiaga: neopreno medžiaga

Dydis: 23x8.5x8.5cm

Pakuotės Turinys:

1 * garsiakalbio krepšys

1 * kroviklis krepšys

1 * karabinai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Elemento Tipas - Shell
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

VR Galvos Dirželio Pakeitimo Patogus VR Lankelis Pagerinti Komfortą Ir Grojimo Reguliuojamas VR Ausines Laikiklis Quest3 VR Lankelis

€13.36 - €26.71
( kulka taškų: 1. revoliuciją žaidimo patirtis: su savo unikaliu skrybėlių formos, vr galvos dirželis suteikia neprilygstamą stabilumą ir komfortą jūsų rankų.tai reiškia, kad sumažinti galvos spaudimas, geriau balansą ir apsaugo rankų įranga stumdomas žaidimo metu. 2. reguliuojamas tinka: vr galvos dirželis suteikia )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakeitimo Ausų Pagalvėlės Remonto Suderinama su Sony MDR-1000XM2 MDR-1000X mdr1000x Triukšmo Panaikinimo "Bluetooth" Ausinių (Ausų Kepurės)

€19.29
( produkto aprašymas 1 .pakeitimo gaubteliai suderinama su sony mdr-1000xm2 mdr-1000x triukšmo panaikinimo bluetooth ausinių (neardomieji garso kokybę); 2 .produktai atitinka europos rohs aplinkos apsaugos reikalavimus; 3.2 vnt=1 pora spalva:juoda produkto vaizdai buvo paimti natūra 100% brand )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10VNT Nauji Kreiptuką Bžūp OEM Pakeitimo Originalą Oculus Quest 2 VR Akiniai, Ausinės Valdytojas Remontas Dalis Priedų

€41.43 - €43.61
( 10vnt originalus naujas kreiptuką bžūp oem replacement meta oculus quest 2 vr ausines valdytojas remontas dalis priedų aprašymai: prekės pavadinimas: reguliatorius kreiptuką bžūp suderinama modelis: už oculus quest 2 būklė: originalus, naujas, geros būklės paketą, įskaitant: 10 x kreiptuką )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

8X Pakeitimo Ją Ausies Padas Pagalvėles Už Bose Quietcomfort 2 QC2,Quietcomfort 15 QC15,Quietcomfort 25 QC25, AE2, AE2I

€24.71 - €34.31
( suderinama bose quietcomfort 2 qc2, quietcomfort 15 qc15,quietcomfort 25 qc25, quietcomfort 35 qc35, ae2 ae2i ae2w ,soundtrue aplink-ear ausines. pakeisti susidėvėjusių ją pagalvėlės medžiaga: oda +atminties putos, patvari ir lanksti, geriau sandariklis, skirtas triukšmo panaikinimo ir valandų patogiai klausytis pagalvėlės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Geekria Kūrėjai strėlės ilginimas Stalo Mikrofono Stovas SAMSONAS Q2U,Q9U,Q7x,ATR2100x-USB Reguliuojamas Stalas Mic Laikiklis(Juodas)

€18.25
( geekria kūrėjai strėlės ilginimas stalo mikrofono stovas samsonas 2u,q9u,q7x,atr2100x-usb reguliuojamas stalas mic laikiklis(juodas) produkto savybės svertinis bazės padeda užtikrinti laikyti tvirtai vietoje.non-slip kojų padėti sumažinti nepageidaujamų vibracijų pasiekti savo mikrofoną. šis tvirtas mikrofono stovo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Minkštos Ausų Pagalvėlės Ausinių Gaubteliai už Bowers&Wilkins Px7 Ausinių Storio Ausies Pagalvėlės Ausines Gaubteliai Rankovėmis Earmuff

€6.21 - €7.96
( savybės: šios ausinės pakeitimo ausies padas tinka bowers&wilkins px7 ausinės; ootdty priimant didelio tankio atminties sponge ausies pagalvėlės, sandarinimo aplink ausį puikiai, užtikrinti, jums puikią garso izoliaciją. ausų pagalvėlės tik, kiti priedai nuotraukoje nėra įtrauktas! aukštos kokybės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Xiaomi Belaidės Ausinės Mijia S900 "Bluetooth" Ausines Kaulais laisvų Rankų įranga su Mikrofonu Sporto Hifi Stereo Ausinių

€9.87 - €28.90
( xiaomi s900 mijia kaulais belaidės ausinės atviros ausies kabliuko vandeniui in-ear bluetooth hheadphone 9d hifi žaidimas bluetooth laisvų rankų įranga touch kontrolės, laisvų rankų įranga su nešiojamų įkrovimo langelį visus mobiliuosius telefonus produkto savybės: tikrai belaidžio tai xiaomi s900 tws )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pilka Kalti Lakuotas Geležies Transformatoriaus Dangtelio Karvė Apsauginis Dangtelis Vakuuminio Vamzdelio Stiprintuvai Važiuoklės Shell "PASIDARYK pats" Langelyje, Priedai

€13.87 - €18.49
( pilka kalti lakuotas geležies transformatoriaus dangtelio karvė apsauginis dangtelis vakuuminio vamzdelio stiprintuvai važiuoklės shell pasidaryk pats langelyje, priedai parametras: 8 techniniai duomenys: gabaritiniai matmenys 1.75*80*aukštos 95mm 2.85*90*108mm aukštas 3.95*100*118mm aukštas 4.80*80*100mm )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Garso Parama "Bluetooth" Garsiakalbis Turėtojas Garso Lauke Stovėti, Išvengti Kritimo Balta

€11.13 - €13.90
( 1. anti-mažėja: jis netaps, įskaitant varžtas priedai.šis laikiklis gali saugiai pakabinti savo garsiakalbis be jokių . 2. vietos taupymas: sienos montuojamas laikiklis gali būti pakabinama , patogus vietą, ir padaryti vietos virtuvės skaitiklis, arba staliukas.visiškai atitiktų bet jūsų namuose. 3. built-in kabelis saugojimas: išsaugoti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mei10PCS ULN2803AG ULN2803 SVP IC NAUJŲ stock IC Chipset NAUJAS Originalus

€1.29 - €1.32
( apie mus pažadame, kad: 1:gamyba, kurioje tik geriausi vartojimo prekių ir užtikrinti aukščiausią kokybę, įmanoma. 2:pristatyti prekes mūsų klientams visame pasaulyje, kurių greitis ir tikslumas klientų aptarnavimo politika mes esame daugiau nei laimingi galėdami atsakyti į visus klausimus, kad )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2vnt 30/40/45/50/52/62mm Pasyvus Radiatorius žemų dažnių Garsiakalbis Vibracijos Membrana Bass Gumos Woofers Dropship

€0.79 - €1.59
( visiškai naujas ir aukštos kokybės ootdty savybės: bass radiatorių, taip pat žinomas kaip pasyvus garsiakalbis, naudojamas pakeisti antras tube , žemų dažnių garsiakalbis su radiatoriaus ir tradicinių atgal žemų dažnių garsiakalbis. žemo dažnio nardymo gylis ir atgal , bet greitis yra žymiai greičiau, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2022 Naujas 4PCS Pakeitimo Minkšta Kempinė Ausų Gaubteliai Padengti Ausų Pagalvėlės Plantronics

€1.03 - €1.65
( aprašymas: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės. ypatybė: pagamintas iš minkšta putplasčio medžiaga, labai tvirtas, patvarus ir minkštas mums naudoti. sukurta siekiant padidinti ištikimybę savo garso, kurį pagalvėle vibracijas tarp jūsų ausies, o ausinės, teikti daugiau energingas garsų. pakeisti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

8-Taip, RCA Perjungiklis 8 in 1 out, Composite Video L Selektorių Langelį DVD, STB, Žaidimų Konsolės

€15.86 - €32.37
( visiškai naujas ir aukštos kokybės ootdty ypatybė: tai panlong leidžia jums keletą vaizdo prietaisus su out (pvz., wii, dvd, už jūs galėsite lengvai įvesties nereikia, atjunkite ir vėl prijunkite prietaisus. 8-taip, rca video switcher selektorių už dvd ps2 ps3 wii kabelį langelį mechaninis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2vnt 40MM 4 Ohm 6W Visą Garsiakalbio Guma Pusėje NdFeB Magnetiniai Mini Nešiojamasis Garsiakalbis Garso Namų kino Teatro 95AF

€2.48 - €3.27
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės patirtis galingas garsas su šia pora 40mm 1.5 colių vidinis magnetinis garsiakalbiai, sukurti aiškią ir svaiginančius savo nešiojamų prietaisų. pagamintas iš tvirto metalo, šių garsiakalbių vienetus yra pastatytas paskutinis ir teikti išskirtinės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mp3 lossless dekoderis valdybos ateina su stiprintuvu mp3 dekoderis TF kortelę U disko dekoderis player

€1.61 - €3.83
( produkto aprašymas: palaikymas, mp3 formatas, galia automatiškai žaisti, žaisti būklės, raudonas led atnaujinti.paramos u diską (išbandyta daugiau nei 32g), tf kortelę (išbandyta 16g) peržiūros režimu; galia numatytasis tf kortelę režimu, jei tf kortelės nėra automatiškai pereiti į u disk mode, ir abu įrenginiai yra įdiegta, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Krepšys PSVR2 Saugojimo Krepšiai Sunku, Jaučiausi Nešiojamosios Rankinės, Akiniai All-in-one Mašina, Objektyvo Dangtelis

€9.43 - €14.74
( savybės: ootdty itin aukštus saugumo: kietas krepšys sudaro aukštos kokybės veltinio,patvarus ir anti-scratch nešiojamų apsaugos, saugojimo dėžutė suteikia pakankamai vietos accessaries dulkėms, kad jums atrodo, šaldytuvas ir daugiau aukštas, kai išeina. patogus užtrauktukas ir dirželis dizainas.kontrolės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ausinių Garsiakalbių 50mm Garsiakalbis "PASIDARYK pats" Ausinių Garsiakalbio Composite Membrana Garsiakalbis Ausinių Garsiakalbio Tvarkyklė

€4.48 - €8.62
( 1. kalbant apie medžiagas, aukštos kokybės žaliavos yra naudojamos, siekiant, kad jos atitiktų saugumo standartus ir yra patvarūs 2. kalbant apie techniką, technologiją, priima puikus gamybos standartus, taip, kad garso kokybė garso, gali būti geriau pateikti 3. kalbant apie pasirodymu, turi muzikos, ir trijų dažnių ryšys ir garso )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Puta Priekinio stiklo Mic Stiklai Kokybės Porolono Padengti Kostiumas David Clark " laisvų Rankų įranga

€2.19 - €3.37
( puta priekinio stiklo mic stiklai kokybės porolono padengti kostiumas david clark ausinės su mikrofonu . mikrofonas sponge stiklai . vienkartiniai mikrofonas putų apima dydis: kaip paveikslėlyje specialiai lightspeed ausinių savybės: . siekiant apsaugoti mikrofonais, iš aplinkos triukšmo & )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

LN002351 6,5 mm Skersmens Uodega Lizdo Kištukas YARBO GY-3.5 GB PASIDARYK pats Adapteris

€10.78
( prekės būklė: nauja, be mažmeninės pakuotės. ši kaina yra 5 vnt, tik, prašome palikti mums pranešimą spalva, ar dar įvairių spalvų, prekės bus išsiųstos iš atsitiktinai.ačiū.šis skersmuo šis adapteris yra 6,5 mm , todėl ji gali dirbti adapteris, kuris uodegos skersmuo yra 6 mm. patarimai: šiame paveikslėlyje )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1PCS/DAUG RDB223 Žmogaus Kūną, Jutikliai, Jutiklis 100% Naujas Originalus Sandėlyje

€1.64
( pažadame, kad: * gamyba tik geriausi vartojimo prekių ir užtikrinti aukščiausią kokybę, įmanoma. * pristatyti prekes mūsų klientams visame pasaulyje, kurių greitis ir tikslumas klientų aptarnavimo politika mes esame daugiau nei laimingi galėdami atsakyti į visus klausimus, kad jūs turite, prašome susisiekti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujoji Minkšto Silikono Ausinių Ausinės Patarimai Ausų Dangtelis Apple Airpods Pro 3 Vnt L M S Dydžio Ausinių Eartips už Airpods 3

€0.10 - €0.32
( naujausias minkšto silikono ausinių ausinės patarimai ausų dangtelis apple airpods pro 3 vnt l m s dydžio ausinių eartips už airpods 3 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nešiojamas / Kairėn/Dešinėn Garsiakalbiai E5-575 F5-573G E5-576 E5-523 P259 Serijos Garsiakalbiai

€9.70 - €13.10
( 1. naudojant naujausias medžiagas, siekiant suteikti jums daugiau komforto patirtis 2. naujas lossless garso kokybę, suteikia patogią aplinką ausis modelis: e5-575 tipas: ragų garsiakalbis gaminys: aukštos kokybės spalva:juoda medžiaga:plastikas dydis:6.0 x 3,5 cm pakuotės turinys: 2 x garsiakalbiai )