0

Meniu

Silikono Atveju Yoto Grotuvas (3rd Gen) Raštas Kelionės apsauginėje dėžėje lagaminas Vaikų, Garso Grotuvas Apsaugos Atveju

Parduotuvė: Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai
Silikono Atveju Yoto Grotuvas (3rd Gen) Raštas Kelionės apsauginėje dėžėje lagaminas Vaikų, Garso Grotuvas Apsaugos Atveju

Silikono Atveju Yoto Grotuvas (3rd Gen) Raštas Kelionės apsauginėje dėžėje lagaminas Vaikų, Garso Grotuvas Apsaugos Atveju

( 0 Atsiliepimai )
€5.77 - €12.82
Prekės kodas: r262609

Produkto informacija

Silikono Atveju Yoto Grotuvas (3rd Gen) Raštas Kelionės apsauginėje dėžėje lagaminas Vaikų, Garso Grotuvas Apsaugos Atveju

Kulka Taškų: 1.Pilna Apsauga: Jūsų audio grotuvas bus saugus nuo įbrėžimų ir dulkių aukštos kokybės silikono danga.Savo minkšta ir švelni tekstūra užtikrina patogi rankena taip pat.

2.Lengva Valyti ir Plauti: Tai ne slydimo garso grotuvas, silikoninis dangtelis suteikia jums patobulintą ūkyje patirties.Tai daro naudodami drėgną rankšluostį valymo labai patogu.

3.Lengva Įdiegti: Tiesiog rasti tinkamą vietą šio garso grotuvas apsaugos atveju, tada instaliacija yra labai paprasta.Naudoti papildomų priemonių nereikia.

4.Apsaugos ir Tikslus: apsaugoti jūsų garso grotuvas nuo nulio ir dulkių žalą su šiuo aukštos kokybės silikoninis dangtelis, kuris tinka jūsų prietaiso.Tiksli išpjovą nėra kompromiso dėl klausymosi kokybę ir suteikia lengvą prieigą prie visų mygtukų ir uostuose.

5.Puiki Dovana Variantas: padovanok dovaną apsauga su mūsų garso grotuvas, silikoninis dangtelis, puikiai tinka šeimos, draugų, ir kolegų.Apsaugoti nuo įbrėžimų ir dulkių, todėl tai puiki dovana Velykų, Vaikų Dienos, Kalėdų, ir ypatingomis progomis.

Apsaugoti savo garso grotuvas su mūsų patvarus padengti.Geriau rankena užtikrina saugų laikyti ir lengvai įrengimas-jokio vargo.Tinka jūsų prietaiso puikiai.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: silikoninė apsauginis dangtelis

Spalvos: Rožinė, violetinė, mėlyna, oranžinė

Medžiaga: silikonas

Gaminio dydis: apie 11.5x11.5cm/4.53x4.53 cm

Grynasis svoris: apie 42.9 g

Pakavimo Sąrašas:

1pc * Silikono apsaugos atveju

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Pastaba: zip kodas, pradedant 07,51,52,35,38 Ispanijoje yra atokioje vietovėje pašto kodą, kuris tik gali būti pristatomos iš Kinijos, prašome neperka užjūrio sandėlyje, pristatymo .

1. Apie Atsiliepimą:

1.1 Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

1.2 Atsiliepimai MUMS labai svarbi, Todėl prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti geriausias paslaugas klientams.

1.3 neįmanoma išspręsti, jei mes ne(nereikia) apie juos žinoti!

2. Kokie metodai mokėjimo?

2.1 priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.2 Pastaba: Kiti apie mokėjimo PER šią nuorodą: https://service.Rukis.lt/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

2.4. Jeigu jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

3. Aabout Pristatymas:

3.1 VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO),Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3.2 Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3.3 vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

3.4 PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

3.5 Jei negavote jūsų siuntą per laiką,?susisiekite su mumis (iš karto).Mes bėgių kelio su laivybos kompanija kuo greičiau ir atsakymas jums.

3.6 Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

3.7 Pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

3.8 BR pirkėjas, prašome pateikti CPF ar CNPJ, ji bus jums geriau, kad jį gauti artimiausiu metu.ačiū

4. Grįžti ir Grąžinti:

4.1 turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti po to, kai jį gavo.Jei ūkyje, ji labiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.

4.2 IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

4.3 Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

4.4 Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakavimo visi komponentai, priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Rukis.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4.5 Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

  • Prekės Pavadinimas - tmddotda
  • Elemento Tipas - Adapteris
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3.5 mm Mic Ausinės Remontas Dalis ROG už Delta Mikrofonas

€17.12 - €34.93
( savybės: ootdty 3.5 mm port, puikiai rog už delta žaidimų ausinės. puikus pakaitalas sugadinti arba prarasti, laisvų rankų mikrofonas. aukščiausios kokybės, suteikia jums aiškų garsą poveikį. puiki triukšmo šalinimo rezultatus, siūlo jums geriau žaidžiančią patirtį. pakeitimas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

400W 3 Way Crossover Daliklis Hifi Tweeter Garsiakalbis su žemųjų dažnių garsiakalbiu Crossover 1250H/5000HZ su Aukšto Tono Apsauga

€27.25 - €37.85
( 1. grandinė: garso aukštumą, vidutinio lygio ir boso, yra visi suprojektuotos, su antra-kad standartinis 12db/oct grandinės. 2. aukšto tono juosta srovės ribojimas nuo srovės apsaugos burbulas: kai srovė yra mažas, burbulas veikia kaip viela; kai srovė yra per didelis, jis veikia kaip apkrova, sunaudoja dabartinės, ir aukšto tono garsas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Lenktas Ausinių Stendas, Stovas Tvirtas Metalo Žaidimų Ausinės Ausinės Laikiklis Pakaba Su Kieto Pagrindo Stalo, Stalas Ekranas

€8.10 - €15.28
( lenktas ausinių stendas, stovas tvirtas metalo žaidimų ausinės ausinės laikiklis pakaba su kieto pagrindo stalo, stalas ekranas paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.jei jums reikia, susisiekite su manimi. 1. paprastas ir stilingas 2. tvirtas & stabili 3. saugus ir tvarkingas 4. puikus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

M6CA PA-2A 450W 2 Būdas Garsiakalbio Dažnio Daliklis Tweeter Bass Filtras Garsiakalbio Stiprintuvo Namų Garso Teatras

€8.27 - €11.64
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės diskanto ir boso dvejopo dažnio daliklis:tai yra profesionalus dažnio daliklis, kuris yra plačiai įdiegta į garsiakalbį.atskirti mišrių signalų į aukšti, boso, ir tada buvo išsiųsti atitinkamą aukšti, boso garsiakalbis vienetas peržiūros, todėl pagerinti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

VHM-314 SOP16 "Bluetooth" suderinama V5.0 Imtuvas Valdybos 3.5 mm PASIDARYK pats MP3, Lossless Valdybos Belaidžių Muzikos Moduliai

€2.28 - €2.82
( savybės: ootdty atnaujintas ble5.0 versijos!žemyn suderinamumo 4.2 4.1 paramos automatinio grįžtamojo ryšio funkcija, wav+ape+flac+mp3 lossless dekodavimo, stereo išėjimo. valdyba yra mažas dydis, paprasta konstrukcija, lengva ir paprasta naudoti ir įdiegti. standartinė 3,5 mm sąsajų išvestis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Laidinio Belaidžio "Android" Auto Dongle, Belaidžio "Android" Auto Adapteris, Kištuko Žaisti 5G BT USB Automobilių AI Langelį Patvarus

€31.93 - €48.38
( laidinio belaidžio android auto dongle, belaidžio android auto adapteris, kištuko žaisti 5g bt usb automobilių ai langelį patvarus laidinio belaidžio android auto dongle, belaidžio android auto adapteris, kištuko žaisti 5g bt usb automobilių ai langelį patvarus [ android auto belaidžio ryšio adapteris]mes siūlome )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

ESTD 1Pair Gaubteliai Ausies Pagalvėlės, Pagalvėlės Earmuffs Jabra 45H Evolve2 65 Ausinės, Aukštos Kokybės laisvų Rankų įranga Priedai

€4.19 - €8.55
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės minkštos odos, patogūs dėvėti, lėtas, tinka ausis. pagaminti iš minkštos putos ir odos, todėl jūsų nešioti jaukus ir patogus. labai pakeisti jūsų pamestą/sugadintą ar purvinas ausinių ausų pagalvėlės. padidinti žemų jūsų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

HMI LCD Jutiklinis Ekranas NX3224K028 2.8-Colių Varžinis Ekranas Patobulintas Serijos UASRT TFT LCD Modulis

€30.70 - €38.38
( 1. sustiprinto versija yra galingesnė.palyginti su pagrindinių ekranas, naujas ekranas prideda naujų funkcijų: parama built-in , parama duomenų įrašymas į flash atminties, parama gpio, didesnių flash atminties talpos ir didesnius cpu.patobulintas serija yra 7 dydžių nuo bendro 2.4 colio iki 7,0 colių. 2. patobulintas nx3224k028 yra )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Originalus Kontrolės Valdyba Stebėti Rinkinys B173RW01 V3 TV+HDMI+VGA+AV+USB LCD LED ekrano Valdiklio plokštės Tvarkyklės

€20.60 - €29.44
( lcd valdiklio plokštės: hdmi, vga, av, usb rf lcd valdybos darbo lvds sąsaja lcd ekranas maitinimo adapteris:12vdc daugiau nei 2a. ateina laukimo modelis, kai nėra signalo usb palaikymas, vaizdo av suderinamas su pal ir ntsc vaizdo įvestis: hdmi, vga, av, usb rf garso įvestis: hdmi, pc )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Palieskite Valdiklį rankenos Raštas Padengti Oculus Quest 2 Baterijos Atidarymo Reguliuojamas Dirželis Meta Quest2 Priedai

€15.26 - €25.43
( jutiklinis valdiklis su šlapia danga anti-mesti dirželis oculus quest 2 baterijos atidarymo reguliuojamas dirželis meta quest2 priedai ypatybė: baterija atidarymo dizainas: sukurta pora riešo sąnario dirželis su baterija atidarymo oculus quest 2, o ne pora silikono valdiklis su šlapia danga padengti.jūs galite pakeisti bateriją, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Tinka Sony Srs-Xb43 "Bluetooth" Garsiakalbis Nešiojamų Saugojimo Krepšys Pečių Maišą

€21.57 - €30.82
( tinka sony srs-xb43 bluetooth garsiakalbis nešiojamų saugojimo krepšys pečių maišą produkto aprašymas: saugos atsparus smūgiams garso apsaugos padengti, laisvas ir stora, stora, tinka.lengva laikyti, užtrauktukas pasta uždarymo būdas, lengva atidaryti ir uždaryti, greitai fotografuoti ir uždaryti, saugią apsaugą.liniuotas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

ENC LE-702 Belaidžio "Bluetooth" Ausinių Ausų Sporto Ausines su Įkrovimo Kamera Triukšmo Atšaukiu Vandeniui Ausinės

€26.71 - €38.16
( sveiki atvykę į asf skaitmeninio pasaulio parduotuvėje , atlikite savo parduotuvę gauti daugiau taikomos nuolaidos! siuntimo informaciją 1.pristatymas su sekimo ne,galite tai patikrinti, užsakymo detales. 2.labai gerai supakuoti, ne nerimauti sugadintas.jei jūs jį gauti skaldytų, mes grąžinsime. 3.mes )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ausies Kapoto Pluošto Padas xbox Serijos laisvų Rankų įrangos Ausinių Gaubteliai Lankelis Pakeitimo

€2.70 - €3.61
( savybės: ootdty pagamintas iš aukštos kokybės atminties putos, avikailio medžiaga valandų comfortablelistening. minkštas patogus dangtelis gera triukšmo antiblokavimo. lengva įdiegti ir naudoti.pakeisti susidėvėjusių ją pagalvėlės. baltymų odos, medžiagos, nekilnojamojo mašinos pelėsių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2vnt Garsiakalbiu Uosto Vamzdis Bass " žemų dažnių garsiakalbis Garso Reflex Vamzdis Garsiakalbis Lauke Ventiliacijos 53mm Atvira Skylė

€5.74 - €5.97
( mes siūlome atidarymo garsiakalbio angos skylutę gavusi garsiakalbis uosto tube! dėl vadovo matavimo,prašome leisti po 0,5-3 mm nuokrypis medžiaga: abs atidarymo angos skersmuo: 53mm(2.09 ) ilgis: 45mm(1.77 ) priekiniai išorinis skersmuo: 61.5 mm(2.42 ) priekiniai viduje skersmuo: 39mm(1.54 ) uodega )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Bananų Žvakės | 4mm Banana Plug Garso Jungtis, paauksuoti Garsiakalbių Žvakės | Patogus Suvirinimo Nemokamai Bananų Adapteris Jungtis

€0.60 - €1.16
( kulka taškų: 1.aiškus garsas: vario, aukso padengtą medžiagą.bananų žvakės suteikia geras laidumas ir antioksidacinį veikimą, stabilaus ir aiškaus garso perdavimo.kištukas pagamintas iš vario medžiaga ir apdoroti per perteklinio reguliavimo procesas, kuris pagerina patvarumą ir korozijos atsparus produktas. 2.patikimi )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1~5VNT Vėliau kaip iki Analoginės Prie Skaitmeninės ADC Keitiklis Optinis Coax RCA Toslink Audio " Garso Plokštę SPDIF Adapteriai TV

€5.32 - €9.02
( 1~5vnt vėliau kaip iki analoginės prie skaitmeninės adc keitiklis optinis coax rca toslink audio garso plokštę spdif adapteriai tv aprašymas: savybės: šio skaitmeninio į analoginį garso konverteris yra skirtas arba home arba professional garso perjungimas. ji konvertuoja bendraašis arba toslink skaitmeninio )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Storis tuščiąja eiga Varantys Skriemulys Diržo Kilpos Įtempimo Guminis Žiedas "SHARP" SANYO Kasetė Denio Diktofonas, Audio Stereo Grotuvas

€4.67 - €6.68
( storis tuščiąja eiga varantys skriemulys diržo kilpos įtempimo guminis žiedas sharp sanyo kasetė denio diktofonas, audio stereo grotuvas aprašymas: skaičių 0-9, a,b, spalva: juoda medžiagos: cinko lydinys aukštis: 5. (maždaug:125mm) pakuotėje: 1x numeris,1x varžtai krepšys *pastaba: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už Garbę Ausinių X1 / X2 Padengti Mados Nėrinių Gėlių Pearl Keychain Silikono Ausinių Atveju garbę ausinių x2 Padengti garbę x2

€2.81 - €3.52
( sveiki atvykę į parduotuvę. linkiu jums geros dienos ir malonu apsipirkti. jūs galite gauti kuponus ir užsakymą paprastai. virš 2 vnt yra teikiama pirmenybė,ir gausite 5% nuolaida byla medžiaga: aukštos kokybės atvejais , pilna apsauga. mados aksesuarai, puikus nešiojamas sandėliavimo su byla. (nėra )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Belaidžio caixa de som "bluetooth" nešiojamas lauko įkrovimas USB plaza šokių spalvų šviesos kortelės įkišimo žemų dažnių garso sistema

€25.05 - €37.40
( prijungimo būdas: bluetooth ryšį dažnių diapazonas diapazonas: 100hz-20khz signalo triukšmo santykis ≥ 75db 1 garsiakalbis efektyvus atstumas-10 metrų medžiaga langelyje yra mediniai išvaizda dydis 130 * 110 * 270mm )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

7 Colių Automobilio Radijo daugialypės terpės Grotuvas, Navigacija, LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas TM070RDHP05-00 -5 CX5 2017-2021

€102.05 - €192.56
( aukštos kokybės gaminiai.lengva įdiegti ir patvarus naudoti.puikus kokybės ir labai įmontuoti.teisingai jungtis nereikia jokių pjaustymo arba sandūrų.duoti ir daugiau sophisiticated ieškoti savo automobilio tipas:lcd ekranas jutiklinis ekranas parengiamojo montavimo tipas:tiesioginis įdiegti dalies numeris:tm070rdhp05-00 įmontuoti:už )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

20CB Odos Pagalvėlės Sponge Gaubteliai už QUIETCOMFORT QC35 QC35II laisvų Rankų įranga Earmuff

€2.47 - €4.86
( savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės ausų pagalvėlės padidinti ištikimybės ir nustatyti aiškesnį garsą. ausų pagalvėlės tik, neįskaitant kitų priedų demo į nuotraukas! lengva įdiegti ir pašalinti be jokių įrankių ir lengva naudoti. gerai, pakeisti senus, pažeistus krekingo sugadintas )