0

Meniu

12 Tinklelis, Medinės Pen Vitrinos, Sandėliavimo Prabanga Fontanas Atveju Skaidrus Langas Pen Box-Surinkimo Organizatorius

Parduotuvė: Mokyklos Reikmenys
12 Tinklelis, Medinės Pen Vitrinos, Sandėliavimo Prabanga Fontanas Atveju Skaidrus Langas Pen Box-Surinkimo Organizatorius

12 Tinklelis, Medinės Pen Vitrinos, Sandėliavimo Prabanga Fontanas Atveju Skaidrus Langas Pen Box-Surinkimo Organizatorius

( 0 Atsiliepimai )
€27.06 - €40.39
Kategorijos: Mokyklos Reikmenys
Prekės kodas: r541374

Produkto informacija

12 Tinklelis, Medinės Pen Vitrinos, Sandėliavimo Prabanga Fontanas Atveju Skaidrus Langas Pen Box-Surinkimo Organizatorius

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.Jei jums reikia, susisiekite su manimi.

Už fanatikai pen kolektoriai, suteikia daug saugojimo vietos, tai gražiai suprojektuota pieštuko atveju.

Naudokite šią mediniai pen ekranas langelį rodyti, saugoti ir apsaugoti savo turtinga pen kolekcija.Lanko formos griovelio, gali nustatyti kiekvieno aptvaro vietoje.

Šis pieštukas lange galite padaryti savo darbo stalo, padažu, stalo ar lovos spintoje, švari ir profesionalus.

Pagaminti iš medienos žaliavos, praktiški ir ilgaamžiai.

Šis Pen " ir Ekrano lange gina, saugo, organizuoja iki 12 rašikliai.

Išlaikyti savo kolekciją laisvas nuo įbrėžimų, dulkių ir timewear.

Gražiai rodyti savo kolekciją dėka stiklo dangtis.

Puiki dovana jubiliejai, vestuvės, gimtadienis ar gydyti patys.

Tipas: Medinės Pen Vitrinos, Sandėliavimo

Forma: Kvadratas

Stilius: Europa

Stilius: 12 slots pen dėžutę

Spalva:Ebony/raudona

Medžiaga:mediena+akrilas

Dydis:31 x 21 x 5cm

Pakuotės Turinys:

1 x Medinės Fontanas Pen vitrinos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Rukis.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Rukis.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2X Mielas Animacinių filmų Žymas, Stereo Formos Knygų Žymeklis, Vaikams, Sulenkta Gyvūnų Naujovė Juokinga Studentų Raštinės reikmenys(Panda)

€10.60 - €15.37
( [unikalus 3d projektavimo]ši 3d animaciją žymą skiriasi nuo kitų, tai yra trimatis suprojektuoti, gyvas ir daro skaityti daugiau patrauklus, įdomus ir naujumas; paprasta ir praktiška naudoti, ir padidinti savo palūkanų skaitymo ir pateikti juokinga skaityti patirtis kiekvienam skaitytojui. [patvarus]ši 3d gyvūnų žymą yra pagamintas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1~10VNT Trijų Sluoksnių Didelės Talpos Pieštuku Maišelį, Raštinės reikmenys Animacinių filmų Permatomas Tinklelis Pen Mergina Užtrauktukas Pieštukų Dėklas Mokykla

€8.36 - €11.93
( 1~10vnt trijų sluoksnių didelės talpos pieštuku maišelį, raštinės reikmenys animacinių filmų permatomas tinklelis pen mergina užtrauktukas pieštukų dėklas mokykla aprašymas: produkto pavadinimas: pieštuko atveju gaminio medžiaga: drobė produkto stilius: sodas pieno nemokamai, lokio žvaigždės ir )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kūrybos Pieštuko Atveju Mergaitėms Kawaii Pieštukų Atvejais Saugojimo Vaikai Pen Maišelį Didelės Talpos, Raštinės Reikmenys Lauke Moksleivių Prekes

€4.45 - €6.37
( naujos ir aukštos kokybės! aprašymas: 1. daugiafunkcis: didelės talpos pieštuko atveju turi daug skyrių ir kišenių, kurių gali tvarkyti ir saugoti visų rūšių raštinės reikmenys, pvz., plunksnakočiai, pieštukai, žymeklis rašikliai, trintukai, liniuotes ir kt.ji taip pat gali būti lengvai įdėti į peiliai, juostos, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Gumos Antspaudas Abėcėlės, Skaičių Simbolis Medinis langas Print Stiliaus Medienos Raštą 280PCS

€31.32 - €60.24
( gumos antspaudas abėcėlės, skaičių simbolis medinis langas print stiliaus medienos raštą 280pcs 100% brand new ir aukštos kokybės senovinių ir klasikinių medinių stilius/dizainas gražus ir juokingas elementus, kad jūsų žodžiai/moto yra 70 vienetų, guminiai antspaudai langelyje, įskaitant 26 raides )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

19Pcs Metalo, Plieno Failą Šlifavimo Įrankis Su Plokščiais Failą, Pusiau Apskrito Failą, Diskiniai Failą, Trikampio Failą Ir Adata Failą.

€30.20 - €56.98
( šis metalas failų rinkinį sudaro 4 metalo failus (butas failą, pusapvalės failą, diskiniai failą ir trikampio failą) ir 14 adata failus.tinka visų rūšių šeimoms ir seminarai. metalo failas yra pagaminti iš aukšto metalo, aštrus ir patvarus. šis metalas plienas set yra įrengta tvirtas lagaminas, skirtas saugiai laikyti )