0

Meniu

Head-up Display, Universalus Q7 prekinis, galinis Stiklo Projektorius GPS Skaitmeninis Laikrodis, greičio viršijimo Įspėjimo Automobilių HUD Ekranas, automobilių Reikmenys 5.5 "

Parduotuvė: Galinio Lango
Head-up Display, Universalus Q7 prekinis, galinis Stiklo Projektorius GPS Skaitmeninis Laikrodis, greičio viršijimo Įspėjimo Automobilių HUD Ekranas, automobilių Reikmenys 5.5

Head-up Display, Universalus Q7 prekinis, galinis Stiklo Projektorius GPS Skaitmeninis Laikrodis, greičio viršijimo Įspėjimo Automobilių HUD Ekranas, automobilių Reikmenys 5.5 "

( 0 Atsiliepimai )
€29.08 - €44.73
Kategorijos: Galinio Lango
Prekės kodas: r545956

Produkto informacija

Santrauka:

Šis produktas yra saugos vairuotojų, ypač didelės spartos vairavimo naktį, HUD gali išlaikyti vairuotojo akis nuo kelio ir gali sumažinti automobilio avariją.HUD gali projekte, svarbi informacija (pvz., greitį) ant priekinio stiklo, ji gali padėti nepatyrę naujokai kontroliuoti savo greitį ir išvengti greičio viršijimo pažeidimų dėl kelių eismo greičio limito.Dar svarbiau, ji leidžia vairuotojui iš karto skaityti numeris su labai vizija ir visada daro vairuotojai pamatyti kelių aiškiai.

Pareigos:

Taikoma visų automobilių pasaulyje.Plug and Play.

5.5" ekrano ir aukštos raiškos ekranas

Spalvotų konstrukcija leidžia rodyti turtingesnis ir lengviau skaityti

Nanotechnologijų naudojimą, siekiant pašalinti nepageidaujamus atspindžius, ir gali padaryti ekrano informacija, staigesnis.

Rodo gausus turinys: greitį, važiavimo kryptį, vairavimo trukmė, nuvažiuotas atstumas, realaus laiko, palydovų skaičių, aukštį, greitį, signalizacija, nemokama perjungimas km ir mylias.

Auto power on ir off, su variklio užvedimo ir išjungimo, veiksmingą apsaugą automobilio akumuliatoriaus; išlaikant rankinis jungiklis režimas, ir lengviau kontroliuoti HUD.

Automatinis ir rankinis ryškumo nustatymo režimas, vairuojant be atspindžių.

Specifikacija:

Prekė: HUD Projektavimas Ekranas

Spalva: Juoda

Medžiaga: ABS + PC

Dydis: Kaip paveikslėlyje

Darbinė Įtampa: 9-16 v

Aplinkos Temperatūra: - 40 ° c iki + 80 °

Taikytinos modeliai: Universalus

Pakuotė:

1 x Automobilių HUD Ekranas

1 x neslidus kilimėlis

1 x šviesą Atspindinčios Plėvelės

1 x Vartotojo Vadovas

1 x žiebtuvėlio linija

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymus processedtimely po thepayment patikra.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, particularlyduring atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir gauti backto jums kuo greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra bearby tiek pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečių reasonfor grįžti, ir jūsų go

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotės su visais componentsand pridedami priedai, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Rukis.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo limitedWarranty dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Accessoriescome su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite tellus, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Rukis.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad youcontact mums PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

  • Laidais ar Belaidžiu - Viela
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Dydis Pavadinimas - Kaip vaizdas rodomas
  • Prekės kodas - 29330
  • Prekės Pavadinimas - LEEPEE

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Bagažinės Likti BMW 7 Serijos 2016-2019 Oro Pavasario Galinis Liukas Motorinių Liftas Paramos atsarginės Dalys

€72.57 - €120.95
( naujas aukštos kokybės produktus. lengva įdiegti ir patvarus naudoti. puikus kokybės ir labai įmontuoti. teisingai jungtis nereikia jokių pjaustymo arba sandūrų. suteikti daugiau ir daugiau sophisiticated ieškoti savo automobilį parengiamojo montavimo tipas:tiesioginis įdiegti tipas:bagažo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Automobilis Viena Koja, Automatinė bagažo skyriaus Įkrovos Smūgis Jutiklis Elektros Smart Bagažinės Kojinis Jungiklis Automobilio bagažo skyriaus Atidarymo Jutiklis

€43.27
( automobilis viena koja, automatinė bagažo skyriaus įkrovos smūgis jutiklis elektros smart bagažinės kojinis jungiklis automobilio bagažo skyriaus atidarymo jutiklis paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% originalus ir geros kokybės, su nemokamu po pardavimo garantija. šiuo metu dauguma automobilių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

120W Automobilių Mobiliųjų Telefonų Kroviklį Super Greito Įkrovimo Du laidus Ištraukiama Konversijos Prijunkite USB/C TIPO Sąsaja Kilnojamojo Įkroviklis

€18.81 - €37.64
( kulka taškų: 1.daugiafunkcinis dizainas: tai automobilinis įkroviklis turi dviejų tipų uosto ir ateina su 2 usb laidai, kuriuos galima įkrauti telefoną 4 elektroninių prietaisų tuo pačiu metu. 2.kompaktiškas dizainas: laikykite savo kabeliai, susivėlęs su šiuo nešiojamų automobilinis įkroviklis.su ištraukiama kabelis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

50JA Suderinama E60 E63 E64 Automobilio "Bluetooth" suderinama Imtuvas, Stereo Aux, MP3 Grotuvas, Muzikos Imtuvas, Adapteris, Laidas

€3.89 - €5.06
( visiškai naujas ir aukštos kokybės ootdty savybės: funkcija bluetooth įrenginiai, jokių funkcinių apribojimų automobilio radijo leidžia išorinio šaltinio tai yra įmanoma iš savo išmaniojo telefono į automobilio garso sistemą srautas suporuoti savo telefoną su savo bluetooth )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Automobilių Hud Spidometras Automobilio Greitis Heads Up Display Automobilių Hud GPS Spidometro greičio viršijimo Perspėjimas, USB Plug Ir Play Hud Head Up Display

€12.34 - €24.69
( pristatome mūsų naujoviškų automobilių hud head up display suderinama su motociklais.į įskaitomas ekranas suteikia gyvybiškai svarbios informacijos ir energijos taupymo dizainas reiškia, jums nebus paleisti žemyn jūsų baterija.be gręžimo reikalaujama, įdiekite yra vėjas! gaminio dydis: 12*8*6cm produkto svoris: 150g pastaba: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Automobilių, Autobusų Įkroviklio Lizdas Adapteris Ype C Dual USB jungtys Greitai Įkrauti 12V/24V USB Power Panel Jūrų Motociklai

€3.97 - €7.93
( informacija: * greita įkrovimo galia pristatymo 3.0 usb-c uosto pristatyti 55w powerat 3x greitis 30 minučių.(greitai nemokamai: reikia naudoti su usb c kabelio.) * greitai įkrauti uostų tipas: greitai įkrauti 3.0 uostų suteikia 4x greičiau įkrovimo spartą į suderinamus prietaisus.gali imti suderinamus prietaisus iki 80% )