0

Meniu

991CNX F(X) Inžinerijos Mokslo Skaičiuoklė, Su Rankraščio Valdyba,Mokslo Skaičiuoklė Kolegijoje Ir vidurinės Mokyklos

Parduotuvė: Mokyklos Reikmenys
991CNX F(X) Inžinerijos Mokslo Skaičiuoklė, Su Rankraščio Valdyba,Mokslo Skaičiuoklė Kolegijoje Ir vidurinės Mokyklos

991CNX F(X) Inžinerijos Mokslo Skaičiuoklė, Su Rankraščio Valdyba,Mokslo Skaičiuoklė Kolegijoje Ir vidurinės Mokyklos

( 0 Atsiliepimai )
€22.63 - €28.28
Kategorijos: Mokyklos Reikmenys
Prekės kodas: r257640

Produkto informacija

991CNX F(X) Inžinerijos Mokslo Skaičiuoklė, Su Rankraščio Valdyba,Mokslo Skaičiuoklė kolegijų Ir aukštųjų Mokyklų Ši skaičiuoklė yra sujungti su LCD rašymo lenta.Su stylus pen už rašymo lenta, galite apskaičiuoti ir įrašyti jį labai lengvai.Yra 498 kompiuterio funkcijas

Ilgas baterijos veikimo laikas.Aplinkos pakankamai šviesos šaltinis, saulės skydelis, maitina dvigubas maitinimo šaltinis su baterijos, naudojimo laikas yra ilgas.

Šio 2-in1 Mokslo Skaičiuoklė, galite apskaičiuoti ir įrašyti bet kuriuo metu, jūs taip pat galite įdėti jį kaip notepad, kai jūs nenaudojate skaičiuoklė.Skaičiuokliai yra mygtukas, galite spustelėti šį mygtuką erase išvalyti visą ekraną, rašyti kelis kartus, mažinant popieriaus sunaudojimą ir yra ekologiškas.

Šio rankraščio skaičiuotuvai yra tik 153g, lengvas ir moliusko geldele dizainas, lengva nešiotis.Gaminio dydis: 162x81x17.5mm.Jūs galite priimti jį į savo rankinėje, kišenėje, ar net piniginę, puikiai tinka biuro verslo, ir klasėje, ir namuose.

Mūsų skaičiuoklė klaviatūrą " naujo pagaminti iš silikono medžiagos, minkštos paliesti klavišus, ramioje ir triukšmo-nemokamai.Su ši skaičiuoklė, jums bus ne trikdyti kitų žmonių, o apskaičiuojant duomenis, puikus darbo ir mokymosi.

Sulankstymo būdas: sulenkite per pusę

Baterijos tipas: CR2032 moneta ląstelių/saulės energija varomas

Svoris: 135g

Dydis: 162x81x17.5mm

Pagrindiniai veiksmai:

Laipsniai, minutės ir sekundės

neigiamas skaičius

procentas

Skilimo koeficientas

n-tojo galia root

Trigonometrinių funkcijų

Atvirkštinis trigonometrinių funkcijų

Hiperbolinės funkcijos

Eksponentinis, pora eksponentinė funkcija

Abipusė, factorial

Deriniai

kampo vienetas

Koordinačių transformacijos

skaičiavimas

mokslo nuolat

Metrinės sistemos pertvarkymo

Spalva:juoda

Medžiaga:ABS+Silikono

Pakuotės Turinys:

1 x mokslo skaičiuotuvai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujas Grietinėlės Sūris Pen Maišelį Studentų Pen Lauke Didelės talpos, Kanceliarinės prekės Saugojimo Krepšiai Mažas Pieštuku Maišelį Atveju Turėtojas

€3.31 - €5.09
( aprašymas produkto kategorija: laikymo maišelis spalva: kaip parodyta paveikslėlyje dydis: apie 18*5*5cm(7.09*1.97*1.97 in) panaudojimas: pieštukų dėklas, mokyklos reikmenys, kosmetika, sandėliavimas pakuotė: 1pc saugojimo krepšys 1. prašome atkreipti dėmesį, kad foto nerodo tikrąjį dydį, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

18 Vnt Trintukas Kawaii Švino Pieštukai TPR Mažas Trintukai Top Hat

€7.10 - €14.20
( aprašymas pateiktas saugaus ir aukštos kokybės medžiagų, jie gali padėti jums ištrinti pieštuko žymės.kūrybos ir animacinių filmų sraigtasparnis formos trintukas gali suteikti daugiau malonumo, kad studentų mokymosi procesą.tekstūros ir unikalią išvaizdą, kad ji tiek praktiniai ir dekoratyviniai.tai labai praktiškas ir )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1Set Kpop Karšto Idol Naujas Albumas TAMSUS RLOOD Naujas Akrilo Dvipusis Nuolatinis Plokštė Stalo Apdailos JUNGWON HEESEUNG SUNGHOON

€3.74 - €7.49
( kpop karšto idol lt dvipusis atspausdintas vertikaliai pasirašyti apdaila dydis: individualus aukštis yra apie 10cm, kolektyvinio aukštis yra apie 7cm ir ilgis yra apie 12 cm (ten gali būti kai kurių klaidų, jei kiekvienas vaizdas yra skirtingi) pakuotė: opp maišelis pakuotė )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kinijos Plunksnų Žymą Tuščiavidurių Metalo Stilingas su Drugelio Kutai Tvirtas, Ilgas Tarnavimo laikas Kūrybos Žymą

€0.67 - €1.42
( kinijos plunksnų žymą tuščiavidurių metalo stilingas su drugelio kutai tvirtas, ilgas tarnavimo laikas kūrybos žymą aukštos kokybės ketaus medžiagų užtikrina patvarumą ir apsaugo nuo blukimo, todėl šių žymių ilgalaikis. drugelis kutai ir pakabučiai pridėti tekstūrą ir interesus, stiprinti bendrą estetinės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

100 Vnt Aksomo Rašiklis, Dėklas Krepšiai Raišteliu Pen Rankovės Turėtojai, Teikiantys Pen Maišeliai 1.4X6.9In

€14.19 - €26.76
( 100 vnt aksomo rašiklis, dėklas krepšiai raišteliu pen rankovės turėtojai, teikiantys pen maišeliai 1.4x6.9in minkšta medžiaga: šių pieštukų atvejais, yra pagaminti iš aksomo, užtikrinant, kad būtų minkšti ir patogūs liesti.gerai prisiūta pieštuko atveju yra pastatytas paskutinis.atlikti pieštukų atvejais į maišus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pieštukas Turėtojas karvės odos Pieštuko Atveju Kūrybinė Odos Rankų darbo Pen Rankovės Dėklas High-end "PASIDARYK pats" Pen Apsauginis Maišelis užrašų knygelė

€2.35 - €3.35
( produkto kategorija: pen rankovės dėklas dydis: apie 165*45mm(6.50*1.77 in)/165*35mm(6.50*1.38 in) spalva: kaip parodyta paveikslėlyje medžiaga: karvės odos pakuotė: 1pc pen rankovės dėklas 1. prašome atkreipti dėmesį, kad foto nerodo tikrąjį dydį, prašome kreiptis į aprašymas dydžio detales. 2. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Gėlių Fėja Skaidraus Silikono Baigė Antspaudas "PASIDARYK pats" Scrapbooking Leidinys Gumos Spalvos Reljefinis Trafaretai, Apdailos Daugkartinio naudojimo

€1.37 - €1.82
( ypatybė: 1.produkto naudojimo netoksiški ir aplinkai nekenksmingų medžiagų. 2.minkšta medžiaga, nėra lengva subraižyti, parengti technologija. 3.plėtoti savo vaiko pasidaryk pats interesų. produkto specifikacijos: 1.medžiaga: silikonas 2.dydis:8*10cm 4.įpakavimas: 1 lakštai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Magnetinio Knygos Įrašą, Rankų darbo Praktiška Magnetinis Knygų Žymeklis Įrašą Namų fournitures scolaires

€2.61 - €5.23
( aprašymas: šios žymos yra magnetinis, dėvėti, atsparus smūgiams, anti-scratch, kuris yra patvarus, naudoti ir populiarus su žmonėmis. galite šį žymą, kad turi smulkių siuvimo ir išskirtinį apdailos su savo draugais.be to, jis yra geras kompanionas, kai jums skaityti. pagamintas iš aukščiausios kokybės dirbtiniais )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2X Savarankiškai Rašalo Antspaudas Set vartotojo poreikiams Pritaikytų "PASIDARYK pats" įmonės Pavadinimas, Numeris, Adresas, Spausdinimo Guminį Antspaudą Su Pincetu Mėlyna

€16.28 - €23.25
( savarankiškai rašalo gumos antspaudas (max 3 linijos). pakartotinai naudojami gumos tipą, kuriame yra raidės(a-z), skaičiai(0-9) ir simbolius(@= x %+_). 1 x 4mm - 264 simbolių. integruotas juoda inkpad. pincetai nustatymo tipas. patogu naudoti. patvarus naudoti. dydis:23 x 59mm medžiaga:plastikas spalva:mėlyna pakuotės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Skaidrus Lazerio Pieštuku Maišelį Nešiojamų Paprastų Mados Vandeniui Kelionės Pvc Kosmetikos Saugojimo Bylos Talpos Maišelis Mokyklos Reikmenys

€3.39 - €6.78
( skaidrus lazerio pieštuku maišelį nešiojamų paprastų mados vandeniui kelionės pvc kosmetikos saugojimo bylos talpos maišelis mokyklos reikmenys medžiaga: pvc specifikacija: 22 * 7 * 14 cm pareigos: atsparus vandeniui vaizdo pritaikymas: 500, galite tinkinti logotipas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mados Paprastas Akių Pieštukas Atveju Nešiojamų Nailono Ju Raštinės Reikmenys Atveju Gimtadienio Dovana

€4.13 - €6.36
( mados paprastas akių pieštukas atveju nešiojamų nailono ju raštinės reikmenys atveju gimtadienio dovana savybės: organizuotas saugojimas: daug skyrių išlaikyti rašikliai, pieštukai, žymekliai, ir kitas kanceliarines prekes tvarkingai organizuotas ir lengvai prieinama. patvari konstrukcija: pagaminta iš aukštos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

100Sheets Pakartotinos Indeksas Sticky Notes Memo Pad Žymą Stiprus Nelankstumą Etiketės Mokyklos Buveinė Studentams, Kanceliarinės prekės Knygos Skaitymas

€2.14 - €3.28
( aprašymas: skaidrios konstrukcijos, jokių kvapų tekstas, lengva rašyti, aišku, rankraščiai; klasifikaciją ir archyvavimo, pagerinti efektyvumą jis gali būti naudojamas pažymi, užrašų, lipnūs lapeliai, ir gali būti naudojamas vadovas ir kalendoriaus, todėl daugkartinio naudojimo, įterptas ne kartą specifikacija: spalva: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

XIURAN 55Pcs/Box IVE Laimėjo Jaunų Mini Albumas Photocard KPOP Lomo Kortelės (PARUOŠTAS SANDĖLYJE)

€3.36 - €4.60
( [ apie produktą ] tipas : lomo kortelės dydis : 86 * 57 mm medžiaga : kreidinio popieriaus kiekis : 55 vnt modelis : lm784 [ apie logistikos ] laivas laikas : per 48 valandas (išskyrus atostogas) pristatymo terminas : 7-15 dienų laivas iš : kinija [ apie store ] visus produktus galite įsigyti yra pasirengęs akcijų klientų aptarnavimas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1pcs Korekcijos, Dekoratyvinės Juostelės Kūrybos Animacinių filmų Modelis Dekoratyvinės Juostos, Lipdukai "PASIDARYK pats" Scrapbooking Lipdukai Mokyklos ir Biurui

€2.68 - €5.34
( aprašymas tai dekoratyvinių koregavimo juostelė yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus, nėra lengva, ilgaamžė, su gražių modelių, kurie gali spalva savo nuobodus nešiojamojo kompiuterio, ir ji taip pat gali būti naudojami jūsų svarbių žinių.gražių ženklų. savybės : korekcijos juosta )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4pcs/set Kpop AŠ GAGOS Albumo Antklode Patvirtinimo Kortelės LOMO Kortelės REI Zhang Yuanying WONGYONG Surinkimo Dovana, Atvirukas Kortelė su Nuotrauka

€3.15 - €7.70
( gerbiami pirkėjas.sveiki atvykę į mūsų parduotuvė: (būtinai perskaitykite tai) 1: kaip tik jums tapti pasekėjas, parduotuvė, galėsite mėgautis pasekėjas kaina (pasekėjas nuolaida) visų produktų parduotuvė. 2: kaip prisijungti: rasti pasekėjų mygtuką į parduotuvę.ant jo paspauskite, ir pamatysite, pasekėjas nuolaidą )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

12 Tinklelis, Medinės Pen Vitrinos, Sandėliavimo Prabanga Fontanas Atveju Skaidrus Langas Pen Box-Surinkimo Organizatorius

€27.06 - €40.39
( 12 tinklelis, medinės pen vitrinos, sandėliavimo prabanga fontanas atveju skaidrus langas pen box-surinkimo organizatorius paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.jei jums reikia, susisiekite su manimi. už fanatikai pen kolektoriai, suteikia daug saugojimo vietos, tai gražiai suprojektuota pieštuko atveju. naudokite )