0

Meniu

100 Vnt Aksomo Rašiklis, Dėklas Krepšiai Raišteliu Pen Rankovės Turėtojai, Teikiantys Pen Maišeliai 1.4X6.9In

Parduotuvė: Mokyklos Reikmenys
100 Vnt Aksomo Rašiklis, Dėklas Krepšiai Raišteliu Pen Rankovės Turėtojai, Teikiantys Pen Maišeliai 1.4X6.9In

100 Vnt Aksomo Rašiklis, Dėklas Krepšiai Raišteliu Pen Rankovės Turėtojai, Teikiantys Pen Maišeliai 1.4X6.9In

( 0 Atsiliepimai )
€14.19 - €26.76
Kategorijos: Mokyklos Reikmenys
Prekės kodas: r356489

Produkto informacija

100 Vnt Aksomo Rašiklis, Dėklas Krepšiai Raišteliu Pen Rankovės Turėtojai, Teikiantys Pen Maišeliai 1.4X6.9In

Minkšta Medžiaga: Šių pieštukų atvejais, yra pagaminti iš aksomo, užtikrinant, kad būtų minkšti ir patogūs liesti.Gerai prisiūta pieštuko atveju yra pastatytas paskutinis.Atlikti pieštukų atvejais į maišus ir kišenės.Švelnus medžiagos niekada nulio savo drabužių ir maišų.

Raišteliu dizainas: Skirtingai nuo paprastų pieštukų atvejais, pieštuko atveju yra suprojektuoti su raišteliu, kuri yra paprasta naudoti.Tiesiog švelniai patraukite raišteliu išlaiko rašiklį nuo slydimo arba pasimesti ir garantuoja daiktų maišo viduje.

Nešiojamų Dydis: Šis aksomo raišteliu pieštuko atveju priemonės, maždaug 17.5 x 3.5 cm/6,9 x 1.38 cm.Suderinamas su dauguma, plunksnakočiai, diamond rašikliai, tušinukai, parkeriai, pieštukai ir kitos rašymo priemonės.Mini dydžio, lengvas, lengva nešiotis.

Universalus naudojimas: minkštas vieno pieštuko atveju yra ne tik saugant boksuose.Jie taip pat puikiai tinka apsaugoti subtilus daiktų, pavyzdžiui, stiklinių butelių nuo sudužimo.Plius, jie labai saugoti mažų daiktų, pavyzdžiui, rollerballs, pincetai, lūpų linijinės, ir papuošalai, kad jie don ' t get lost.

Mūsų pieštukų atvejais būna paketus 100, įskaitant 50 black pieštukų atvejais ir 50 rudos kavos pieštukų atvejais, pakankamai jūsų kasdienio naudojimo ir pakeitimo poreikius.Jie suteikia daug saugojimo visiems jūsų rašikliai arba pieštukai ir nuolat juos saugiai.

dydis: apie 17,5 x 3,5 cm

Medžiaga: aksomas

spalva: juoda+ruda kava

Pakuotės Turinys:

100 x Aksomo Rašiklis, Dėklas Krepšiai(50 vnt kiekvieno iš 2 spalvų)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Rukis.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Rukis.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

KPOP LE SSERAFIM 2023 SEZONO SVEIKINIMAI Photocards Pakuotėje Dvipusis LOMO Kortelės Atvirukai Sakura ChaeWon Gerbėjai Kolekcija

€1.50 - €3.95
( 55pcs kpop le sserafim 2023 stalinis kalendorius photocards dydis:5.6*8.8 cm svoris:75g medžiaga:kreidinio popieriaus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Balta Stalčiuje Organizatorius Su Stumdomas Stalčių - Lengva Organizacijos Platus Aukštis

€11.73 - €19.56
( aprašymas: išskirtinį plaukiojančios priemonės: pagamintos su lygaus paviršiaus ir ne galąstuvas, tai stumdomas stalčių organizatorius teikia laisvai linijos ir gera ranka, jausmas.atnešti ir stilių, savo darbo srities. atvira konstrukcija: lpd-laisvai dizainas suteikia neribotas aukštis laikymo dėžutė dėklas, leidžiant )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Atsitiktinis Kūrybos Mielas Animacinių Filmų Automatinė Pieštukų Drožtukas Mechaninė Kūrybos Saugos Studentams, Kanceliarinės Prekės Mokyklinės Prekės, Raštinė

€3.23 - €4.98
( specifikacija: nauja ir aukštos kokybės stilius: minimalistiniai produkto: pen drožtukas medžiaga: abs plastiko, cinko lydinys, legiruotojo plieno dydis: 47mm * 58mm * 78mm spalva: mėlyna/rožinė (atsitiktine tvarka) pakuotė: 1pc pastaba: prašome kreiptis į matavimo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Klasėje Pieštuku Stovėjimo Pradinėje Mokykloje Prekių Pieštuku Balionėlis Kišenėje Organizatorius Audinio Kišenėje Diagramos Mokymo Reikmenys

€1.40 - €2.06
( tvarkykite savo skaitykla su mūsų pieštuku išdalijimo klasėje.pagamintas su bauda oksfordo audinys medžiaga, ji išlaiko savo apsaugines rašymo reikmenys saugus ir taupo erdvę.lengva išardyti lengva valyti. specifikacija: medžiaga: oxford medžiaga dydis: apie 28.3*27.6 (per 72*70cm) pakavimo sąrašas: 1pc )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

22Pcs/Set Natūralių Augalų Lapų, Gėlių Mediniai Antspaudai, "PASIDARYK pats" Leidinyje Scrapbooking Kanceliarinės prekės Kortelėje Apdailos Standartinis Antspaudas

€4.67 - €9.36
( 22pcs/set natūralių augalų lapų, gėlių mediniai antspaudai, pasidaryk pats leidinyje scrapbooking kanceliarinės prekės kortelėje apdailos standartinis antspaudas specifikacija: medžiaga:mediena kiekis: 22pcs/pak dydis:10x2cm svoris: 230g paketų sąrašo: 1*22pcs/set mediniai antspaudai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kūrybos Nosies Drožtukai Juokinga Pieštuku Pjovimo Įrankiai, Mokykliniai Reikmenys Studentų Raštinės Reikmenys Klasėje Mokytojas Apdovanojimai Dovana

€1.57 - €2.45
( elemento tipas: pieštukų drožtukas dydis: 58*45mm medžiaga: plastikas spalva: kaip parodyta paveikslėlyje pakuotė: 1pcs pieštukų drožtukas galandimo padarė labai linksmas: reikia pagaląsti, kad pieštukas?tik įgrūsti ją aukštyn nosis!šie juokingi drožtukai vaikams ateiti formos realus žmogaus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Raštinės Reikmenys Lauke Studentų Pieštukų Dėžutė Mokymosi Prekių Sandėliavimo Organizavimas Ir Kūrybos Minimalistinio Pieštukų Dėžutę

€0.78 - €1.41
( produkto aprašymas: 1. produkto pavadinimas: kanceliarinių reikmenų dėžutės studentų pen lauke mokymosi prekių saugojimo ir organizacijos 2. gaminio dydis: vienas dydis.dydis tai kanceliarinės prekės lauke yra maždaug 20.5x9.3x3cm/8.07x3.66x1.18 cm. 3. produkto stilius: raštinės langą 4. gaminio spalva: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aišku, Kad Iki Kelionės Krepšys Kelionės Kosmetikos Maišelis Maišelis Su Mielas Modelis Nešiojamų PVC, tualetinių reikmenų Krepšys Kelionės Universalus Kosmetikos Krepšys

€2.69 - €3.95
( organizuoti savo vonios essentials be jokio vargo su mūsų bekvapis aišku, kelioniniai krepšiai.sklandžiai liesti ir lengvai vietoje, jūs galite rasti tai, ko jums reikia lengvai.puikus ne tik kosmetika, bet taip pat, kaip pieštuku atveju.gauti jūsų šiandien! medžiaga: pvc dydis: 18*10*10cm sąrašas: 1*aišku, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Animacinių Filmų Mažai Lokys Drobės Pieštuko Atveju Didelės Talpos Pieštuko Atveju Darbalaukio Raštinės Organizacinio Saugojimo Krepšys

€0.69 - €1.01
( produkto kategorija: pieštuko atveju korpuso medžiaga: drobė dydis: 20cm * 7cm forma: kvadratas panaudojimas: mokykliniai reikmenys, raštinės reikmenys taikoma žmonių: moksleivių, vaikų, suaugusiųjų pakavimo įeina: 1 x pieštuko atveju, 1 opp paketas (ne kiti raštinės reikmenys) )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

30 Rinkinių Mini Ekranas Molbertas Su Drobė 8X8cm Vestuvių Stalo Numerius, Tapybos Hobis Tapybos Amato

€32.84 - €50.53
( mini profilis drobės plokštės yra gerai padaryta ir ekonomiškas-puikus greitas tyrimai,miniatiūrų,kartotiniai,amatų,ir dovanos. šios plokštės savybė drobės tvirtai priklijuotas prie 1,5 colių pagrindo,jie yra pasirengę būti papuoštas su aliejais,akrilo,temperos,ar koliažas medžiagų. mini mielas drobės plokštės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Makaron Pieštuku Maišelį Didelės Talpos, Kanceliarinės Prekės Saugojimo Bylos Užtrauktukas Pieštukų Dėklas Didelis Raštinės Reikmenys Lauke Pen Mokyklos Reikmenys

€4.65 - €10.32
( medžiaga: audinys spalva:kaip nuotraukoje parodyti dydis:20x10x7cm/7.87x3.93x2.75in paketų sąrašo:1pc pen krepšys pastaba: 1.tikrasis spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos 2.dėl vadovo matavimo dydis 0-1cm skirtumas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Skaidrus Lazerio Pieštuku Maišelį Nešiojamų Paprastų Mados Vandeniui Kelionės Pvc Kosmetikos Saugojimo Bylos Talpos Maišelis Mokyklos Reikmenys

€3.39 - €6.78
( skaidrus lazerio pieštuku maišelį nešiojamų paprastų mados vandeniui kelionės pvc kosmetikos saugojimo bylos talpos maišelis mokyklos reikmenys medžiaga: pvc specifikacija: 22 * 7 * 14 cm pareigos: atsparus vandeniui vaizdo pritaikymas: 500, galite tinkinti logotipas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1pcs/pak Kūrybos Mažų Šviežių Skaidrus Pieštuko Atveju Trys Pasirinkimo Dovana, mokyklinės prekės, Raštinės reikmenys

€1.39 - €2.14
( produkto aprašymas: dydis:85*210mm svoris: apie 30g-32g kiekviena vnt. qty: .1lot=1pcs pen maišelį. medžiaga: plastmasinis . mes pakuotės, tai gerai, nereikia jaudintis pristatymas. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

XIURAN 55Pcs/Box IVE Laimėjo Jaunų Mini Albumas Photocard KPOP Lomo Kortelės (PARUOŠTAS SANDĖLYJE)

€3.36 - €4.60
( [ apie produktą ] tipas : lomo kortelės dydis : 86 * 57 mm medžiaga : kreidinio popieriaus kiekis : 55 vnt modelis : lm784 [ apie logistikos ] laivas laikas : per 48 valandas (išskyrus atostogas) pristatymo terminas : 7-15 dienų laivas iš : kinija [ apie store ] visus produktus galite įsigyti yra pasirengęs akcijų klientų aptarnavimas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Knygos Ženklų Biuras Mokyklos 2022 Kanceliarinės prekės Žymos knygų Šviesą Sparno Snitch Metalo Žymą Rišiklio Indekso Daliklis Skaitytuvas

€0.95 - €1.92
( tipas:metalo žymos medžiaga:metalas dydis: kaip paveikslų paroda spalva: kaip nuotraukoje parodyti kartų:žymes,mokykliniai reikmenys,skaitymo reikmenys.savybės: 1. vintage ir gražus dizainas,gali būti naudojamas kaip žymą, ir kiti papuošalai. 2. didžiosios dovanos ir paskatinti juos mokytis ir skaityti. 3. su patvari metalo medžiagos, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

5vnt Atsitiktinis Mados Mini Futbolo Kamuolys Pieštukų Drožtukas Kūrybos Tendencija Futbolo Formą Pieštukų Drožtukas Vaikams Dovanų

€2.15 - €3.26
( 100% brand new ir aukštos kokybės medžiaga:plastikas+metalas spalva:siųsti atsitiktinai skersmuo:apie 3.7 cm tipas:pieštukų drožtukas stilius:mados,tendencijos,kūrybos naudojimas:mokykliniai reikmenys,pieštukų drožtukas,vaikų dovanų pakuotėje:5vnt drožtukai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pliušinis Pieštuko Atveju Kawaii Raštinės Reikmenys Pen Minkštas Žiemos Pencilcase Mokykliniai Reikmenys Trousse Mielas Pieštukų Dėklas

€1.29 - €2.03
( pliušinis pieštuko atveju kawaii raštinės reikmenys pen minkštas žiemos pencilcase mokykliniai reikmenys trousse mielas pieštukų dėklas pavadinimas:mielas pieštukų atvejais medžiaga:pliušas dydis: apie 23*9cm stilius: nešiojamų komplektą sudaro: 1pcs pieštuko atveju pastaba: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujovė Želė Trintukas Spalvos Trintukas Stačiakampio formos Trintukas Saugus, Ekologiškas Patvarus Namų Grupė, Mokyklos Klasė Atlygį Prekes

€0.45 - €1.09
( savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės kūrybos želė trintukas.dydis 2.6 x 0,6 cm; nedidelis ir funkcionalus.puikiai tinka jūsų pieštuko atveju, rašiklis, dėklas, pieštukas turėtojas ir kt.rekomenduojamas amžius: 3 metų amžiaus,+. unikalaus dizaino.priima puikus želė stiliaus dizainas, funkcijos mielas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

19Pcs Metalo, Plieno Failą Šlifavimo Įrankis Su Plokščiais Failą, Pusiau Apskrito Failą, Diskiniai Failą, Trikampio Failą Ir Adata Failą.

€30.20 - €56.98
( šis metalas failų rinkinį sudaro 4 metalo failus (butas failą, pusapvalės failą, diskiniai failą ir trikampio failą) ir 14 adata failus.tinka visų rūšių šeimoms ir seminarai. metalo failas yra pagaminti iš aukšto metalo, aštrus ir patvarus. šis metalas plienas set yra įrengta tvirtas lagaminas, skirtas saugiai laikyti )